Κι άλλος χρυσαυγίτης.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:27Εδώ προκύπτει κάτι σαν εκβιασμός ή κάνω λάθος;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:10 Δεν χρειαζόταν καν επιχείρημα, το να αντιδράσεις δεν θα σε σώσει, μπορεί να σου κλείσει το μαγαζί οριστικά.
Δηλαδή η λογική ποια είναι; Ή θα δεχτείς να σε ληστεύουμε όποτε γουστάρουμε χωρίς να φοβόμαστε τραυματισμό ή θα σου σπάσουμε το μαγαζί και θα απειλούμε την οικογένεια σου;
Γιατί αυτή είναι η τακτική των... πασιφιστών.
Και σε κάποιους ευαισθητοποιημένους φαίνεται λογική.
Δεν πάμε καθόλου καλά, έτσι;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μίλα όμως κι εσύ καθαρά, μη ντρέπεσαι.Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:12Ειναι ακριβο(σε αντιθεση με το φτηνο) αλλοθι αυτο που λες για την προστασια της ιδιοκτησιας, αλλα παραμενει αλλοθι.Saliveros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:18Spoiler
Εγώ είναι ένας νοικυραίος (είχα τη φασιστική έμπνευση να έχω παντρευτεί, με 2 παιδιά και 2 εγγόνια) μικροκαταστηματάρχης στην περιοχή Ομονοίας, γνωστός φασίστας (σύμφωνα με το 49% των χρηστών του Φόρουμ) και εαμοβούργαρος (σύμφωνα με άλλο ένα 49%), χωρίς κάμερα έξω από το μαγαζί μου.
(hint, hint προς επίδοξους επισκέπτες)
Δεν συμπαθώ πάρα πολύ τους διαρρήκτες, μπουκαδόρους και ένοπλους ληστές![]()
(ακόμα κι αν είναι πολιτικοποιημένα σκεπτόμενα τέκνα ηλιθίων προέδρων Βουλής)
Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα πρεζόνια, αθώα θύματα της κακούργας κοινωνίας που έδεσε μια νυχτιά χειροπόδαρα αυτά τα γλυκά, συνειδητοποιημένα και άκακα πλάσματα και τους έκανε με το ζόρι ενέσεις ηρωΐνης ώστε να τα τα μετατρέψει παρά τη θέλησή τους σε άβουλα πιόνια του λευκού θανάτου.
(ιδίως τα πρεζόνια καλών οικογενειών, που δεν είχαν ιδέα ότι η ντρόγκα δημιουργεί εθισμό).
Μου έχουν σπάσει νύχτα τις βιτρίνες 3-4 φορές στο παρελθόν, κλέβοντας ασήμαντα είναι η αλήθεια ποσά (τα εκατομμύρια των εισπράξεων περνά 3 φορές την ημέρα το σικιούριτυ και τα μαζεύει).
Δεν μου έχει τύχει να βρεθώ αντιμέτωπος με κάποιο από αυτά τα δυστυχισμένα ναυάγια του καπιταλισμού. Απλώς πέρασα μαγευτικές νύχτες φυλώντας το σπασμένο μαγαζί, μέχρι να έρθει την άλλη μέρα ο τζαμάς.
Αν είχα προφτάσει κάποιο απ' αυτά μέσα στο μαγαζί, πριν αποχωρήσει με τα απαλλοτριωθέντα, δηλώνω υπεύθυνα ότι είτε θα είχα σπάσει το ρεκόρ σπριντ προς όλες τις κατευθύνσεις, είτε θα είχα τείνει χείρα βοηθείας, προτείνοντάς του την άγαμη κόρη μου ως σύζυγο.
Παρόλα ταύτα, κατανοώ κάπως την ψυχοσύνθεση κάποιου μεγαλοκοσμηματοπώλη της πολυτελέστατης οδού Γλάδστωνος (ή Γλαδστώνος, σύμφωνα με εκφωνήτρια της TV) που, χρωστώντας πιθανότατα τα κέρατά του σε προμηθευτές, Εφορία, ΙΚΑ κλπ, έχοντας 5-6 μεταχρονολογημένες επιταγές να τρέχουν, βρίσκει ένα ρεμάλι να του έχει σπάσει τις βιτρίνες και να προσπαθεί να την κοπανήσει και προσπαθεί να το εμποδίσει.
