!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
άμα την έχεις την επιχειρηματικότητα ..

θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
αριστερός είναι ο ορισμός πονηρούληDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:57Δεν το έχω ξαναδιαβάσει το μπολνταρισμένο ως άποψη.Athos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:54Νοικοκυραίοι ίσον μαγαζάτορες και αυταπασχολούμενοι, η αριστερά τους μισεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:47 Η αριστερά αντί για νοικοκυραίος λέει "ο απλός εργαζόμενος".
Απλοί εργαζόμενοι ίσον συμβασιούχοι στο Δήμο που διαδηλώνουν για μονιμότητα.
Συμφωνούν οι υπόλοιποι δεξιοί με αυτό τον ορισμό;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
(hint, hint προς επίδοξους επισκέπτες
Δεν συμπαθώ πάρα πολύ τους διαρρήκτες, μπουκαδόρους και ένοπλους ληστές
(ακόμα κι αν είναι πολιτικοποιημένα σκεπτόμενα τέκνα ηλιθίων προέδρων Βουλής)
Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα πρεζόνια, αθώα θύματα της κακούργας κοινωνίας που έδεσε μια νυχτιά χειροπόδαρα αυτά τα γλυκά, συνειδητοποιημένα και άκακα πλάσματα και τους έκανε με το ζόρι ενέσεις ηρωΐνης ώστε να τα τα μετατρέψει παρά τη θέλησή τους σε άβουλα πιόνια του λευκού θανάτου.
(ιδίως τα πρεζόνια καλών οικογενειών, που δεν είχαν ιδέα ότι η ντρόγκα δημιουργεί εθισμό).
Μου έχουν σπάσει νύχτα τις βιτρίνες 3-4 φορές στο παρελθόν, κλέβοντας ασήμαντα είναι η αλήθεια ποσά (τα εκατομμύρια των εισπράξεων περνά 3 φορές την ημέρα το σικιούριτυ και τα μαζεύει).
Δεν μου έχει τύχει να βρεθώ αντιμέτωπος με κάποιο από αυτά τα δυστυχισμένα ναυάγια του καπιταλισμού. Απλώς πέρασα μαγευτικές νύχτες φυλώντας το σπασμένο μαγαζί, μέχρι να έρθει την άλλη μέρα ο τζαμάς.
Αν είχα προφτάσει κάποιο απ' αυτά μέσα στο μαγαζί, πριν αποχωρήσει με τα απαλλοτριωθέντα, δηλώνω υπεύθυνα ότι είτε θα είχα σπάσει το ρεκόρ σπριντ προς όλες τις κατευθύνσεις, είτε θα είχα τείνει χείρα βοηθείας, προτείνοντάς του την άγαμη κόρη μου ως σύζυγο.
Παρόλα ταύτα, κατανοώ κάπως την ψυχοσύνθεση κάποιου μεγαλοκοσμηματοπώλη της πολυτελέστατης οδού Γλάδστωνος (ή Γλαδστώνος, σύμφωνα με εκφωνήτρια της TV) που, χρωστώντας πιθανότατα τα κέρατά του σε προμηθευτές, Εφορία, ΙΚΑ κλπ, έχοντας 5-6 μεταχρονολογημένες επιταγές να τρέχουν, βρίσκει ένα ρεμάλι να του έχει σπάσει τις βιτρίνες και να προσπαθεί να την κοπανήσει και προσπαθεί να το εμποδίσει.
Ε, είναι ηλίου φαεινότερον πως πρόκειται για ματοβοαμμένο νεοναζί που διψά για αίμα
Πάνος Σκουρλέτης
-
User_601
Ο φασισμος σε ολο του το μεγαλειο. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥΛΕΣ ΛΕΜΕ,και οχι δεν σχολιασα το περιστατικο αυτο!ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ,ΞΥΠΝΑ.Λοιπον κοπελα μου ακου κατι,δεν θα μου πεις εσυ με τι θα ασχοληθω και τι δεν θα ασχοληθω,γκεγκε;Αν κατάλαβα καλά απάντησες, πώς όταν δημοσιοποιήθηκε το συμβάν για τον οδοντίατρο, αυτό δεν σου προκάλεσε την ανάγκη να καταγγείλεις πόσο μάλλον να χρησιμοποιήσεις χαρακτηρισμούς για τους θύτες που να τους κατατάσσεις στο ζωϊκό βασίλειο σελ 53 όπως τόσο άνετα χρησιμοποιείς σε άλλες περιπτώσεις... Απλά δεν ασχολήθηκες. Ούτε εσένα σου προκάλεσε διάθεση να ασχοληθείς το περιστατικό με τον οδοντίατρο ούτε και αρκετών ακόμα ευαίσθητων "που απλά δεν θέλουν βία".
Το περιστατικο με τον οδοντιατρο καν δεν το γνωριζα,ξες,δεν ειμαι υποχρεωμενη να ειμαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ ουτε εδω ουτε στην τιβι καισ το νετ.Δεν ειμαι και αργοσχολη εγω νταξει;
Που θα βγουμε και κατηγορουμενοι επειδη δεν σχολιασαμε εκει που θες εσυ.Δηλαδη για να καταδικαζουμε ΚΑΘΕ ΒΙΑ,πρεπει να εχουμε γραψει σε ολα τα αναλογα θεματα εδω;Ε δεν το ηξερα κοπελα μου.
Λοιπον τελειωσε το παραμυθακι.Αν το επιχειρημα σου σε αυτα που λεω ειναι οτι δεν σχολιασα στο θεμα που λες,βρες κατι καλυτερο και μαθε οτι ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ,δεν ειμαι υποχρωμενη να τα ξερω ολα και επισης θα γραφω οπου γουσταρω και βρισκω χρονο,και οχι οπου γουσταρεις εσυ.Δεν ξεραμε οτι πρεπει να γραφουμε παντου για να μπορουμε να πουμε οτι ειαμστε εναντια στην βια.Σιγα που θα πιασω σβαρνα τα θεματα,μπας και μου τα χωσεις εσυ.
Συνεθλε και τον φασισμο σου να τον εφαρμοσεις εκει που σε παιρνει,οχι σε εμενα.
Πρωι πρωι αηδιες.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εσθήρ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:40 δεν θα μου πεις εσυ με τι θα ασχοληθω[/b] και τι δεν θα ασχοληθω,γκεγκε;
Δεν ειμαι και αργοσχολη εγω νταξει;
Λοιπον τελειωσε το παραμυθακι.
Συνεθλε και τον φασισμο σου να τον εφαρμοσεις εκει που σε παιρνει,οχι σε εμενα.
Πρωι πρωι αηδιες.
Μια γλυκια καλημερα και απο εμενα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
εν κατακλείδι:
όσο περισσότερο υπερασπίζονται τον δημόσιο κίνδυνο - Ζάκ-ι (ο οποίος είχε όλο το πακέτο, ναρκομανής, οροθετικός, ληστής, αδερφή), τα κοθμόνια του φόρουμ, της τβ και τα λοιπά, ΤΟΣΟ περισσότερο εξαγριώνεται ο κόσμος.
σύντομα....

όσο περισσότερο υπερασπίζονται τον δημόσιο κίνδυνο - Ζάκ-ι (ο οποίος είχε όλο το πακέτο, ναρκομανής, οροθετικός, ληστής, αδερφή), τα κοθμόνια του φόρουμ, της τβ και τα λοιπά, ΤΟΣΟ περισσότερο εξαγριώνεται ο κόσμος.
σύντομα....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Δυνατο νιου εντρι κανει η εσθηρ. Μου βγαζει κατι το μεγαλιστικο βεβαια το στυλ γραφης της, αλλα στηριζω το ανεπιτηδευτα ωμο της λογο.
Λοιπον σε περιπτωσεις σαν του οδοντιατρου δεν αναφερεται κανενας, διοτι ολοι απο κοινου καταδικαζουμε τετοιες επιθεσεις.
Εδω ομως την περιπτωση αυτοδικιας πολλοι δεν την καταδικαζουν ενω υπαρχουν και τυποι που εχουν δηλωσει πως " καλα του εκανε του σκουπιδιου". Γι αυτο το νημα εχει φτασει τοσες σελιδες.
Λοιπον σε περιπτωσεις σαν του οδοντιατρου δεν αναφερεται κανενας, διοτι ολοι απο κοινου καταδικαζουμε τετοιες επιθεσεις.
Εδω ομως την περιπτωση αυτοδικιας πολλοι δεν την καταδικαζουν ενω υπαρχουν και τυποι που εχουν δηλωσει πως " καλα του εκανε του σκουπιδιου". Γι αυτο το νημα εχει φτασει τοσες σελιδες.
μπα το νήμα έχει φτάσει τόσες σελίδες γιατί μέρος των ΜΜΕ ,του αριστερού παρακράτους και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον τύπο μόνο και μόνο γιατί ήταν με το μέρος τους .Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:58 Δυνατο νιου εντρι κανει η εσθηρ. Μου βγαζει κατι το μεγαλιστικο βεβαια το στυλ γραφης της, αλλα στηριζω το ανεπιτηδευτα ωμο της λογο.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δηλώνω κι εγώ κυρ παντελής αφού στο δικό μου μαγαζί μπήκαν σε έναν μήνα τρεις φορές γύφτοι και ξεσηκώσαν πράγματα μηδαμινής αξίας για τους ίδιους αλλά πολύτιμα για εμένα και τη δουλειά μου. Σπάσανε το γραφείο μου και με λοστούς ξεκολλήσανε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο από τον τοίχο όπου είχα όλους τους κωδικούς των τραπεζικών λογαριασμών. Με προσωπικό κίνδυνο κι ενώ βρισκόμουν σε διαρκή επικοινωνία με την αστυνομία τους ακολούθησα με αποτέλεσμα τελικά να συλληφθούν. Δεν είμαι ήρωας φυσικά γιατί προσπαθούσα να προστατεύσω την προσωπική μου περιουσία. Ίσως θα έπρεπε να ντρέπομαι και λίγο που στερούσα από μια ομάδα περιθωριοποιημένων ατόμων τα προς το ζην. Η δίκη πήρε 5 αναβολές. Δεν ξέρω τι έγινε τελικά γιατί σταμάτησα να πηγαίνω.
Σε άλλη πιο πρόσφατη περίπτωση ενώ πήγαινα να πάρω την κόρη μου από το ωδείο (γιατί εμείς οι κυρ παντελήδες έχουμε μπουρζουά συνήθειες καμιά φορά) μου την έπεσαν ένα τετράπαχο πρεζόνι με ένα φίλο του και ζητούσαν να τους πληρώσω γιατί προφανώς τους χρωστούσα αφού τους έσπρωξα στα ναρκωτικά και κανόνισα να είναι ελλιπής η παιδεία τους. Όταν αρνήθηκα και κάλεσα την αστυνομία μου είπαν να γαμηθώ να φύγω από το πάρκο (προφανώς για να αποφύγουν τους μπάτσους) αλλά εγώ δεν το κουνούσα. Έφαγα το ξύλο της αρκούδας από τον χοντρό και τον φίλο του αλλά εκεί, υπέμενα μέχρι να έρθει η αστυνομία (Δεν έχετε ιδέα τη ζημιά μπορεί να κάνει ένα πρεζόνι ακόμα και όταν φαίνεται τελειωμένο). Άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν, ο ένας τα κατάφερε αλλά ο χοντρός όχι. Όταν έφτασαν οι μπάτσοι κρατούσε μια λάμα και την στριφογυρνούσε και φώναζε ελάτε να με γαμήσετε, επιθέσεις σε μπάτσους, επιθέσεις σε περαστικούς. Από την άλλη οι μπάτσοι ήταν ευγενικότατοι, με τακτ και με καλά λόγια (όπως μιλάς σε ένα παιδί που δεν του αρέσει το παιχνίδι του) προσπαθούσαν να τον βάλουν στο περιπολικό. Σε κάποια φάση κατέβασε το παντελόνι του και ζητούσε να τον γαμήσουν.
