Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:40
Αν ένας του ΚΚΕ έσκιζε αφίσα της ΧΑ και οι χρυσαυγίτες του έκαναν ακριβώς ότι έκανα οι κκεδες στο Τζημερο, ακόμα θα ούρλιαζαν.
Έκαναν το "δύο μέτρα και σταθμά" κανόνα. Θα το λουστουν.
Το ΚΚΕ να το αφήσεις έξω εκτός αν είδες κάτι επίσημο για το συμβάν. Το ΚΚΕ δεν έχει Βούτσηδες. Ο Τζήμερος από την άλλη έχει φίλο το Βαλλιανάτο
δεν τα θυμάσαι καλά
κόντεψε να χαλάσει η συνεργασία με μάνο
λόγω βέτο στον βαλλιανάτο
κάτι που έγινε έτσι κι αλλιώς μετά τις εκλογές του 2012
Εδώ να ξαναπούμε για 100στη φορά ότι είναι άλλο πράγμα ο προπηλακισμός, άλλο το τραμπούκισμα για πολιτικές ή άλλες διαφωνίες, άλλο το να δείρεις κάποιον επειδή σου έκανε κάτι προχτές και άλλο η βία για να υπερασπιστείς τη ζωή, την περιουσία σου και να συλλάβεις έναν εγκληματία που δικαιολογούνται απόλυτα. Το αν τηρήθηκε το μέτρο της βίας είναι ανά περίπτωση ζήτημα και δύσκολο να το κρίνεις. Σακατέματα και δολοφονία δεν φαίνεται να είχαμε πάντως.
Uppercut έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:40
>είμαστε κατά του μεσανατολίτικου όχλου που λιντσάρει, υπάρχουν αρχές, ευρωπαϊκός πολιτισμός, ανθρώπινη ζωή κλπ κλπ
>οι αρμόδιοι για να κρίνουν δε συμφωνούν με το πόρισμα που βγάλαμε στο σπίτι μας
>άναρθρες κραυγές, ο Βορίδης είναι ακροδεξιός, το Βατοπέδι, άναρθρες κραυγές
Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:49
και αυτές οι θέσεις αφήνουν παγερά αδιάφορους στην καλύτερη των περιπτώσεων τους καθημερινούς ανθρώπους
Υποθέτω ότι καθημερινοί άνθρωποι είναι κι αυτοί που ψήφισαν Σύριζα εσχάτως ή άλλα κόμματα παλιότερα. Το να είσαι καθημρεινός άνθρωπος ή το να μη σε περιφρονούν, δε σημαίνει ότι έχεις δίκιο.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:43
η αριστερά περιφρονεί τους καθημερινούς ανθρώπους, τους μικροαστούς νοικοκυραίους
η αριστερά ως όρος δε λέει εδώ και καιρό κάτι.
Να μιλάς συγκεκριμένα.
Το ΚΚΕ (ως κόμμα, όχι ως κάποια διαδικτυακή περσόνα που μπορεί να ισχυρίζεται οτιδήποτε) για παράδειγμα ποτέ δεν περιφρόνησε κανέναν καθημερινό άνθρωπο, χωρίς βέβαια να κρύβει τις θέσεις του ή να τις κάνει λάστιχο κατά το δοκούν
και αυτές οι θέσεις αφήνουν παγερά αδιάφορους στην καλύτερη των περιπτώσεων τους καθημερινούς ανθρώπους
Γιατι ως γνωστον οι καθημερινοι ανθρωποι θελουν να δουλευουν ηλιο με ηλιο και να αμειβονται με οτι εχει ευχαριστηση να δωσει ο εργοδοτης.
ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:50
Για εμάς τους υπόλοιπους, εστω ότι βλέπουμε όλοι το ιδιο βίντεο.
Αν το θύμα ήταν αδελφός μου θα έλεγα ότι τον σακατεψαν. Και δε θα έλεγα ψεμματα, έτσι θα έβλεπα το γεγονός, αυτή θα ήταν η δική μου αληθεια.
Αν ο καταστηματάρχης ήταν πατέρας μου, ομοίως, θα έλεγα ότι δεν άσκησε καμιά βία και πάλι θα ήμουν ειλικρινής.
Στο συγκεκριμένο ο καθένας μας ταυτίζεται ασυνείδητα με κάποιον.
Αν είμαι γιος επαγγελματια που μας έχουν ληστέψει 100 φορές και έχουμε καταστραφεί οικονομικά, αν ο πατέρας μου δούλευε μέχρι τα 80, αν αν αν τότε πιθανότατα η αλήθεια μου θα ήταν πιο επιεικής για τον μαγαζατορα.
Αν όμως είχα αδερφό ναρκομανή , αν είχα αδερφό γκέυ που ένιωθε καταπιεσμένος από την κοινωνία, αν αν αν η αλήθεια μου θα ήταν καταδικαστική .
Το θέμα είναι πως διάολο γίνεται να υπερβείς των βιωμάτων σου, θυμίζω πως η ταύτιση είναι ασυνείδητη, και να δεις τα γεγονότα μόνο με ψυχρή λογική.
Εδώ σε θελω
Εγώ πάντως ταξικά βρίσκομαι στην ίδια πλευρά με τον καταστηματάρχη. Αν σου λέει κάτι αυτό.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:40
Αν ένας του ΚΚΕ έσκιζε αφίσα της ΧΑ και οι χρυσαυγίτες του έκαναν ακριβώς ότι έκανα οι κκεδες στο Τζημερο, ακόμα θα ούρλιαζαν.
Το ΚΚΕ να το αφήσεις έξω εκτός αν είδες κάτι επίσημο για το συμβάν. Το ΚΚΕ δεν έχει Βούτσηδες. Ο Τζήμερος από την άλλη έχει φίλο το Βαλλιανάτο
δεν τα θυμάσαι καλά
κόντεψε να χαλάσει η συνεργασία με μάνο
λόγω βέτο στον βαλλιανάτο
κάτι που έγινε έτσι κι αλλιώς μετά τις εκλογές του 2012
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:47
Η αριστερά αντί για νοικοκυραίος λέει "ο απλός εργαζόμενος".
Νοικοκυραίοι ίσον μαγαζάτορες και αυταπασχολούμενοι, η αριστερά τους μισεί.
Απλοί εργαζόμενοι ίσον συμβασιούχοι στο Δήμο που διαδηλώνουν για μονιμότητα.
Μηχανικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:33
Τους ΚΚΕδες που βάρεσαν τον Τζήμερο γιατί έσκισε την αφίσα τους, τους πέρασαν από δίκη;
Ναι, το θέμα όμως είναι ότι γουστάρεις τη φάση. Και δεν είσαι ο μόνος.
Με συγχωρείς αλλά δε γουστάρω καμία φάση. Δεν ειμαι καθόλου βίαιος, δεν σηκώνω χέρι σχεδόν με τίποτα.
Και όταν χρειάστηκε κάποτε να ακινητοποίησω κάποιον βίαιο και εκτός εαυτού, το έκανα όσο πιο λάιτ γινόταν και ας ήταν εις βάρος μου. Μπορούσα να το κάνω τσακ μπαμ και δεν θα μου έλεγε και κάνεις τίποτα σε εκείνη τη φάση.
Άρα αυτά ότι γουστάρω την φάση, να τα αφήσεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:56Με συγχωρείς αλλά δε γουστάρω καμία φάση. Δεν ειμαι καθόλου βίαιος, δεν σηκώνω χέρι σχεδόν με τίποτα.
Και όταν χρειάστηκε κάποτε να ακινητοποίησω κάποιον βίαιο και εκτός εαυτού, το έκανα όσο πιο λάιτ γινόταν και ας ήταν εις βάρος μου. Μπορούσα να το κάνω τσακ μπαμ και δεν θα μου έλεγε και κάνεις τίποτα σε εκείνη τη φάση.
Άμα δεν τα γουστάρεις, τότε προφανώς προβληματίζεσαι με την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Σωστά;
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:47
Η αριστερά αντί για νοικοκυραίος λέει "ο απλός εργαζόμενος".
Νοικοκυραίοι ίσον μαγαζάτορες και αυταπασχολούμενοι, η αριστερά τους μισεί.
Απλοί εργαζόμενοι ίσον συμβασιούχοι στο Δήμο που διαδηλώνουν για μονιμότητα.
Δεν το έχω ξαναδιαβάσει το μπολνταρισμένο ως άποψη.
Συμφωνούν οι υπόλοιποι δεξιοί με αυτό τον ορισμό;
There are decades where you fuck around and days where you find out
ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:50
Για εμάς τους υπόλοιπους, εστω ότι βλέπουμε όλοι το ιδιο βίντεο.
Αν το θύμα ήταν αδελφός μου θα έλεγα ότι τον σακατεψαν. Και δε θα έλεγα ψεμματα, έτσι θα έβλεπα το γεγονός, αυτή θα ήταν η δική μου αληθεια.
Αν ο καταστηματάρχης ήταν πατέρας μου, ομοίως, θα έλεγα ότι δεν άσκησε καμιά βία και πάλι θα ήμουν ειλικρινής.
Στο συγκεκριμένο ο καθένας μας ταυτίζεται ασυνείδητα με κάποιον.
Αν είμαι γιος επαγγελματια που μας έχουν ληστέψει 100 φορές και έχουμε καταστραφεί οικονομικά, αν ο πατέρας μου δούλευε μέχρι τα 80, αν αν αν τότε πιθανότατα η αλήθεια μου θα ήταν πιο επιεικής για τον μαγαζατορα.
Αν όμως είχα αδερφό ναρκομανή , αν είχα αδερφό γκέυ που ένιωθε καταπιεσμένος από την κοινωνία, αν αν αν η αλήθεια μου θα ήταν καταδικαστική .
Το θέμα είναι πως διάολο γίνεται να υπερβείς των βιωμάτων σου, θυμίζω πως η ταύτιση είναι ασυνείδητη, και να δεις τα γεγονότα μόνο με ψυχρή λογική.
Εδώ σε θελω
Εγώ πάντως ταξικά βρίσκομαι στην ίδια πλευρά με τον καταστηματάρχη. Αν σου λέει κάτι αυτό.
Όχι δε μου λέει κάτι.
Μπορεί να έχεις μαγαζί στο Κολωνάκι και όχι στην Ομόνοια.
Γενικά μπορεί ....πολλά
Για να βλέπεις εσύ σακατεμα 30 χρόνου από καρκινοπαθη 75 χρόνο και με την προϋπόθεση ότι είσαι ειλικρινής, σίγουρα υπάρχει κάποιος ασυνείδητος λόγος.
Δεν θέλω να το πάμε σε προσωπικό επίπεδο όμως.
Ειλικρινά με ενδιαφέρει μόνο να μάθω πως ο billo και κάποιοι ελάχιστοι άλλοι μπορούν και διατηρούν απόσταση από τα γεγονότα και είναι τόσο μετριοπαθείς και δίκαιοι στην ουσία τους
Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:56Με συγχωρείς αλλά δε γουστάρω καμία φάση. Δεν ειμαι καθόλου βίαιος, δεν σηκώνω χέρι σχεδόν με τίποτα.
Άμα δεν τα γουστάρεις, τότε προφανώς προβληματίζεσαι με την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Σωστά;
Η ακροδεξιά υπόσχεται αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας.
Όχι μπαχαλα
Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:49
Υποθέτω ότι καθημερινοί άνθρωποι είναι κι αυτοί που ψήφισαν Σύριζα εσχάτως ή άλλα κόμματα παλιότερα. Το να είσαι καθημρεινός άνθρωπος ή το να μη σε περιφρονούν, δε σημαίνει ότι έχεις δίκιο.
και ποιός έχει ; (ευγενικά κ ταξιτζιδικα ) αυτός που δεν αποδέχεται την αποτυχία του και την απόρριψη μας και περιμένει την ευκαιρία για να μας καθήσει στο σβέρκο γραφοντας την ελευθερία μας και τα δικαιωματά μας στ αρχίδια του -επειδής ξέρει ναουμ ποιο είναι το καλό και το συφέρο μας ;
ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 22:59
Όχι δε μου λέει κάτι.
Μπορεί να έχεις μαγαζί στο Κολωνάκι και όχι στην Ομόνοια.
Γενικά μπορεί ....πολλά
Για να βλέπεις εσύ σακατεμα 30 χρόνου από καρκινοπαθη 75 χρόνο και με την προϋπόθεση ότι είσαι ειλικρινής, σίγουρα υπάρχει κάποιος ασυνείδητος λόγος.
Δεν θέλω να το πάμε σε προσωπικό επίπεδο όμως.
Ειλικρινά με ενδιαφέρει μόνο να μάθω πως ο billo και κάποιοι ελάχιστοι άλλοι μπορούν και διατηρούν απόσταση από τα γεγονότα και είναι τόσο μετριοπαθείς και δίκαιοι στην ουσία τους
Σε λαϊκή συνοικία έχω μαγαζί.
Έχω μία έμφυτη τάση να υποστηρίζω τον αδύναμο. Και ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι και φασίστας να ήταν ο νεκρός, τα ίδια θα έλεγα.
Βρες τώρα τον ασυνείδητο λόγο.