Ε, είναι ηλίου φαεινότερον πως πρόκειται για ματοβοαμμένο νεοναζί που διψά για αίμα
Σε καθε περιπτωση το σωστο ειναι να μιλατε καθαρα. Πειτε πως βαζετε το εμπορευμα σας πανω απο την ανθρωπινη ζωη. Κανεις δεν θα σοκαριστει.
Εγώ τα έγραψα, όχι κάποια συμμορία.
Σε ποιούς αναφέρεσαι;
Ποιά Πανδώρα; Ποιό όπλο; Ποιός Ταρζάν;Παρολα αυτα το προβλημα που δημιουργειται οταν σε καιρους ειρηνης τιθεται σε ντιμπειτ το αν η ζωη ειναι το υψιστο αγαθο, ειναι οτι σχετικοποιειται η αξια της.
Και δεν σχετικοποιειται μονο σε συγκριση με τα εμπορευματα του καταστηματαρχη. Διοτι οταν ανοιξεις το κουτι της πανδωρας δεν μπορει να περιμενεις να βγει εξω το ελαχιστο κακο. Θα βγει οτι ειναι να βγει.
Ετσι η ζωη μπορει να εχει μειωμενη αξια απεναντι στην περηφανια. Ποιος εισαι εσυ κυριος που με εθιξες? Την καραμπινα. Μπορει να σχετικοποιειται απεναντι σε μια ηπια αντιδικια. Μου χρωστας λεφτα και δεν τα δινεις. Τα δικαστηρια αργουν, δεν κανουν τιποτα. Δεν με προστατευουν. Το οπλο και γρηγορα.
Και καπως ετσι παμε στη ζουγκλα με τον ταρζαν.
Κράταγε καραμπίνα ο φασίστας οικογενειάρχης και την έκρυψε πριν από το βίντεο;
Καλό το μελόδραμα, δε λέω, αλλά χρειάζεσαι κάποια μαθήματα τεχνικής. Έχεις μέλλον πάντως.
Κι ο Φώσκωλος κάπως έτσι ξεκίνησε.
Πάνος Σκουρλέτης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
https://www.newsbomb.gr/ellada/news/sto ... istiko-vidΖακ Κωστόπουλος: «Υπέστη εγκεφαλικό οίδημα - Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν είναι οριστικό
Ζακ Κωστόπουλος | Ειδήσεις: Παρέμβαση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» στον ANT1 έκανε σήμερα το πρωί η συνήγορος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρούσου, σχετικά με το πόρισμα των ιατροδικαστών που διεξήγαγαν νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του νεκρού άνδρα κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.
«Έχω μια διευκρινιστική δήλωση του ιατροδικαστή κ. Σωκράτη Τσαντίρη, ο οποίος λέει ότι απροσδιόριστη αιτία θανάτου ιατροδικαστικώς εννοούμε ότι δεν διαπιστώθηκε μακροσκοπικώς προφανής αιτία του θανάτου» δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής.
«Το γεγονός ότι δια γυμνού οφθαλμού δεν διαπιστώθηκε θανατηφόρα κάκωση δεν αποκλείει το γεγονός να υφίσταται μικροσκοπικώς και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων», τόνισε συγκεκριμένα.
«Ο κ. Τσαντίρης μου μετέφερε ότι υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα το οποίο πρέπει να διερευνηθεί ως προς την αιτιολογία» σημείωσε ενώ παράλληλα διευκρίνισε ότι «χωρίς το οπτικό υλικό δεν θα είχε σχηματιστεί η δικογραφία, η οποία δεν εμπεριείχε καμία αναφορά σε άσκηση βίας κατά Ζακ Κωστόπουλου».
Μόλις λίγα λεπτά διήρκεσε η παρουσία του 73χρονου κοσμηματοπώλη ενώπιον του ανακριτή για το θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ αρνήθηκε για μια ακόμη φορά ότι οι πράξεις του είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, συνελήφθη και ένας ακόμη άνδρας, 55 ετών, ο οποίος είχε προσαχθεί αρχικά στην Ασφάλεια Αθηνών, ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου.
Ο 55χρονος ομολόγησε τελικά την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι «το έκανε για να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο, επειδή κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο».
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και ο 55χρονος εμφανίζονται να χτυπούν άγρια στο κεφάλι τον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο, την ώρα που ήταν πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος.
Σε βάρος του 73χρονου, οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
«Ο πατέρας μου έπραξε το σωστό»
«Τρέχουν τον πατέρα μου αδίκως» ανέφερε ο γιος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, σημειώνοντας πως ο 73χρονος πατέρας του δεν έχει ένστικτο του δολοφόνου. «Έπραξε το σωστότερο, κάλεσε την αστυνομία», είπε ενώ όσον αφορά στα χτυπήματα που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος τη στιγμή που προσπαθούσε να βγει από το κοσμηματοπωλείο, μίλησε για προσπάθεια από τον πατέρα του «να τον απωθήσει να βγει από το μαγαζί».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 25 Σεπ 2018, 10:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:21Κατσε να σε βοηθήσω λίγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:19Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα για τον κάθε ληστή ή τον κάθε Κουφοντίνα.
Υποθέτω λοιπόν ότι η ζωή του κάθε ληστή ή Κουφοντίνα αξίζει ακριβώς όσο την έχουν κοστολογήσει αυτοί.
Ληστεία=απαλλοτρίωση
Δολοφονία=ηρωική πράξη στα πλαίσια της ταξικής πάλης.
Εμένα σαφώς και δεν μ' ενδιαφέρει η ζωή του κάθε τύπου, που θα εισβάλλει στο χώρο μου ή θα με απειλήσει στον δρόμο. Ούτε το βιογραφικό του.
Μ' ενδιαφέρει η δική μου ζωή και δεν έχω καμμία πρόθεση να τη βάλω στον παραμικρό κίνδυνο για να μην προκαλέσω μικρή, μεσαία ή ανεπίστρεπτη βλάβη σε ένα επιθετικό ζώο. Είπαμε ζωόφιλη αλλά όχι κι έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Το βρήκες αυτό εννοούσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:27Εδώ προκύπτει κάτι σαν εκβιασμός ή κάνω λάθος;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:10 Δεν χρειαζόταν καν επιχείρημα, το να αντιδράσεις δεν θα σε σώσει, μπορεί να σου κλείσει το μαγαζί οριστικά.
Δηλαδή η λογική ποια είναι; Ή θα δεχτείς να σε ληστεύουμε όποτε γουστάρουμε χωρίς να φοβόμαστε τραυματισμό ή θα σου σπάσουμε το μαγαζί και θα απειλούμε την οικογένεια σου;
Αύριο τα λεφτά να είναι στο γνωστό παγκάκι στην ώρα τους.
sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:28 Saliveros & Πορφύριος Εξαρχίδης είστε χρυσαυγίτες. Σόρρυ ξέχασα να σας το πω πριν. Δεν έχει σημασία αν δεν είστε, είστε.
Εγώ είμαι νεοναζί του ευρύτερου αναρχοκομμουνιστικού χώρου.
Πάνος Σκουρλέτης
κολοκυθιαNamrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:48Καταρχας οσοι ειμαστε εναντιον της αυτοδικιας δεν βραζουμε στο ιδιο καζανι εκτος και αν νομιζεις οτι ο νανος και εγω πχ, μοιραζομαστε το ιδιο συστημα αξιων.perseus έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:13. Δεν σας πιστευω και εδω έπρεπε να είσαστε με τον γερο αλλα ειστε με το πρεζονι.Λοιπον σε περιπτωσεις σαν του οδοντιατρου δεν αναφερεται κανενας, διοτι ολοι απο κοινου καταδικαζουμε τετοιες επιθεσεις
Επισης καποιοι μπορει να ειναι κατα της αυτοδικιας και υπερ του πρεζα και αλλοι κατα της αυτοδικιας και κατα του πρεζακια.
Εγω ανηκω στην τελευταια κατηγορια και θεωρω τον πρεζακια ενα λουμπεν στοιχειο που εκανε λαθος. Λαθος ομως εκανε και ο μαγαζατορας που δεν ειχε προβλημα να κλωτσαει τη μουρη του πρεζακια πανω στο γεματο γυαλια εδαφος.
