!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ίφιδα έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:08Δηλαδή σε περιοχή με εγκληματικότητα κι αφού έχει υπάρξει θύμα κλοπής τον προηγούμενο χρόνο, γίνεται (;) καυγάς απέναντι, παρατάει ανοιχτό κοσμηματοπωλείο για να πάει στο περίπτερο;Σοβαρά τώρα;
Αυτό. Δεν βγαίνουν τα κουκιά λέμε, με τίποτα! Πιο πιθανο μη σου πω να αλλάζανεκολιέδες μεταξύ τους,οπως είπε ο πσι, παρα ολα τα άλλα που ακουμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:01
sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 17:54
talaipwros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 17:46 Ακόμα συζητάμε αν κακώς αμυνθηκε και δεν κάθησε να πεθάνει ο βιοπαλαιστής;
Όχι όλοι, μόνο τα βαριά και ανίατα περιστατικά, η βαλάντω, ο νάχαμεηλ και το καλό μας το ναϊδάκι, φυσιολογικά πράματα δηλαδή.
Οκ το ναϊδάκι παραλίγο να σκότωνε άνθρωπο γιατί έτσι αφού διαφώνησε μαζί της, ο έχασετοφος έκανε δύο τρεις αυτιστικές παρεμβάσεις και ο ότινάνος ακόμη αναρωτιέται γιατί δεν είμαστε όλοι τόσο έξυπνοι όσο αυτός, όλα καλά κατά τα άλλα.
εσύ τι απ' ολα τα περιστατικά εισαι, πουλάκι? Εχει πλακα που η συντριπτική πλειοψηφια οσων στηρίζετε την όποια αυτοδικια και λετε "καλα του εκανε" κτλ, ειστε οι πρώτοι που σε παρόμοια περίπτωση θα ησασταν τέρμα χέστηδες, και οχι απλα δεν θα τολμούσατε να αυτοδικήσετε, αλλα θα τρέχατε με την ευκοίλια στην κάλτσα! :003:
Τελευταία φορά που μου επιτέθηκε κάποιος να μου σκάσει μπουκέτο ήταν μπροστά σε τζαμαρία σε ένα αρτοποιείο. Τον έχωσα μέσα στην τζαμαρία (μπήκα και γω σχεδόν) και έκοψε τις φλέβες του καρπού του από τα τζάμια, ευτυχώς ήρθε γρήγορα το ασθενοφόρο.
Μετά από 2 μέρες που βγήκε ήρθε με βρήκε και μου ζήτησε συγγνώμη.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά σε ένα άλλο σκηνικό γνωστό πρεζάκι της περιοχής μου ενώ ήταν κομμάτια και χωρίς να τον έχω κάνει απολύτως τίποτα (βασικά αυτός έκανε κάτι πολύ χοντρό στον κολλητό μου) ήρθε από πίσω μου και τράβηξε την καρέκλα που καθόμουν (από αυτές τις πολύ πολύ ψηλές που έχουν στα μπαρ) με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και τελευταία στιγμή πρόλαβα να βάλω τα χέρια μου (τα οποία τα γάμησα) και δεν έσπασα το κεφάλι μου, απλά το χτύπησα. Πήγε να φύγει αλλά δεν πρόλαβε, τον έσυρα από τα μαλλιά έξω, δεν με ξαναενόχλησε.
Δεν σου επιτρέπω να μιλάς εκ μέρους μου
, ότι υποστηρίζω αυτοδικίες και μαλακίες, μίλα για την πάρτη σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Μπορει και αλλου ειδους συναλλαγες να ειχαν :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vatraxos έγραψε: 25 Σεπ 2018, 17:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 16:57
Εγώ το βλέπω ως μία σύγχρονη απόπειρα επαναφοράς της νοοτροπίας του σκλάβου σε μια πιο χαριτωμένη :lol: συσκευασία.
Εγώ νομίζω ότι απλώς οι μεν αντιδρούν αντανακλαστικά στην άποψη των δε.
Aυτό είναι σίγουρο. Δράση-αντίδραση κλπ

Το βρίσκεις αφύσικο;

Το σίγουρο είναι ότι η μια πλευρά είναι πολύ πιο ειλικρινής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Απο το 6ο λεπτο και μετα λεει
«έχει δοθεί μαρτυρική κατάθεση στην αστυνομία από υπάλληλο, ο οποίος εργάζεται σε φούρνο ότι είχε δει τρεις άντρες έξω από το κατάστημα, ο ένας εκ των οποίων βρισκόταν σε κάποια σύγχυση. Ο δεύτερος πήγε μέσα στο κατάστημα και αγόρασε ένα μπουκάλι νερό και του το έδωσε. Με το που βγήκε έξω, ο άντρας που φώναζε πήγε να μπει αρχικά στον φούρνο, δεν μπήκε όμως, έκανε μια κίνηση και κατευθύνθηκε προς το κοσμηματοπωλείο.

