Το θέμα παπαγαλιας κτλ, σαφώς είναι κάτι που παίζει για πολλούς και διάφορους λόγους ιδιαίτερα λόγω διαφθοράς στην διαδικασία εξετάσεων για το δίπλωμα. Όμως το τι έχει οριστεί να διδάσκεται για να μπορεί κάποιος να έχει δίπλωμα να οδηγεί είναι καθοριστικό. Ασφάλεια και τήρηση του κοκ.Πασιφάη έγραψε: 21 Ιουν 2022, 15:18Μια σχολή οδηγών σου διδάσκει τα απαραίτητα για να πας να δώσεις τις εξετάσεις σου σε 20 μαθήματα; Σε 30; Σε 50; Δεν σου μαθαίνει τα περαιτέρω. Όταν δίνεις θεωρητικές εξετάσεις, είναι δεδομένο πως γνωρίζεις τον ΚΟΚ. Αμ δε..Απλά παπαγαλίζεις και ποτέ δεν καταλαβαίνεις επί παραδείγματι, πότε ισχύει η απο δεξιά προτεραιότητα. Μόνιμο πρόβλημα και απορία. Τόσο απλό, μα και τόσο δύσκολο στην κατανόηση.Naida έγραψε: 20 Ιουν 2022, 22:07
Ποια είναι η οδήγηση που είναι οι άντρες καλύτεροι; της μαγκιάς και της ξερολιασης; γιατί στην σωστή οδήγηση και αυτά που σε μαθαίνουν στην σχολή είναι να είσαι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής εσύ και οι γύρω σου. Ε οι άντρες αποτυγχάνουν περισσότερο σε αυτό.![]()
Κακώς αν θες την γνώμη μου. Εμείς κάναμε δουλειά. Διότι εκ των πραγμάτων είχαμε ερεθίσματα κι εκτός. Τους μαθαίναμε πως μπορούν να αποκτήσουν και μια γαμημένη περιφερειακή όραση και πολλά ακόμη.
Αλλά να ξες, δεν είναι όλοι έτσι. Η ασφάλεια είναι ανάλογη με την αντίδραση του άλλου που έχεις απέναντι, πίσω, δίπλα. Τεσπα, είναι μεγάλη ιστορία.
Δεν πιάνεις ένα τιμόνι και πας. Και αυτό ισχύει για όλους.
Απλά δεν μπορώ να διαβαζω διαρκώς την καραμέλα της απαξίωσης. Έχω γνωρίσει τόσα χρόνια πάμπολλες γυναίκες, εξαιρτικές οδηγούς σε τουτού και μοτό και ειλικρινά απορώ για τη μαλακία που δέρνει αρκετούς εδώ μέσα. Τέρμα.
Ασέβαστος Ναι. Παλαιότερα έχουμε βρεθεί σε τοπικούς αγώνες, είναι η αλήθεια. Το οτι δεν υπήρχαν αρκετές γυναίκες στον εκάστοτε αγώνα, δεν σημαίνει πως υστερούσαν αναλογικά σε επίπεδο δυναμης ή δυναμικής, ή ''για το αν είχαν την ικανότητα να ''μπαίνουν'' σε στροφιλίκι με 4 χλμ λιγότερα''. Μαλακίες. Σήμερα είναι πολλές περισσότερες, εξ'ισου καλές. Τις έχω δει με τα ματάκια μου. Θες να τα βγάλεις στραβά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναίκες στο τιμόνι-αυτή η μάστιγα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γυναίκες στο τιμόνι-αυτή η μάστιγα!