Απαντήστε πρώτα για την τεκνοθεσία που είναι κάτι σαφές ως αίτημα και θα σας πω μετά τι κατάλαβα.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:19Όταν λέμε είμαστε πίσω εννοούμε ότι πριν λιγο καιρό ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε επειδή η ελληνική κοινωνία τον χλευαζε που είδε τον γιο του σε ερωτικές περιπτυξεις με άντρα. Αυτό ακριβώς σημαίνει ότι η κοινωνία μας είναι πίσω. Το κατάλαβες ή το θες πιο νιανια;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:14Κι εγώ αυτήν εννοώ.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:06
Της ομοφυλοφιλίας. Και όταν λέω κοινωνία μας εννοώ την ελληνική. Όχι παγκοσμίως.
Κι επειδή κάπου το χάνουμε με το "κοινωνία μας" και δεν θέλω να γυρίσουμε στα αόριστα μπλαμπλά μπορείτε να μου αναφέρετε κάποια από τα δικαιώματα που στερούνται οι λοατκι;
Γιατί λοατκι δεν είναι μόνον η κατηγορία των γκέι που δεν καλύπτονται από το σύμφωνο συμβίωσης και διεκδικούν πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία αλλά μια τεράστια κατηγορία.
Για να το κάνουμε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένο, αυτοί που θεωρούν ότι η κοινωνία μας είναι πίσω έχουν σαφή θέση για το θέμα της τεκνοθεσίας; Αν ναι, ποια είναι;
Έτσι, για να το πάρουμε στεπ μπάι στεπ παίδες. Να ξεκινήσουμε από τα απλά.
Και μετά πάμε και στα σύνθετα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιοι να σου απαντήσουμε; εμείς οι άλλοι που είμαστε ξεχωριστοί από εσένα σε τι;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:25Απαντήστε πρώτα την τεκνοθεσία που είναι κάτι σαφές ως αίτημα και θα σας πω μετά τι κατάλαβα.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:19Όταν λέμε είμαστε πίσω εννοούμε ότι πριν λιγο καιρό ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε επειδή η ελληνική κοινωνία τον χλευαζε που είδε τον γιο του σε ερωτικές περιπτυξεις με άντρα. Αυτό ακριβώς σημαίνει ότι η κοινωνία μας είναι πίσω. Το κατάλαβες ή το θες πιο νιανια;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:14
Κι εγώ αυτήν εννοώ.
Κι επειδή κάπου το χάνουμε με το "κοινωνία μας" και δεν θέλω να γυρίσουμε στα αόριστα μπλαμπλά μπορείτε να μου αναφέρετε κάποια από τα δικαιώματα που στερούνται οι λοατκι;
Γιατί λοατκι δεν είναι μόνον η κατηγορία των γκέι που δεν καλύπτονται από το σύμφωνο συμβίωσης και διεκδικούν πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία αλλά μια τεράστια κατηγορία.
Για να το κάνουμε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένο, αυτοί που θεωρούν ότι η κοινωνία μας είναι πίσω έχουν σαφή θέση για το θέμα της τεκνοθεσίας; Αν ναι, ποια είναι;
Έτσι, για να το πάρουμε στεπ μπάι στεπ παίδες. Να ξεκινήσουμε από τα απλά.
Και μετά πάμε και στα σύνθετα.
Υγ προσωπικά έχω εκφράσει γνώμη περί τεκνοθεσιας ότι δεν είμαι υπέρ, κάτι που σαφώς το έχω ξαναπεί και το γνωριζεις αλλά νομίζεις θα με στριμώξεις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εντωμεταξύ το πλακάτ το κρατάει ένα γκομενακι.Πτολεμαίος έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:14Ο άνθρωπος που υποστηρίζει αυτό...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 09:36προσπαθώ να αποφύγω όσο μπορώ χυδαία ανώμαλα φασιστρολονηματα, για να μην ανεβαίνουν πιο ψηλά και η αθλιότητα τους διαχέεται. Δεν θα τσιμπήσω. Να βυθίστουν στον βόθρο που τους ταιριάζειΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 09:15
Αν σου αρέσουν τα διασκεδαστικά παρτάκια πέρνα κι από εδώ.
viewtopic.php?f=24&t=41118&start=60
Όλοι οι καλοί, δεκτοί. Αγάπη.
