Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:25ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:23 Τελικά αυτό που πήρα ως πληροφορία από αυτό το νήμα είναι ότι ένας γονιός ως κηδεμόνας για οσο χρονικό διάστημα έχει την επιμέλεια του παιδιού του μπορεί να επεμβαίνει στην προσωπική και ερωτική ζωή του παιδιού του εως την ηλικία των 18
Αυτό από νομικής πλευράςΤον αγαπώ. Είναι ένας μικρός θεούλης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
κι εγω αυτο βλεπω.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:15Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι τίθεται θέμα ασυνεννοησίας μεταξύ τους, κολλώντας εμμονικά στη μία φράση, ενώ μπορεί να έχουν ειπωθεί άλλες 500. Άσπρο-Μαύρο. Η μία κολλάει στο 1 στα 1000, η άλλη βαριέται να της εξηγεί 15 φορές τα ίδια και η τρίτη είναι χύτρα ταχύτητας. Εγώ κάνω μελιτζάνες με κολοκυθάκια και κρέας. Για να δούμε...Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:00
Από την άλλη αυτό που ζητάς από την Γαλή είναι να αφαιρέσει το διακριτικό στοιχείο της περσόνας της...
η γαλη ειναι συχνα ακαταληπτη, μπορει αλλα να λεει και αλλα να καταλαβαινει ο καθε αναγνωστης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οι Δελφοί εκεί είναι, δεν άλλαξαν θέση.Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:31κι εγω αυτο βλεπω.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:15Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι τίθεται θέμα ασυνεννοησίας μεταξύ τους, κολλώντας εμμονικά στη μία φράση, ενώ μπορεί να έχουν ειπωθεί άλλες 500. Άσπρο-Μαύρο. Η μία κολλάει στο 1 στα 1000, η άλλη βαριέται να της εξηγεί 15 φορές τα ίδια και η τρίτη είναι χύτρα ταχύτητας. Εγώ κάνω μελιτζάνες με κολοκυθάκια και κρέας. Για να δούμε...Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:00
Από την άλλη αυτό που ζητάς από την Γαλή είναι να αφαιρέσει το διακριτικό στοιχείο της περσόνας της...
η γαλη ειναι συχνα ακαταληπτη, μπορει αλλα να λεει και αλλα να καταλαβαινει ο καθε αναγνωστης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ειαι αστειο και να το λετε ..απλα εσεις δεν στριβετε και τοσο ...χωρις παρεξηγησηΠασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 15:02Οι Δελφοί εκεί είναι, δεν άλλαξαν θέση.Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:31κι εγω αυτο βλεπω.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:15
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι τίθεται θέμα ασυνεννοησίας μεταξύ τους, κολλώντας εμμονικά στη μία φράση, ενώ μπορεί να έχουν ειπωθεί άλλες 500. Άσπρο-Μαύρο. Η μία κολλάει στο 1 στα 1000, η άλλη βαριέται να της εξηγεί 15 φορές τα ίδια και η τρίτη είναι χύτρα ταχύτητας. Εγώ κάνω μελιτζάνες με κολοκυθάκια και κρέας. Για να δούμε...
Εσύ που ''στρίβεις'' πολύ όμως, κατάλαβες αυτό. Χωρίς παρεξήγηση.nemo έγραψε: 24 Ιουν 2022, 15:09ειαι αστειο και να το λετε ..απλα εσεις δεν στριβετε και τοσο ...χωρις παρεξηγηση
να το αναδιατυπωσω -η γαλη τα λεει και τα γραφει πολυ αναλυτικα -εμεις εχουμε το προβλημα της κατανοησης
γιατι μαθαμε να ακουμε μια διαφορετικη γλωσσα
Επειδή εγώ δεν έχω μάθει να ''αναδιατυπώνω'' και να λέω άλλα ντ'αλλα, θα σου πω το εξής απλό.nemo έγραψε: 24 Ιουν 2022, 15:17να το αναδιατυπωσω -η γαλη τα λεει και τα γραφει πολυ αναλυτικα -εμεις εχουμε το προβλημα της κατανοησης
γιατι μαθαμε να ακουμε μια διαφορετικη γλωσσα
Δεν έχω κατέβει απ'τα όρη τ'άγρια που βλέπω πρώτη φορά άνθρωπο και κάνω ''ουγκ'. Δεν είμαι η Τσίτα, δεν είμαι η Τζέην.
Έχω την αντιληπτική ικανότητα να ''δω'' και πίσω απ'τις λέξεις, αυτό όμως έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Το αν εσύ δεν, ειλικρινά είναι κάτι που πρέπει είτε να το εξελίξεις χάριν της τύπισσας, είτε να μου πεις σε ποιά γλώσσα συννενοείσαι εσύ στην τελική.
Υγ. Δεν μπορείς να πεις μαρή κατσούλα. Σου κάναμε και γαμώ τις διαφημίσεις για μεσημεριανό πάνελ.
Δεν είπα είναι το ίδιο. Είπα σχεδόν ίδιο. Τα υπόλοιπα είπαμε έχουμε διαφορετική άποψη.Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:58δηλαδη το ιδιο κακο θα παθει αμα ψοφησει απο πρεζα εχοντας καταστρεψει και ολους τους γυρω εκτος του εαυτου του, και το ιδιο αμα ριξει ενα μουνι σε ενα γεροντι, που μπορει σε μια βδομαδα να τοχει παρατησει και να παει στον επομενο.Naida έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:03Αν μπλέξει με πρέζα το λιγότερο είναι αυτό που θα κάνει σε μένα. Το περισσότερο είναι αυτό που κάνει το παιδί στον ίδιο του τον εαυτό. Όπως επίσης και με τον ανώμαλο 55αρη. Δεν θα κάνει σε μένα κάτι. Στον ίδιο του τον εαυτό τι θα κάνει. Ένας 55αρης που έλκεται από ανήλικα παιδιά το θεωρώ καταστροφική συναναστροφή με ίσως ανεπανόρθωτες ζημιες.Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2022, 09:27
λες αμα μπλεξει με 55αρη, να σε σπαει στο ξυλο για να σου κλεψει τη συνταξη, οπως αμα μπλεξει με πρεζα;
ειπαμε, να λεμε και καμμια μαλακια, αλλα αυτα που συγκρινεις, δε συγκρινονται.
οκ, τι να πει κανεις;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ουτε ιδιο, ουτε σχεδον, ουτε καν ανηκουν στην ιδια συζητηση.
ας πουμε αμα πεσει στην πρεζα, φυσικη καταληξη ειναι να πηδιεται απο καμμια 10αρια μπαρμπαδογεροντια τη μερα για να βγαλει τη δοση της.
ειναι αυτο σχεδον ιδιο με το να της κατσει καβλα για ενα φεγγαρι να γαμιεται με τον τζονι ντεπ, τον τομ κρουζ, η καποιον τετοιο;
στην προσπαθεια σου να υποστηριξεις τη θεση σου, λες μεγαλες χοντραδες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι όσοι βρίσκουν ακατάληπτη εμένα, βρήκαν κατανοητό τον τίτλο του θέματος και εστίασαν σε μία ή πέντε παπαριές που δεν προκύπτουν από πουθενά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για ποιο λογο να αφρισω ;
Ζω σε μια πολιτισμενη κοινωνια κ οι νομοι προστατευουν την ελευθερια μου την προσωπικη μου ζωη κ το δικαιωμα μου στην εξερευνηση της σεξουαλικοτητας μου κ της επιλογης των ερωτικων μου συντροφων .
αφριζουν μονο οι κολλημενοι - οπισθοδρομικοι - συντηρητικοι νοσταλγοι πατριαρχικων απανθρωπων πρακτικων κ καταναγκασμων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κατά τη γνώμη σου αγορίνα μου δεν είναι το ίδιο. Κατά την γνώμη μου το να μπλέξει ανήλικο παιδί με έναν μεσήλικα είναι καταστροφικό για την πορεία της ζωής του. Γιατί ένας ανώμαλος που φτιάχνεται με ανήλικα παιδιά δεν είναι μόνο η λεπρα που αφήνει αγγίζοντας το παιδί. Είναι πολύ περισσότερα που δικό μου παιδί δεν θα ήθελα να τα βιώσει γιατί θεωρώ θα είχε καταστροφικάλές συνέπειες. Αν το καταλαβαίνεις καλώς. Δεν θέλεις, δικό σου θέμα.Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2022, 19:56ουτε ιδιο, ουτε σχεδον, ουτε καν ανηκουν στην ιδια συζητηση.
ας πουμε αμα πεσει στην πρεζα, φυσικη καταληξη ειναι να πηδιεται απο καμμια 10αρια μπαρμπαδογεροντια τη μερα για να βγαλει τη δοση της.
ειναι αυτο σχεδον ιδιο με το να της κατσει καβλα για ενα φεγγαρι να γαμιεται με τον τζονι ντεπ, τον τομ κρουζ, η καποιον τετοιο;
στην προσπαθεια σου να υποστηριξεις τη θεση σου, λες μεγαλες χοντραδες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α δεν ξέρω, εσύ ζήταγες διαγραφές ποστΑγις έγραψε: 24 Ιουν 2022, 19:59Για ποιο λογο να αφρισω ;
Ζω σε μια πολιτισμενη κοινωνια κ οι νομοι προστατευουν την ελευθερια μου την προσωπικη μου ζωη κ το δικαιωμα μου στην εξερευνηση της σεξουαλικοτητας μου κ της επιλογης των ερωτικων μου συντροφων .
αφριζουν μονο οι κολλημενοι - οπισθοδρομικοι - συντηρητικοι νοσταλγοι πατριαρχικων απανθρωπων πρακτικων κ καταναγκασμων
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ζητησα να κρατηθουν τα μηνυματαNaida έγραψε: 24 Ιουν 2022, 20:03Α δεν ξέρω, εσύ ζήταγες διαγραφές ποστΑγις έγραψε: 24 Ιουν 2022, 19:59Για ποιο λογο να αφρισω ;
αφριζουν μονο οι κολλημενοι - οπισθοδρομικοι - συντηρητικοι νοσταλγοι πατριαρχικων απανθρωπων πρακτικων κ καταναγκασμων![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και πολύ καλά έκανες!Αγις έγραψε: 24 Ιουν 2022, 20:05ζητησα να κρατηθουν τα μηνυματαNaida έγραψε: 24 Ιουν 2022, 20:03Α δεν ξέρω, εσύ ζήταγες διαγραφές ποστΑγις έγραψε: 24 Ιουν 2022, 19:59
Για ποιο λογο να αφρισω ;
αφριζουν μονο οι κολλημενοι - οπισθοδρομικοι - συντηρητικοι νοσταλγοι πατριαρχικων απανθρωπων πρακτικων κ καταναγκασμων![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση