Κάποτε στο χωριό μου πριν ... σαράντα χρόνια μία κοπελα είκοσι χρόνων έφτιαξε σχέση και τελικά παντρεύτηκε έναν άνδρα δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερο της ο οποίος είχε από τον προηγούμενο γάμο της τέσσερα παιδιάEKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:56Μετράνε και τα άλλα, αυτό σου εξηγω: μια σχέση δυο εφηβων μπορεί και να είναι στραβή. Η σχέση ενός έφηβου με έναν μεσήλικα είναι εξορισμου στραβή. Αυτή είναι η διαφορά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:51
Δηλαδή καθαρά ηλικιακό είναι το κριτήριο;
Αλλά κριτήρια στην σχέση δεν μετράνε; Όπως πχ ή προσωπικότητα του άνδρα ή και της κόρης μου το .. εάν θα την παντρευτει με παπά και με κουμπάρο κλπ κλπ
Και το εάν έχω αποτύχει ως γονιός είναι σχετικό και υποκειμενικο
Το ίδιο μπορεί να πει και κάποιος που το παιδί του έγινε ομοφυλόφιλος
Το αν έχεις αποτύχει ως γονιός δεν είναι υποκειμενικό. Το να είναι το παιδί σου ομοφυλόφιλος δεν έχει καμία σχέση με την επιμέλεια καθώς είναι γενετικής προδιαθεσης ζήτημα. Το αν θα έχει γκομενο ή οχι είναι άλλο θέμα, αλλά η ΠΡΟΤΊΜΗΣΗ δεν είναι επιλογή.
Και το χειρότερο
Αυτος ήταν .. κομουνιστης ενώ οι γονείς της κοπέλας ήταν βασιλόφρονες ακροδεξιοί
Εκεί να δεις οικογενειακά δράματα και το πόσο ειχαν αποτύχει ως γονείς κλπ κλπ
Πραγματικό περιστατικό που το αναφέρω για να δείξω το ποσό σχετικά κσι υποκειμενικά είναι τα πράγματα
Και στην πραγματικότητα ισχύει μόνο το γράμμα του νόμου