Μιλάει για.... Βόθρους
![]()
![]()
![]()
Αφήστε το παλικάρια. Το ελληνικό gay pride είναι γενικά πολύ συντηρητικο. Πρέπει να μας δείξετε τίποτα φωτογραφίες από Γερμανία η Ολλανδία, για να αποδείξετε την σήψη και την πάρακμη της δυσεως. Πάλι καλά που υπάρχουν κάτι μουλάδες και αντιστεκονται στην ντπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 19 Ιουν 2022, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ειλικρινά δεν θυμάμαι τι είπες αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα ήσουν κατά. Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι να στριμώξω εσένα, είσαι από τις εύκολες περιπτώσεις.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:30Ποιοι να σου απαντήσουμε; εμείς οι άλλοι που είμαστε ξεχωριστοί από εσένα σε τι;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:25Απαντήστε πρώτα την τεκνοθεσία που είναι κάτι σαφές ως αίτημα και θα σας πω μετά τι κατάλαβα.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:19
Όταν λέμε είμαστε πίσω εννοούμε ότι πριν λιγο καιρό ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε επειδή η ελληνική κοινωνία τον χλευαζε που είδε τον γιο του σε ερωτικές περιπτυξεις με άντρα. Αυτό ακριβώς σημαίνει ότι η κοινωνία μας είναι πίσω. Το κατάλαβες ή το θες πιο νιανια;
Υγ προσωπικά έχω εκφράσει γνώμη περί τεκνοθεσιας ότι δεν είμαι υπέρ, κάτι που σαφώς το έχω ξαναπεί και το γνωριζεις αλλά νομίζεις θα με στριμώξεις![]()
Απλώς να συγκεκριμενοποιήσω τις χαώδεις παπαριές που λέγονται συνέχεια προσπαθώ. Να καταλάβω τι θέλει ο καθένας. Ή ο Κανένας που ψάχνει ταυτότητα, το ίδιο είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν είναι λογική ορατότητας αλλά λογική πρόκλησηςJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:04
Μα δεν την συνδεουμε εμεις, τα ιδια τα λοατκι την συνδεουν. Επαναλαμβανω, η ιδεα ειναι αυτη της ορατοτητας, οχι αυτη της προσαρμογης στα ετεροκανονιστικα προτυπα της κοινωνιας. Για μια μερα το χρονο, βγαινουν στους δρομους και κανουν ανεδοιαστα -μεσα στα νομιμα πλαισια παντα- αυτα που την υπολοιπη χρονια κανουν ιδιωτικα.
όλοι οι άνθρωποι κάνουν διάφορα στην ιδιωτική τους ζωή, αλλά υπάρχει μια διάκριση μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής και το πρωταρχικό αίτημα των λοατκι ήταν να μην καθορίζει/επεμβαίνει το κράτος την ιδιωτική σφαίρα τους
με άλλα λόγια, είναι ελεύθεροι να τη βρίσκουν όπως θέλουν, εμάς ως κοινή γνώμη γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ναι βρε, εδώ τα δικά μας όλα είναι ακόμη παιδική χαρά, τα' παμε αυτά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:32 Αφήστε το παλικάρια. Το ελληνικό gay pride είναι γενικά πολύ συντηρητικο. Πρέπει να μας δείξετε τίποτα φωτογραφίες από Γερμανία η Ολλανδία, για να αποδείξετε την σήψη και την πάρακμη της δυσεως. Πάλι καλά που υπάρχουν κάτι μουλάδες και αντιστεκονται στην ντπ.
