!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Τελικά, αποφάσισε ο κ. Βαλλιανάτος ποιός δρόμος θα μετονομαστεί σε "Οδό Ζακ";
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Πάνας έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:17
      Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:12 Προσωπικά δεν αμφισβητώ τους ιατροδικαστές.
      Και θα έλεγα ότι είναι μονόδρομος, διαφορετικά οδηγούμαστε σε post-fact καταστάσεις.
      Αυτό που λένε οι ιατροδικαστές το λένε για να καλυφθούν, δεν είναι σαν τον Βούτση...

Σίγουρα αν δεν έπαινε στο κοσμηματοπωλείο μπορεί να ζούσε... αλλά με την ένταση που του δημιουργήθηκε μέσα στο μυαλό από την μαστούρα μπορεί η καρδούλα του να μην άντεξε... αυτό όμως δεν κάνει ένοχο τον κοσμηματοπώλη, την ευθύνη για αυτό την έχει ο ίδιος για αυτό που έπραξε. Αν τράβαγε ντάγκλες σε κανένα παγκάκι και δεν μπουκάριζε στο κοσμηματοπωλείο όπως οι υπόλοιποι θα ζούσε τώρα.

Κατάλαβες γιατί το λένε έτσι;
      Σαφώς είναι κι αυτό ένα σενάριο που παίζει.
      Χωρίς να ακυρώνει τις εικόνες που είδαμε.
      🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
      Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:15
      Uppercut έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:12
      Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:04
      Αυτό είναι ψευδές. Από τη δική σου παράθεση:

Εδώ καταρχάς λέει "από μόνα τους", και επίσης μιλάει μόνο για τις κακώσεις.
      Υπάρχουν και άλλα που παθαίνεις από τέτοια χτυπήματα και δεν έχουν αποκλειστεί. (Και όχι, δεν θα πω ποια γιατί θα εκληφθεί ως πρόβλεψη)
      Ωραίο grasping at straws, μιλάει για τα τραύματα γενικά. Κάνε πρόβλεψη, δε θα σε φάει κανείς. Εγώ περιμένω γιατί ούτως ή άλλως δεν παριστάνω τον δικαστή. Να βγουν κι οι τοξικολογικές κι όλα.
      Ελπίζω να καταλαβαίνεις πάντως ότι και να επιζούσε και να έβγαζε σέλφι από το κρατητήριο με ντάκφεισ, πάλι θα ήταν απόπειρα λιντσαρίσματος αυτή η κλωτσιά στο κεφάλι με παρεούλα.
      Ποια κλωτσιά κι από ποιον; Όταν πήγαινε νε βγει με τα κλοπιμαία και έφαγε δύο κλωτσίδια από τον ιδιοκτήτη κι έναν άλλον; Μετά που τρώει μια δυο από έναν άκυρο με φανελάκι; Μπορεί αυτό. Όπως και να χει, το τι είδος και τι ένταση βίας δέχτηκε είναι καθοριστικό κι αυτή είναι η αξία της ιατροδικαστικής εξέτασης.
      Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 24 Σεπ 2018, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
      Άβαταρ μέλους
      Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:14 Οι επόμενοι στη λίστα που θα γίνουν στοχος είναι οι ανθοπώλες που θα τολμήσουν να αναλάβουν τα στεφάνια κλπ της κηδείας.

:smt005: :smt005: :smt005:
      Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
      @gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
      Άβαταρ μέλους
      Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Saliveros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:19
        Να του φτιάξουν και μνημείο, όπως του Φύσσα.
        ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:40
        Orion22 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:35 Απάντηση προς τους υποστηρικτές του δικαιώματος του κατσαπλιά να ληστεύει ανευ εμποδίων, προς αυτούς που έυχοσαντε πσόφους στους νοικοκυραίους, σε αυτούς που έλεγαν για ασαφείς έννοιες τα δήθεν δικαιώματα στην ιδιοκτησία και λοιπους πασόκους.

απάντησέ μου κι εσύ αν θες τώρα
        Άσε, θα κατηγορηθώ για ισαποστακίαση!

Ευτυχώς πρόλαβα να τοποθετηθώ απέναντι και στους μεν και στους δε πριν βγει το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Υ.Γ. Τα σέβη μου στον ιατροδικαστή της οικογενείας.
        Ναι, ευτυχώς που πρόλαβες και μας ενημερωσες ότι τον ......σακατεψαν
        Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ritzeri την 24 Σεπ 2018, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
        Άβαταρ μέλους
        Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:20
        Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:12 Προσωπικά δεν αμφισβητώ τους ιατροδικαστές.
        Και θα έλεγα ότι είναι μονόδρομος, διαφορετικά οδηγούμαστε σε post-fact καταστάσεις.
        Αυτό που λένε οι ιατροδικαστές το λένε για να καλυφθούν, δεν είναι σαν τον Βούτση...

Σίγουρα αν δεν έπαινε στο κοσμηματοπωλείο μπορεί να ζούσε... αλλά με την ένταση που του δημιουργήθηκε μέσα στο μυαλό από την μαστούρα μπορεί η καρδούλα του να μην άντεξε... αυτό όμως δεν κάνει ένοχο τον κοσμηματοπώλη, την ευθύνη για αυτό την έχει ο ίδιος για αυτό που έπραξε. Αν τράβαγε ντάγκλες σε κανένα παγκάκι και δεν μπουκάριζε στο κοσμηματοπωλείο όπως οι υπόλοιποι θα ζούσε τώρα.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτό είναι. Όσο για τις εικόνες που είδαμε είναι φυσιολογική αντίδραση των ανθρώπων που δέχονται ληστεία... μπορεί να του μπλοκάριζαν την έξοδο με μια καρέκλα αλλά που μυαλό εκείνη τη στιγμή;
        Εσύ πως θα αντιδρούσες; Ειλικρινά πες μου... εγώ δεν θα τον άφηνα να φύγει πάντως και θα τον κρατούσα με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν ξέρω αν θα τον κλοτσούσα ή αν θα έπαιρνα μια καρέκλα να τον μπλοκάρω. Την καρέκλα την σκέφτηκα σε δεύτερο χρόνο εδώ που συζητάμε...
        the end
        Άβαταρ μέλους
        Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Μηχανικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:25
          Να του φτιάξουν και μνημείο, όπως του Φύσσα.
          Τελείως διαφορετικές περιπτώσεις :smt018.
          Άβαταρ μέλους
          Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Uppercut έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:24 Όταν πήγαινε νε βγει με τα κλοπιμαία και έφαγε δύο κλωτσίδια από τον ιδιοκτήτη κι έναν άλλον;
          Και να μην είχε κλοπιμαία, έσπασε το μαγαζί του ανθρώπου και καλά έκαναν και τον βάραγαν.
          Άβαταρ μέλους
          vatraxos
          Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:26
          vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:40
          Orion22 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:35 Απάντηση προς τους υποστηρικτές του δικαιώματος του κατσαπλιά να ληστεύει ανευ εμποδίων, προς αυτούς που έυχοσαντε πσόφους στους νοικοκυραίους, σε αυτούς που έλεγαν για ασαφείς έννοιες τα δήθεν δικαιώματα στην ιδιοκτησία και λοιπους πασόκους.

απάντησέ μου κι εσύ αν θες τώρα
          Άσε, θα κατηγορηθώ για ισαποστακίαση!

Ευτυχώς πρόλαβα να τοποθετηθώ απέναντι και στους μεν και στους δε πριν βγει το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Υ.Γ. Τα σέβη μου στον ιατροδικαστή της οικογενείας.
          Ναι, ευτυχώς που πρόλαβες και μας ενημερωσες ότι τον ......σακατεψαν
          Δε χρειαζόταν να σας ενημερώσω ότι τον σακάτεψαν. Το είδατε μόνοι σας στο video.
          Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
          Άβαταρ μέλους
          ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Προς το παρόν ο κ. Βαλλιανάτος έχει μετονομάσει το κοσμηματοπωλείο σε "Άντρο του φονιά".

Και όταν ο Βαλλιανάτος ορίζει, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι υπακούν. Και δρουν αναλόγως.

Με ιατροδικαστές θα ασχολούμαστε τώρα;
            Η ελπίδα είναι παγίδα.
            Άβαταρ μέλους
            Nandros
            Phorum.gr user: Nandros
            Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:14 Δες και αλλη μια :roll:
            https://twitter.com/stenikito/status/10 ... 9783743488
            Ιατροδικαστής είναι και θα τον καλούν συχνά στα δικαστήρια.
            Τις ικανότητες του θα τις κρίνει ο Στέλιος;
            Και τί πάει να πει κατά συρροήν μάρτυρας; Ρετσινιά πως είναι επαγγελματίας "μάρτυρας", σαν αυτούς που συχνάζουν έξω από τα δικαστήρια;
            .
            ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
            ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
            Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Στο βίντεο βλέπω να δέχεται τρεις -- τέσσερις κλωτσιές από το μαγαζάτορα και τον άλλον. Αυτό είναι το σκάτεμα; Ίσως μετά δέχτηκε κάποιες αχρείαστες από τον φανελάκια, αλλά σ' αυτό δε φταίει ο μαγαζάτορας.
            Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 24 Σεπ 2018, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
            Άβαταρ μέλους
            Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:32
              Προς το παρόν ο κ. Βαλλιανάτος έχει μετονομάσει το κοσμηματοπωλείο σε "Άντρο του φονιά".

Και όταν ο Βαλλιανάτος ορίζει, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι υπακούν. Και δρουν αναλόγως.

Με ιατροδικαστές θα ασχολούμαστε τώρα;
              Ο ίδιος δεν ήταν που όταν δολοφονήθηκε ο Σεργιανόπουλος (πριν βεβαίως βεβαίως βρεθεί ο δράστης) έκανε λόγο για έγκλημα μίσους (ή κάτι παρόμοιο) και συνέκρινε την περίπτωσή του με του...Παζολίνι;
              Άβαταρ μέλους
              Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Πάνας έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:26
              Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2018, 21:20

Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτό είναι. Όσο για τις εικόνες που είδαμε είναι φυσιολογική αντίδραση των ανθρώπων που δέχονται ληστεία... μπορεί να του μπλοκάριζαν την έξοδο με μια καρέκλα αλλά που μυαλό εκείνη τη στιγμή;
              Εσύ πως θα αντιδρούσες; Ειλικρινά πες μου... εγώ δεν θα τον άφηνα να φύγει πάντως και θα τον κρατούσα με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν ξέρω αν θα τον κλοτσούσα ή αν θα έπαιρνα μια καρέκλα να τον μπλοκάρω. Την καρέκλα την σκέφτηκα σε δεύτερο χρόνο εδώ που συζητάμε...
              Εγώ νομίζω είσαι καλό παιδί, ειδικά εσύ. Μπορεί να τον κλωτσούσες αλλά αποκλείεται με αυτό τον τρόπο.

Όσον αφορά εμένα δεν ξέρω τι θα έκανα, είμαι λίγο των άκρων οπότε αν δεν είχα τη σύνεση να τρέξω αρχικά δεν ξέρω που θα έφτανα, αλλά θέλω να πιστεύω αν με έβλεπα στο βίντεο μετά να κάνω αυτό θα καταδίκαζα και ο ίδιος τον εαυτό μου.
              Υπάρχει διαφορά μεταξύ κατανόησης μιας αντίδρασης και προβολής της ως πρότυπο, αυτό είναι το θέμα που αναδείχτηκε πολύ νωρίς.
              🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
              Κλειδωμένο
              • Παραπλήσια Θέματα
                Απαντήσεις
                Προβολές
                Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”