Μετά από μια εβδομάδα τους ξαναείδα στο πάρκο. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Εμείς οι κυρ παντελήδες βλέπετε σηκώνουμε το βάρος όλων των λαθών σας σαν άλλος Άτλας, είμαστε εκεί για να πληρώνουμε τους φόρους μας και να δημιουργούμε το σχετικά ειρηνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο σκουπίδια σαν και αυτά μπορούνε να δράσουν. Αν δεν υπήρχαμε εμείς το οικοδόμημα θα κατάρρεε.
Σε άλλη πιο πρόσφατη περίπτωση ενώ πήγαινα να πάρω την κόρη μου από το ωδείο (γιατί εμείς οι κυρ παντελήδες έχουμε μπουρζουά συνήθειες καμιά φορά) μου την έπεσαν ένα τετράπαχο πρεζόνι με ένα φίλο του και ζητούσαν να τους πληρώσω γιατί προφανώς τους χρωστούσα αφού τους έσπρωξα στα ναρκωτικά και κανόνισα να είναι ελλιπής η παιδεία τους. Όταν αρνήθηκα και κάλεσα την αστυνομία μου είπαν να γαμηθώ να φύγω από το πάρκο (προφανώς για να αποφύγουν τους μπάτσους) αλλά εγώ δεν το κουνούσα. Έφαγα το ξύλο της αρκούδας από τον χοντρό και τον φίλο του αλλά εκεί, υπέμενα μέχρι να έρθει η αστυνομία (Δεν έχετε ιδέα τη ζημιά μπορεί να κάνει ένα πρεζόνι ακόμα και όταν φαίνεται τελειωμένο). Άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν, ο ένας τα κατάφερε αλλά ο χοντρός όχι. Όταν έφτασαν οι μπάτσοι κρατούσε μια λάμα και την στριφογυρνούσε και φώναζε ελάτε να με γαμήσετε, επιθέσεις σε μπάτσους, επιθέσεις σε περαστικούς. Από την άλλη οι μπάτσοι ήταν ευγενικότατοι, με τακτ και με καλά λόγια (όπως μιλάς σε ένα παιδί που δεν του αρέσει το παιχνίδι του) προσπαθούσαν να τον βάλουν στο περιπολικό. Σε κάποια φάση κατέβασε το παντελόνι του και ζητούσε να τον γαμήσουν.
Μετά από μια εβδομάδα τους ξαναείδα στο πάρκο. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Εμείς οι κυρ παντελήδες βλέπετε σηκώνουμε το βάρος όλων των λαθών σας σαν άλλος Άτλας, είμαστε εκεί για να πληρώνουμε τους φόρους μας και να δημιουργούμε το σχετικά ειρηνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο σκουπίδια σαν και αυτά μπορούνε να δράσουν. Αν δεν υπήρχαμε εμείς το οικοδόμημα θα κατάρρεε.
Αυτούς δεν τους πειράζει αν κολλήσουν έιτζ.... μάλλον.Saliveros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 07:07Μόνο νοικοκυραίοι συνευρίσκονταν με οροθετικές;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:51 Στην αρχή ήταν τα αδέσποτα για να μη χαλάσουν το ίματζ των Ολυμπιακών...
Μετά οι μετανάστες ή πρόσφυγες που χαλούσαν το ίματζ της πρωτεύουσας και των τουριστικών μας περιοχών...
Μετά οι οροθετικές που μόλυναν τους νοικοκυραίους που συνευρίσκονταν μαζί τους...
Οι εργάτες, αγρότες και αντιεξουσιαστές δεν έχουν σηκωμάρες;![]()
Δεν έχω δει τις σχετικές μελέτες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Saliveros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:18Εγώ είναι ένας νοικυραίος (είχα τη φασιστική έμπνευση να έχω παντρευτεί, με 2 παιδιά και 2 εγγόνια) μικροκαταστηματάρχης στην περιοχή Ομονοίας, γνωστός φασίστας (σύμφωνα με το 49% των χρηστών του Φόρουμ) και εαμοβούργαρος (σύμφωνα με άλλο ένα 49%), χωρίς κάμερα έξω από το μαγαζί μου.
(hint, hint προς επίδοξους επισκέπτες)
Δεν συμπαθώ πάρα πολύ τους διαρρήκτες, μπουκαδόρους και ένοπλους ληστές![]()
Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα πρεζόνια, αθώα θύματα της κακούργας κοινωνίας που έδεσε μια νυχτιά χειροπόδαρα αυτά τα γλυκά, συνειδητοποιημένα και άκακα πλάσματα και τους έκανε με το ζόρι ενέσεις ηρωΐνης ώστε να τα τα μετατρέψει παρά τη θέλησή τους σε άβουλα πιόνια του λευκού θανάτου.
(ιδίως τα πρεζόνια καλών οικογενειών, που δεν είχαν ιδέα ότι η ντρόγκα δημιουργεί εθισμό).
Μου έχουν σπάσει νύχτα τις βιτρίνες 3-4 φορές στο παρελθόν, κλέβοντας ασήμαντα είναι η αλήθεια ποσά (τα εκατομμύρια των εισπράξεων περνά 3 φορές την ημέρα το σικιούριτυ και τα μαζεύει).
Δεν μου έχει τύχει να βρεθώ αντιμέτωπος με κάποιο από αυτά τα δυστυχισμένα ναυάγια του καπιταλισμού. Απλώς πέρασα μαγευτικές νύχτες φυλώντας το σπασμένο μαγαζί, μέχρι να έρθει την άλλη μέρα ο τζαμάς.
Αν είχα προφτάσει κάποιο απ' αυτά μέσα στο μαγαζί, πριν αποχωρήσει με τα απαλλοτριωθέντα, δηλώνω υπεύθυνα ότι είτε θα είχα σπάσει το ρεκόρ σπριντ προς όλες τις κατευθύνσεις, είτε θα είχα τείνει χείρα βοηθείας, προτείνοντάς του την άγαμη κόρη μου ως σύζυγο.
Παρόλα ταύτα, κατανοώ κάπως την ψυχοσύνθεση κάποιου μεγαλοκοσμηματοπώλη της πολυτελέστατης οδού Γλάδστωνος (ή Γλαδστώνος, σύμφωνα με εκφωνήτρια της TV) που, χρωστώντας πιθανότατα τα κέρατά του σε προμηθευτές, Εφορία, ΙΚΑ κλπ, έχοντας 5-6 μεταχρονολογημένες επιταγές να τρέχουν, βρίσκει ένα ρεμάλι να του έχει σπάσει τις βιτρίνες και να προσπαθεί να την κοπανήσει και προσπαθεί να το εμποδίσει.
Ε, είναι ηλίου φαεινότερον πως πρόκειται για ματοβοαμμένο νεοναζί που διψά για αίμα![]()
Ειναι ακριβο(σε αντιθεση με το φτηνο) αλλοθι αυτο που λες για την προστασια της ιδιοκτησιας, αλλα παραμενει αλλοθι.
Σε καθε περιπτωση το σωστο ειναι να μιλατε καθαρα. Πειτε πως βαζετε το εμπορευμα σας πανω απο την ανθρωπινη ζωη. Κανεις δεν θα σοκαριστει.
Παρολα αυτα το προβλημα που δημιουργειται οταν σε καιρους ειρηνης τιθεται σε ντιμπειτ το αν η ζωη ειναι το υψιστο αγαθο, ειναι οτι σχετικοποιειται η αξια της.