Αλλά η κοινωνία μας είναι πίσω και στερεί από τα παιδιά την επαφή με τη διαφορετικότητα. Όταν κάνει κάποια βήματα μπροστά θα έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να επιμορφώσουμε τα παιδιά. Προς το παρόν είμαστε βάρβαροι. Κάποια στιγμή όμως θα διαφωτισθούμε πλήρως.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Ιουν 2022, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κανένας μα κανένας από αυτούς δε διορίστηκε "βασίλισσα των λοάτκι". Πρόκειται για μια κλίκα με απήχηση στις ελίτ που κυριολεκτικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο "κίνημα" και να την είχε θα το θεωρούσες αυτομάτως ύποπτο και πολύ καλά θα έκανες.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:04Μα δεν την συνδεουμε εμεις, τα ιδια τα λοατκι την συνδεουν.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:55Αυτό του λέω κι εγώ ρε Ναϊδα. Ακριβώς αυτό.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:51
Γιατί να συνδέουμε την λοατκι κοινότητα με το καρναβάλι, το ξεφάντωμα σεξουαλικα κτλ; γιατί αυτές οι κραυγαλέες σεξουαλικές εκφράσεις στα πραιντς ακριβώς αυτό κάνουν. Δεν είναι η ομοφυλοφιλία κτλ καρναβάλι,ούτε τρόπος ζωής. Είναι η ίδια η ζωή τους, ο εαυτός τους. Κατά την γνώμη μου αυτές οι αστειότητες στα πραιντς κακώς επιτρέπονται. Όχι για να μην προκαλέσουν την κοινή γνώμη και άλλες τέτοιες μπαρούφες αλλά επειδή μειώνουν τον όποιο αγώνα τους.
κάποιοι όταν έχουν πρόβλημα με το μπαμπά τους το λύνουν με το μπαμπά τους, κάποιοι άλλοι θεωρούν πως χρειάζεται παγκόσμιο κίνημα που θα αγωνιστεί ώστε να είναι παράνομο να έχεις μαλάκα μπαμπά και νόμιμο να είσαι ο ίδιος όσο μαλάκας θέλεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:00foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:53Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:37
Για να σκεφτώ. Ακρίβεια, ελλείψεις σε πρώτες ύλες και καύσιμα. Υπογεννητικότητα, απαξίωση θεσμών, υγειονομικά προβλήματα, καταστροφή κοινωνικής συνοχής, υποβάθμιση της παιδείας, έλλειψη υποδομών. Όλα αυτά vs ντύσιμο κωλομπινας στο Σύνταγμα μια φορά το χρόνο.
... με αφίσα που λέει "ο μπαμπάς μου δε μου μιλάει"![]()
https://twitter.com/Ghpainting4/status/ ... 5J2iO9-z7QΜαδουραίος έγραψε: 18 Ιουν 2022, 18:46 Πήζετε σύγχρονοι Νεάντερταλ;
Athens Pride: Υπουργοί της κυβέρνησης και στελέχη κομμάτων δίνουν το παρών
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -to-paron/
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ποιες είναι οι χαώδεις παπαριες που βλέπεις να εκφράζει η λοατκι κοινότητα και για πες μας μια και συνδύασε τη με τα προηγούμενα λεγόμενα σου περί κοινωνίας που είναι οκ με την λοατκι κοινότητα. Ελα πάμε βήμα βήμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:34Ειλικρινά δεν θυμάμαι τι είπες αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα ήσουν κατά. Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι να στριμώξω εσένα, είσαι από τις εύκολες περιπτώσεις.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:30Ποιοι να σου απαντήσουμε; εμείς οι άλλοι που είμαστε ξεχωριστοί από εσένα σε τι;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:25
Απαντήστε πρώτα την τεκνοθεσία που είναι κάτι σαφές ως αίτημα και θα σας πω μετά τι κατάλαβα.
Υγ προσωπικά έχω εκφράσει γνώμη περί τεκνοθεσιας ότι δεν είμαι υπέρ, κάτι που σαφώς το έχω ξαναπεί και το γνωριζεις αλλά νομίζεις θα με στριμώξεις![]()
Απλώς να συγκεκριμενοποιήσω τις χαώδεις παπαριές που λέγονται συνέχεια προσπαθώ. Να καταλάβω τι θέλει ο καθένας. Ή ο Κανένας που ψάχνει ταυτότητα, το ίδιο είναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε συ, παραλίγο να πέσω από την καρέκλα.foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:44κάποιοι όταν έχουν πρόβλημα με το μπαμπά τους το λύνουν με το μπαμπά τους, κάποιοι άλλοι θεωρούν πως χρειάζεται παγκόσμιο κίνημα που θα αγωνιστεί ώστε να είναι παράνομο να έχεις μαλάκα μπαμπά και νόμιμο να είσαι ο ίδιος όσο μαλάκας θέλεις.
Το απέδωσες τέλεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τους κακούς γκει..ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:42Ναι βρε, εδώ τα δικά μας όλα είναι ακόμη παιδική χαρά, τα' παμε αυτά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:32 Αφήστε το παλικάρια. Το ελληνικό gay pride είναι γενικά πολύ συντηρητικο. Πρέπει να μας δείξετε τίποτα φωτογραφίες από Γερμανία η Ολλανδία, για να αποδείξετε την σήψη και την πάρακμη της δυσεως. Πάλι καλά που υπάρχουν κάτι μουλάδες και αντιστεκονται στην ντπ.
Αλλά η κοινωνία μας είναι πίσω και στερεί από τα παιδιά την επαφή με τη διαφορετικότητα. Όταν κάνει κάποια βήματα μπροστά θα έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να επιμορφώσουμε τα παιδιά. Προς το παρόν είμαστε βάρβαροι. Κάποια στιγμή όμως θα διαφωτισθούμε πλήρως.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.
![]()
Πάντως και στα δικά μας λάιτ, πάλι κράζετε. Δεν περιμένετε να φτάσουμε στην κατάντια της Δανίας πχ ως κοινωνία. Απλά γουστάρετε φοβισμένους και καταπιεσμένους ανθρώπους, μια κοινωνία άρρωστημενη, φρεσκοβαμμενος τάφος, που έλεγε και ο χριστουλης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Άσε μας ρε Ναϊδάκι. Αν είσαι κατά της τεκνοθεσίας αλλά θεωρείς ότι ανήκεις στην κοινωνία που είναι ανοικτόμυαλη, βρείτε τα με τον τζόνι και τον ένοπλο.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:46
Ποιες είναι οι χαώδεις παπαριες που βλέπεις να εκφράζει η λοατκι κοινότητα και για πες μας μια και συνδύασε τη με τα προηγούμενα λεγόμενα σου περί κοινωνίας που είναι οκ με την λοατκι κοινότητα. Ελα πάμε βήμα βήμα.
Εγώ είμαι στην κοινωνία που έχει μείνει πίσω.
Και απλά βλέπω τα καραβάνια να περνούν και γελάω επειδή πήραν μαζί τους και τα σκυλιά που αλυκτούσαν για να τα βγάζουν περίπατο με το λουράκι.
Αν μη τι άλλο, είναι ζωόφιλοι, το σωστό να λέγεται
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ πάντως όλες αυτές τις μέρες δεν είδα κάποια αναφορά στο χριστούλη από όσους βλέπουν γελοίους τους καραγκιόζηδες αρματηλάτες. Μόνον εσείς τον θυμάστε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:55 Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τους κακούς γκει..πάλι καλά που μέσα στην οικογένεια και την εκκλησια είναι ασφαλή από παιδεραστες.
![]()
Πάντως και στα δικά μας λάιτ, πάλι κράζετε. Δεν περιμένετε να φτάσουμε στην κατάντια της Δανίας πχ ως κοινωνία. Απλά γουστάρετε φοβισμένους και καταπιεσμένους ανθρώπους, μια κοινωνία άρρωστημενη, φρεσκοβαμμενος τάφος, που έλεγε και ο χριστουλης.
Φοβερός, εμπνευσμένος και αναπάντεχος αντιπερισπασμός, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:59Άσε μας ρε Ναϊδάκι. Αν είσαι κατά της τεκνοθεσίας αλλά θεωρείς ότι ανήκεις στην κοινωνία που είναι ανοικτόμυαλη, βρείτε τα με τον τζόνι και τον ένοπλο.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:46
Ποιες είναι οι χαώδεις παπαριες που βλέπεις να εκφράζει η λοατκι κοινότητα και για πες μας μια και συνδύασε τη με τα προηγούμενα λεγόμενα σου περί κοινωνίας που είναι οκ με την λοατκι κοινότητα. Ελα πάμε βήμα βήμα.
Εγώ είμαι στην κοινωνία που έχει μείνει πίσω.
Και απλά βλέπω τα καραβάνια να περνούν και γελάω επειδή πήραν μαζί τους και τα σκυλιά που αλυκτούσαν για να τα βγάζουν περίπατο με το λουράκι.
Αν μη τι άλλο, είναι ζωόφιλοι, το σωστό να λέγεται
Αα άρα εμένα ρωτούσες προσωπικά όχι όλους γενικά, καθότι εγώ δεν εκπροσωπώ την λοατκι κοινότητα μιας και μίλησες για χαώδες παπαριες.
Α ρε ΓΑΛΗ, πολύ προβλέψιμη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-