!!! DEVELOPMENT MODE !!!
17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Τέλη 1995, Πρώτη Γυμνασίου, το πρώτο παιδικό πάρτι της χρονιάς. Μια μεζονέτα καινούρια, μεγαλογιατρός ο μπαμπάς του συμμαθητού, η μάνα του τότε γύρω στα 35, αδύνατη, σεξουλιάρα με βυζάρες. Μόνοι μας στο πάρτι. Χωρίς ενήλικες, μεγάλο το σπίτι. Περίεργεια. Ανοίγουμε ένα συρτάρι στο δωμάτιο των γονέων, δονητές, μαστίγια! Από τότε όλοι βλέπαμε την μάνα του με άλλο μάτι. Σίγουρα δεν θα είχε πρόβλημα να μας πάρει έναν έναν. Σήμερα είναι σαν θείτσα.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Μετά τις συζυγοκτονίες, παιδοκτονίες, αδερφοκτονίες, μητροκτονίες, τα περιστατικά ενδοοικογενειακης βίας και άλλα τέτοια ωραία, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται για να μας δείξει το μεγαλείο της ελληνικής οικογένειας την ζεστασιάτης οποίας δεν συναντάς σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου όπως αρέσκονται να διατυμπανίζουν οι νεο-ελλ.
δεν ηταν Ιρλανδοι τελικα ;runner έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:53 Μετά τις συζυγοκτονίες, παιδοκτονίες, αδερφοκτονίες, μητροκτονίες, τα περιστατικά ενδοοικογενειακης βίας και άλλα τέτοια ωραία, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται για να μας δείξει το μεγαλείο της ελληνικής οικογένειας την ζεστασιάτης οποίας δεν συναντάς σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου όπως αρέσκονται να διατυμπανίζουν οι νεο-ελλ.
η προκειται για απογονους Ελληνων θαλασσοπορων που εφτασαν στο σμαραγδενιο νησι πριν χιλιετιες ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλώς τον τύπο!Αγις έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:08δεν ηταν Ιρλανδοι τελικα ;runner έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:53 Μετά τις συζυγοκτονίες, παιδοκτονίες, αδερφοκτονίες, μητροκτονίες, τα περιστατικά ενδοοικογενειακης βίας και άλλα τέτοια ωραία, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται για να μας δείξει το μεγαλείο της ελληνικής οικογένειας την ζεστασιάτης οποίας δεν συναντάς σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου όπως αρέσκονται να διατυμπανίζουν οι νεο-ελλ.![]()
η προκειται για απογονους Ελληνων θαλασσοπορων που εφτασαν στο σμαραγδενιο νησι πριν χιλιετιες ;
Βρήκες χρόνο ανάμεσα στο να πηδάς τις φίλες της φίλης σου και διάφορες 16χρονες;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
O Volk τα έλεγε αυτά.Feindflug έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:18Καλώς τον τύπο!Αγις έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:08δεν ηταν Ιρλανδοι τελικα ;runner έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:53 Μετά τις συζυγοκτονίες, παιδοκτονίες, αδερφοκτονίες, μητροκτονίες, τα περιστατικά ενδοοικογενειακης βίας και άλλα τέτοια ωραία, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται για να μας δείξει το μεγαλείο της ελληνικής οικογένειας την ζεστασιάτης οποίας δεν συναντάς σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου όπως αρέσκονται να διατυμπανίζουν οι νεο-ελλ.![]()
Βρήκες χρόνο ανάμεσα στο να πηδάς τις φίλες της φίλης σου και διάφορες 16χρονες;
Εχω καθιερωσει ξεκουραση τριτη κ τεταρτη -δικε μου - για ανασυνταξη δυναμεωνFeindflug έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:18Καλώς τον τύπο!Αγις έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:08δεν ηταν Ιρλανδοι τελικα ;runner έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:53 Μετά τις συζυγοκτονίες, παιδοκτονίες, αδερφοκτονίες, μητροκτονίες, τα περιστατικά ενδοοικογενειακης βίας και άλλα τέτοια ωραία, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται για να μας δείξει το μεγαλείο της ελληνικής οικογένειας την ζεστασιάτης οποίας δεν συναντάς σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου όπως αρέσκονται να διατυμπανίζουν οι νεο-ελλ.![]()
ευχαριστω για το ενδιαφερον σας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κι εγώ θα σε υποστηρίξω αν πας σαρβάιβορ.vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:22Εγώ σε υποστηρίζω όπου σταθώ και βρεθώ και εσύ κοιτάς όλο να μου την πεις.Εμαπχια!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μην με κάνεις να ψάχνω, δικέ μου.
