!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:19
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:14
Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:06

Της ομοφυλοφιλίας. Και όταν λέω κοινωνία μας εννοώ την ελληνική. Όχι παγκοσμίως.
Κι εγώ αυτήν εννοώ.

Κι επειδή κάπου το χάνουμε με το "κοινωνία μας" και δεν θέλω να γυρίσουμε στα αόριστα μπλαμπλά μπορείτε να μου αναφέρετε κάποια από τα δικαιώματα που στερούνται οι λοατκι;

Γιατί λοατκι δεν είναι μόνον η κατηγορία των γκέι που δεν καλύπτονται από το σύμφωνο συμβίωσης και διεκδικούν πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία αλλά μια τεράστια κατηγορία.

Για να το κάνουμε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένο, αυτοί που θεωρούν ότι η κοινωνία μας είναι πίσω έχουν σαφή θέση για το θέμα της τεκνοθεσίας; Αν ναι, ποια είναι;

Έτσι, για να το πάρουμε στεπ μπάι στεπ παίδες. Να ξεκινήσουμε από τα απλά.

Και μετά πάμε και στα σύνθετα.
Όταν λέμε είμαστε πίσω εννοούμε ότι πριν λιγο καιρό ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε επειδή η ελληνική κοινωνία τον χλευαζε που είδε τον γιο του σε ερωτικές περιπτυξεις με άντρα. Αυτό ακριβώς σημαίνει ότι η κοινωνία μας είναι πίσω. Το κατάλαβες ή το θες πιο νιανια;
Απαντήστε πρώτα για την τεκνοθεσία που είναι κάτι σαφές ως αίτημα και θα σας πω μετά τι κατάλαβα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:14

Κι εγώ αυτήν εννοώ.

Κι επειδή κάπου το χάνουμε με το "κοινωνία μας" και δεν θέλω να γυρίσουμε στα αόριστα μπλαμπλά μπορείτε να μου αναφέρετε κάποια από τα δικαιώματα που στερούνται οι λοατκι;

Γιατί λοατκι δεν είναι μόνον η κατηγορία των γκέι που δεν καλύπτονται από το σύμφωνο συμβίωσης και διεκδικούν πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία αλλά μια τεράστια κατηγορία.

Για να το κάνουμε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένο, αυτοί που θεωρούν ότι η κοινωνία μας είναι πίσω έχουν σαφή θέση για το θέμα της τεκνοθεσίας; Αν ναι, ποια είναι;

Έτσι, για να το πάρουμε στεπ μπάι στεπ παίδες. Να ξεκινήσουμε από τα απλά.

Και μετά πάμε και στα σύνθετα.
Όταν λέμε είμαστε πίσω εννοούμε ότι πριν λιγο καιρό ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε επειδή η ελληνική κοινωνία τον χλευαζε που είδε τον γιο του σε ερωτικές περιπτυξεις με άντρα. Αυτό ακριβώς σημαίνει ότι η κοινωνία μας είναι πίσω. Το κατάλαβες ή το θες πιο νιανια;
Απαντήστε πρώτα την τεκνοθεσία που είναι κάτι σαφές ως αίτημα και θα σας πω μετά τι κατάλαβα.
Ποιοι να σου απαντήσουμε; εμείς οι άλλοι που είμαστε ξεχωριστοί από εσένα σε τι;

Υγ προσωπικά έχω εκφράσει γνώμη περί τεκνοθεσιας ότι δεν είμαι υπέρ, κάτι που σαφώς το έχω ξαναπεί και το γνωριζεις αλλά νομίζεις θα με στριμώξεις :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Πτολεμαίος έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:14
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 09:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 09:15

Αν σου αρέσουν τα διασκεδαστικά παρτάκια πέρνα κι από εδώ.

viewtopic.php?f=24&t=41118&start=60

Όλοι οι καλοί, δεκτοί. Αγάπη.
προσπαθώ να αποφύγω όσο μπορώ χυδαία ανώμαλα φασιστρολονηματα, για να μην ανεβαίνουν πιο ψηλά και η αθλιότητα τους διαχέεται. Δεν θα τσιμπήσω. Να βυθίστουν στον βόθρο που τους ταιριάζει
Ο άνθρωπος που υποστηρίζει αυτό...

