!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όπερα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Όπερα!
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Αυτός έχει περίπου τόσο καλή φωνή όσο του Γιάννη!Beria έγραψε: 14 Μάιος 2019, 20:08 Ξεκινάω με τον αγαπημένο μου τενόρο (σόρι φάδερ)
Jussi Björling από την ξενέρωτη Σουηδία. Κανείς δεν είχε την μαγεία της φωνής του.
Εδώ στο ντουέτο με την Βικτόρια ντε Λος Ανχελες, από την Μποεμ του Πουτσίνι
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν γνωρίζει καν από που προέρχεται - τι ακριβώς είναι η όπερα, γι'αυτό δικέ μου.Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:43 μπράβο Διομήδη, σου συγχωρούνται οι μισές εθνενοχικές μλκς που έχεις γράψει μέχρι τώρα
.
.
Oντως,πολύ καλή φωνή!!!!sys3x έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 19:26Αυτός έχει περίπου τόσο καλή φωνή όσο του Γιάννη!Beria έγραψε: 14 Μάιος 2019, 20:08 Ξεκινάω με τον αγαπημένο μου τενόρο (σόρι φάδερ)
Jussi Björling από την ξενέρωτη Σουηδία. Κανείς δεν είχε την μαγεία της φωνής του.
![]()
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Ναι, περίπου τόσο καλή όσο του Γιάννη!vag_el έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 19:34Oντως,πολύ καλή φωνή!!!!sys3x έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 19:26Αυτός έχει περίπου τόσο καλή φωνή όσο του Γιάννη!Beria έγραψε: 14 Μάιος 2019, 20:08 Ξεκινάω με τον αγαπημένο μου τενόρο (σόρι φάδερ)
![]()
.
.