Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 15:42
Κατ' αρχάς θα σου απαντούσα αν όντως ενδιαφερόσουν να μάθεις και δεν παραλληρούσες. Πιθανόν να ενημερώνεσαι μόνο από την TV και να γνωρίζεις μόνο για φεστιβάλ υπερηφάνειας με τύπους που ντύνονται κωλομπίνες και σαπορταρονται από όλους και για κάτι άλλους μαλάκες που κλείνουν για
αδιάφορες δικεδικήσεις τους δρόμους και ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του.
Μα κάθε φορά που κάνω κάποιο ερώτημα, που είναι απολύτως σαφές οι απαντήσεις που παίρνω είναι παντελώς άσχετες με αυτό που ρώτησα.
Ρώτησα κάτι για την τεκνοθεσία επειδή είναι ένα από τα αιτήματα που εξετάζονται. Η μόνη που απάντησε ήταν η Νάιδα. Το ότι υπέρ των παρελάσεων αλλά αντίθετη με ένα από τα αιτήματα της πιο σοφτ κατηγορίας, είναι δικό της πρόβλημα και όχι δικό μου. Ρώτησα στο άλλο θέμα αν είναι νόμιμο να προβάλλεται διαφημιστικά ένα μοντέλο οικογένειας με τεκνοθετημένο παιδί από γκέι γονείς από τη στιγμή που στην Ελλάδα αυτό απαγορεύεται, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι εμένα δεν με παρέπεμπε σε παιδοφιλία και ο μόνος που είπε μια άποψη ήταν ο Σπύρος. Κάποιοι ήρθαν, είδαν κι έφυγαν. Ε, αν είναι να παίζουμε τις κουμπάρες, να τις παίξουμε, κομπάρε. Αλλά άλλες αναλύσεις για τα δράματα της ανθρωπότητας όταν ρωτάω τί ώρα είναι, δεν αντέχω. Γιόλο εσείς, γιόλο κι εγώ.
Α, και μην ξεχάσω.
Κορμάρα ο Τσούνης. Κούρος.
Αυτά είναι κορμιά για διαφήμιση βρε.
Να τον βάλει η mediastrom στη νέα της καμπάνια για τα στρώματα. Τέτοια θέλει ο λαός όταν πρόκειται να αγοράσει στρώμα. Εγγυημένα πράματα. Σιγά μη νοιάζεται για χιπστεριές με χαμογελαστούς μαυρούληδες και παιδάκια.