!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κότα λειράτη.
Κότα λειράτη.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Κότα λειράτη.
ξέρεις ότι δεν τον πάω, αλλά τήρησε έντιμη θέση εδώ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ωχ ,έρχονται εκλογές. 
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Τσιριδας δημαγωγος λαϊκιστης που εκανε δωδεκα χρονιανα παρει ενα πτυχιο και χρωσταειστι τραπεζες και τις καλτσες
που φοραει.
Δεν φταιει βεβαια αυτος αλλα αυτοι που τον ψηφιζουν και εδω στο φλωρουμ εχουμε πολλους δηλωμενους οπαδους του.
που φοραει.
Δεν φταιει βεβαια αυτος αλλα αυτοι που τον ψηφιζουν και εδω στο φλωρουμ εχουμε πολλους δηλωμενους οπαδους του.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Και μια συγκηβερνηση ναααααα με το συμπαθειο.
Γω υπολογίζω και το ωραιότατο ΠΣΚΔ , μια και θα είναι κλειστά τα σχολεία 
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Στύγιος έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:37 Γω υπολογίζω και το ωραιότατο ΠΣΚΔ , μια και θα είναι κλειστά τα σχολεία![]()
BigChiefWahoo έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:38Στύγιος έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:37 Γω υπολογίζω και το ωραιότατο ΠΣΚΔ , μια και θα είναι κλειστά τα σχολεία![]()
![]()
Κοίταξε φίλε , ο σωστός ΔΥ κάνει τον προγραμματισμό του από τώρα.Επίσης 2μ+2μ αιμοδοτικές ,8μ αναρρωτικές + 10μ κανονικές πρέπει να καταναλωθούν
Πρόσθεσε και τις μέρες νόσησης/καραντίνας γιατί δεν υπάρχει μετάλλαξη που δεν έχεις περάσει.Στύγιος έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:42BigChiefWahoo έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:38Στύγιος έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:37 Γω υπολογίζω και το ωραιότατο ΠΣΚΔ , μια και θα είναι κλειστά τα σχολεία![]()
![]()
Κοίταξε φίλε , ο σωστός ΔΥ κάνει τον προγραμματισμό του από τώρα.Επίσης 2μ+2μ αιμοδοτικές ,8μ αναρρωτικές + 10μ κανονικές πρέπει να καταναλωθούν![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα τώρα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Παλαιοελλαδίτης
Πάντως σε τέτοια θέματα ο Γεωργιάδης δεν ντρέπεται να πει πως έκανε λάθος, όπως π.χ. και με τον Καρανίκα. Εν τω μεταξύ, θυμάται κανείς την τελευταία φορά που πολιτικός της Αριστεράς:
*ζήτησε συγγνώμη για κάποια ανοησία που μπορεί να είπε ή έκανε;
*αυτή η συγγνώμη ήταν κανονική και όχι του τύπου ''παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου'', ''ειπώθηκαν πάνω στην ένταση της στιγμής'', ''δεν εννοούσα αυτό'' κλπ;
Προφανώς(;) και θα υπάρχει, αλλά όσες περιπτώσεις έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου εντάσσονται στις ανωτέρω κατηγορίες.
Υ.Γ. Και εννοείται πως δεν πιάνω το θέμα των ακρο-αριστερών δημοσιογράφων.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δε σου κάνει ωστόσο εντύπωση που εδώ και χρόνια όλο ασχολούμαστε με τον Άδωνις. Είτε έχει να κάνει με νοβάρτις είτε οτιδήποτε άλλο, όλο έχουμε να κάνουμε με υποθέσεις του που προβάλονται. Δηλαδή τι δουλειά κάνει αυτός ο απίθανος τύπος άλλη απ' το να υπερασπίζεται στα παράθυρα τον εαυτό του;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:02Πάντως σε τέτοια θέματα ο Γεωργιάδης δεν ντρέπεται να πει πως έκανε λάθος, όπως π.χ. και με τον Καρανίκα. Εν τω μεταξύ, θυμάται κανείς την τελευταία φορά που πολιτικός της Αριστεράς:
*ζήτησε συγγνώμη για κάποια ανοησία που μπορεί να είπε ή έκανε;
*αυτή η συγγνώμη ήταν κανονική και όχι του τύπου ''παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου'', ''ειπώθηκαν πάνω στην ένταση της στιγμής'', ''δεν εννοούσα αυτό'' κλπ;
Προφανώς(;) και θα υπάρχει, αλλά όσες περιπτώσεις έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου εντάσσονται στις ανωτέρω κατηγορίες.
Υ.Γ. Και εννοείται πως δεν πιάνω το θέμα των ακρο-αριστερών δημοσιογράφων.
- Παλαιοελλαδίτης
Όχι, δεν μου κάνει διότι ο συγκεκριμένος, από το 2006 που τον θυμάμαι να ασχολείται με την πολιτική, πάντα ήθελε να γίνεται λόγος-ντόρος γύρω από τον ίδιο στα ΜΜΕ, στα ΜΚΔ κλπ. Για ό,τι αφορά ποινικές υποθέσεις, δεν είμαι δικαστής, ας κρίνει η Δικαιοσύνη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:04 Δε σου κάνει ωστόσο εντύπωση που εδώ και χρόνια όλο ασχολούμαστε με τον Άδωνις. Είτε έχει να κάνει με νοβάρτις είτε οτιδήποτε άλλο, όλο έχουμε να κάνουμε με υποθέσεις του που προβάλονται. Δηλαδή τι δουλειά κάνει αυτός ο απίθανος τύπος άλλη απ' το να υπερασπίζεται στα παράθυρα τον εαυτό του;
- Eθνικοκοινωνιστης
ξεκαθαρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 139 Απαντήσεις
- 3899 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia