Υ.γ κι εμένα δενε με αφήνει να ποστάρω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Υ.γ κι εμένα δενε με αφήνει να ποστάρω
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Ντάξει μωρέ. Δεν τρέχει μια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Λοιπόν,τι λέτε ?Να τους αφήσουμε να γ........ν?(σρυ ξέφυγα)εννοώ να ολοκληρώσουν τις ονειρικές τους φαντασιώσεις με 15 χρονα αγοράκια και κοριτσάκια?Αντε γιατί έχουν σπάσει οι σωλήνες απο τις μπανιέρες και βλέπω και κάτι τεράστιες κόκκινες γλώσσες ίσαμε το πάτωμα να τις γλύφουν απο το πολύ περίμενε.
Τι λέτε να τους αφήσουμε?
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Ναι μωρέ αυτό. Σαν αυτούς τους promoters που περπατάς στην Ερμού και σου έρχονται να σας κάνω μια ερώτηση τους λες όχι κκαι συνεχίζουν, να σας πω λίγο κτλ
Κατά τ'αλλα πάλι σβήστηκαν ε; τς τς
Δεν πειράζει, οι δημοσιεύσεις του σε πιο πίσω σελίδες είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
15 + 1 δευτερολεπτο. Μην τον αδικούμε.vag_el έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:11 Λοιπόν,τι λέτε ?Να τους αφήσουμε να γ........ν?(σρυ ξέφυγα)εννοώ να ολοκληρώσουν τις ονειρικές τους φαντασιώσεις με 15 χρονα αγοράκια και κοριτσάκια?Αντε γιατί έχουν σπάσει οι σωλήνες απο τις μπανιέρες και βλέπω και κάτι τεράστιες κόκκινες γλώσσες ίσαμε το πάτωμα να τις γλύφουν απο το πολύ περίμενε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναίιιιιιιιι,και δεν υπάρχει και πιο βάρβαρο πράγμα απο το να σ΄εχουν στο περίμενε.Naida έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:1315 + 1 δευτερολεπτο. Μην τον αδικούμε.vag_el έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:11 Λοιπόν,τι λέτε ?Να τους αφήσουμε να γ........ν?(σρυ ξέφυγα)εννοώ να ολοκληρώσουν τις ονειρικές τους φαντασιώσεις με 15 χρονα αγοράκια και κοριτσάκια?Αντε γιατί έχουν σπάσει οι σωλήνες απο τις μπανιέρες και βλέπω και κάτι τεράστιες κόκκινες γλώσσες ίσαμε το πάτωμα να τις γλύφουν απο το πολύ περίμενε.
Ειναι βασανιστήριο ,να περιμένεις μια κουβέντα ένα ίσως,ένα όχι ,ένα ναι,δηλαδή καταντήσαμε αηδία .Βρε δε τους λυπάστε που είναι με το μόριο στο χέρι κι αδημονούν.
Σκέψου τώρα,τι φαντάστηκες?
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Naida έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:11Ναι μωρέ αυτό. Σαν αυτούς τους promoters που περπατάς στην Ερμού και σου έρχονται να σας κάνω μια ερώτηση τους λες όχι κκαι συνεχίζουν, να σας πω λίγο κτλ
Δεν πειράζει, οι δημοσιεύσεις του σε πιο πίσω σελίδες είναι.
Μην σκας. Και τ'αλλουνού οι δημοσιεύσεις, φυλαγμένες είναι. Θέλω να δω μουτράκια τυπάκων που θα διανοηθούν να κάνουν το φόρουμ ''παράγκα '' τους με σημαία την ανηθικότητα. Άστο μάνα μου.
Υπάρχει κι αυτή η περίπτωση να γίνει δηλαδή ''παράγκα'',αλλά τότε μη τον είδατε τον Χατζηπετρή.Εχω φύγει σούμπιτοςΠασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:31Naida έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:11Ναι μωρέ αυτό. Σαν αυτούς τους promoters που περπατάς στην Ερμού και σου έρχονται να σας κάνω μια ερώτηση τους λες όχι κκαι συνεχίζουν, να σας πω λίγο κτλΠασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:05
Πάλι πήγα να ποστάρω και ξανασβήστηκε. Λες για το απάτητο της Ρούμελης;![]()
Δεν πειράζει, οι δημοσιεύσεις του σε πιο πίσω σελίδες είναι.![]()
Μην σκας. Και τ'αλλουνού οι δημοσιεύσεις, φυλαγμένες είναι. Θέλω να δω μουτράκια τυπάκων που θα διανοηθούν να κάνουν το φόρουμ ''παράγκα '' τους με σημαία την ανηθικότητα. Άστο μάνα μου.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Υπάρχει και το Facebook
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Εξηφανίσθη ο παλικαρος. Αγις αφριζεις καλέ μου;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιουν 2022, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
vag_el έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:40Υπάρχει κι αυτή η περίπτωση να γίνει δηλαδή ''παράγκα'',αλλά τότε μη τον είδατε τον Χατζηπετρή.Εχω φύγει σούμπιτοςΠασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:31Naida έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:11
Ναι μωρέ αυτό. Σαν αυτούς τους promoters που περπατάς στην Ερμού και σου έρχονται να σας κάνω μια ερώτηση τους λες όχι κκαι συνεχίζουν, να σας πω λίγο κτλ
Δεν πειράζει, οι δημοσιεύσεις του σε πιο πίσω σελίδες είναι.![]()
Όχι βρε. Εννοώ πως κάποιοι πολύ ''άντρηδοι'' ισως θα πρέπει να αναθεωρήσουν λίγο το τρόπο που εκφράζονται. Γιατί με τον τρόπο που σκέφτονται παίρνουν γενικότερα τον πούλο στην κανονική ζωή. Ίσως βέβαια αυτό να είναι πιο διαδεδομένο σαν πρακτική στους καφενέδες που συχνάζουν. Ή στα κωλόμπαρα. Ξέρω κι εγώ..
Είμαι αθώα, σκέφτομαι μόνο την ειλικρινή τους τοποθέτηση εδώ μέσα.
Καλέ όχι. Μην μας το κάνεις αυτό. Γιατί θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αντίστοιχα τις δικές σου τοποθετήσεις περί Άγιδος με τρόπο που δεν θα σε κολάκευε. Κάνε μας τη χάρη.
Σκέφτονται αναλόγως με αυτά που λένε και εκφράζουν.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Νομίζω πως υπάρχουν και καλύτερα και χειρότερα.Κουράγιο να ΄χεις ν΄ασχολείσαι.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:47vag_el έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:40Υπάρχει κι αυτή η περίπτωση να γίνει δηλαδή ''παράγκα'',αλλά τότε μη τον είδατε τον Χατζηπετρή.Εχω φύγει σούμπιτοςΠασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:31
![]()
Όχι βρε. Εννοώ πως κάποιοι πολύ ''άντρηδοι'' ισως θα πρέπει να αναθεωρήσουν λίγο το τρόπο που εκφράζονται. Γιατί με τον τρόπο που σκέφτονται παίρνουν γενικότερα τον πούλο στην κανονική ζωή. Ίσως βέβαια αυτό να είναι πιο διαδεδομένο σαν πρακτική στους καφενέδες που συχνάζουν. Ή στα κωλόμπαρα. Ξέρω κι εγώ..![]()
Είμαι αθώα, σκέφτομαι μόνο την ειλικρινή τους τοποθέτηση εδώ μέσα.![]()
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Η μαλακία των ανθρώπων είναι κουραστική. Ενίοτε και αστεία.vag_el έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:51Σκέφτονται αναλόγως με αυτά που λένε και εκφράζουν.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Νομίζω πως υπάρχουν και καλύτερα και χειρότερα.Κουράγιο να ΄χεις ν΄ασχολείσαι.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:47vag_el έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:40
Υπάρχει κι αυτή η περίπτωση να γίνει δηλαδή ''παράγκα'',αλλά τότε μη τον είδατε τον Χατζηπετρή.Εχω φύγει σούμπιτος
Όχι βρε. Εννοώ πως κάποιοι πολύ ''άντρηδοι'' ισως θα πρέπει να αναθεωρήσουν λίγο το τρόπο που εκφράζονται. Γιατί με τον τρόπο που σκέφτονται παίρνουν γενικότερα τον πούλο στην κανονική ζωή. Ίσως βέβαια αυτό να είναι πιο διαδεδομένο σαν πρακτική στους καφενέδες που συχνάζουν. Ή στα κωλόμπαρα. Ξέρω κι εγώ..![]()
Είμαι αθώα, σκέφτομαι μόνο την ειλικρινή τους τοποθέτηση εδώ μέσα.![]()
Η ανηθικότητα με βρίσκει απέναντι. Δεν την ανέχομαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση