Να τος και ο ψυχολόγος εξ αποστάσεως, με ειδικότητα να διαβάζει τρία άρθρα στο ίντερνετ για έναν άνθρωπο, να βλέπει δυο βίντεο από τις τελευταίες του στιγμές και να αποφαίνεται από τον καναπέ για το πλήρες προφίλ του. Θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν θλιβερό.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:08
Μολις περιέγραψες το θύμα σαν ενα συναισθηματικό άτομο, ευμετάβλητο και ασταθές ψυχολογικά, υπολογιστή χειραγωγό (και όχι χειραγωγούμενο) και αγχωτικό, ναρκισσσιστή και με ελάχιστη ανοχή σε στα αισθήματα άλλων, περιφρονητικό ως προς το περιβάλλον και τον περίγυρο του.
Σταματάω εδω διότι δεν θα αλλάξει κάτι ακόμη και εαν παραθέσω περισσότερα επιβαρυντικά στοιχεία για την διαταρραγμένη απο παλαιώθεν προσωπικότητατά του.
Θα σου φανεί περίεργο, αλλά όπως αντέδρασε στην στιγμή εντασης και κινδύνου έτσι αντιδρούσε σε όλη του την ζωή, ήτοι ενστικτωδώς, πανικόβλητος, σε αμόκ, και με αδικαιολόγιτη αίσθηση ανωτερώτητας ακόμη και με περιφρόνηση προς τους περιβάλλον και τους γύρω του.
Αν και άρχισες να περιγράφεις καλά την προσωπικότητα του, εν τούτοις έχω υπογραμμίσει τα σημεία όπου η προσωπική γνώμη αδικαιολόγητα συμμερίζεται την αφροσύνη και την ιστερία του.
Οπου εβαλα * ειναι τα σημεία όπου λες ανοησίες και χαζομάρες που μόνο σε κλαψοταινίες ειναι ανεκτές.
Μιλάμε για παραλήρημα χωρίς προηγούμενο και για σκιάχτρα εναντίον του νεκρού, προκειμένου να στηριχτεί ο "γηραιός καταστηματάρχης" (σικ) και το δικαίωμα του να κλωτσάει κεφάλια στα τζάμια.
Μλκες έχω κάνει υπομονή με αρκετούς από σας, έχω επιλέξει να ακολουθήσω την οδό του διαλόγου και να αψηφήσω τις ηλίθιες προκλήσεις, αποφεύγοντας κατά το δυνατό τους χαρακτηρισμούς, αλλά μπερδεύετε την υπομονή με την ανοχή. Ο άλλος ο ακροδεξιός ο σις πετάει προσωπικές προσβολές κάθε τρία ποστ (ad hominem είναι έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα ποστ του, αυτή είναι η "συνεισφορά" του στο διάλογο) και εσύ παραλαμβάνεις τη σκυτάλη, γράφοντας ένα παραλήρημα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους άλλους έχοντας αδικαιολόγητο για την ποιότητα του γραπτού σου λόγου, τουπέ και υφάκι.
Έχετε τόσα χρόνια στο ίντερνετ και σαν άνθρωποι δεν μάθατε ακόμα να γράφετε. Κάθε απάντηση πρέπει να είναι διαγωνισμός για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Δεν γίνεται αλλιώς.