!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Namrail η περιουσία κάποιου, το μαγαζί, τα λεφτά είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ζωή του.
Έρχεται ο άλλος σου κατακλεβει το μαγαζί 2-3 φορές, γαμιεται η δουλειά σου, βαράνε οι επιταγές, δεν πληρώνονται δόσεις κάποιου δανείου, σε τρώει το άγχος, γαμιεται η ζωή σου.

Αλλά όχι, μην αντιδράσεις, η ζωή ενός ληστή είναι σημαντικότερη απο την δική σου και της οικογένειάς σου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:58 Δυνατο νιου εντρι κανει η εσθηρ. Μου βγαζει κατι το μεγαλιστικο βεβαια το στυλ γραφης της, αλλα στηριζω το ανεπιτηδευτα ωμο της λογο.

Λοιπον σε περιπτωσεις σαν του οδοντιατρου δεν αναφερεται κανενας, διοτι ολοι απο κοινου καταδικαζουμε τετοιες επιθεσεις.

Εδω ομως την περιπτωση αυτοδικιας πολλοι δεν την καταδικαζουν ενω υπαρχουν και τυποι που εχουν δηλωσει πως " καλα του εκανε του σκουπιδιου". Γι αυτο το νημα εχει φτασει τοσες σελιδες.
οντως κι εμενα κατι μου εκανε :romance-hearteyes:
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:03 Δηλώνω κι εγώ κυρ παντελής αφού στο δικό μου μαγαζί μπήκαν σε έναν μήνα τρεις φορές γύφτοι και ξεσηκώσαν πράγματα μηδαμινής αξίας για τους ίδιους αλλά πολύτιμα για εμένα και τη δουλειά μου. Σπάσανε το γραφείο μου και με λοστούς ξεκολλήσανε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο από τον τοίχο όπου είχα όλους τους κωδικούς των τραπεζικών λογαριασμών. Με προσωπικό κίνδυνο κι ενώ βρισκόμουν σε διαρκή επικοινωνία με την αστυνομία τους ακολούθησα με αποτέλεσμα τελικά να συλληφθούν. Δεν είμαι ήρωας φυσικά γιατί προσπαθούσα να προστατεύσω την προσωπική μου περιουσία. Ίσως θα έπρεπε να ντρέπομαι και λίγο που στερούσα από μια ομάδα περιθωριοποιημένων ατόμων τα προς το ζην. Η δίκη πήρε 5 αναβολές. Δεν ξέρω τι έγινε τελικά γιατί σταμάτησα να πηγαίνω.

Σε άλλη πιο πρόσφατη περίπτωση ενώ πήγαινα να πάρω την κόρη μου από το ωδείο (γιατί εμείς οι κυρ παντελήδες έχουμε μπουρζουά συνήθειες καμιά φορά) μου την έπεσαν ένα τετράπαχο πρεζόνι με ένα φίλο του και ζητούσαν να τους πληρώσω γιατί προφανώς τους χρωστούσα αφού τους έσπρωξα στα ναρκωτικά και κανόνισα να είναι ελλιπής η παιδεία τους. Όταν αρνήθηκα και κάλεσα την αστυνομία μου είπαν να γαμηθώ να φύγω από το πάρκο (προφανώς για να αποφύγουν τους μπάτσους) αλλά εγώ δεν το κουνούσα. Έφαγα το ξύλο της αρκούδας από τον χοντρό και τον φίλο του αλλά εκεί, υπέμενα μέχρι να έρθει η αστυνομία (Δεν έχετε ιδέα τη ζημιά μπορεί να κάνει ένα πρεζόνι ακόμα και όταν φαίνεται τελειωμένο). Άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν, ο ένας τα κατάφερε αλλά ο χοντρός όχι. Όταν έφτασαν οι μπάτσοι κρατούσε μια λάμα και την στριφογυρνούσε και φώναζε ελάτε να με γαμήσετε, επιθέσεις σε μπάτσους, επιθέσεις σε περαστικούς. Από την άλλη οι μπάτσοι ήταν ευγενικότατοι, με τακτ και με καλά λόγια (όπως μιλάς σε ένα παιδί που δεν του αρέσει το παιχνίδι του) προσπαθούσαν να τον βάλουν στο περιπολικό. Σε κάποια φάση κατέβασε το παντελόνι του και ζητούσε να τον γαμήσουν.
Μετά από μια εβδομάδα τους ξαναείδα στο πάρκο. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Εμείς οι κυρ παντελήδες βλέπετε σηκώνουμε το βάρος όλων των λαθών σας σαν άλλος Άτλας, είμαστε εκεί για να πληρώνουμε τους φόρους μας και να δημιουργούμε το σχετικά ειρηνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο σκουπίδια σαν και αυτά μπορούνε να δράσουν. Αν δεν υπήρχαμε εμείς το οικοδόμημα θα κατάρρεε.
δυνατό ποστ
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:12 Ποιος εισαι εσυ κυριος που με εθιξες? Την καραμπινα.
Φυσικά στη περίπτωση που έχουμε μπροστά μας κάποιος υποτίθεται ότι είχε βγάλει μαχαίρι και δεν αντιμετώπισε καραμπίνα.
Λεπτομέρεια θα μου πεις
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Otto Weininger έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:31 Namrail η περιουσία κάποιου, το μαγαζί, τα λεφτά είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ζωή του.
Έρχεται ο άλλος σου κατακλεβει το μαγαζί 2-3 φορές, γαμιεται η δουλειά σου, βαράνε οι επιταγές, δεν πληρώνονται δόσεις κάποιου δανείου, σε τρώει το άγχος, γαμιεται η ζωή σου.