Και δεν σχετικοποιειται μονο σε συγκριση με τα εμπορευματα του καταστηματαρχη. Διοτι οταν ανοιξεις το κουτι της πανδωρας δεν μπορει να περιμενεις να βγει εξω το ελαχιστο κακο. Θα βγει οτι ειναι να βγει.
Ετσι η ζωη μπορει να εχει μειωμενη αξια απεναντι στην περηφανια. Ποιος εισαι εσυ κυριος που με εθιξες? Την καραμπινα. Μπορει να σχετικοποιειται απεναντι σε μια ηπια αντιδικια. Μου χρωστας λεφτα και δεν τα δινεις. Τα δικαστηρια αργουν, δεν κανουν τιποτα. Δεν με προστατευουν. Το οπλο και γρηγορα.
Και καπως ετσι παμε στη ζουγκλα με τον ταρζαν.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
. Δεν σας πιστευω και εδω έπρεπε να είσαστε με τον γερο αλλα ειστε με το πρεζονι.Λοιπον σε περιπτωσεις σαν του οδοντιατρου δεν αναφερεται κανενας, διοτι ολοι απο κοινου καταδικαζουμε τετοιες επιθεσεις
Ύψιστο αγαθό η ζωή για τους ΚΚΕδες που αιματοκύλησαν την Ελλάδα και είναι έτοιμοι να το ξανακάνουν. 
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν μου απάντησες αν μπορεί να γίνει επανάσταση χωρίς βία.Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:12Saliveros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:18Εγώ είναι ένας νοικυραίος (είχα τη φασιστική έμπνευση να έχω παντρευτεί, με 2 παιδιά και 2 εγγόνια) μικροκαταστηματάρχης στην περιοχή Ομονοίας, γνωστός φασίστας (σύμφωνα με το 49% των χρηστών του Φόρουμ) και εαμοβούργαρος (σύμφωνα με άλλο ένα 49%), χωρίς κάμερα έξω από το μαγαζί μου.
(hint, hint προς επίδοξους επισκέπτες)
Δεν συμπαθώ πάρα πολύ τους διαρρήκτες, μπουκαδόρους και ένοπλους ληστές![]()
Ε, είναι ηλίου φαεινότερον πως πρόκειται για ματοβοαμμένο νεοναζί που διψά για αίμα![]()
Ειναι ακριβο(σε αντιθεση με το φτηνο) αλλοθι αυτο που λες για την προστασια της ιδιοκτησιας, αλλα παραμενει αλλοθι.
Σε καθε περιπτωση το σωστο ειναι να μιλατε καθαρα. Πειτε πως βαζετε το εμπορευμα σας πανω απο την ανθρωπινη ζωη. Κανεις δεν θα σοκαριστει.
Παρολα αυτα το προβλημα που δημιουργειται οταν σε καιρους ειρηνης τιθεται σε ντιμπειτ το αν η ζωη ειναι το υψιστο αγαθο, ειναι οτι σχετικοποιειται η αξια της.
Και δεν σχετικοποιειται μονο σε συγκριση με τα εμπορευματα του καταστηματαρχη. Διοτι οταν ανοιξεις το κουτι της πανδωρας δεν μπορει να περιμενεις να βγει εξω το ελαχιστο κακο. Θα βγει οτι ειναι να βγει.
Ετσι η ζωη μπορει να εχει μειωμενη αξια απεναντι στην περηφανια. Ποιος εισαι εσυ κυριος που με εθιξες? Την καραμπινα. Μπορει να σχετικοποιειται απεναντι σε μια ηπια αντιδικια. Μου χρωστας λεφτα και δεν τα δινεις. Τα δικαστηρια αργουν, δεν κανουν τιποτα. Δεν με προστατευουν. Το οπλο και γρηγορα.
Και καπως ετσι παμε στη ζουγκλα με τον ταρζαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις