!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κότα λειράτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Re: Κότα λειράτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:10 Ο ξιπασμένος Γεωργιάδης επί 5 χρόνια του Σύριζα ξόδευε τα λεφτά μας και τον χρόνο μας για να μας λέει πως θα τους έκλεινε όλους φυλακή. Εκατοντάδες ώρες στα κανάλια όπου ο εμβριθύς παθιασμένος πολιτικός μας εξηγούσε όλους τους τρόπους που θα τους έκλεινε όλους φυλακή. Το ίδιο έκανε και στη βουλή. Εμένα προσωπικά στα αρχίδια μου όλοι αυτοί οι θεατρινισμοί αλλά, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως δεν ενδιαφέρει κανένα άλλο. Τι στον πούτσο δουλειά έκανε τότε ο Γεωργιάδης εκτός να σκοτώνεται με τους συριζαίους; Τίποτα. Μαλάκες. Τίποτα. Αυτή είναι η ελληνική πολιτική σκηνή. Λόγια, φωνές, απειλές χωρίς ουσία που πάντα πάντα πάντα θα πέφτουν στο κενό. Κι εμείς καλούμαστε όχι να συμμετέχουμε στα κοινά παρά να είμαστε οπαδοί θεατές που θα βρίζουμε μια τον έναν μια τον άλλο. Μαλάκες μας αξίζει αυτή η φρικτή μοίρα μας.
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:15
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:10 Ο ξιπασμένος Γεωργιάδης επί 5 χρόνια του Σύριζα ξόδευε τα λεφτά μας και τον χρόνο μας για να μας λέει πως θα τους έκλεινε όλους φυλακή. Εκατοντάδες ώρες στα κανάλια όπου ο εμβριθύς παθιασμένος πολιτικός μας εξηγούσε όλους τους τρόπους που θα τους έκλεινε όλους φυλακή. Το ίδιο έκανε και στη βουλή. Εμένα προσωπικά στα αρχίδια μου όλοι αυτοί οι θεατρινισμοί αλλά, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως δεν ενδιαφέρει κανένα άλλο. Τι στον πούτσο δουλειά έκανε τότε ο Γεωργιάδης εκτός να σκοτώνεται με τους συριζαίους; Τίποτα. Μαλάκες. Τίποτα. Αυτή είναι η ελληνική πολιτική σκηνή. Λόγια, φωνές, απειλές χωρίς ουσία που πάντα πάντα πάντα θα πέφτουν στο κενό. Κι εμείς καλούμαστε όχι να συμμετέχουμε στα κοινά παρά να είμαστε οπαδοί θεατές που θα βρίζουμε μια τον έναν μια τον άλλο. Μαλάκες μας αξίζει αυτή η φρικτή μοίρα μας.
κνδ θα ψηφισει οποτε να χαμε να λεγαμε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:19
Μπα. Τίποτα δε θα ψηφίσω. Όλα είναι μαλακίες. Τέλος για μένα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:23
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:19

Μπα. Τίποτα δε θα ψηφίσω. Όλα είναι μαλακίες. Τέλος για μένα.
Ρίξτο ΚΚΕ ρε φίλε .Κι εγώ δεν πάω τον Κουτσούμπα ,αλλά έχω ιερή υποχρέωση. Πεθαίνουν κι οι παππούδες και θα πέσουμε κάτω από 5% :102:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:58
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:32 ξέρεις ότι δεν τον πάω, αλλά τήρησε έντιμη θέση εδώ
Έλα τώρα.
Κι εγώ το πιστεύω, έδωσε ευθεία απάντηση. Ειδικά αν σκεφτούμε ποια θα ήταν η αντίδραση ενός Τραμποειδούς στην ίδια ερώτηση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Και παλι εξαιρετικος ο κ.Γεωργιαδης, εκπλησσει ευχάριστα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:35
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:02
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:32 ξέρεις ότι δεν τον πάω, αλλά τήρησε έντιμη θέση εδώ
Πάντως σε τέτοια θέματα ο Γεωργιάδης δεν ντρέπεται να πει πως έκανε λάθος, όπως π.χ. και με τον Καρανίκα. Εν τω μεταξύ, θυμάται κανείς την τελευταία φορά που πολιτικός της Αριστεράς:

*ζήτησε συγγνώμη για κάποια ανοησία που μπορεί να είπε ή έκανε;
*αυτή η συγγνώμη ήταν κανονική και όχι του τύπου ''παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου'', ''ειπώθηκαν πάνω στην ένταση της στιγμής'', ''δεν εννοούσα αυτό'' κλπ;

Προφανώς(;) και θα υπάρχει, αλλά όσες περιπτώσεις έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου εντάσσονται στις ανωτέρω κατηγορίες.

