!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέτρος Ζωγράφος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: Πέτρος Ζωγράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Λοξίας έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 11:43
seismic έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 22:31 Ρε κανένας επιστήμονας της αντισεισμικής τεχνολογίας υπάρχει να τα βάλει μαζί μου?
Έχουν κρυφτεί στα καβούκια τους και αμόλησαν τα αγράμματα τρολάκια που χωρίς γνώσεις μόνο μαλακίες λένε. :smt005:
Εδώ ρε να σας πατήσω
Γιάννη, μετά λύπης μου διαπιστώνων ότι σε έπιασε πάλι η μεγαλομανία και αυτοθαυμάζεσαι στο φόρουμ και αυτοανκηρύσσεσαι σε μέγα επιστήμονα διαστημικής κλάσεως...
Και βρήκες την ευκαιρία, ανεβάζοντας άλλο ένα νήμα για τον άλλον τον εφευρέτη της κακιάς ώρας, τον Ζωγράφο, αλλά στο τέλος άρχισες να μιλάς για την δική σου εφεύρεση και να αυτοκαμαρώνεσαι σαν γύφτικο σκεπάρνι...

Ποιος ρε Γιάννη, καημένε Γιάννη...ποιός να τα βάλει μαζί σου και γιατί να τα βάλει μαζί σου;
Ποιός να ασχοληθεί με εσένα και γιατί να ασχοληθεί με εσένα;
Για την πατέντα σου;
Αυτή είναι άχρηστη αφού ΔΕΝ έχει πιστοποιηθεί από κάποιο σοβαρό αντισεισμικό κέντρο που να διαπιστώνει ότι πράγματι κάνει όσα εσύ λες...

Το πρόβλημά σου, και το γνωρίζεις, είναι πως εσύ λες λες, λες...αλλά δεν έχεις ΚΑΜΙΑ πιστοποίηση από μια αντισεισμική βάση, ιδιωτική ή πανεπιστημιακή, που να αποδέχεται την πατέντα σου και τα όσα εσύ ισχυρίζεσαι αληθεύουν.

Και ΜΗΝ ξαναρχίσεις με το ότι την έχεις δημοσιεύσει και έχεις διεθνή πατέντα!
Στο έχουν αποδείξει δεκάδες φορές, πως η χορήγηση πατέντας δεν έχει καμία σχέση με την αν αυτή η πατέντα πραγματικά δουλεύει.

Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και σταμάτα να κοκκορεύεσαι στα φόρα.
Όσο είναι καιρός, έλα σε επαφή με ειδικούς να πιστοποιήσουν την χρησιμότητα και την δυνατότητα εμπορικής εφαρμογής της πατέντας σου.

Τα όσα εσύ ισχυρίζεσαι στα φόρα, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ αξία και για ΚΑΝΕΝΑΝ!
Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά και δικαίωμά μου να πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για όποιον αμφιβάλει.
Το θέμα δεν είναι αν η πατέντα μου δουλεύει αλλά αν θα συνεχίσουν να σκοτώνουν κόσμο έτσι όπως σχεδιάζουν σήμερα.
Με ζηλεύουν δεν με λυπούνται.
Αλλά καλύτερα να σε ζηλεύουν παρά να σε λυπούνται.
Δεν χρειάζεται πιστοποίηση το δεδομένο ούτε μου απαγορεύει το κράτος την πατέντα μου.
Η προένταση είναι γνωστή και τα οφέλη της προέντασης. Γιατί δεν την κάνουν στα τοιχώματα? Απλά γιατί κατεβάζει μεγάλες ροπές το άκαμπτο τοίχωμα και σπάει τους δοκούς. Πακτώστε το ρημάδι στο έδαφος να μην εκτρέπει ροπές στους κόμβους. Και επειδή η οικοδομή δεν είναι γάιδαρος σε πληροφορώ ότι πάκτωση γίνεται και σήμερα με πασσάλους και καταδυόμενα φρεάτια. Αν η αγκύρωση η δική μου κάνει οικονομικότερη την πάκτωση αυτό θα το δούμε στο μέλλων.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Zelda έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 12:38
jimdenin έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 12:36

Και γω δεν μπορώ να πω ότι το θέμα το αντιλαμβάνομαι 100%.