Εδώ λοιπόν υπάρχει το θέμα… Πώς μπήκε μέσα; Ο ιδιοκτήτης άφησε το κατάστημά του με πολύτιμα κοσμήματα, όπως λέει, και έφυγε να πάει για τσιγάρα στο περίπτερο; Το ένα περίπτερο βρίσκεται στην πλατεία Κάνιγγος, πάρα πολλά μέτρα μακριά από το σημείο και το άλλο στην οδό Θεμιστοκλέους. Άρα ήθελε λοιπόν για να πάει και να έρθει τουλάχιστον επτά λεπτά. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι αδύνατο να αφήσεις κοσμηματοπωλείο ανοιχτό σε αυτή την περιοχή».
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:18 Μπορει και αλλου ειδους συναλλαγες να ειχαν :102:
Τα παντα μπορει για να βγαλετε ηρωα το ζακι.Δεν εχετε αναστολες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:13
Ίφιδα έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:08Δηλαδή σε περιοχή με εγκληματικότητα κι αφού έχει υπάρξει θύμα κλοπής τον προηγούμενο χρόνο, γίνεται (;) καυγάς απέναντι, παρατάει ανοιχτό κοσμηματοπωλείο για να πάει στο περίπτερο;Σοβαρά τώρα;
Αυτό. Δεν βγαίνουν τα κουκιά λέμε, με τίποτα! Πιο πιθανο μη σου πω να αλλάζανεκολιέδες μεταξύ τους,οπως είπε ο πσι, παρα ολα τα άλλα που ακουμε. :lol:
Αν αλλάζανε κολιέδες δε θα πάθαινε αμόκ ο άλλος επειδή κλειδώθηκε στο μαγαζί, θα του άνοιγε το αμόρε
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:19
vatraxos έγραψε: 25 Σεπ 2018, 17:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 16:57
Εγώ το βλέπω ως μία σύγχρονη απόπειρα επαναφοράς της νοοτροπίας του σκλάβου σε μια πιο χαριτωμένη :lol: συσκευασία.
Εγώ νομίζω ότι απλώς οι μεν αντιδρούν αντανακλαστικά στην άποψη των δε.
Aυτό είναι σίγουρο. Δράση-αντίδραση κλπ

Το βρίσκεις αφύσικο;

Το σίγουρο είναι ότι η μια πλευρά είναι πολύ πιο ειλικρινής.
Ακριβως το ιδιο μπορει να πει και η ''αλλη πλευρα''.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:16
vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:01
sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 17:54

Όχι όλοι, μόνο τα βαριά και ανίατα περιστατικά, η βαλάντω, ο νάχαμεηλ και το καλό μας το ναϊδάκι, φυσιολογικά πράματα δηλαδή.
Οκ το ναϊδάκι παραλίγο να σκότωνε άνθρωπο γιατί έτσι αφού διαφώνησε μαζί της, ο έχασετοφος έκανε δύο τρεις αυτιστικές παρεμβάσεις και ο ότινάνος ακόμη αναρωτιέται γιατί δεν είμαστε όλοι τόσο έξυπνοι όσο αυτός, όλα καλά κατά τα άλλα.
εσύ τι απ' ολα τα περιστατικά εισαι, πουλάκι? Εχει πλακα που η συντριπτική πλειοψηφια οσων στηρίζετε την όποια αυτοδικια και λετε "καλα του εκανε" κτλ, ειστε οι πρώτοι που σε παρόμοια περίπτωση θα ησασταν τέρμα χέστηδες, και οχι απλα δεν θα τολμούσατε να αυτοδικήσετε, αλλα θα τρέχατε με την ευκοίλια στην κάλτσα! :003:
Τελευταία φορά που μου επιτέθηκε κάποιος να μου σκάσει μπουκέτο ήταν μπροστά σε τζαμαρία σε ένα αρτοποιείο. Τον έχωσα μέσα στην τζαμαρία (μπήκα και γω σχεδόν) και έκοψε τις φλέβες του καρπού του από τα τζάμια, ευτυχώς ήρθε γρήγορα το ασθενοφόρο.
Μετά από 2 μέρες που βγήκε ήρθε με βρήκε και μου ζήτησε συγγνώμη.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά σε ένα άλλο σκηνικό γνωστό πρεζάκι της περιοχής μου ενώ ήταν κομμάτια και χωρίς να τον έχω κάνει απολύτως τίποτα (βασικά αυτός έκανε κάτι πολύ χοντρό στον κολλητό μου) ήρθε από πίσω μου και τράβηξε την καρέκλα που καθόμουν (από αυτές τις πολύ πολύ ψηλές που έχουν στα μπαρ) με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και τελευταία στιγμή πρόλαβα να βάλω τα χέρια μου (τα οποία τα γάμησα) και δεν έσπασα το κεφάλι μου, απλά το χτύπησα. Πήγε να φύγει αλλά δεν πρόλαβε, τον έσυρα από τα μαλλιά έξω, δεν με ξαναενόχλησε.
Δεν σου επιτρέπω να μιλάς εκ μέρους μου
, ότι υποστηρίζω αυτοδικίες και μαλακίες, μίλα για την πάρτη σου.
δεν σε ξερω προσωπικα, για να μιλάω εκ μέρους. Αναφέρθηκες σε μενα ως "βαλάντω" στο προηγουμενο ποστ σου, και θεωρησα οτι επρεπε να σου απαντησω. Οσο για τα περι αυτοδικιών, αυτο που λεω ειναι απλα εμπειρική άποψη. Γνωρίζω και γνώριζα παρα πολλους που ηταν υπέρμαχοι καθε τύπου αυτοδικίας, και παντα οταν γινοταν η στραβή ήταν αυτοι που λάκιζαν πρώτοι, και έμενα πισω εγώ (ο επικριτής της αυτοδικίας) να αντιμετωπίζω σχεδον μονος μου σιδηρογροθιές και ό,τι αλλη παπαριά μπορεις να φανταστεις. Βλεπω οτι γράφονται πολύ μεγαλες κουβεντες δω μεσα γενικα απο πολλους, και καλο ειναι να προσεχουν τι υποστηριζουν, αμα δεν ζησουν παρόμοια σκηνικά.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:10
Βρε αποδεδειγμένο και επιβεβαιωμένο σου λέω!! Πουλ.μουρ.τζα.φρα η φάση: Πούλημα μούρης - τζάμπα φράγκα! :003: Η Μίλα στη φωτο ομως ειναι αλλο πραγμα οκ, έχει κότσια, την παραδέχομαι.
Κι αλλος ληστης-θυμα νοικοκυραιων στη Κρητη!