Για τη βια και την επανασταση που ρωταει ο αλλος, εχω γραψει ενα σεντονι ειδικα γι αυτο.
Εγω δεν αποστρεφομαι τη βια. Θεωρω τη βια αναποσπαστο και ακομα και αναγκαιο κομματι των ταξικων κοινωνιων. Ξερω πως ασκειται καθημερινα γυρω μας ή και πανω μας, ομως διακρινω διαβαθμισεις στην εννοια. Η επαναστατικη βια οπως εχω γραψει ειναι φυσικη βια μεγαλης κλιμακας που ασκειται σε εμπολεμες ή σχεδον εμπολεμες περιοδους.
Ειναι επισης βια κοινωνικου χαρακτηρα, δηλαδη ειναι φυσικη βια σε κλιμακα "ταξη εναντιον ταξης". Αλλα ακομα και αυτη η φυσικη βια, που ειναι μεγαλων διαστασεων και ασκειται χαριν της κοινωνικης προοδου ( και οχι για να σωθουν τα εμπορευματα του κυρ σαββα), κατα παρομοιο τροπο που κοπηκαν αναριθμητα κεφαλια στη γαλλικη επανασταση, πρεπει κατα το δυνατον να ασκειται για μικρο χρονικο διαστημα και συγκεντρωμενα. Διοτι η φυσικη βια ακομα και σε εμπολεμες καταστασεις φερει καταστρεπτικα αποτελεσματα οχι μονο σε ανθρωπους αλλα και σε υποδομες.
Σε μη εμπολεμες περιοδους που υπαρχει σχετικη ισορροπια στην κοινωνια και οχι αποσταθεροποιηση η φυσικη βια και ειδικα απο τους πολιτες ειναι ανεπιτρεπτη γιατι οδηγει σε ζουγκλοποιηση.
Στον πολεμο αυτη η αποσταθεροποιηση ηδη υπαρχει. Σημερα δεν υπαρχει τετοια ανισορροπια και το να υποστηριζουμε οτι πρεπει να δημιουργηθει και να διαλυσει τη λειτουργικοτητα της κοινωνικης δομης οδηγωντας σε γενικευμενη ανασφαλεια, απλα και μονο επειδη θελουμε να υποστηριξουμε το δικαιωμα του καταστηματαρχη να το παιζει βιτζιλαντης, ειναι βαθια παραλογο.
Ρε μήπως όταν λένε "προστασία" του πολίτη εννοούν αυτό;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:37Το βρήκες αυτό εννοούσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:27Εδώ προκύπτει κάτι σαν εκβιασμός ή κάνω λάθος;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:10 Δεν χρειαζόταν καν επιχείρημα, το να αντιδράσεις δεν θα σε σώσει, μπορεί να σου κλείσει το μαγαζί οριστικά.
Αύριο τα λεφτά να είναι στο γνωστό παγκάκι στην ώρα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όσοι βγάζουν μαχαίρι έτσι αντιμετωπίζονται
Στο 1:25 με τους αστυνομικούς στο φόντο
Όταν αφοπλιστούν και καταστούν πλήρως ακίνδυνοι, τότε ως και συμπόνια ας έρθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 25 Σεπ 2018, 10:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Θα περιμένουμε την ετυμηγορία του ότινάνου τότες, δεν έχει σημασία τι λέμε εμείς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μπορεις να πας να ρωτησεις τον κουφοντινα γι αυτο, σε μια απο τις αδειες του και οσους υποστηριζουν πρακτικες σαν του κουφοντινα. Σε εμενα γιατι το αναφερεις?ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:19Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα για τον κάθε ληστή ή τον κάθε Κουφοντίνα.
Υποθέτω λοιπόν ότι η ζωή του κάθε ληστή ή Κουφοντίνα αξίζει ακριβώς όσο την έχουν κοστολογήσει αυτοί.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:27Εδώ προκύπτει κάτι σαν εκβιασμός ή κάνω λάθος;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:10 Δεν χρειαζόταν καν επιχείρημα, το να αντιδράσεις δεν θα σε σώσει, μπορεί να σου κλείσει το μαγαζί οριστικά.