Κανονικά τέτοιοι ισχυρισμοί με τις αντίστοιχες επιδείξεις πρέπει να τίθονται ενώπιον επιστημονικών επιτροπών.
Ο Παχατουριδης εχει κανει πολυ καλη δουλεια στο δημο Περιστερίου

Δεν ειναι τυχαιο οτι παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, πριν δημοσιεύσουν σε επιστημονικά περιοδικά, πρώτα έρχονται και παρουσιάζουν το paper στο Δημαρχείο Περιστερίου

Είναι κατι σαν θεσμός
Eχει κανει καποιος παγκοσμιου φημης επιστημονας παρουσιαση στο Περιστέρι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic

Εγώ δεν έχω γνώσεις φυσικής αυτού του επιπέδου. Ούτε τα είπα εγώ αυτά. Τα είπε ο Π.Ζ μπροστά σε φυσικούς παγκοσμίου φήμης, σε επιστημονικές επιτροπές του κράτους, σε ξένους επιστήμονες, και τα αποδέχθηκαν και αυτοί και ξένα τεχνολογικά ιδρύματα. Εγώ απλά σας μεταφέρω αυτά που έχω ακούσει στις εκπομπές που είδα. Τελικά να μην πιστέψουμε τους επιστήμονες να μην πιστέψουμε τους αμόρφωτους να μην πιστεύουμε στα μάτια μας και την λογική μας, σε ποιους να πιστέψουμε? Στους εξαρτημένους από τα αφεντικά τους που θίγονται τα συμφέροντά τους επιστήμονες?
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

George_V έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 15:20
Zelda έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 12:38
jimdenin έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 12:36

Και γω δεν μπορώ να πω ότι το θέμα το αντιλαμβάνομαι 100%.

Κανονικά τέτοιοι ισχυρισμοί με τις αντίστοιχες επιδείξεις πρέπει να τίθονται ενώπιον επιστημονικών επιτροπών.
Ο Παχατουριδης εχει κανει πολυ καλη δουλεια στο δημο Περιστερίου

Δεν ειναι τυχαιο οτι παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, πριν δημοσιεύσουν σε επιστημονικά περιοδικά, πρώτα έρχονται και παρουσιάζουν το paper στο Δημαρχείο Περιστερίου

Είναι κατι σαν θεσμός
Eχει κανει καποιος παγκοσμιου φημης επιστημονας παρουσιαση στο Περιστέρι?
Ειρωνεύεται, τώρα τι ακριβώς ειρωνεύεται δε ξέρω, ίσως όταν έρθει η νουδού στην εξουσία να στρώσουν τα πράματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
seismic

Άλλη παρόμοια έρευνα ( σαν κλεμμένη μου φαίνεται ) Αυτούς όμως που χρηματίζονται θα τους πιστεύαμε γιατί έχουν κύρος πανάθεμα τους. Αυτοί δεν λένε τίποτα και δεν έχουν έτοιμη μηχανή να δουλεύει. Όμως δεν πιστεύουμε τον Ελληνάρα που πούλησε δύο σπίτια και έχασε 17 χρόνια από την ζωή του χωρίς κέρδους κέρατα.
Τυπικοί Έλληνες η κατσίκα του γείτονα να ψοφήσει. Εσείς που κρίνετε θα τα κάνατε αυτά όλα?
Φθηνή ενέργεια από υδρογόνο χάρη σε νέα μέθοδο διάσπασης του νερού
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 14:24 UPD:14:26
Ερευνητές του UNSW Sydney (University of New South Wales), του Griffith University και του Swinburne University of Technology ανέπτυξαν έναν ιδιαίτερα φθηνό και βιώσιμο τρόπο παραγωγής υδρογόνου για χρήση ως καύσιμο, ανοίγοντας πιθανώς έναν νέο δρόμο για οχήματα που κινούνται με φθηνή ενέργεια.
Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Nature Communications παρουσιάζεται πώς είνια δυνατή η εξαγωγή υδρογόνου μέσω διάσπασης του νερού χρησιμοποιώντας μέταλλα χαμηλού κόστους, όπως ο σίδηρος και το νικέλιο ως καταλύτες που επιταχύνουν τη διαδικασία, ενώ παράλληλα απαιτείται λιγότερη ενέργεια. Ο σίδηρος και το νικέλιο, που υπάρχουν αφθονία στη Γη, θα μπορούσαν, ως εκ τούτου, να αντικαταστήσουν πολύτιμα μέταλλα όπως το ρουθήνιο, η πλατίνα και το ιρίδιο, που μέχρι τώρα θεωρούνταν ως οι βασικοί καταλύτες στη διαδικασία διάσπασης του νερού.
Ο Τσουάν Ζάο, καθηγητής της Σχολής Χημείας του UNSW, αναφέρει πως στη διάσπαση του νερού δύο ηλεκτρόδια διοχετεύουν ηλεκτρισμό στο νερό, κάτι που επιτρέπει τον διαχωρισμό του υδρογόνου από το οξυγόνο και τη χρήση του για σκοπούς ενέργειας σε μια κυψέλη καυσίμου.
«Αυτό που κάνουμε είναι να επικαλύπτουμε τα ηλεκτρόδια με τον καταλύτη μας για να μειώνουμε την κατανάλωση ενέργειας» λέει σχετικά. «Σε αυτόν τον καταλύτη υπάρχει ένα μικροσκοπικό interface νανοκλίμακας, όπου ο σίδηρος και το νικέλιο συναντιούνται σε ατομικό επίπεδο- κάτι που εξελίσσεται σε έναν χώρο διάσπασης νερού. Εκεί είναι που το υδρογόνο μπορεί να διαχωριστεί από το οξυγόνο και να εξαχθεί ως καύσιμο, και το οξυγόνο να απελευθερωθεί ως φιλικό προς το περιβάλλον απόβλητο».
Το 2015 η ομάδα του καθηγητή Ζάο είχε ανακαλύψει ένα ηλεκτρόδιο νικελίου- σιδήρου για παραγωγή οξυγόνου, με απόδοση-ρεκόρ. Ωστόσο ο καθηγητής Ζάο λέει πως, από μόνα τους, το σίδηρο και το νικέλιο δεν είναι καλοί καταλύτες για παραγωγή υδρογόνου, αλλά όταν ενώνονται σε μικροκλίμακα, «έχουμε μαγεία».
Η ανακάλυψη αυτή θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά στην χρήση του υδρογόνου ως καυσίμου, δεδομένων των τιμών των μετάλλων (σίδηρος και νικέλιο έναντι ρουθηνίου, πλατίνας και ιριδίου).
«Αυτή τη στιγμή, στην οικονομία ορυκτών καυσίμων μας, έχουμε αυτό το τεράστιο κίνητρο για να πάμε προς την κατεύθυνση μιας οικονομίας υδρογόνου, έτσι ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε υδρογόνο ως μια πηγή καθαρής ενέργειας» λέει ο καθηγητής Ζάο. «Μιλάμε για την οικονομία υδρογόνου εδώ και χρόνια, αλλά αυτή τη φορά φάινεται πως έρχεται στα αλήθεια».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 11 Ιούλ 2022, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 09:25
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 16:23 Και ο Παπαδόπουλος, σε έχει βγάλει,όπου τον Ζωγράφο τον στολίζει.
ο πάπαδοπουλος ειναι παντελως ασχετος με θετικες επιστημες και τεχνολογια.
Μπέρδεψες κάτι. Παρουσιάζω τα βίντεο του Παπαδόπουλου, όχι τις επιστημονικές γνώσεις του.
Κεκτημένη ταχύτητα ίσως.
seismic

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 15:45
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 16:23 Και ο Παπαδόπουλος, σε έχει βγάλει,όπου τον Ζωγράφο τον στολίζει.
Μπέρδεψες κάτι. Παρουσιάζω τα βίντεο του Παπαδόπουλου, όχι τις επιστημονικές γνώσεις του.
Κεκτημένη ταχύτητα ίσως.
Γιατί έχετε γνώσεις εσείς που κρίνετε εμένα?
Icon

1.607.667 Εμφανίσεις και όλοι οι μηχανικοί μούγκα. http://www.amoives.gr/forum/%cf%83%cf%8 ... 2-f62.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 11 Ιούλ 2022, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ »

seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 15:47
Κεκτημένη ταχύτητα ίσως.
Εσύ ραπανάκι που κολλάς στην κουβέντα;
seismic

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 15:51
seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 15:47

Κεκτημένη ταχύτητα ίσως.
Εσύ ραπανάκι που κολλάς στην κουβέντα;
Είμαι κολλητός του κολλητού σου. :003:
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 06:14
Dorian έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 01:05
seismic έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 16:56 Το οξυγόνο και το υδρογόνο κάνουν το νερό.
Ξέρεις τι παράγει το υδρογόνο όταν καίγεται? = νερό
Δηλαδή το νερό είναι προϊόν της καύσης του υδρογόνου.
Ο Π.Ζ απλά απελευθερώνει το υδρογόνο από το οξυγόνο χημικά και το υδρογόνο ξανά γίνεται ότι ήταν πριν να γίνει νερό.
και τι "καίει" για να απελευθερώσει το υδρογόνο; για να το ξανακάψει αμέσως ξανά και να το ξανακάνει νερό.
Μέταλλο - σκράπ
Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάν πράξεις ότι δεν αποτελεί λύση στο ενεργειακό να καις σπάνια ηλεκτροθετικά μεταλλα. Εδώ ποταμοί πετρελαίου να σκάβεις με τις μπολντόζες λιγνίτη και εχουν πάει οι τιμές εκεί που είναι.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
seismic

Dorian έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 16:30
seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 06:14
Dorian έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 01:05
και τι "καίει" για να απελευθερώσει το υδρογόνο; για να το ξανακάψει αμέσως ξανά και να το ξανακάνει νερό.
Μέταλλο - σκράπ
Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάν πράξεις ότι δεν αποτελεί λύση στο ενεργειακό να καις σπάνια ηλεκτροθετικά μεταλλα. Εδώ ποταμοί πετρελαίου να σκάβεις με τις μπολντόζες λιγνίτη και εχουν πάει οι τιμές εκεί που είναι.
Υπάρχει η ενέργεια και υπάρχει και ο φόρος. Εγώ λέω να καταργήσουμε τους πολιτικούς.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 15:00
Spoiler
Λοξίας έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 11:43
seismic έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 22:31 Ρε κανένας επιστήμονας της αντισεισμικής τεχνολογίας υπάρχει να τα βάλει μαζί μου?
Έχουν κρυφτεί στα καβούκια τους και αμόλησαν τα αγράμματα τρολάκια που χωρίς γνώσεις μόνο μαλακίες λένε. :smt005:
Εδώ ρε να σας πατήσω
Γιάννη, μετά λύπης μου διαπιστώνων ότι σε έπιασε πάλι η μεγαλομανία και αυτοθαυμάζεσαι στο φόρουμ και αυτοανκηρύσσεσαι σε μέγα επιστήμονα διαστημικής κλάσεως...
Και βρήκες την ευκαιρία, ανεβάζοντας άλλο ένα νήμα για τον άλλον τον εφευρέτη της κακιάς ώρας, τον Ζωγράφο, αλλά στο τέλος άρχισες να μιλάς για την δική σου εφεύρεση και να αυτοκαμαρώνεσαι σαν γύφτικο σκεπάρνι...

Ποιος ρε Γιάννη, καημένε Γιάννη...ποιός να τα βάλει μαζί σου και γιατί να τα βάλει μαζί σου;
Ποιός να ασχοληθεί με εσένα και γιατί να ασχοληθεί με εσένα;
Για την πατέντα σου;
Αυτή είναι άχρηστη αφού ΔΕΝ έχει πιστοποιηθεί από κάποιο σοβαρό αντισεισμικό κέντρο που να διαπιστώνει ότι πράγματι κάνει όσα εσύ λες...

Το πρόβλημά σου, και το γνωρίζεις, είναι πως εσύ λες λες, λες...αλλά δεν έχεις ΚΑΜΙΑ πιστοποίηση από μια αντισεισμική βάση, ιδιωτική ή πανεπιστημιακή, που να αποδέχεται την πατέντα σου και τα όσα εσύ ισχυρίζεσαι αληθεύουν.

Και ΜΗΝ ξαναρχίσεις με το ότι την έχεις δημοσιεύσει και έχεις διεθνή πατέντα!
Στο έχουν αποδείξει δεκάδες φορές, πως η χορήγηση πατέντας δεν έχει καμία σχέση με την αν αυτή η πατέντα πραγματικά δουλεύει.

Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και σταμάτα να κοκκορεύεσαι στα φόρα.
Όσο είναι καιρός, έλα σε επαφή με ειδικούς να πιστοποιήσουν την χρησιμότητα και την δυνατότητα εμπορικής εφαρμογής της πατέντας σου.

Τα όσα εσύ ισχυρίζεσαι στα φόρα, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ αξία και για ΚΑΝΕΝΑΝ!
[/quote
]Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά και δικαίωμά μου να πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για όποιον αμφιβάλει.
Το θέμα δεν είναι αν η πατέντα μου δουλεύει αλλά αν θα συνεχίσουν να σκοτώνουν κόσμο έτσι όπως σχεδιάζουν σήμερα.
Με ζηλεύουν δεν με λυπούνται.
Αλλά καλύτερα να σε ζηλεύουν παρά να σε λυπούνται.
Δεν χρειάζεται πιστοποίηση το δεδομένο ούτε μου απαγορεύει το κράτος την πατέντα μου.
Η προένταση είναι γνωστή και τα οφέλη της προέντασης. Γιατί δεν την κάνουν στα τοιχώματα? Απλά γιατί κατεβάζει μεγάλες ροπές το άκαμπτο τοίχωμα και σπάει τους δοκούς. Πακτώστε το ρημάδι στο έδαφος να μην εκτρέπει ροπές στους κόμβους. Και επειδή η οικοδομή δεν είναι γάιδαρος σε πληροφορώ ότι πάκτωση γίνεται και σήμερα με πασσάλους και καταδυόμενα φρεάτια. Αν η αγκύρωση η δική μου κάνει οικονομικότερη την πάκτωση αυτό θα το δούμε στο μέλλων.
Φυσικά μπορείς να πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών...
Και κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι είναι ο Ναπολέων, άλλοι ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος...κάποιοι άλλοι πως του κυνηγάει η CIA, το FBI, η MOSSAD και και η διεθνής ένωση πολιτικών μηχανικών...

Να μην σας χαλάσουμε την φαντασίωση... :003:

Οπότε μας λες πως θα συνεχίσεις να κλαίγεσαι στα φόρα αντί να κάνεις κάτι...
Να συνεχίσεις...
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 17:09
seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 06:14 Μέταλλο - σκράπ
Υπάρχει η ενέργεια και υπάρχει και ο φόρος. Εγώ λέω να καταργήσουμε τους πολιτικούς.
Αν και υπεκφεύγεις, αφού δεν υπάρχει ενεργειακό πρόβλημα αλλά είναι πολιτικό σε τι δίνει απάντηση αυτή η συσκευή;

πάντως φαίνονται να πιάνουν τα χέρια του αφού έφτιαξε κάτι να λειτουργεί, υποθέτουμε ότι δεν είναι εντελώς απάτη τύπου κρυμμένη μπαταρία. Αντί να φτιάξει κάποιο κιτ να κάνει σχετικά αυτόνομη μία οικία, ξέρω γω μίγμα πανελ ανεμογεννήτρια, σύστημα αποθήκευσης χημικό, να πουλήσει τρελά αυτή την περίοδο ίσως και μετά, και ας ήταν "βρώμικο" ας έβγαζε και κάπνα, εντάξει δεν θα τον θαυμαζε η Γκρέτα και ο πλανήτης, αλλά θα έβγαζε μερικά φράγκα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
seismic

Dorian έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 19:42
seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 17:09

Αν και υπεκφεύγεις, αφού δεν υπάρχει ενεργειακό πρόβλημα αλλά είναι πολιτικό σε τι δίνει απάντηση αυτή η συσκευή;

πάντως φαίνονται να πιάνουν τα χέρια του αφού έφτιαξε κάτι να λειτουργεί, υποθέτουμε ότι δεν είναι εντελώς απάτη τύπου κρυμμένη μπαταρία. Αντί να φτιάξει κάποιο κιτ να κάνει σχετικά αυτόνομη μία οικία, ξέρω γω μίγμα πανελ ανεμογεννήτρια, σύστημα αποθήκευσης χημικό, να πουλήσει τρελά αυτή την περίοδο ίσως και μετά, και ας ήταν "βρώμικο" ας έβγαζε και κάπνα, εντάξει δεν θα τον θαυμαζε η Γκρέτα και ο πλανήτης, αλλά θα έβγαζε μερικά φράγκα.
Τι προσφέρει
1) Αυτονομία χωρίς νταβατζήδες, χωρίς καλώδια, αγωγούς, δεξαμενόπλοια κλπ που ανεβάζουν το κόστος ενέργειας.
2) Παράγει ρεύμα με ήλιο, χωρίς ήλιο, χωρίς αέρα πατέρα, χωρίς μπαταρίες μέρα και νύχτα
3) Είναι η φθηνότερη μέθοδος που παράγει ενέργεια.
4) Τα φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες μπορεί να μην ρυπαίνουν όταν λειτουργούν αλλά για την κατασκευή τους και την ανακύκλωση τους χρησιμοποιούνται ρυπογόνα καύσιμα. Δεν χρειάζεται χωράφια που τα χρειαζόμαστε για καλλιέργεια.
5) Δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, αντίθετα δημιουργεί πόσιμο νερό για τα νησιά μας και οξυγόνο για να αναπνέουμε.
6) Δεν θα γίνονται πόλεμοι για την ενέργεια.
Θέλεις και άλλα.. κουράστηκα.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Υπαρχει αλλος λαος στον πλανητη (εξαιρουνται οι υποσαχαριοι) που να πιστευει Ζωγραφους, Πανοπουλους , Σωρρες κλπ?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”