!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:07
vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:05
Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:04
Και πως θα αποκαθιστά τη τάξη η ακροδεξιά;
Απλό είναι. Τα επεισόδια δημιουργούνται στις συναθροισεις. Θα τις απαγορέψει και όλα μέλι γάλα.
Κι αν τύχει και συναθροίζονται κρυφά αντιλαμβάνομαι την αντιμετώπιση.
Γκουαλάγκ φυσικά! :lol:
the end
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:07
ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:04
Δεν ζούσα επί χούντας, αλλά έχω ακούσει ότι ήταν χλωμό να μπουκαρει το πρεζονι στην Ομόνοια.
Δεν είχε Γεωργιανούς σιδερωτες .
Και αν έπιαναν κάποιον για ληστεία μετά φόνου δεν έβγαινε σε δέκα χρόνια.

Λάθος μου τα είπαν, θέριζε η εγκληματικότητα επί χούντας;
Μόνος σου τα μαρτυράς :)

Όχι η εγκληματικότητα πριν και μετά τη χουντα δεν ήταν αυξημένη. Πολύ αργότερα αυξήθηκε, όπως άλλωστε παντού. Το ίδιο και η μετανάστευση και το προσφυγικό.

Άσε που επί χούντας μπουκάρανε οι ΕΣΑτζήδες στα σπίτια και παίρναν σηκωτό όποιον γουστάρανε. Άλλη γλύκα να σε κανει μπαούλο ο ΕΣΑτζής, δε λέω.
Όχι, εσύ μάρτυρας μόνος σου.

Και γιατί αυξήθηκε η εγκληματικότητα, η μετανάστευση και το προσφυγικό μετά τη χούντα;
Δεν είχαμε πολέμους τότε;
Δεν είχαν οι άνθρωποι βάρκες και πόδια να έρθουν εδώ;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:09
vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:01
ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:59 Όχι δε μου λέει κάτι.
Μπορεί να έχεις μαγαζί στο Κολωνάκι και όχι στην Ομόνοια.

Γενικά μπορεί ....πολλά

Για να βλέπεις εσύ σακατεμα 30 χρόνου από καρκινοπαθη 75 χρόνο και με την προϋπόθεση ότι είσαι ειλικρινής, σίγουρα υπάρχει κάποιος ασυνείδητος λόγος.

Δεν θέλω να το πάμε σε προσωπικό επίπεδο όμως.

Ειλικρινά με ενδιαφέρει μόνο να μάθω πως ο billo και κάποιοι ελάχιστοι άλλοι μπορούν και διατηρούν απόσταση από τα γεγονότα και είναι τόσο μετριοπαθείς και δίκαιοι στην ουσία τους
Σε λαϊκή συνοικία έχω μαγαζί.
Έχω μία έμφυτη τάση να υποστηρίζω τον αδύναμο. Και ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι και φασίστας να ήταν ο νεκρός, τα ίδια θα έλεγα.

Βρες τώρα τον ασυνείδητο λόγο.
Δεν είμαι ψυχολόγος, λυπάμαι.

Πάντως να ξέρεις ότι και εγώ τον αδύναμο υποστηρίζω.

Το θέμα είναι γιατί εγώ να βλεπω ως αδύναμο ένας 75 χρόνο καρκινοπαθη που είναι αναγκασμένος να δουλεύει ακόμη, σε μια σκατογειτονια , και ο οποίος δεν έφυγε από το σπίτι του το πρωί για να κάνει κακό σε κανέναν.

Και γιατί εσύ να βλέπεις ως αδύναμο έναν νέο ανδρα που επέλεξε να γίνει πρεζονι, που επέλεξε να προκαλεί με τη ζωή του και που όταν έφυγε από το σπίτι του ήθελε να καταστρέψει οικονομικά έναν συνάνθρωπό του;
Επειδή είσαι ακροδεξιός έχεις φορέσει το περιτύλιγμα του καλού και καημένου στον ψευτόμαγκα που επιδυκνύει βαρβαρότητα σε κάποιον που μπροστά του βρίσκεται σε αδύναμη θέση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:09 Δεν είμαι ψυχολόγος, λυπάμαι.

Πάντως να ξέρεις ότι και εγώ τον αδύναμο υποστηρίζω.

Το θέμα είναι γιατί εγώ να βλεπω ως αδύναμο ένας 75 χρόνο καρκινοπαθη που είναι αναγκασμένος να δουλεύει ακόμη, σε μια σκατογειτονια , και ο οποίος δεν έφυγε από το σπίτι του το πρωί για να κάνει κακό σε κανέναν.

Και γιατί εσύ να βλέπεις ως αδύναμο έναν νέο ανδρα που επέλεξε να γίνει πρεζονι, που επέλεξε να προκαλεί με τη ζωή του και που όταν έφυγε από το σπίτι του ήθελε να καταστρέψει οικονομικά έναν συνάνθρωπό του;
Δεν είσαι ψυχολόγος αλλά διακρίνεις ασυνείδητο λόγο για τις απόψεις μου. Τέλος πάντων, το προσπερνάω δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.

Ο καταστηματάρχης είναι ο αδύναμος μέχρι τη στιγμή που κλωτσάει τον νεαρό. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, οι ρόλοι αλλάζουν.
Αν τις κλωτσιές τις έριχνε παγιδευμένος στο κατάστημα και με τη ζωή του να απειλείται, δε θα φτάναμε τις 170 σελίδες.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:01
και ποιός έχει ; (ευγενικά κ ταξιτζιδικα :003: ) αυτός που δεν αποδέχεται την αποτυχία του και την απόρριψη μας και περιμένει την ευκαιρία για να μας καθήσει στο σβέρκο γραφοντας την ελευθερία μας και τα δικαιωματά μας στ αρχίδια του -επειδής ξέρει ναουμ ποιο είναι το καλό και το συφέρο μας ;
Mπορεις να μην το ψηφίζεις και να απολαμβάνεις την ελευθερία και τα δικαιώματά σου με την ασφάλεια που το κάνεις και σήμερα. Το ΚΚΕ δεν ζητά να πάρει την εξουσία ερήμην των πολλών γι' αυτό και δεν του πουλά φούμαρα
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:10
vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:09
Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:05 Απάντησα.
Απάντησες "ναι".
Ακριβώς. Εσένα σε προβληματίζει;
Ασφαλώς με προβληματίζει και το έγραψα πολλές φορές ότι αυτό που στα μάτια σας φαντάζει λύση, απλά θα επιδεινώσει το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Ο Πάνας είναι σε φόρμα τελευταία ή μου φαίνεται? λολ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:15
Ο καταστηματάρχης είναι ο αδύναμος μέχρι τη στιγμή που κλωτσάει τον νεαρό.
Πώς θα εμπόδιζες ένα άτομο που έχει βγάλει πριν μαχαίρι, από το να βγει έξω; Συγκεκριμένα
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:14 Όχι, εσύ μάρτυρας μόνος σου.

Και γιατί αυξήθηκε η εγκληματικότητα, η μετανάστευση και το προσφυγικό μετά τη χούντα;
Δεν είχαμε πολέμους τότε;
Δεν είχαν οι άνθρωποι βάρκες και πόδια να έρθουν εδώ;
Σου εξήγησα αγαπητέ, την εγκληματικότητα αντιπροσώπευε τότε το ίδιο το κράτος (με το παρακράτος του).

Τι πας και συγκρίνεις τώρα, τα προβλήματα που επιδεινώθηκαν παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια με τις συνθήκες που επικρατούσαν πριν 45 χρόνια;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:16
Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:01
και ποιός έχει ; (ευγενικά κ ταξιτζιδικα :003: ) αυτός που δεν αποδέχεται την αποτυχία του και την απόρριψη μας και περιμένει την ευκαιρία για να μας καθήσει στο σβέρκο γραφοντας την ελευθερία μας και τα δικαιωματά μας στ αρχίδια του -επειδής ξέρει ναουμ ποιο είναι το καλό και το συφέρο μας ;
Mπορεις να μην το ψηφίζεις και να απολαμβάνεις την ελευθερία και τα δικαιώματά σου με την ασφάλεια που το κάνεις και σήμερα. Το ΚΚΕ δεν ζητά να πάρει την εξουσία ερήμην των πολλών γι' αυτό και δεν του πουλά φούμαρα
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:18
vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:15
Ο καταστηματάρχης είναι ο αδύναμος μέχρι τη στιγμή που κλωτσάει τον νεαρό.
Πώς θα εμπόδιζες ένα άτομο που έχει βγάλει πριν μαχαίρι, από το να βγει έξω; Συγκεκριμένα
ΔΕΝ θα το εμπόδιζα. Επανελειμμένως έχω γράψει ότι αν αισθανόταν απειλή ο καταστηματάρχης, το τελευταιο που θα έκανε θα ήταν να προσεγγίσει το δράστη.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:16
vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:09
Απάντησες "ναι".
Ασφαλώς με προβληματίζει και το έγραψα πολλές φορές ότι αυτό που στα μάτια σας φαντάζει λύση, απλά θα επιδεινώσει το πρόβλημα.
Αυτή είναι η δική σου άποψη. Προς το παρόν το πρόβλημα γιγαντώθηκε από την άλλη μεριά. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε. Αλλά μου κάνει εντύπωση που σε ενοχλεί ονολοκληρωτισμος, η κρατική τρομοκρατία, οι εξορίες και οι μπουκες στα σπίτια από την NKVD ΕΣΑ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:18 Ο Πάνας είναι σε φόρμα τελευταία ή μου φαίνεται? λολ
Ποια φόρμα; έχω λαλήσει με όλα αυτά που διαβάζω.
the end
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:21
vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:16

Αυτή είναι η δική σου άποψη. Προς το παρόν το πρόβλημα γιγαντώθηκε από την άλλη μεριά. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε. Αλλά μου κάνει εντύπωση που σε ενοχλεί ονολοκληρωτισμος, η κρατική τρομοκρατία, οι εξορίες και οι μπουκες στα σπίτια από την NKVD ΕΣΑ.
Άμα με γνωρίσεις από κοντά, πολλά πράγματα θα σου κάνουν εντύπωση.

Όσο για την άποψη, καλά να είμαστε και σύντομα θα δούμε ποιός έχει δίκιο.
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:59

Ειλικρινά με ενδιαφέρει μόνο να μάθω πως ο billo και κάποιοι ελάχιστοι άλλοι μπορούν και διατηρούν απόσταση από τα γεγονότα και είναι τόσο μετριοπαθείς και δίκαιοι στην ουσία τους
Εδω ειναι ευκολο. Ο καθενας ανετα μπορει. Ειναι θεματα που δε με επηρεαζουν προσωπικα και οπως λεει και η παροιμια σε ξενο κωλο εκατο ξυλιες δεν πονανε. Σε θεματα που με επηρεαζουν ομως προσωπικα ειναι αλλη περιπτωση. Δεν ειμαι ουτε ο πιο ψυχραιμος ανθρωπος, ουτε ο πιο απαθης και ουδετερος. Ο αντικειμενικος που βλεπεις εδω μπορει να ειναι ο χειροτερος μπαχαλος στις προσωπικες του σχεσεις με τους ανθρωπους και ο πιο μπαχαλος εδω μεσα να ειναι πολυ πιο σοβαρος στις διαπροσωπικες του σχεσεις. Εδω ειναι περισσοτερο θεμα του τι περσονα επιλεγεις να υιοθετησεις.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”