Αλλά όχι, μην αντιδράσεις, η ζωή ενός ληστή είναι σημαντικότερη απο την δική σου και της οικογένειάς σου.
ε ναι τα δικά μας λεφτά ειναι στραγάλια, των αριστερών είναι πολύτιμα.

αν ξέρατε ποσα έχουν στις τράπεζες χωμένα και πως κάνουν ακόμη και για το 0,20 του ευρώ, θα γελουσατε.

θεωρούν καθήκον τους να απομυζούν όλους εμάς.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Όσον αφορά την περί περιουσίας φιλολογία.

Κουνήστε ρε κάποιοι το κεφάλι. Δε του γρατζούνισε το αυτοκίνητο του μπάρμπα, δεν του έσπασε το παράθυρο να του κλέψει τη τσάντα, το χαρτοφύλακα, το σι ντι πλέιερ. Μπήκε στο μαγαζί με μαχαίρι βάζοντας σε κίνδυνο το βιοπορισμό του και την ίδια του τη ζωή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 25 Σεπ 2018, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:58 Λοιπον σε περιπτωσεις σαν του οδοντιατρου δεν αναφερεται κανενας, διοτι ολοι απο κοινου καταδικαζουμε τετοιες επιθεσεις.
Ίσως είναι που μας απαλύνει όλων τον πόνο το ότι οι δράστες διέφυγαν καλά στην υγεία τους
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Εσθήρ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:40
Αν κατάλαβα καλά απάντησες, πώς όταν δημοσιοποιήθηκε το συμβάν για τον οδοντίατρο, αυτό δεν σου προκάλεσε την ανάγκη να καταγγείλεις πόσο μάλλον να χρησιμοποιήσεις χαρακτηρισμούς για τους θύτες που να τους κατατάσσεις στο ζωϊκό βασίλειο σελ 53 όπως τόσο άνετα χρησιμοποιείς σε άλλες περιπτώσεις... Απλά δεν ασχολήθηκες. Ούτε εσένα σου προκάλεσε διάθεση να ασχοληθείς το περιστατικό με τον οδοντίατρο ούτε και αρκετών ακόμα ευαίσθητων "που απλά δεν θέλουν βία" :smt124 .
Ο φασισμος σε ολο του το μεγαλειο. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥΛΕΣ ΛΕΜΕ,και οχι δεν σχολιασα το περιστατικο αυτο!ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ,ΞΥΠΝΑ.Λοιπον κοπελα μου ακου κατι,δεν θα μου πεις εσυ με τι θα ασχοληθω και τι δεν θα ασχοληθω,γκεγκε;
Το περιστατικο με τον οδοντιατρο καν δεν το γνωριζα,ξες,δεν ειμαι υποχρεωμενη να ειμαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ ουτε εδω ουτε στην τιβι καισ το νετ.Δεν ειμαι και αργοσχολη εγω νταξει;
Που θα βγουμε και κατηγορουμενοι επειδη δεν σχολιασαμε εκει που θες εσυ.Δηλαδη για να καταδικαζουμε ΚΑΘΕ ΒΙΑ,πρεπει να εχουμε γραψει σε ολα τα αναλογα θεματα εδω;Ε δεν το ηξερα κοπελα μου.