Εικόνα

Μιλάει για.... Βόθρους
:smt005: :smt005: :smt005:
Εντωμεταξύ το πλακάτ το κρατάει ένα γκομενακι. :lol:
Αφήστε το παλικάρια. Το ελληνικό gay pride είναι γενικά πολύ συντηρητικο. Πρέπει να μας δείξετε τίποτα φωτογραφίες από Γερμανία η Ολλανδία, για να αποδείξετε την σήψη και την πάρακμη της δυσεως. Πάλι καλά που υπάρχουν κάτι μουλάδες και αντιστεκονται στην ντπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 19 Ιουν 2022, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:30

Απαντήστε πρώτα την τεκνοθεσία που είναι κάτι σαφές ως αίτημα και θα σας πω μετά τι κατάλαβα.
Ποιοι να σου απαντήσουμε; εμείς οι άλλοι που είμαστε ξεχωριστοί από εσένα σε τι;

Υγ προσωπικά έχω εκφράσει γνώμη περί τεκνοθεσιας ότι δεν είμαι υπέρ, κάτι που σαφώς το έχω ξαναπεί και το γνωριζεις αλλά νομίζεις θα με στριμώξεις :lol:
Ειλικρινά δεν θυμάμαι τι είπες αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα ήσουν κατά. Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι να στριμώξω εσένα, είσαι από τις εύκολες περιπτώσεις.

Απλώς να συγκεκριμενοποιήσω τις χαώδεις παπαριές που λέγονται συνέχεια προσπαθώ. Να καταλάβω τι θέλει ο καθένας. Ή ο Κανένας που ψάχνει ταυτότητα, το ίδιο είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:04
Μα δεν την συνδεουμε εμεις, τα ιδια τα λοατκι την συνδεουν. Επαναλαμβανω, η ιδεα ειναι αυτη της ορατοτητας, οχι αυτη της προσαρμογης στα ετεροκανονιστικα προτυπα της κοινωνιας. Για μια μερα το χρονο, βγαινουν στους δρομους και κανουν ανεδοιαστα -μεσα στα νομιμα πλαισια παντα- αυτα που την υπολοιπη χρονια κανουν ιδιωτικα.
δεν είναι λογική ορατότητας αλλά λογική πρόκλησης
όλοι οι άνθρωποι κάνουν διάφορα στην ιδιωτική τους ζωή, αλλά υπάρχει μια διάκριση μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής και το πρωταρχικό αίτημα των λοατκι ήταν να μην καθορίζει/επεμβαίνει το κράτος την ιδιωτική σφαίρα τους
με άλλα λόγια, είναι ελεύθεροι να τη βρίσκουν όπως θέλουν, εμάς ως κοινή γνώμη γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:32 Αφήστε το παλικάρια. Το ελληνικό gay pride είναι γενικά πολύ συντηρητικο. Πρέπει να μας δείξετε τίποτα φωτογραφίες από Γερμανία η Ολλανδία, για να αποδείξετε την σήψη και την πάρακμη της δυσεως. Πάλι καλά που υπάρχουν κάτι μουλάδες και αντιστεκονται στην ντπ.
Ναι βρε, εδώ τα δικά μας όλα είναι ακόμη παιδική χαρά, τα' παμε αυτά.

Αλλά η κοινωνία μας είναι πίσω και στερεί από τα παιδιά την επαφή με τη διαφορετικότητα. Όταν κάνει κάποια βήματα μπροστά θα έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να επιμορφώσουμε τα παιδιά. Προς το παρόν είμαστε βάρβαροι. Κάποια στιγμή όμως θα διαφωτισθούμε πλήρως.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Ιουν 2022, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:04
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:55
Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:51