Εικόνα
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

under έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:21
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:18 Μπορει και αλλου ειδους συναλλαγες να ειχαν :102:
Τα παντα μπορει για να βγαλετε ηρωα το ζακι.Δεν εχετε αναστολες.
Παραληρεις :)
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Καλά ρε, θα το γυρίσετε σε ερωτικό έγκλημα;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:20
Απο το 6ο λεπτο και μετα λεει
«έχει δοθεί μαρτυρική κατάθεση στην αστυνομία από υπάλληλο, ο οποίος εργάζεται σε φούρνο ότι είχε δει τρεις άντρες έξω από το κατάστημα, ο ένας εκ των οποίων βρισκόταν σε κάποια σύγχυση. Ο δεύτερος πήγε μέσα στο κατάστημα και αγόρασε ένα μπουκάλι νερό και του το έδωσε. Με το που βγήκε έξω, ο άντρας που φώναζε πήγε να μπει αρχικά στον φούρνο, δεν μπήκε όμως, έκανε μια κίνηση και κατευθύνθηκε προς το κοσμηματοπωλείο.

Εδώ λοιπόν υπάρχει το θέμα… Πώς μπήκε μέσα; Ο ιδιοκτήτης άφησε το κατάστημά του με πολύτιμα κοσμήματα, όπως λέει, και έφυγε να πάει για τσιγάρα στο περίπτερο; Το ένα περίπτερο βρίσκεται στην πλατεία Κάνιγγος, πάρα πολλά μέτρα μακριά από το σημείο και το άλλο στην οδό Θεμιστοκλέους. Άρα ήθελε λοιπόν για να πάει και να έρθει τουλάχιστον επτά λεπτά. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι αδύνατο να αφήσεις κοσμηματοπωλείο ανοιχτό σε αυτή την περιοχή».
Και για ποιο λόγο στήθηκε αυτή η σκευωρία;

Ποιο είναι το μυστικό που κρύβει ο σατανικός καταστηματάρχης;

Μήπως ήθελε να εγκλωβίσει το πρεζάκι στο μαγαζί, ώστε να το εξωθήσει σε σπασίματα κλπ για να έχει τη δικαιολογία να το κλωτσήσει μέχρι θανάτου;

Οι απαντήσεις στο επόμενο επεισόδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Με τόσα που επιμένουν σε αυτοδικία ή και την προσπάθεια του ζακ-ι να αμυνθεί από τον διασώστη αρπάζοντας γυαλί ένα θα πω

Εικόνα

λειπεις :a040:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Drexler έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:24
vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:10
Βρε αποδεδειγμένο και επιβεβαιωμένο σου λέω!! Πουλ.μουρ.τζα.φρα η φάση: Πούλημα μούρης - τζάμπα φράγκα! :003: Η Μίλα στη φωτο ομως ειναι αλλο πραγμα οκ, έχει κότσια, την παραδέχομαι.
Κι αλλος ληστης-θυμα νοικοκυραιων στη Κρητη!

Εικόνα
Εχουν γινει καμποσα τετοια εδω, απλα αυτο πηρε δημοσιοτητα
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”