Λοιπον τελειωσε το παραμυθακι.Αν το επιχειρημα σου σε αυτα που λεω ειναι οτι δεν σχολιασα στο θεμα που λες,βρες κατι καλυτερο και μαθε οτι ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ,δεν ειμαι υποχρωμενη να τα ξερω ολα και επισης θα γραφω οπου γουσταρω και βρισκω χρονο,και οχι οπου γουσταρεις εσυ.Δεν ξεραμε οτι πρεπει να γραφουμε παντου για να μπορουμε να πουμε οτι ειαμστε εναντια στην βια.Σιγα που θα πιασω σβαρνα τα θεματα,μπας και μου τα χωσεις εσυ.
Συνεθλε και τον φασισμο σου να τον εφαρμοσεις εκει που σε παιρνει,οχι σε εμενα.
Πρωι πρωι αηδιες.
Να εδώ είναι αφού δεν το ήξερες viewtopic.php?f=24&t=4391

Φυσικά και γράφεις όπου γουστάρεις εσύ, όλοι αυτό κάνουμε και αυτες οι επιλογές μας χαρακτηρίζουν όπως και οι δικές σου χαρακτηρίζουν εσένα.
Πάντως σε περίπτωση που όντως δεν το είδες και θα σε ενδιέφερε να γράψεις, σου έδωσα το link.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

perseus έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:13
Λοιπον σε περιπτωσεις σαν του οδοντιατρου δεν αναφερεται κανενας, διοτι ολοι απο κοινου καταδικαζουμε τετοιες επιθεσεις
. Δεν σας πιστευω και εδω έπρεπε να είσαστε με τον γερο αλλα ειστε με το πρεζονι.
Καταρχας οσοι ειμαστε εναντιον της αυτοδικιας δεν βραζουμε στο ιδιο καζανι εκτος και αν νομιζεις οτι ο νανος και εγω πχ, μοιραζομαστε το ιδιο συστημα αξιων.

Επισης καποιοι μπορει να ειναι κατα της αυτοδικιας και υπερ του πρεζα και αλλοι κατα της αυτοδικιας και κατα του πρεζακια.

Εγω ανηκω στην τελευταια κατηγορια και θεωρω τον πρεζακια ενα λουμπεν στοιχειο που εκανε λαθος. Λαθος ομως εκανε και ο μαγαζατορας που δεν ειχε προβλημα να κλωτσαει τη μουρη του πρεζακια πανω στο γεματο γυαλια εδαφος.

Για τη βια και την επανασταση που ρωταει ο αλλος, εχω γραψει ενα σεντονι ειδικα γι αυτο.

Εγω δεν αποστρεφομαι τη βια. Θεωρω τη βια αναποσπαστο και ακομα και αναγκαιο κομματι των ταξικων κοινωνιων. Ξερω πως ασκειται καθημερινα γυρω μας ή και πανω μας, ομως διακρινω διαβαθμισεις στην εννοια. Η επαναστατικη βια οπως εχω γραψει ειναι φυσικη βια μεγαλης κλιμακας που ασκειται σε εμπολεμες ή σχεδον εμπολεμες περιοδους.

Ειναι επισης βια κοινωνικου χαρακτηρα, δηλαδη ειναι φυσικη βια σε κλιμακα "ταξη εναντιον ταξης". Αλλα ακομα και αυτη η φυσικη βια, που ειναι μεγαλων διαστασεων και ασκειται χαριν της κοινωνικης προοδου ( και οχι για να σωθουν τα εμπορευματα του κυρ σαββα), κατα παρομοιο τροπο που κοπηκαν αναριθμητα κεφαλια στη γαλλικη επανασταση, πρεπει κατα το δυνατον να ασκειται για μικρο χρονικο διαστημα και συγκεντρωμενα. Διοτι η φυσικη βια ακομα και σε εμπολεμες καταστασεις φερει καταστρεπτικα αποτελεσματα οχι μονο σε ανθρωπους αλλα και σε υποδομες.