Είμαι αρκετά σίγουρος γι' αυτό που έγραψα.
Dein Herz, meine Gier
- Green Dragon
Μα το θυμάμαι, ο Volk έγραφε ότι κάνει φίλες γυναίκες που έχουν όμορφες παρέες για να τις κανονίζει (τις παρέες). Είναι η 'στρατηγική' του.Feindflug έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:23Μην με κάνεις να ψάχνω, δικέ μου.
Εγώ το τονίζω γιατί αυτό θεωρώ απο όλα το πιο μεμπτό.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 09:07αυτο που τονιζεις, δεν ειναι η ουσια στην ιστορια. καταρχην συμφωνα με το νομο, οσον αφορα στο σεξ, δεν ειναι ανηλικος. υστερα, δεν επεσαν φαπες σε μια τυχαια που πηγε με 17χρονο.Naida έγραψε: 20 Ιουν 2022, 23:14 Ας κοιτάξουμε εδώ ευθεία την ιστορία(αν ισχύει ότι έχει γραφτεί).
Έχουμε μια τύπισσα που πήγε με έναν 17 χρόνο. Ανήλικο. Το τονίζω. Ανήλικο.
Οι γνωστοί εδώ του φόρουμ θα ελεγαν "πω ο πιτσιρικάς έζησε το όνειρο του, φαντασίωση με το milf μάνα του συμμαθητή" και μπράβο τους κτλ
Όμως τυγχάνει ο γιος να μαθαίνει τι έγινε (αν ισχύει) και να τον ζόριζει ψυχολογικά που η μάνα του πήγε με τον συμμαθητή του και αντιδράει το εγώ του.
Και οι γνωστοί εδώ ταυτίζονται μαζί του και αρχίζουν τα καλά την έκανε την μάνα του και την ξυλοκόπησε την κάργια κτλ κτλ
Μπλοκάρισμα τα αρσενικά.
οι φαπες επεσαν απο το γιο της, γιατι κερατωνε και εβριζε τον αναπηρο τον πατερα του. προφανως οι ιδιες φαπες θα επεφταν κι αν πηγαινε με 27χρονο.
προσωπικα δε στηριζω φαπες ως απαντηση στο κερατο. μπορω καπου να κατανοησω τη θεση του γιου, το θυμο του, αλλα η αντιδραση του ειναι λαθος.
Δεν έχει σημασία γιατί έπεσαν οι φάπες. Σημασία έχει ότι ο πιτσιρικάς έζησε την φαντασίωση να πηδηξει την μάνα του συμμαθητή του. Λαμπάδα πρέπει να της ανάβουν οι άντρες. Πραγματοποίησε την φαντασίωση χιλιάδων αντρών.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
Αφού από 16 και πάνω επιτρέπεται.Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:26Εγώ το τονίζω γιατί αυτό θεωρώ απο όλα το πιο μεμπτό.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 09:07αυτο που τονιζεις, δεν ειναι η ουσια στην ιστορια. καταρχην συμφωνα με το νομο, οσον αφορα στο σεξ, δεν ειναι ανηλικος. υστερα, δεν επεσαν φαπες σε μια τυχαια που πηγε με 17χρονο.Naida έγραψε: 20 Ιουν 2022, 23:14 Ας κοιτάξουμε εδώ ευθεία την ιστορία(αν ισχύει ότι έχει γραφτεί).
Οι γνωστοί εδώ του φόρουμ θα ελεγαν "πω ο πιτσιρικάς έζησε το όνειρο του, φαντασίωση με το milf μάνα του συμμαθητή" και μπράβο τους κτλ
Όμως τυγχάνει ο γιος να μαθαίνει τι έγινε (αν ισχύει) και να τον ζόριζει ψυχολογικά που η μάνα του πήγε με τον συμμαθητή του και αντιδράει το εγώ του.
Και οι γνωστοί εδώ ταυτίζονται μαζί του και αρχίζουν τα καλά την έκανε την μάνα του και την ξυλοκόπησε την κάργια κτλ κτλ
Μπλοκάρισμα τα αρσενικά.
οι φαπες επεσαν απο το γιο της, γιατι κερατωνε και εβριζε τον αναπηρο τον πατερα του. προφανως οι ιδιες φαπες θα επεφταν κι αν πηγαινε με 27χρονο.
προσωπικα δε στηριζω φαπες ως απαντηση στο κερατο. μπορω καπου να κατανοησω τη θεση του γιου, το θυμο του, αλλα η αντιδραση του ειναι λαθος.
Δεν έχει σημασία γιατί έπεσαν οι φάπες. Σημασία έχει ότι ο πιτσιρικάς έζησε την φαντασίωση να πηδηξει την μάνα του συμμαθητή του. Λαμπάδα πρέπει να της ανάβουν οι άντρες. Πραγματοποίησε την φαντασίωση χιλιάδων αντρών.
εσυ οταν ησουν ανηλικη κ την επεφτες σε 30 ρηδες οικογενειακους φιλους - ποια φαντασιωση ηθελες να ζησεις ;Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:26Εγώ το τονίζω γιατί αυτό θεωρώ απο όλα το πιο μεμπτό.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 09:07αυτο που τονιζεις, δεν ειναι η ουσια στην ιστορια. καταρχην συμφωνα με το νομο, οσον αφορα στο σεξ, δεν ειναι ανηλικος. υστερα, δεν επεσαν φαπες σε μια τυχαια που πηγε με 17χρονο.Naida έγραψε: 20 Ιουν 2022, 23:14 Ας κοιτάξουμε εδώ ευθεία την ιστορία(αν ισχύει ότι έχει γραφτεί).
Μπλοκάρισμα τα αρσενικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
15 + 1 δευτερολεπτο για την ακριβειαGreen Dragon έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:27Αφού από 16 και πάνω επιτρέπεται.Naida έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:26Εγώ το τονίζω γιατί αυτό θεωρώ απο όλα το πιο μεμπτό.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 09:07
αυτο που τονιζεις, δεν ειναι η ουσια στην ιστορια. καταρχην συμφωνα με το νομο, οσον αφορα στο σεξ, δεν ειναι ανηλικος. υστερα, δεν επεσαν φαπες σε μια τυχαια που πηγε με 17χρονο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δικέ μου, ο από πάνω τύπος έγραφε σε ένα άλλο νήμα, ότι έχει πάει με καμμία 12αρια φίλες μια φίλης του και κάπου στις πρώτες σελίδες σε αυτό το νήμα, χρησιμοποίησε Α' πρόσωπο πληθυντικό για να υπονοήσει ότι κάνει σεξ με 16χρονες!Green Dragon έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:25Μα το θυμάμαι, ο Volk έγραφε ότι κάνει φίλες γυναίκες που έχουν όμορφες παρέες για να τις κανονίζει (τις παρέες). Είναι η 'στρατηγική' του.Feindflug έγραψε: 21 Ιουν 2022, 22:23Μην με κάνεις να ψάχνω, δικέ μου.
Μιλάμε για Τατσοπούλεια επίπεδα γοητείας και περισσότερα φίδια από ντοκιμαντέρ στο National Geographic!
Dein Herz, meine Gier
Είναι ανήλικος;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση