BILLO έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:24
vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:11
ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:01
Για να μην νομίζεις ότι οι ντριμπλες που έμαθες στο κόμμα πιάνουν σε όλους, θα απαντήσεις αν εξακολουθείς να ισχυρίζεται ότι τον σακατεψαν, όπως επεμενες επανελλημενως το απόγευμα;;;
Όεο;;
Α, το έκανες edit. Κακώς. Δεν είχες να φοβηθείς τίποτα και στο λέω ειλικρινά.
Ναι, εξακολουθώ να ισχυρίζομαι ότι τον σακάτεψαν. Αν η λέξη σου φαίνεται υπερβολική, σε κάθε περίπτωση εξακολουθω να πιστεύω ότι του άσκησαν υπέρμετρη βία και γι αυτό το λόγο θα καταδικαστούν. Αν οριστικοποιηθεί ότι δε φέρουν ευθύνη για το θάνατό του, θα κατηγορηθούν για ελαφρύτερα αδικήματα.
Εστίασα εξ αρχής στο γεγονός ακριβώς γιατί προτίμησα να μη βγάλω γενικευμένα συμπεράσματα όπως έκανε ο Namrail. Εξ αυτου και μόνο θα έπρεπε να μπορείς να αντιληφθείς - όπως και πολλοί άλλοι, ότι δεν εξέφρασα άποψη με βάση τις πολιτικές μου αντιλήψεις. Άλλωστε το έπραξε εξαιρετικά ο Namrail, αλλά και άλλοι.
Γιατί σε τελική ανάλυση, διαβάζοντας το νήμα μπορεί κανείς να αντιληφθεί που οδηγουμαστε ως κοινωνία. Και από τις αντιλήψεις των "νοικοκυραίων" όπως τους αποκαλούν ορισμένοι, και από τις αντιλήψεις των "προοδευτικών" όπως τους αποκαλούν ορισμένοι άλλοι.
Μου μοιάζει πχ τραγική ειρωνία να στηλιτεύουν κάποιοι την αυτοδικία και την ίδια στιγμή να απειλούν τον καταστηματάρχη και το δικηγόρο του.
Όπως με απελπίζει το γεγονός ότι ορισμένοι θεωρείτε ως λύση το να παίρνετε το νόμο στα χέρια σας για να αντιμετωπίσετε συμπτώματα κοινωνικής παθογένειας.
Μπροστά μας θα τα βρούμε όλα.
Κριμα το παλικαρι, δεν του αξιζε κατι τετοιο. Αλλα απ οτι φαινεται βατραχε δεν τον σακατεψαν. Οι ιατροδικαστες μιλησαν για μικρες κακωσεις, εκχυμωσεις, μωλωπες, μικρες θλασεις κτλ. Ειδικα με κλωτσιδια μπορει πολυ ευκολα καποιος να αφησει στο τοπο καποιον αλλα απ οτι φαινεται δε βαρεσαν μανιασμενα. Εμενα μου μοιαζει περιπου με οτι θα περιμενε καποιος να δει σε μια κατασταση που εχει βγει εκτος ελεγχου. Δεν τους βλεπω να τρωνε χοντρες ποινες.
Billo εσυ είσαι από τους πλέον αντικειμενικούς φορουμιτες και τα παρακάτω δε σε αφορούν.
Για εμάς τους υπόλοιπους, εστω ότι βλέπουμε όλοι το ιδιο βίντεο.
Αν το θύμα ήταν αδελφός μου θα έλεγα ότι τον σακατεψαν. Και δε θα έλεγα ψεμματα, έτσι θα έβλεπα το γεγονός, αυτή θα ήταν η δική μου αληθεια.
Αν ο καταστηματάρχης ήταν πατέρας μου, ομοίως, θα έλεγα ότι δεν άσκησε καμιά βία και πάλι θα ήμουν ειλικρινής.
Στο συγκεκριμένο ο καθένας μας ταυτίζεται ασυνείδητα με κάποιον.
Αν είμαι γιος επαγγελματια που μας έχουν ληστέψει 100 φορές και έχουμε καταστραφεί οικονομικά, αν ο πατέρας μου δούλευε μέχρι τα 80, αν αν αν τότε πιθανότατα η αλήθεια μου θα ήταν πιο επιεικής για τον μαγαζατορα.
Αν όμως είχα αδερφό ναρκομανή , αν είχα αδερφό γκέυ που ένιωθε καταπιεσμένος από την κοινωνία, αν αν αν η αλήθεια μου θα ήταν καταδικαστική .
Το θέμα είναι πως διάολο γίνεται να υπερβείς των βιωμάτων σου, θυμίζω πως η ταύτιση είναι ασυνείδητη, και να δεις τα γεγονότα μόνο με ψυχρή λογική.
Εδώ σε θελω