Ποιοί ακριβώς είναι οι "ομοϊδεάτες" μου;Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 11:00Spoiler
Saliveros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:32Μίλα όμως κι εσύ καθαρά, μη ντρέπεσαι.Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:12
Ειναι ακριβο(σε αντιθεση με το φτηνο) αλλοθι αυτο που λες για την προστασια της ιδιοκτησιας, αλλα παραμενει αλλοθι.
Σε καθε περιπτωση το σωστο ειναι να μιλατε καθαρα. Πειτε πως βαζετε το εμπορευμα σας πανω απο την ανθρωπινη ζωη. Κανεις δεν θα σοκαριστει.
Εγώ τα έγραψα, όχι κάποια συμμορία.
Σε ποιούς αναφέρεσαι;
Ποιά Πανδώρα; Ποιό όπλο; Ποιός Ταρζάν;Παρολα αυτα το προβλημα που δημιουργειται οταν σε καιρους ειρηνης τιθεται σε ντιμπειτ το αν η ζωη ειναι το υψιστο αγαθο, ειναι οτι σχετικοποιειται η αξια της.
Και δεν σχετικοποιειται μονο σε συγκριση με τα εμπορευματα του καταστηματαρχη. Διοτι οταν ανοιξεις το κουτι της πανδωρας δεν μπορει να περιμενεις να βγει εξω το ελαχιστο κακο. Θα βγει οτι ειναι να βγει.
Ετσι η ζωη μπορει να εχει μειωμενη αξια απεναντι στην περηφανια. Ποιος εισαι εσυ κυριος που με εθιξες? Την καραμπινα. Μπορει να σχετικοποιειται απεναντι σε μια ηπια αντιδικια. Μου χρωστας λεφτα και δεν τα δινεις. Τα δικαστηρια αργουν, δεν κανουν τιποτα. Δεν με προστατευουν. Το οπλο και γρηγορα.
Και καπως ετσι παμε στη ζουγκλα με τον ταρζαν.
Κράταγε καραμπίνα ο φασίστας οικογενειάρχης και την έκρυψε πριν από το βίντεο;
Καλό το μελόδραμα, δε λέω, αλλά χρειάζεσαι κάποια μαθήματα τεχνικής. Έχεις μέλλον πάντως.
Κι ο Φώσκωλος κάπως έτσι ξεκίνησε.
Εσυ το εγραψες και εσενα παρεθεσα αλλα υπαρχουν κι αλλοι στο νημα που εξεφρασαν παρομοιες αποψεις. Ετσι ενω ξεκαθαρα απευθυνομαι και σε εσενα, παραλληλα απευθυνομαι και στους ομοιδεατες που παρελασαν απο δω.
Εσύ π.χ. λες ότι δεν είσαι ομοϊδεάτης με τα πρεζόνια, ωστόσο έχεις ξεσκιστεί να μας δείχνεις την αμέριστη συμπάθειά σου με την Ζακ και την απέχθειά σου προς τους "νοικοκυραίους".
Δεν είναι αηδίες.Κατα τα λοιπα για τις αηδιες που γραφεις για το φωσκολο κλπ.
Ίσως να μην το έχεις αντιληφθεί, αλλά οι δημοσιεύσεις σου ξεχειλίζουν συναισθηματισμό και λαϊκισμό.
Για να μη δουλευόμαστε χοντρά, πες με το χέρι στην καρδιά τι θα έγραφες αν ο Ζακ ήταν Χρυσαυγίτης κι ο νοικοκυραίος ήταν ο νυχτοφύλακας του Περισσού.Σε συνεχομενα ποστ εχω τονισει οτι εκκινω με αφορμη το θεμα για να εκφρασω κατι γενικοτερο. Αυτο που με απασχολει δεν ειναι τοσο ο ζακ οσο το τι θα γινει αν η αυτοδικια γινει μερος της ευρυτερης κουλτουρας με αλλοθι οτι η αστυνομια δεν κανει καλα τη δουλεια της. Θα συνηθισουμε τοσο τη βια ωστε να βγαζουμε καραμπινα για απλες διενεξεις? Ειμαστε ηδη σαυτο το δρομο? Το κυμα συμπαραστασης σε εναν ανθρωπο που πατουσε το κεφαλι ενος εξουδετερωμενου πρεζακιου στα γυαλια, ισως δειχνει αυτο. Οπως και η εν ψυχρω εκτελεση αοπλου αν θυμαμαι καλα κλεφτη απο παππου κυνηγο. Σ αυτο το πλαισιο εγινε η τοποθετηση μου.
Μπα;Και μην ανησυχεις για την τεχνικη μου. Μπορει να παιρνει βελτιωση αλλα οπως και να χει, ακομα και ετσι τα φασιστοειδη τα βαζω κατω. Τωρα δεν μιλαω για σενα. Νομιζω δηλαδη...
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα πόσο φασίστας είμαι;