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και εγώ κάνω τον σταυρό μου να το βρωCecily Anne έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:29 Εγώ μπερδεύω το αριστερά με το δεξιά. Δεν κάνω για συνοδηγός. Λέω δεξιά αλλά σκέφτομαι αριστερά. Καμιά φορά κάνω το σταυρό μου για να το βρω. Και γαμώ τις πολιτικές καριέρες θα\κανα η τάνα!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ναι, αλλά άμα οδηγάω δε μου χρειαζεται να το πω κάπου σωστά, άρα πρόμπλεμ σολβντ!!!Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:36Και εγώ κάνω τον σταυρό μου να το βρωCecily Anne έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:29 Εγώ μπερδεύω το αριστερά με το δεξιά. Δεν κάνω για συνοδηγός. Λέω δεξιά αλλά σκέφτομαι αριστερά. Καμιά φορά κάνω το σταυρό μου για να το βρω. Και γαμώ τις πολιτικές καριέρες θα\κανα η τάνα!όπως και δεν έχω αίσθηση του προσανατολισμου. 50 φορές να περάσω από τον ίδιο δρόμο δεν θα το συγκρατήσω πως έφτασα σε αυτό τιν δρόμο ήπου βρίσκομαι σε σχέση με άλλο σημείο. Να λέω κοντά είμαι έρχομαι και να φτάνω μετά από 50 λεπτά
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Ναι καλέ, λάθος θα έκανα.Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:17Αντιλήφθηκες ότι νιώθω στοχοποιημενη; λάθος σου.hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2022, 00:19Επόμενη ερώτηση: για ποιον λόγο νιώθεις στοχοποίηση όταν αναφέρεται σ' αυτό το νήμα ότι οι γυναίκες προκαλούν περισσότερα ατυχήματα και αποδίδουν χειρότερα σε όλα τα οδηγικά τεστ; Αυτή η αποκάλυψη είναι κάτι που σε μειώνει σαν άνθρωπο;Naida έγραψε: 20 Ιουν 2022, 23:57
Όχι όχι τίποτα από όλα αυτά κύριε Χελη μου. Απλά εξηγώ ότι το να σκοτώνεις κόσμο με την οδήγηση σου σε κάνει κακό οδηγό. Και δυστυχώς το ανδρικό φύλο έχει αυτή την πρωτιά![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ψιλογίνεται κι αυτό, το επόμενό βήμα ήτανε το ξέρω τι κάνω, δεν έχει πιο κάτω.foscilis έγραψε: 23 Μάιος 2022, 07:57100% φταίξιμο της αστυνομίας που δεν τους καταστρέφει οικονομικά, το επόμενο λογικό βήμα είναι να κόβουν δρόμο μέσα από αυλές σπιτιών.Namrail έγραψε: 04 Μάιος 2022, 20:33Orion22 έγραψε: 04 Μάιος 2022, 20:18 ΩΝΣΓ
ΒΟΑΚ: Οδηγούσε ανάποδα για να… κόψει δρόμο! «Ξέρω τι κάνω», είπε όταν τής φώναζαν πως πάει αντίθετα (VID)
Βασικά έχει γίνει συχνό φαινόμενο παντού πλέον. Αρκετά delivery έχουν ως συνηθειο να οδηγούν ανάποδα σε πολυσύχναστους δρόμους για να γλιτώσουν κάποια μέτρα, βάζοντας σε ρίσκο τη ζωή τους και τη ζωή εκεινων που θα τους χτυπήσουν και θα τους πληρώσουν για ανθρώπους ενώ είναι μαϊμούδες.
Συχνό φαινόμενο στην Κρήτη να πηγαίνουν ανάποδα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Υπάρχει ένα μαγικό εργαλείο που λέγεται GPS, διατίθεται με φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά και χάρτες σε οποιοδήποτε κινητό.Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:36Και εγώ κάνω τον σταυρό μου να το βρωCecily Anne έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:29 Εγώ μπερδεύω το αριστερά με το δεξιά. Δεν κάνω για συνοδηγός. Λέω δεξιά αλλά σκέφτομαι αριστερά. Καμιά φορά κάνω το σταυρό μου για να το βρω. Και γαμώ τις πολιτικές καριέρες θα\κανα η τάνα!όπως και δεν έχω αίσθηση του προσανατολισμου. 50 φορές να περάσω από τον ίδιο δρόμο δεν θα το συγκρατήσω πως έφτασα σε αυτό τιν δρόμο ήπου βρίσκομαι σε σχέση με άλλο σημείο. Να λέω κοντά είμαι έρχομαι και να φτάνω μετά από 50 λεπτά
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 21 Ιουν 2022, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελα ρε ναι; τι λες.Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 21:20Υπάρχει ένα μαγικό εργαλείο που λέγεται GPS, διατίθεται με φωνητικές οδηγίες σε χάρτες σε οποιοδήποτε κινητό.Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:36Και εγώ κάνω τον σταυρό μου να το βρωCecily Anne έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:29 Εγώ μπερδεύω το αριστερά με το δεξιά. Δεν κάνω για συνοδηγός. Λέω δεξιά αλλά σκέφτομαι αριστερά. Καμιά φορά κάνω το σταυρό μου για να το βρω. Και γαμώ τις πολιτικές καριέρες θα\κανα η τάνα!όπως και δεν έχω αίσθηση του προσανατολισμου. 50 φορές να περάσω από τον ίδιο δρόμο δεν θα το συγκρατήσω πως έφτασα σε αυτό τιν δρόμο ήπου βρίσκομαι σε σχέση με άλλο σημείο. Να λέω κοντά είμαι έρχομαι και να φτάνω μετά από 50 λεπτά
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμένα μια χαρά με καθοδήγησε να φτάσω Σαλονίκη , 40 Εκκλησιές ,Αμπατζόγλου προχθές κι ας είχα να περάσω 30 χρόνια.Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 21:21Ελα ρε ναι; τι λες.Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 21:20Υπάρχει ένα μαγικό εργαλείο που λέγεται GPS, διατίθεται με φωνητικές οδηγίες σε χάρτες σε οποιοδήποτε κινητό.Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:36
Και εγώ κάνω τον σταυρό μου να το βρωόπως και δεν έχω αίσθηση του προσανατολισμου. 50 φορές να περάσω από τον ίδιο δρόμο δεν θα το συγκρατήσω πως έφτασα σε αυτό τιν δρόμο ήπου βρίσκομαι σε σχέση με άλλο σημείο. Να λέω κοντά είμαι έρχομαι και να φτάνω μετά από 50 λεπτά
![]()
οχι δεν με καλυψες. μοιαζει να απαντας σε καποια αλλη ερωτηση, και οχι σε αυτην που εκανα εγω. η απαντηση σου δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με την ερωτηση.Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:20Γιατί είμαι μέλος της κοινωνίας και ως μέλος της κοινωνίας οφείλω να προσπαθώ να την παραδώσω καλύτερη στις επόμενες γενιές. Και όταν λέω καλύτερη εννοώ απηλαγμένη από σεξισμούς, ρατσισμούς και κάθε είδους φασίζουσας νοοτροπίας. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν όχι ξαναδιάβασε το ώσπου να καλυφθείς.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 09:26γιατι να σε χαροποιει η να σε σταναχωρει αν το φυλο σου, η φυλη σου, η εθνικοτητα σου η οποια αλλη ομαδα ανθρωπων τυχει να ανηκεις, συνηθιζει να κανει κατι σωστο η λαθος;Naida έγραψε: 20 Ιουν 2022, 23:49
Κατώτερο; πλάκα μου κάνεις; Μόνο και μόνο αρκεί που το φύλο μου δεν είναι υπεύθυνο για το μεγαλύτερο ποσοστό ατυχημάτων που σκοτώνεται κόσμος λόγω κακής συμπεριφορούλας με χαροποιεί.
Φαντάσου τώρα να ήμουν άντρας να θεωρείται το φύλο μου ότι είναι καλύτερος οδηγός και ταυτοχρονα ότι σκοτώνει περισσότερο κόσμο με την οδήγηση μου και να κατηγορώ το αντίθετο φύλο για χειρότερους οδηγούς![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σου διδαξαν σε σχολη, να σεβεσαι τον κοκ; να οδηγεις στο βρεγμενο; να οδηγεις νυχτα; να διορθωνεις ντεραπαρισμα; να βαζεις αλυσιδες χιονιου;Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:24
Η εκμάθηση της οδήγησης είναι τα βασικά για να μάθεις να πιάνεις τιμόνι, ταχύτητες κτλ και όλο το υπόλοιπο εινιανα μάθεις να οδηγείς με ασφάλεια. Οπότε το σημαντικότερο που σου διδάσκουν ειναινα σέβεσαι τον κοκ για να οδηγείς με ασφάλεια.