αυτα τα χαριτωμενα διαζευκτικα ο αυθαιρετος συγκρητισμος/συμψηφισμος ειναι ο ξεπεσμος της σημερινης κοινωνιας σε παγκοσμιο επιπεδο
ειναι ο αχαλινωτος εκβιασμος της λογικης με το συναισθημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 25 Σεπ 2018, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να το λες εσυ ετσι θα ειναι. Εξαλλου τα επιχειρηματα σου τσακιζουν κοκκαλα.Lord Snow έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:40κολοκυθιαNamrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:48Καταρχας οσοι ειμαστε εναντιον της αυτοδικιας δεν βραζουμε στο ιδιο καζανι εκτος και αν νομιζεις οτι ο νανος και εγω πχ, μοιραζομαστε το ιδιο συστημα αξιων.perseus έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:13 . Δεν σας πιστευω και εδω έπρεπε να είσαστε με τον γερο αλλα ειστε με το πρεζονι.
Επισης καποιοι μπορει να ειναι κατα της αυτοδικιας και υπερ του πρεζα και αλλοι κατα της αυτοδικιας και κατα του πρεζακια.
Εγω ανηκω στην τελευταια κατηγορια και θεωρω τον πρεζακια ενα λουμπεν στοιχειο που εκανε λαθος. Λαθος ομως εκανε και ο μαγαζατορας που δεν ειχε προβλημα να κλωτσαει τη μουρη του πρεζακια πανω στο γεματο γυαλια εδαφος.
Για τη βια και την επανασταση που ρωταει ο αλλος, εχω γραψει ενα σεντονι ειδικα γι αυτο.
Εγω δεν αποστρεφομαι τη βια. Θεωρω τη βια αναποσπαστο και ακομα και αναγκαιο κομματι των ταξικων κοινωνιων. Ξερω πως ασκειται καθημερινα γυρω μας ή και πανω μας, ομως διακρινω διαβαθμισεις στην εννοια. Η επαναστατικη βια οπως εχω γραψει ειναι φυσικη βια μεγαλης κλιμακας που ασκειται σε εμπολεμες ή σχεδον εμπολεμες περιοδους.
Ειναι επισης βια κοινωνικου χαρακτηρα, δηλαδη ειναι φυσικη βια σε κλιμακα "ταξη εναντιον ταξης". Αλλα ακομα και αυτη η φυσικη βια, που ειναι μεγαλων διαστασεων και ασκειται χαριν της κοινωνικης προοδου ( και οχι για να σωθουν τα εμπορευματα του κυρ σαββα), κατα παρομοιο τροπο που κοπηκαν αναριθμητα κεφαλια στη γαλλικη επανασταση, πρεπει κατα το δυνατον να ασκειται για μικρο χρονικο διαστημα και συγκεντρωμενα. Διοτι η φυσικη βια ακομα και σε εμπολεμες καταστασεις φερει καταστρεπτικα αποτελεσματα οχι μονο σε ανθρωπους αλλα και σε υποδομες.
Σε μη εμπολεμες περιοδους που υπαρχει σχετικη ισορροπια στην κοινωνια και οχι αποσταθεροποιηση η φυσικη βια και ειδικα απο τους πολιτες ειναι ανεπιτρεπτη γιατι οδηγει σε ζουγκλοποιηση.
Στον πολεμο αυτη η αποσταθεροποιηση ηδη υπαρχει. Σημερα δεν υπαρχει τετοια ανισορροπια και το να υποστηριζουμε οτι πρεπει να δημιουργηθει και να διαλυσει τη λειτουργικοτητα της κοινωνικης δομης οδηγωντας σε γενικευμενη ανασφαλεια, απλα και μονο επειδη θελουμε να υποστηριξουμε το δικαιωμα του καταστηματαρχη να το παιζει βιτζιλαντης, ειναι βαθια παραλογο.
Ενδιαφέρον και πώς απαντά ο Εφραιμίδης στις γελοιότητες του Έβερτ και του Παπαθεμελή περί "αυτοδικίας"Maspoli έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:41 Όσοι βγάζουν μαχαίρι έτσι αντιμετωπίζονται
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις