ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 13:45Χρειάζεται λιγότερο από λεπτό. Αλλά νομίζω ότι λέει το αυτονόητο*, έτσι δεν είναι;Μαυροβασίλης έγραψε: 26 Σεπ 2018, 13:22 αξίζει τα 2' η ανάγνωση
http://www.kathimerini.gr/986547/opinio ... los-tzamia
Υπάρχει όμως μια ουσιαστική διαφορά.
Είναι πολύ πιο εύκολο να δηλώνεις συμπαραστάτης ενός αδύναμου ανθρώπου όταν ο αδύναμος άνθρωπος δεν έχει πολιτική ταμπέλα ενώ οι θύτες έχουν χρεωθεί κάποιον κοινωνικοπολιτικό χαρακτηρισμό.
Αναρωτιέμαι* αν θα υπήρχαν οι ίδιες θέσεις από τον περίγυρο αν ο αδύναμος άνθρωπος ήταν κάποιος άλλος... κάποιος εξ ορισμού κακός.
*Ρητορικόν. Αν υπήρχε αυτονόητο, όλα θα ήταν πολύ πιο απλά.
**Επίσης ρητορικόν. Δεν αναρωτιέμαι, είμαι σίγουρη ότι δεν θα υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση, ακριβώς επειδή απουσιάζει το αυτονόητο ως μία στοιχειώδης βάση της κοινής λογικής. Ατυχώς φτάσαμε στο σημείο όπου η όποια ιδεολογία καθίσταται αντίπαλος της λογικής. Τα φερόμενα ως μαρξιστικά στοιχεία παίζουν πλέον στις παρυφές του παραλόγου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κι αυτό έγραψα σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
http://www.real.gr/koinonia/arthro/eleu ... ou-497105/Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης μετά την απολογία του για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
Πήξτε.
Να λοιπόν, που μπορούν οι "νυκοκοιραίοι", ν' απαντούν στους επιτιθέμενους, και οχι να κάθονται σαν τους Ίλοι για να τους φάνε οι Μόρλοκ (σε περίπτωση που είσαστε αγράμματος αριστερός και το διαβάζετε αυτό, μην ασχολείστε, καθίστε να αποστηθίσετε τις ατάκες της Ανοιχτοί Κώλοι, εεε, Ανοιχτή Κοινωνία).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δε σημαίνει αθώωση αυτό για να τα λέμε όλα αν και προφανώς δεν είναι εναντίον του αυτή η τροπήKauldron έγραψε: 26 Σεπ 2018, 14:36http://www.real.gr/koinonia/arthro/eleu ... ou-497105/Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης μετά την απολογία του για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
Πήξτε.
Να λοιπόν, που μπορούν οι "νυκοκοιραίοι", ν' απαντούν στους επιτιθέμενους, και οχι να κάθονται σαν τους Ίλοι για να τους φάνε οι Μόρλοκ (σε περίπτωση που είσαστε αγράμματος αριστερός και το διαβάζετε αυτό, μην ασχολείστε, καθίστε να αποστηθίσετε τις ατάκες της Ανοιχτοί Κώλοι, εεε, Ανοιχτή Κοινωνία).
Και τι συμπέρανες δηλαδή από την ειδηση;Kauldron έγραψε: 26 Σεπ 2018, 14:36http://www.real.gr/koinonia/arthro/eleu ... ou-497105/Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης μετά την απολογία του για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
Πήξτε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2018, 09:49Δεν είπα πουθενά να αγιάσει το πόδι του και μαλακίες τούμπανα ρε κάφροι, ξεκολλάτε με το να βάζετε λόγια στο στόμα του άλλου και αυτόκλητες ταμπέλες. Η φάση είναι πέρα για πέρα τραγική, οι αρχές έχουν όλα τα στοιχεία στην διάθεση τους και φαντάζομαι ότι και ο καταστηματάρχης και ο άλλος που ήταν μαζί του θα δικαστούν. Εγκαταλείπετε κάθε μα κάθε φορά την κοινή λογική για χάρη των γαμημένων ιδεών σας, δεν σας φταίει κανείς λοιπόν για το κράξιμο που τρώτε, γιατί ναι όλοι σας κράζουν αν δεν το πήρατε χαμπάρι. Αυτό το παλικαράκι που πέθανε ήταν αυτός που έβαλε εναντίον, που προκάλεσε με πράξεις βίας, που απείλησε άλλους συνανθρώπους του, δεν έχεις ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος ομοιδεάτης σου την δυνατότητα να κάνει το άσπρο μαύρο, καραγκιόζηδες, όποιος σας λέει κάτι διαφορετικό τον λέτε φασίστα και ακροδεξιό, σκατοφασίστες. Ακροδεξιός και χρυσαυγίτης είσαι εσύ κι όλο σου το σόϊ απίθανε.Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:56Ενώ αν λέγαμε "ν αγιάσει το πόδι του γηραιού μαγαζάτορα" και "τα σκουπίδια στη χωματερή", θα ήμασταν απλά και εμείς κοινο-λογικάριοι να φανταστώ. Ή όχι;sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:30
Αυτό που κάνετε έτσι όπως το βλέπω εγώ, και εσύ και ο ναμ και η Δανάη μου φαίνεται εντελώς εξωφρενικό και δεν μιλάω με βάση την εμπειρία μου από τέτοια σκηνικά αλλά με βάση την κοινή λογική την οποία κατά την μη ταπεινή μου γνώμη την βιάζετε κατ επανάληψην και ασύστολα θυσιάζοντας την στον βωμό τις όποιας αριστερίστικης ιδεολογίας σας. Αυτά από μένα.
Ετσι - δεν καταλαβαίνουν αλλη γλωσσα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να και κάτι που δεν ήξερα.
Τελικώς, το κράτος πρόνοιας δεν είναι και τόσο αδιάφορο για τους οροθετικούς.
https://www.kentrozois.gr/%CE%B5%CE%BD% ... %BC%CE%B1/
Τελικώς, το κράτος πρόνοιας δεν είναι και τόσο αδιάφορο για τους οροθετικούς.
https://www.kentrozois.gr/%CE%B5%CE%BD% ... %BC%CE%B1/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Ω ναι, αν και όχι το 100%, αν δεν ηταν αυτή η μυθολογία θα ήταν κάτι άλλο καθώς είναι και τεράστιος και ο κύκλος του χρήματος. Ενδιαφέρον θέμα και για νήμα δικό του αυτό Beria.Beria έγραψε: 26 Σεπ 2018, 14:15Πρέζα είχε και το 50 και το 60 και το 70perseus έγραψε: 26 Σεπ 2018, 13:36 Η Επαναστασις ηταν προοδευτικοτατη και οι εξαρτημενοι ηταν ελαχιστοι ,μετα με τα ταγαρια γεμισε ο κοσμος πρεζακια και τα αφησαν στο ελεος του θεου.
Αυτό που άλλαξε από τα μέσα του 70 και μετά είναι η ανθρωπογεωγραφία της πρέζας
Από τα καταγώγια και τη φυλακή πέρασε σε νεώτερες ηλικίες και άπλωσε ταξικά
Η αιτία είναι το ροκ και η μυθολογία του, προφανώς
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σε μια εποχή που αν δεν εισαι του Ανταρσύα, αν είσαι ξανθιά πρασινομάτα, κρατάς ελληνική σημαία ή έστω δεν την καίς, αν εισαι ξυρισμένος, αν φοράς μαύρα κλπ κλπ θεωρείσαι φασίστας, ναί μια επεξήγηση θα την ήθελα. Γιατί με το παραπάνω μας λες πως αν δηλώσω αριστερή έχω δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω φασίστα και υποχρέωση να ζητάω το κρέμασμά σου. Κρεμάλα στους φασίστες κι έτσι, παράδοξο μεν αλλά σωστό αφού βολεύει.omg kai 3 lol έγραψε: 26 Σεπ 2018, 13:46 χρειαζεσαι εξτρα μεταφραση στο κειμενο και δεν το καταλαβαινεις;
Εσθήρ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 14:19Βρε,μισα τα βλεπεις; Ναι,οντως δεν ηταν η Ιφιδα,την οποια και εγω πολυ συμπαθω,αυτη που εβαλε το λινκ και εγραψε βλακειες.Αλλη ηταν.Της ζητησα και συγνωμην,και μολις διορθωσα και το ποστ μου εκεινο.Sid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2018, 13:32Εσθήρ μου εγω σε είχα πει ότι όλα έχουν ένα όριο, τώρα επιτίθεσαι αναίτια και στην φίλη μου την κυρα Ίφιδα. Φιρί φιρί το πας καλή μου Εσθήρ για να μην σε αγαπάω πια και να τα χαλάσουμε, έτσι θα κάνουμε σπιτικό, θα μας μισήσουν όλοι στο τέλος.Εσθήρ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:35 Και η κυρα Ιφιδα,μετα μου βαζει λινκ με το θεμα του οδοντιατρου και μου λεει,αααααα..τωρα το ειδες μπες και γραψε,και εγω σαν καλο κουταβι πρεπει να μπω και να γραψω,ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Η ΙΦΙΔΑ;ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;Η απαντηση ειναι πασιφανεστατη.ΟΧΙ.
Θελει ο φασιστας να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει/
Οποτε το σπιτικο μας δεν θα το χαλασουμε καλε μου.![]()
- Sid Vicious
καλό ΜαυροβασίληΜαυροβασίλης έγραψε: 26 Σεπ 2018, 13:22 αξίζει τα 2' η ανάγνωση
http://www.kathimerini.gr/986547/opinio ... los-tzamia
Οτι δεν είναι προφυλακιστέος.vatraxos έγραψε: 26 Σεπ 2018, 14:39Και τι συμπέρανες δηλαδή από την ειδηση;Kauldron έγραψε: 26 Σεπ 2018, 14:36http://www.real.gr/koinonia/arthro/eleu ... ou-497105/Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης μετά την απολογία του για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
Πήξτε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
Μισό κορίτσια, μισό, ας περιοριστούμε αρχικώς στο ρομάντζοκαι βλέπουμε μικρός είμαι ακόμη για παντρειές, έχω και το σχολείο να βγάλω!Ίφιδα έγραψε: 26 Σεπ 2018, 14:59Εσθήρ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 14:19Βρε,μισα τα βλεπεις; Ναι,οντως δεν ηταν η Ιφιδα,την οποια και εγω πολυ συμπαθω,αυτη που εβαλε το λινκ και εγραψε βλακειες.Αλλη ηταν.Της ζητησα και συγνωμην,και μολις διορθωσα και το ποστ μου εκεινο.Sid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2018, 13:32
Εσθήρ μου εγω σε είχα πει ότι όλα έχουν ένα όριο, τώρα επιτίθεσαι αναίτια και στην φίλη μου την κυρα Ίφιδα. Φιρί φιρί το πας καλή μου Εσθήρ για να μην σε αγαπάω πια και να τα χαλάσουμε, έτσι θα κάνουμε σπιτικό, θα μας μισήσουν όλοι στο τέλος.
Οποτε το σπιτικο μας δεν θα το χαλασουμε καλε μου.![]()
Παιδιά θα χαρώ πολύ κι αν θέλετε κουμπάρα, ξέτε.
Και γιατί πρέπει ή δεν πρέπει να πήζει κάποιος;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Sid Vicious
Ως συνήθως μια καλή και σοβαρή προσέγγιση (έχοντας κανα δυο ενστασεις και χωρς να συμφωνώ στο 100%) και από το Αρδην.
http://ardin-rixi.gr/archives/209402
Καλό κείμενοSid Vicious έγραψε: 26 Σεπ 2018, 15:07 Ως συνήθως μια καλή και σοβαρή προσέγγιση (έχοντας κανα δυο ενστασεις και χωρς να συμφωνώ στο 100%) και από το Αρδην.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ο κωστοπουλος θύμα της εξαρτησης και της τάνας κοινωνίας.
μάλιστα.
ευτυχώς που δεν ζει ο βικτωρας ο ουγκω, γιατι θα κοβε το χερι του σύριζα
μάλιστα.
ευτυχώς που δεν ζει ο βικτωρας ο ουγκω, γιατι θα κοβε το χερι του σύριζα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-