παπαρια σε διδασκουν. σε διδασκουν πως να παρεις το διπλωμα. ακομη κι αν ηθελαν να σε διδαξουν τα παραπανω, δε θα ηθελες να πληρωσεις για το μαθημα αυτο.
στην πραγματικοτητα καθενας μαθαινει να οδηγει μονος του, στο δρομο. και εδω ειναι η διαφορα στα φυλα. δεν υπαρχει καποια εκ γενετης μεγαλυτερη ικανοτητα σε ενα φυλο. υπαρχει ομως διαφορα στη θεληση, στην ενασχοληση. το τυπικο αγορι, αντιθετα με το κοριτσι, παιζει απο μικρο με αυτοκινητακια, ρωταει τον πατερα του τι σημα ειναι αυτο και γιατι αλλαξες ταχυτητα, κανει απειρες ωρες ποδηλατο, και διαβαζει περιοδικα αυτοκινητου αντι για κοσμοπολιταν.
εχει θεληση, παθος, ορεξη να οδηγησει. για αυτο μαθαινει γρηγοροτερα, ευκολοτερα, καλυτερα.
το μειονεκτημα φυσικα ειναι οτι τα σερνικα ειναι γενικως πιο ριψοκινδυνα.
Cecily Anne έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:29 Εγώ μπερδεύω το αριστερά με το δεξιά. Δεν κάνω για συνοδηγός. Λέω δεξιά αλλά σκέφτομαι αριστερά. Καμιά φορά κάνω το σταυρό μου για να το βρω. Και γαμώ τις πολιτικές καριέρες θα\κανα η τάνα!
Μην το βάζεις κάτω. Υπάρχει κι άλλος που μπερδεύει το δεξιά με το αριστερά.
παρκαρισμα και οπισθογωνια.Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:33
Το θέμα παπαγαλιας κτλ, σαφώς είναι κάτι που παίζει για πολλούς και διάφορους λόγους ιδιαίτερα λόγω διαφθοράς στην διαδικασία εξετάσεων για το δίπλωμα. Όμως το τι έχει οριστεί να διδάσκεται για να μπορεί κάποιος να έχει δίπλωμα να οδηγεί είναι καθοριστικό. Ασφάλεια και τήρηση του κοκ.
Στις εξετάσεις οδήγησης θα έπρεπε να εξετάζεται σχεδόν αποκλειστικά ο σεβασμός προς την κυκλοφορία και τους πεζούς.
Είδες πεζό να ετοιμάζεται να πατήσει οδόστρωμα και δεν σταμάτησες στα 80 μέτρα; Κόψιμο...
Είδες πεζό να ετοιμάζεται να πατήσει οδόστρωμα και δεν σταμάτησες στα 80 μέτρα; Κόψιμο...
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Πεζός όμως, όχι βαλκάνιο γίδι!stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 09:11 Στις εξετάσεις οδήγησης θα έπρεπε να εξετάζεται σχεδόν αποκλειστικά ο σεβασμός προς την κυκλοφορία και τους πεζούς.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Οτιδήποτε πατά στο οδόστρωμα.Hunkar Begendi έγραψε: 22 Ιουν 2022, 09:20Πεζός όμως, όχι βαλκάνιο γίδι!stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 09:11 Στις εξετάσεις οδήγησης θα έπρεπε να εξετάζεται σχεδόν αποκλειστικά ο σεβασμός προς την κυκλοφορία και τους πεζούς.
Οδηγός που δεν αντιλαμβάνεται ότι κάποιος που βρίσκεται στην πορεία του πάτησε οδόστρωμα πρέπει να σταματήσει να οδηγεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 103 Απαντήσεις