Υ.Γ. Και εννοείται πως δεν πιάνω το θέμα των ακρο-αριστερών δημοσιογράφων.
Στο απόσπασμα που ανέβηκε δε ζητάει συγγνώμη αλλά και να ζήταγε δεν παραγράφεται το γεγονός πως ήταν τόσο βέβαιος παλαιότερα-για μία ακόμα
φορά- για κάποια άποψη του. Στον Αυτιά έλεγε "πως θα τους πάει μέχρι τέλος", στο Action24 ήταν στη φάση " Ε αποσύρονται όλα".
Για τον Καρανίκα και την καλλιέργεια κάνναβης παραδέχτηκε πως η στάση της ΝΔ το 2018 ήταν λανθασμένη.

Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν (δεν αναφέρθηκα καν σε τέτοιου είδους δηλώσεις) και επιπλέον δεν βοηθούν και τη συζήτηση διότι είναι η κατάλληλη πάσα για επιχειρηματολογίες τύπου ''Ναι, αλλά και ο τάδε...'' που θα καταλήξουν με μαθηματική ακρίβεια στον Γράμμο και το Βίτσι.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 15:12
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:35
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:02

Πάντως σε τέτοια θέματα ο Γεωργιάδης δεν ντρέπεται να πει πως έκανε λάθος, όπως π.χ. και με τον Καρανίκα. Εν τω μεταξύ, θυμάται κανείς την τελευταία φορά που πολιτικός της Αριστεράς:

*ζήτησε συγγνώμη για κάποια ανοησία που μπορεί να είπε ή έκανε;
*αυτή η συγγνώμη ήταν κανονική και όχι του τύπου ''παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου'', ''ειπώθηκαν πάνω στην ένταση της στιγμής'', ''δεν εννοούσα αυτό'' κλπ;

Προφανώς(;) και θα υπάρχει, αλλά όσες περιπτώσεις έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου εντάσσονται στις ανωτέρω κατηγορίες.

Υ.Γ. Και εννοείται πως δεν πιάνω το θέμα των ακρο-αριστερών δημοσιογράφων.
Στο απόσπασμα που ανέβηκε δε ζητάει συγγνώμη αλλά και να ζήταγε δεν παραγράφεται το γεγονός πως ήταν τόσο βέβαιος παλαιότερα-για μία ακόμα
φορά- για κάποια άποψη του. Στον Αυτιά έλεγε "πως θα τους πάει μέχρι τέλος", στο Action24 ήταν στη φάση " Ε αποσύρονται όλα".
Για τον Καρανίκα και την καλλιέργεια κάνναβης παραδέχτηκε πως η στάση της ΝΔ το 2018 ήταν λανθασμένη.

Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν (δεν αναφέρθηκα καν σε τέτοιου είδους δηλώσεις) και επιπλέον δεν βοηθούν και τη συζήτηση διότι είναι η κατάλληλη πάσα για επιχειρηματολογίες τύπου ''Ναι, αλλά και ο τάδε...'' που θα καταλήξουν με μαθηματική ακρίβεια στον Γράμμο και το Βίτσι.
Για τον Καρανίκα και την κάνναβη. Αφού τον ειρωνεύτηκε και αυτόν κάμποσες φορές.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Εάν δείτε όλη τη συνέντευξη και όχι τα αποσπάσματα θα δείτε ότι ναι μεν σέβεται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης αλλά με τον τρόπο του αφήνει μπηχτές.

Από το 14.00
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

:bravo:

.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:51
Στύγιος έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:42
BigChiefWahoo έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:38
:smt005:

Κοίταξε φίλε , ο σωστός ΔΥ κάνει τον προγραμματισμό του από τώρα.Επίσης 2μ+2μ αιμοδοτικές ,8μ αναρρωτικές + 10μ κανονικές πρέπει να καταναλωθούν :lol:
Πρόσθεσε και τις μέρες νόσησης/καραντίνας γιατί δεν υπάρχει μετάλλαξη που δεν έχεις περάσει. :P
Τωρα καταλαβαίνω γιατί το συντριπτικό ποσοστό ΔΥ ειναι ψέκες.
στυξ ΑΙΝΕΙΑΝ συμπληρώσατε Χ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

πατησιωτης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 16:23 Εάν δείτε όλη τη συνέντευξη και όχι τα αποσπάσματα θα δείτε ότι ναι μεν σέβεται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης αλλά με τον τρόπο του αφήνει μπηχτές.

Από το 14.00
Αυτό, τους είπα και πριν. Αλλά εδώ είδανε την συριζοκοπτικη και έγραψε ο καθένας την φιλοσοφία του.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ζαιοι κ παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαργια :011:
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:58
Έλα τώρα.

Και όμως, ενώ τον θεωρώ μεγάλο ξεφτίλα, ισχύει.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Παρατηρώ ότι αυτό το νήμα το άνοιξε ο εκ των συντονιστών Ούτις.
Ανεξάρτητα που είναι ξεκάρφωτο και δεν καταλαβαίνει κανείς την πραγματική ιστορία, επιτρέπεται στους συντονιστές να πολιτικοποιούν ένα πχόρουμ ; Υποτίθεται οι συντονιστές είναι δικαστικά όργανα για να τηρούνται οι κανονισμοί.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”