Σε μη εμπολεμες περιοδους που υπαρχει σχετικη ισορροπια στην κοινωνια και οχι αποσταθεροποιηση η φυσικη βια και ειδικα απο τους πολιτες ειναι ανεπιτρεπτη γιατι οδηγει σε ζουγκλοποιηση.

Στον πολεμο αυτη η αποσταθεροποιηση ηδη υπαρχει. Σημερα δεν υπαρχει τετοια ανισορροπια και το να υποστηριζουμε οτι πρεπει να δημιουργηθει και να διαλυσει τη λειτουργικοτητα της κοινωνικης δομης οδηγωντας σε γενικευμενη ανασφαλεια, απλα και μονο επειδη θελουμε να υποστηριξουμε το δικαιωμα του καταστηματαρχη να το παιζει βιτζιλαντης, ειναι βαθια παραλογο.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 08:58 Λοιπον σε περιπτωσεις σαν του οδοντιατρου δεν αναφερεται κανενας, διοτι ολοι απο κοινου καταδικαζουμε τετοιες επιθεσεις
και ανοίγουμε νήματα των 200+ σελίδων όπως εδώ

fixed
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 03:57 Άμα σου σκάγανε 50 μεγάλα και ζεστά έμπαινες στην Τασία;
    Μόνο αν θέλω να λιαστώ στην Ομόνοια με τους πρόσφυγες.
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες, διάβασα μερικές απο δω κι απο κει, είδα και τα βίντεο καλύτερα κι έχω ένα σωρό απορίες.

1) Το κοσμηματοπωλείο ήταν ανοιχτό ή κλειστό;
      2) Αν ισχύει ο ισχυρισμός ότι ο Κωστόπουλος μπήκε στο μαγαζί για να προστατευτεί α) γιατί επέλεξε ένα μαγαζί για να προστατευτεί απ τον απέναντι καυγά κι όχι απλώς να φύγει; β) αν το μαγαζί ήταν κλειστό πώς μπήκε μέσα; γ) αν το μαγαζί ήταν ανοιχτό ποιός ήταν μέσα;
      3) η πόρτα κλειδώθηκε αυτόματα; Την έκλεισε ο Κωστόπουλος; Την έκλεισε ο εργαζόμενος;
      4) Αν δεν μπήκε να κλέψει γιατί είναι σπασμένα η ταμειακή και οι βιτρίνες μες το μαγαζί;

Ο άνθρωπος φαίνεται να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του και πριν την πέτρα που του έριξε ο κοσμηματοπώλης. Επίσης μαχαίρι δε φαίνεται πουθενά, αν υπάρχει λογικά το παράτησε μέσα στο κατάστημα για να πιάσει τον πυροσβεστήρα.

Το τζάμι σπάει πρώτα με το κεφάλι του Κωστόπουλου όταν προσπαθεί να βγεί και μετά ο κοσμηματοπώλης με τον άλλον (που είναι πιο επιθετικός κι απ τον πρώτο) ρίχνουν κλωτσιές στον αέρα πρώτα, μετά στο τζάμι που γίνεται κομμάτια και μετά πιάνουν 5-6 και τον Κωστόπουλο.
      Όταν σωριάζεται ο Κωστόπουλος έξω απ το κατάστημα, οι δύο σταματάνε μετά απο κράξιμο του μακρυμάλλη.

2μιση λεπτά αργότερα λέει έρχεται η αστυνομία και μετά δείχνει τον εκαβίτη που δένει το κεφάλι του Κωστόπουλου ο οποίος κρατούσε και το λαιμό του.
      5) Ο Εκαβίτης προβλέπεται να δώσει κάποιο ηρεμιστικό αν έχει να αντιμετωπίσει περίπτωση πανικόβλητου ή όχι (γιατί δεν γνωρίζουν τί έχει και να μην έχουν κάποια επιπλοκή);
      6) γιατί ενώ του έχουν βάλει επίδεσμο και στο λαιμό δεν τον ακινητοποιούν ή δε του περνούν χειροπέδες ώστε να μην αποτελέσει κίνδυνο;

Αμέσως μετά ο Ζακ κλωτσάει και σπάει γυαλί που είχε μείνει στη βιτρίνα, εκείνη την ώρα νομίζω είναι αστυνομικός απο πάνω του και φεύγει. Υποτίθεται ότι έχει πιάσει ένα γυαλί στο χέρι.
      7) Αντί να τον ακινητοποιήσει εκεί ο αστυνομικός σηκώνεται και φεύγει;

Και μετά είν ο ίδιος που του δίνει κλωτσιά στην πλάτη για να μην σηκωθεί ο Κωστόπουλος που κρατά το γυαλί, του οποίου του έχει φύγει ήδη ο επίδεσμος. Αυτό το πορτοκαλί που του πετάνε είναι κώνος οδικής κυκλοφορίας και παίζει αυτός που το πέταξε να είναι ένας εκ των δύο που κλωτσούσαν.
      Ο Κωστόπουλος αποφεύγει τον κώνο κάνει μερικά βήματα παραπέρα, πέφτει πάνω στα τραπεζάκια και σωριάζεται κάτω, μαζί με μια γκλοπιά. Αν δεν ήταν νεκρός την ώρα που έπεσε ήταν μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

Τώρα,το ιατροδικαστικό πόρισμα είναι σαφέστατο. Δεν ¨τον σκότωσαν στο ξύλο" ούτε πέθανε απο αιμορραγία.
      Αν είχε πάθει κάποια ανακοπή απ τον πανικό, την ένταση, δε θα φαινόταν μέχρι τώρα;

Για τον πολιτικό μαφιόζο Βούτση και τα των νοικοκυραίων τί να πρωτοπείς, αηδία.
      under έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:24 Το τρομακτικο σε ολη αυτη την ιστορια ειναι η δυναμη που εχουν οι περιθωριακες μειοψηφιες στα ΜΜΕ και το ποσο ξεδιαντροπα η αριστερα σιγονταρει και το πιο αδιανοητο αντικοινωνικο παραμυθι.
      :+1:
      Εσθήρ έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:56 Αυτο ακριβως,ακριβως αυτη η φραση,ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
      ΥΓ βγήκε το πόρισμα.
      Περαστικά σας.
      Τουτεστιν,γηπεδο ολα,παιρνω μια θεση,και μετα νικαωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!
      Ρε αποξηραμενη αμοιβαδα,αυτο ειναι το ποιντ;
      Ειδες εγω ,αλλα και και καποιοι αλλοι,να βγαλαμε πορισμα αν πεθανε απο τις κλωτσιες,απο το γυαλι ή απο την θεια μου;
      Ειδες πουθενα να λεω οτι αν δεν προκληθηκε ο θανατος απο τις κλωτσιες,ολα καλα και μελι γαλα;
      Στον εγκεφαλο σου τα ειδες αυτα,και το μονο ποιντ σου ειναι να λαμβανεις μια θεση σε ενα φορουμ και μετα να λες νικησα!Πιο νεαντερνταλ πεθιαινεις!
      Αυτο ειναι το ποιντ ρε ζουλαπι;
      Το ποιντ ειναι,διοτι ακομα ο εγκεφαλος σου δεν το εχει επεξεργαστει(τι ζηταω και εγω τωρα,τεσπα..) οτι Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟς ΖΟΥΓΚΛΑς.,και δεν ειναι δυνατον ανθρωποι που δεν ειναι αμοιβαδες να το υποστηριζουν,οποιοσδηποτε και αν ειναι το θυμα,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ.ΑΣχετα λεμεεεεεεεεεεε!
      η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και το λιντσαρισμα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ με μια λιγικη,και οχι οπαδοι σε γηπεδο!!!!!!
      Ρουφα μια πιπιλα τωρα΄.
      :D Σήμερα που το ρίχνεις μια ματιά ακόμα, δε βλέπεις κι εσύ μια οπαδό;
      Άβαταρ μέλους
      Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Otto Weininger έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:31 Namrail η περιουσία κάποιου, το μαγαζί, τα λεφτά είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ζωή του.

Φυσικα και η περιουσια ειναι συνδεδεμενη με τον καθε ενα. Με τον τροπο ζωης του κυριως οχι με την ζωη σαν φυσικη παρουσια και υποσταση. Διοτι οπως εχουμε μαθει απο εσας τους φιλελευθερους, οταν ο αλλος ειναι ικανος και γαματος, ακομα και αν χασει τμημα της περιουσιας του μπορει να επανακαμψει. Διοτι με αυτο τον τροπο λειτουργει η αγορα, ετσι δεν ειναι? Επιβραβευει την ικανοτητα και τα χαρισματα, βγαζει στον αφρο τους παραγωγικους και αυτους με τα προσοντα. Ετσι δεν ειναι? Αρα η περιουσια στο θαυμαστο κοσμο της αγορας μπορει να αποκατασταθει με σκληρη δουλεια. Η απωλεια μιας ανθρωπινης ζωης πως θα αποκατασταθει?
      Άβαταρ μέλους
      Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

SuperRogue έγραψε: 25 Σεπ 2018, 05:35
      Όταν κάνει το στρατιωτικό του, o στρατός δίνει δύο μέρες άδεια σε όποιον συμμετέχει σε εθελοντική αιμοδοσία. Μετά την αιμοδοσία ο γιατρός τον φωνάζει: πρέπει να κάνει και δεύτερο τεστ, κάτι δεν φαίνεται καλά. Του κάνουν και τρίτο και τέταρτο τεστ και τελικά του κάνουν εισαγωγή σε στρατιωτικό νοσοκομείο χωρίς όμως καμία εξήγηση. Νοσηλεύεται για μια εβδομάδα, χωρίς συμπτώματα, και χωρίς να ξέρει τον λόγο της νοσηλείας του. Όταν μετά από μια εβδομάδα απαιτεί να μάθει τι έχει, πληροφορείται ότι είναι οροθετικός.

Πηγή: Ζακ Κωστόπουλος: Η παράξενη ζωή ενός διαφορετικού ήρωα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr
      Ήταν 24 χρονών. Σεξουαλικά ενερ... ας πούμε δραστήριος. Προφανώς σε ομάδα υψηλού κινδύνου για τον HIV. Και πήγε να δώσει αίμα χωρίς να έχει εξεταστεί ο ίδιος ενώ όπως λέει πρέπει να ήταν φορέας κάπου δύο χρόνια. Ήρωας.
      Εντωμεταξύ αν τσεκάρεις το link, βλέπεις ότι το άρθρο ξεκινά με μια δακρύβρεχτη ιστορία για κάποιους που λήστεψαν τον Χατζηδάκη, ο ένας τραυματίστηκε πέφτοντας και ο Χατζηδάκης πήγε μέχρι το νοσοκομείο μαζί του και του άφησε και λεφτά. Και μετά ο κλέφτης έκλαιγε στο τάφο του, όταν είχαν φύγει όλοι. :a035:
      Και εκεί που έχεις βουρκώσει από την συγκίνηση, πατάς το link στο διηγημα από τον Λάκη Παπαστάθη για να διαπιστώσεις πώς ο τραυματίας κλέφτης ήταν πιτσιρικάς, γνωστός του Χατζηδάκη (γκουχ γκουχ) και μάλιστα ήξερε και το πρόγραμμά του, ότι κανονικά θα έλειπε εκείνη την ώρα για παράσταση! : :smt124
      Ο νοών νοείτο!
      Και όλο αυτό το δράμα για να συντρέξουμε συγκεκριμένη κοινότητα! :str8jack:
      Το πώς αυτοτρομπονιάζονται είναι φοβερό ταλέντο!
      How are Albanians distorting history
      Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
      Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
      Άβαταρ μέλους
      ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 09:48
      Στον πολεμο αυτη η αποσταθεροποιηση ηδη υπαρχει. Σημερα δεν υπαρχει τετοια ανισορροπια και το να υποστηριζουμε οτι πρεπει να δημιουργηθει και να διαλυσει τη λειτουργικοτητα της κοινωνικης δομης οδηγωντας σε γενικευμενη ανασφαλεια, απλα και μονο επειδη θελουμε να υποστηριξουμε το δικαιωμα του καταστηματαρχη να το παιζει βιτζιλαντης, ειναι βαθια παραλογο.
      Εννοείς ότι η λειτουργικότητα της κοινωνικής δομής διαταράσσεται μόνον όταν νοιώθει ανασφάλεια για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα του ο κάθε ληστής;
      Η ελπίδα είναι παγίδα.
      Κλειδωμένο
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”