Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά και δικαίωμά μου να πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών.Λοξίας έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 11:43Γιάννη, μετά λύπης μου διαπιστώνων ότι σε έπιασε πάλι η μεγαλομανία και αυτοθαυμάζεσαι στο φόρουμ και αυτοανκηρύσσεσαι σε μέγα επιστήμονα διαστημικής κλάσεως...seismic έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 22:31 Ρε κανένας επιστήμονας της αντισεισμικής τεχνολογίας υπάρχει να τα βάλει μαζί μου?
Έχουν κρυφτεί στα καβούκια τους και αμόλησαν τα αγράμματα τρολάκια που χωρίς γνώσεις μόνο μαλακίες λένε.
Εδώ ρε να σας πατήσω
Και βρήκες την ευκαιρία, ανεβάζοντας άλλο ένα νήμα για τον άλλον τον εφευρέτη της κακιάς ώρας, τον Ζωγράφο, αλλά στο τέλος άρχισες να μιλάς για την δική σου εφεύρεση και να αυτοκαμαρώνεσαι σαν γύφτικο σκεπάρνι...
Ποιος ρε Γιάννη, καημένε Γιάννη...ποιός να τα βάλει μαζί σου και γιατί να τα βάλει μαζί σου;
Ποιός να ασχοληθεί με εσένα και γιατί να ασχοληθεί με εσένα;
Για την πατέντα σου;
Αυτή είναι άχρηστη αφού ΔΕΝ έχει πιστοποιηθεί από κάποιο σοβαρό αντισεισμικό κέντρο που να διαπιστώνει ότι πράγματι κάνει όσα εσύ λες...
Το πρόβλημά σου, και το γνωρίζεις, είναι πως εσύ λες λες, λες...αλλά δεν έχεις ΚΑΜΙΑ πιστοποίηση από μια αντισεισμική βάση, ιδιωτική ή πανεπιστημιακή, που να αποδέχεται την πατέντα σου και τα όσα εσύ ισχυρίζεσαι αληθεύουν.
Και ΜΗΝ ξαναρχίσεις με το ότι την έχεις δημοσιεύσει και έχεις διεθνή πατέντα!
Στο έχουν αποδείξει δεκάδες φορές, πως η χορήγηση πατέντας δεν έχει καμία σχέση με την αν αυτή η πατέντα πραγματικά δουλεύει.
Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και σταμάτα να κοκκορεύεσαι στα φόρα.
Όσο είναι καιρός, έλα σε επαφή με ειδικούς να πιστοποιήσουν την χρησιμότητα και την δυνατότητα εμπορικής εφαρμογής της πατέντας σου.
Τα όσα εσύ ισχυρίζεσαι στα φόρα, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ αξία και για ΚΑΝΕΝΑΝ!
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για όποιον αμφιβάλει.
Το θέμα δεν είναι αν η πατέντα μου δουλεύει αλλά αν θα συνεχίσουν να σκοτώνουν κόσμο έτσι όπως σχεδιάζουν σήμερα.
Με ζηλεύουν δεν με λυπούνται.
Αλλά καλύτερα να σε ζηλεύουν παρά να σε λυπούνται.
Δεν χρειάζεται πιστοποίηση το δεδομένο ούτε μου απαγορεύει το κράτος την πατέντα μου.
Η προένταση είναι γνωστή και τα οφέλη της προέντασης. Γιατί δεν την κάνουν στα τοιχώματα? Απλά γιατί κατεβάζει μεγάλες ροπές το άκαμπτο τοίχωμα και σπάει τους δοκούς. Πακτώστε το ρημάδι στο έδαφος να μην εκτρέπει ροπές στους κόμβους. Και επειδή η οικοδομή δεν είναι γάιδαρος σε πληροφορώ ότι πάκτωση γίνεται και σήμερα με πασσάλους και καταδυόμενα φρεάτια. Αν η αγκύρωση η δική μου κάνει οικονομικότερη την πάκτωση αυτό θα το δούμε στο μέλλων.