Γιατί να συνδέουμε την λοατκι κοινότητα με το καρναβάλι, το ξεφάντωμα σεξουαλικα κτλ; γιατί αυτές οι κραυγαλέες σεξουαλικές εκφράσεις στα πραιντς ακριβώς αυτό κάνουν. Δεν είναι η ομοφυλοφιλία κτλ καρναβάλι,ούτε τρόπος ζωής. Είναι η ίδια η ζωή τους, ο εαυτός τους. Κατά την γνώμη μου αυτές οι αστειότητες στα πραιντς κακώς επιτρέπονται. Όχι για να μην προκαλέσουν την κοινή γνώμη και άλλες τέτοιες μπαρούφες αλλά επειδή μειώνουν τον όποιο αγώνα τους.
Αυτό του λέω κι εγώ ρε Ναϊδα. Ακριβώς αυτό.
Μα δεν την συνδεουμε εμεις, τα ιδια τα λοατκι την συνδεουν.
Κανένας μα κανένας από αυτούς δε διορίστηκε "βασίλισσα των λοάτκι". Πρόκειται για μια κλίκα με απήχηση στις ελίτ που κυριολεκτικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο "κίνημα" και να την είχε θα το θεωρούσες αυτομάτως ύποπτο και πολύ καλά θα έκανες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:00
foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:53
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:37

Για να σκεφτώ. Ακρίβεια, ελλείψεις σε πρώτες ύλες και καύσιμα. Υπογεννητικότητα, απαξίωση θεσμών, υγειονομικά προβλήματα, καταστροφή κοινωνικής συνοχής, υποβάθμιση της παιδείας, έλλειψη υποδομών. Όλα αυτά vs ντύσιμο κωλομπινας στο Σύνταγμα μια φορά το χρόνο.

... με αφίσα που λέει "ο μπαμπάς μου δε μου μιλάει"
Εικόνα
κάποιοι όταν έχουν πρόβλημα με το μπαμπά τους το λύνουν με το μπαμπά τους, κάποιοι άλλοι θεωρούν πως χρειάζεται παγκόσμιο κίνημα που θα αγωνιστεί ώστε να είναι παράνομο να έχεις μαλάκα μπαμπά και νόμιμο να είσαι ο ίδιος όσο μαλάκας θέλεις.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Μαδουραίος έγραψε: 18 Ιουν 2022, 18:46 Πήζετε σύγχρονοι Νεάντερταλ;

Athens Pride: Υπουργοί της κυβέρνησης και στελέχη κομμάτων δίνουν το παρών

https://www.protothema.gr/politics/arti ... -to-paron/
https://twitter.com/Ghpainting4/status/ ... 5J2iO9-z7Q
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:34
Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:30

Ειλικρινά δεν θυμάμαι τι είπες αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα ήσουν κατά. Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι να στριμώξω εσένα, είσαι από τις εύκολες περιπτώσεις.

Απλώς να συγκεκριμενοποιήσω τις χαώδεις παπαριές που λέγονται συνέχεια προσπαθώ. Να καταλάβω τι θέλει ο καθένας. Ή ο Κανένας που ψάχνει ταυτότητα, το ίδιο είναι.
Ποιες είναι οι χαώδεις παπαριες που βλέπεις να εκφράζει η λοατκι κοινότητα και για πες μας μια και συνδύασε τη με τα προηγούμενα λεγόμενα σου περί κοινωνίας που είναι οκ με την λοατκι κοινότητα. Ελα πάμε βήμα βήμα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:00
foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:53

... με αφίσα που λέει "ο μπαμπάς μου δε μου μιλάει"
Εικόνα
κάποιοι όταν έχουν πρόβλημα με το μπαμπά τους το λύνουν με το μπαμπά τους, κάποιοι άλλοι θεωρούν πως χρειάζεται παγκόσμιο κίνημα που θα αγωνιστεί ώστε να είναι παράνομο να έχεις μαλάκα μπαμπά και νόμιμο να είσαι ο ίδιος όσο μαλάκας θέλεις.
Ρε συ, παραλίγο να πέσω από την καρέκλα. :smt005: :smt005: :smt005:

Το απέδωσες τέλεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:42
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:32 Αφήστε το παλικάρια. Το ελληνικό gay pride είναι γενικά πολύ συντηρητικο. Πρέπει να μας δείξετε τίποτα φωτογραφίες από Γερμανία η Ολλανδία, για να αποδείξετε την σήψη και την πάρακμη της δυσεως. Πάλι καλά που υπάρχουν κάτι μουλάδες και αντιστεκονται στην ντπ.
Ναι βρε, εδώ τα δικά μας όλα είναι ακόμη παιδική χαρά, τα' παμε αυτά.

Αλλά η κοινωνία μας είναι πίσω και στερεί από τα παιδιά την επαφή με τη διαφορετικότητα. Όταν κάνει κάποια βήματα μπροστά θα έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να επιμορφώσουμε τα παιδιά. Προς το παρόν είμαστε βάρβαροι. Κάποια στιγμή όμως θα διαφωτισθούμε πλήρως.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

Εικόνα
Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τους κακούς γκει.. :a040: πάλι καλά που μέσα στην οικογένεια και την εκκλησια είναι ασφαλή από παιδεραστες. :lol:
Πάντως και στα δικά μας λάιτ, πάλι κράζετε. Δεν περιμένετε να φτάσουμε στην κατάντια της Δανίας πχ ως κοινωνία. Απλά γουστάρετε φοβισμένους και καταπιεσμένους ανθρώπους, μια κοινωνία άρρωστημενη, φρεσκοβαμμενος τάφος, που έλεγε και ο χριστουλης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:46
Ποιες είναι οι χαώδεις παπαριες που βλέπεις να εκφράζει η λοατκι κοινότητα και για πες μας μια και συνδύασε τη με τα προηγούμενα λεγόμενα σου περί κοινωνίας που είναι οκ με την λοατκι κοινότητα. Ελα πάμε βήμα βήμα.
Άσε μας ρε Ναϊδάκι. Αν είσαι κατά της τεκνοθεσίας αλλά θεωρείς ότι ανήκεις στην κοινωνία που είναι ανοικτόμυαλη, βρείτε τα με τον τζόνι και τον ένοπλο.

Εγώ είμαι στην κοινωνία που έχει μείνει πίσω.

Και απλά βλέπω τα καραβάνια να περνούν και γελάω επειδή πήραν μαζί τους και τα σκυλιά που αλυκτούσαν για να τα βγάζουν περίπατο με το λουράκι.
Αν μη τι άλλο, είναι ζωόφιλοι, το σωστό να λέγεται
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:55 Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τους κακούς γκει.. :a040: πάλι καλά που μέσα στην οικογένεια και την εκκλησια είναι ασφαλή από παιδεραστες. :lol:
Πάντως και στα δικά μας λάιτ, πάλι κράζετε. Δεν περιμένετε να φτάσουμε στην κατάντια της Δανίας πχ ως κοινωνία. Απλά γουστάρετε φοβισμένους και καταπιεσμένους ανθρώπους, μια κοινωνία άρρωστημενη, φρεσκοβαμμενος τάφος, που έλεγε και ο χριστουλης.
Εγώ πάντως όλες αυτές τις μέρες δεν είδα κάποια αναφορά στο χριστούλη από όσους βλέπουν γελοίους τους καραγκιόζηδες αρματηλάτες. Μόνον εσείς τον θυμάστε.

Φοβερός, εμπνευσμένος και αναπάντεχος αντιπερισπασμός, δε λέω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:59
Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:46
Άσε μας ρε Ναϊδάκι. Αν είσαι κατά της τεκνοθεσίας αλλά θεωρείς ότι ανήκεις στην κοινωνία που είναι ανοικτόμυαλη, βρείτε τα με τον τζόνι και τον ένοπλο.

Εγώ είμαι στην κοινωνία που έχει μείνει πίσω.

Και απλά βλέπω τα καραβάνια να περνούν και γελάω επειδή πήραν μαζί τους και τα σκυλιά που αλυκτούσαν για να τα βγάζουν περίπατο με το λουράκι.
Αν μη τι άλλο, είναι ζωόφιλοι, το σωστό να λέγεται

Αα άρα εμένα ρωτούσες προσωπικά όχι όλους γενικά, καθότι εγώ δεν εκπροσωπώ την λοατκι κοινότητα μιας και μίλησες για χαώδες παπαριες.
Α ρε ΓΑΛΗ, πολύ προβλέψιμη :lol:

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”