Τί ψηφίσατε ρε γίδια;
https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... h_P4yOSlRQ
Να βάλει το βράδυ κάμερα στο κρεβάτι του όταν πηδάει τότε να ψαρέψει και τους προοδευτικούςGeorge_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 11:09 Νταξει εκλογες ερχονται...
Μια ο Αδωνις στην εκκλησια... Μια ο Θεοδωρικακος επισκεπτεται τον Μητροπολιτη Μεσσηνιας...
Μαλλον ψαρευουν θρησκευτικες ψηφους.
Φαρισαίος χειριστου είδους. Από τους πρώτους που θα καούν στην κόλασηΜαδουραίος έγραψε: 29 Ιουν 2022, 11:09 Πήγε με φωτογραφο ρε μαλάκες για να απαθανατίσει την παρουσία του.Μέγιστος λαϊκιστής.
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Ξέρεις που κολλάει στα πουστοπαρέιντ. Εκεί κολλάει και AIDS αλλά δεν το κάνουμε και θέμα.Μαδουραίος έγραψε: 29 Ιουν 2022, 11:14 Με την θεία κοινωνία δεν κολλάει
![]()
![]()
Μετά θα σας λένε για την ατομική ευθύνη βλητα.
O Αδωνις αν ηταν πραγματικα θρησκος και δεν πηγαινε εκει για τα ψηφαλακια θα θυμοταν την παραβολη του Τελωνου και του ΦαρισαιουΕμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιουν 2022, 11:13 Αυτό που κάθονται μπροστά μπροστά. Έπρεπε να ήμουν εγώ παπάς. Θα τους έπαιρνε ο διάολος.
Αυτός μέχρι προχθές ήταν δωδεκαθεϊστής και μέχρι χθες αντισιωνιστής. Και τώρα στέλνει καρδούλες στο Ισραήλ. Αυτοί πάνε μπροστά στην Ελλάδα. Τα καθάρματα, οι κωλοτούμπες και οι γλύφτες.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 11:16O Αδωνις αν ηταν πραγματικα θρησκος και δεν πηγαινε εκει για τα ψηφαλακια θα θυμοταν την παραβολη του Τελωνου και του ΦαρισαιουΕμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιουν 2022, 11:13 Αυτό που κάθονται μπροστά μπροστά. Έπρεπε να ήμουν εγώ παπάς. Θα τους έπαιρνε ο διάολος.
Τι βλέπουν τα μάτια μας.