!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:00
foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:53
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:37

Για να σκεφτώ. Ακρίβεια, ελλείψεις σε πρώτες ύλες και καύσιμα. Υπογεννητικότητα, απαξίωση θεσμών, υγειονομικά προβλήματα, καταστροφή κοινωνικής συνοχής, υποβάθμιση της παιδείας, έλλειψη υποδομών. Όλα αυτά vs ντύσιμο κωλομπινας στο Σύνταγμα μια φορά το χρόνο.

... με αφίσα που λέει "ο μπαμπάς μου δε μου μιλάει"
Εικόνα
Εικόνα

:romance-hearteyes:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Χτεσινό είναι το στρέιτ πραιντ; :003:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:19
foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 20:09 Δεν είμαι ομοφοβικός παρ'ολο που δεν έχω φίλους γκέι και που σχεδόν όλοι οι γκέι που ξέρω είναι τελείως ψυχοπαθή σκουπίδια.
Εγώ έχω φίλους και φίλες γκέι και είναι μια χαρά παιδιά. Έχω και μία ξαδέλφη που τα είχε φτιάξει με μια γαλλίδα όσο σπούδαζε στο Παρίσι και έχω παρευρεθεί σε δύο οικογενειακά τραπέζια, που τσουγκρίζαμε αυγά με τη γαλλίδα. Και αυτό πριν καμμιά τριανταριά χρόνια. Ακόμα και στην παρέα της μάνας μου όταν παίζανε μπιρίμπα υπήρχε ένας οικογενειακός φίλος γκέι (αλλά αυτός δεν εμφάνιζε το γκόμενο του στις παρέες, μάλλον γιατί έπαιζε με πιτσιρικάδες) και ένα ζευγάρι φιλενάδων της που τα είχαν φτιάξει από το '70. Αλλά δεν έχω τίποτα εξτρίμ να διηγηθώ ρε γμτ, έτσι ένα κατιτίς σε φτερό, σε στρας, ένα τατού, λίγη δαντέλα, κάτι σε νταλικέρικο, καουμποϊκο έστω, ένα βαμμένο μαλλί ροζ ή μπλε, κάτι το ενδιαφέρον, το επαναστατικό, το διαφορετικό. Πάντα σε κάτι ξενέρωτους πέφτω γμτ.
Κι εγω ανάλογες εμπειρίες έχω.
Περίεργο πάντως που ο φοσιλις είναι σίγουρος οτι το 99% των γκει είναι ψυχανωμαλοι, κυκλοφορουν στα 4 δεμενοι με λουρί σκύλου κτλ.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 16:48
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 15:42
Κατ' αρχάς θα σου απαντούσα αν όντως ενδιαφερόσουν να μάθεις και δεν παραλληρούσες. Πιθανόν να ενημερώνεσαι μόνο από την TV και να γνωρίζεις μόνο για φεστιβάλ υπερηφάνειας με τύπους που ντύνονται κωλομπίνες και σαπορταρονται από όλους και για κάτι άλλους μαλάκες που κλείνουν για αδιάφορες δικεδικήσεις τους δρόμους και ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του. :102:
Μα κάθε φορά που κάνω κάποιο ερώτημα, που είναι απολύτως σαφές οι απαντήσεις που παίρνω είναι παντελώς άσχετες με αυτό που ρώτησα.

Ρώτησα κάτι για την τεκνοθεσία επειδή είναι ένα από τα αιτήματα που εξετάζονται. Η μόνη που απάντησε ήταν η Νάιδα. Το ότι υπέρ των παρελάσεων αλλά αντίθετη με ένα από τα αιτήματα της πιο σοφτ κατηγορίας, είναι δικό της πρόβλημα και όχι δικό μου. Ρώτησα στο άλλο θέμα αν είναι νόμιμο να προβάλλεται διαφημιστικά ένα μοντέλο οικογένειας με τεκνοθετημένο παιδί από γκέι γονείς από τη στιγμή που στην Ελλάδα αυτό απαγορεύεται, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι εμένα δεν με παρέπεμπε σε παιδοφιλία και ο μόνος που είπε μια άποψη ήταν ο Σπύρος. Κάποιοι ήρθαν, είδαν κι έφυγαν. Ε, αν είναι να παίζουμε τις κουμπάρες, να τις παίξουμε, κομπάρε. Αλλά άλλες αναλύσεις για τα δράματα της ανθρωπότητας όταν ρωτάω τί ώρα είναι, δεν αντέχω. Γιόλο εσείς, γιόλο κι εγώ.

Α, και μην ξεχάσω.

Κορμάρα ο Τσούνης. Κούρος. :g094:

Αυτά είναι κορμιά για διαφήμιση βρε.

Να τον βάλει η mediastrom στη νέα της καμπάνια για τα στρώματα. Τέτοια θέλει ο λαός όταν πρόκειται να αγοράσει στρώμα. Εγγυημένα πράματα. Σιγά μη νοιάζεται για χιπστεριές με χαμογελαστούς μαυρούληδες και παιδάκια.
Δε βγάζεις νόημα. Σορυ.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:21

Εικόνα
Εικόνα

:smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

gassim έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:44
foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 20:09 Δεν είμαι ομοφοβικός παρ'ολο που δεν έχω φίλους γκέι και που σχεδόν όλοι οι γκέι που ξέρω είναι τελείως ψυχοπαθή σκουπίδια.
Εγώ έχω φίλους και φίλες γκέι και είναι μια χαρά παιδιά. Έχω και μία ξαδέλφη που τα είχε φτιάξει με μια γαλλίδα όσο σπούδαζε στο Παρίσι και έχω παρευρεθεί σε δύο οικογενειακά τραπέζια, που τσουγκρίζαμε αυγά με τη γαλλίδα. Και αυτό πριν καμμιά τριανταριά χρόνια. Ακόμα και στην παρέα της μάνας μου όταν παίζανε μπιρίμπα υπήρχε ένας οικογενειακός φίλος γκέι (αλλά αυτός δεν εμφάνιζε το γκόμενο του στις παρέες, μάλλον γιατί έπαιζε με πιτσιρικάδες) και ένα ζευγάρι φιλενάδων της που τα είχαν φτιάξει από το '70. Αλλά δεν έχω τίποτα εξτρίμ να διηγηθώ ρε γμτ, έτσι ένα κατιτίς σε φτερό, σε στρας, ένα τατού, λίγη δαντέλα, κάτι σε νταλικέρικο, καουμποϊκο έστω, ένα βαμμένο μαλλί ροζ ή μπλε, κάτι το ενδιαφέρον, το επαναστατικό, το διαφορετικό. Πάντα σε κάτι ξενέρωτους πέφτω γμτ.
Περίεργο πάντως, ο φοσιλις είναι σίγουρος οτι το 99% των γκει είναι ψυχανωμαλοι, κυκλοφορουν στα 4 δεμενοι με λουρί σκύλου κτλ.
Ε, αν δεν έχει προσωπική εκτίμηση και κρίνει από την αφρόκρεμα των γκέι πράιντ, δεν έχει κι άδικο.

Στην τελική, ακόμη και στις εθνικές παρελάσεις, υπάρχουν οι στρατιωτικές με τους ειδικοδυναμίτες, υπάρχουν και τα σημειολογικά σίλυ γουόκς των προχώ.

Εσύ αν έβλεπες παρέλαση περφάνιας που ως ειδικοδυναμίτες παίζουν οι σιλυγουόκερς, θα θεωρούσες 99% σοβαρά αυτά τα βλαμμένα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Ιουν 2022, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Είπα: αυτοί που ξέρω. Δηλαδή ακτιβιστές και περσόνες.

Εσένα ίσως σου φαινεται νορμάλ αυτός που διαδηλωνει με την κιλότα ότι οι αληθινές γυναίκες έχουν πουτσο και με έδιωξε ο μπαμπάς μου από το σπίτι άρα pride.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:46 Δε βγάζεις νόημα. Σορυ.
Το ξέρω ρε συ.

Οπότε, μη ζητάς συγγνώμη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμπεδοκλής

gassim έγραψε: 19 Ιουν 2022, 17:24
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 15:38
gassim έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:56

Δεν ξέρω μεγάλε, αν ήσουν εσυ δακτυλοδεικτούμενος, αναγκαζόσουν να ζεις διπλη ζωη και το κράτος δεν σου αναγνωριζε βασικά δικαιώματα που αναγνωρίζει σε όλους τους άλους πολίτες θα προτιμούσες να λυθούν όλα τα προβλήματα του πλανήτη πριν ασχοληθεί κάποιος μαζί σου;
Αν εισαι τοσο αλτρουιστης μπράβο σου, αλλα εγω σε κοβω για ομοφοβικο.
Τύπε μου, ξέρεις πόσος κόσμος είναι δακτυλοδεικτούμενος επειδή δεν έχει να πάρει δεύτερο ζευγάρι παπούτσια στο παιδί του; Επειδή δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα; Επειδή είναι αμόρφωτος, χοντρός ή αναγκάζεται να μην κυκλοφορεί έξω από το σπίτι του επειδή είναι ανάπηρος και δεν υπάρχει υποδομή για αυτό; Επειδή έχει ένα ανάπηρο παιδί, δεν μπορεί να του προσφέρει τα βασικά και είναι λες και έκανε έγκλημα;

Έ, όποιος βρίσκει ότι τα άλλα προβλήματα του πλανήτη δεν έχουν προτεραιότητα μπροστά στο κωλομπίνα στο Σύνταγμα δεν ξέρω αν είναι ομοφοβικός αλλά μαλάκας του κερατά είναι σίγουρα. Εσύ με τα μυαλά που έχεις συμπεριλαμβάνεσαι.
Δηλαδή θεωρεις σημαντικές τις διακρίσεις που βασίζονται στο εισόδημα, την εμφάνιση, τις αναπηρίες, την κοινωνική θέση αλλά οχι στον σεξουαλικο προσανατολισμο. Οι ομοφυλοφιλοι είναι απλα καποιοι άνθρωποι που ντυνονται κολομπινες.
Ενταξει κατάλαβα.
Ρε τύπε, γενικά συνεντεύξεις έχεις δώσει ποτέ στη ζωή σου για πρόσληψη κάπου; Πόσες φορές σε ρώτησαν αν είσαι ενεργητικός ή παθητικός; Και ναι, οι ανάπηροι υφίστανται διακρίσεις, η εμφάνιση παίζει ρόλο στο να είσαι ή να μην είσαι δακτυλοδεικτούμενος. Το εισόδημα επίσης. Κινδυνεύεις να φας πόρτα μέχρι και για λερωμένα παπούτσια. Επειδή έχεις στραπον στον κώλο αν δεν φαίνεται, δε θα σε ψάξει κανείς.

Και ναι, στο pride, δεν είναι τίποτε σοβαρή συζήτηση, περί διακρίσεων κλπ, είναι φεστιβάλ που τελειωμένοι ομοφυλόφιλοι και μη ντύνονται κωλομπίνες. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι...
Εμπεδοκλής

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:53
Το ξέρω ρε συ.

Είμαι ευγενής.
Εμπεδοκλής

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:50 Είπα: αυτοί που ξέρω. Δηλαδή ακτιβιστές και περσόνες.

Εσένα ίσως σου φαινεται νορμάλ αυτός που διαδηλωνει με την κιλότα ότι οι αληθινές γυναίκες έχουν πουτσο και με έδιωξε ο μπαμπάς μου από το σπίτι άρα pride.
Εν τω μεταξύ, μόνο στην Ελλάδα είναι σοβαρό επιχείρημα περί κοινωνικού αποκλεισμού ότι 30 χρονών μαντραχαλος σε έδιωξαν από το σπίτι. :smt047
Εμπεδοκλής

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:21

Εικόνα
Εικόνα

Ας συμφωνήσουμε στα βασικά. Όποιος έχει ανάγκη να δείξει το σεξουαλικό προσανατολισμό του είναι πνευματικά άρρωστος.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:53
Το ξέρω ρε συ.

:smt005: :smt005: :smt005:

Θεά μου!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:32 Χτεσινό είναι το στρέιτ πραιντ; :003:
Αν μη τι άλλο, ήταν κάτι πρωτότυπο.

Και λίγο ξεκούραστο χρωματικά βρε παιδί μου.

Είχε κατιτίς το λακωνικό γενικώς.

Ε σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που παραπέμπουν σε γιουροβιζιονάτα τσετσετσενγκις χαν και άλλα τέτοια δοξαστικά μπολυγουντιανάτα γενικώς, προτείνω επανάληψη και του χρόνου.

Στους αστυνομικούς που έφαγαν μπαν από την κεντρική επιτροπή των επίτιμων, για του χρόνου προτείνω τη στολή περιπάτου με λουράκι μέχρι να εμπεδώσουν το ρόλο τους. Πρέπει να μάθουν να πειθαρχούν στας υποδείξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:50
gassim έγραψε: 19 Ιουν 2022, 21:44

Περίεργο πάντως, ο φοσιλις είναι σίγουρος οτι το 99% των γκει είναι ψυχανωμαλοι, κυκλοφορουν στα 4 δεμενοι με λουρί σκύλου κτλ.
Ε, αν δεν έχει προσωπική εκτίμηση και κρίνει από την αφρόκρεμα των γκέι πράιντ, δεν έχει κι άδικο.

Στην τελική, ακόμη και στις εθνικές παρελάσεις, υπάρχουν οι στρατιωτικές με τους ειδικοδυναμίτες, υπάρχουν και τα σημειολογικά σίλυ γουόκς των προχώ.

Εσύ αν έβλεπες παρέλαση περφάνιας που ως ειδικοδυναμίτες παίζουν οι σιλυγουόκερς, θα θεωρούσες 99% σοβαρά αυτά τα βλαμμένα;
Πιστεύεις οτι έχει πάει ο φος σε πράιντ; Μήπως έχεις πάει εσυ σε πράιντ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”