Αν σε βολεύει στο αφήγημα να κατανοείς αυτό, είναι δικό σου θέμα, εγώ δεν έγραψα αυτό, σου έγραψα τί θα συνέβαινε, αν ήταν στο άλλο άκρο και όχι απλά φυσιολογική (διότι εγώ δε μίλησα για άνθρωπο ανορεκτικό, αλλά κανονικό προς αδύνατο) και δεν το έβγαλα από την κούτρα μου, μας το είπαν οι γιατροί.Lugozzi έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:23Άρα παχυσαρκια=υγεία!
Διαδοσται!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
- Cecily Anne
Re: Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οκ, πάμε με το αφήγημα σου:Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:25Αν σε βολεύει στο αφήγημα να κατανοείς αυτό, είναι δικό σου θέμα, εγώ δεν έγραψα αυτό, σου έγραψα τί θα συνέβαινε, αν ήταν στο άλλο άκρο και όχι απλά φυσιολογική (διότι εγώ δε μίλησα για άνθρωπο ανορεκτικό, αλλά κανονικό προς αδύνατο) και δεν το έβγαλα από την κούτρα μου, μας το είπαν οι γιατροί.
Στη μία που θα ζούσε επειδή θα ήταν παχυσαρκη, πόσες πέθαναν επειδή ήταν παχύσαρκες?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ρε συ, εγώ δεν ρωτάω κανέναν. Σιγά μην ασχολούμαι με τσεκ και τσόις έγκρισης από το κάθε αυτό για να κάνω αυτό που θέλω.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:06Γαλή, τις ρωτάς αν θένε αυτές; Διότι ό,τι και να θένε οι άλλοι, αν αυτές δεν ενδιαφέρονται, γιατί το κάνουμε θέμα; Δηλαδή η απάντηση στην όποια μαλακία πει ο καθένας είναι "ναι, αλλά αυτή τη θένε πιο πολλοί"; Μα ήμαρτον δηλαδή. Καταρχάς είναι μειωτικό για το φύλο. Κατά δεύτερον δεν εκφράζει τους συμμετέχοντες. Κατά τρίτον είναι σεξιστικό.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:03Ακριβώς γι' αυτό έγραψα για "επίσημη" γκόμενα και όχι για γαμήσιμες γκόμενες και γκόμενους. Από γαμήσιμες και γαμήσιμους στο ημίφως, άλλο τίποτα.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 14:54 Και η εναλλακτική της πολιτικής απελευθερωμένης άποψης ή ό,τι εννοείς τέσπα είναι το ποιά είναι πιο "γαμήσιμη";
Το θέμα είναι να βγάζεις αυτό που γουστάρεις να γαμάς στην κυκλοφορία.
Και επιμένω ότι δεν είναι θέμα φύλου. Ξέρω άντρες και γυναίκες που τιμούν το φύλο τους, αν όντως το γουστάρουν. Όπως ξέρω και πολλά άφυλα κατιναριά που δηλώνουν στρέιτ και νομίζουν ότι όντως είναι.
Από εκεί και πέρα, εδώ που φτάσαμε, να κι αν είναι σεξιστικό, να κι αν μειωτικό να κι αν είναι προφιτερόλ. Αν είναι κάποιο προφιτερόλ της προκοπής, δεκτόν. Με τα υπόλοιπα γιατί να ασχολούμαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Ιουν 2022, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Μέχρι να πεθάνει φίλε μου, μπαίνει σε δίαιτα και μπορεί να έχει καλή απόδοση. Επίσης, μπορεί να είναι παχύσαρκη, αλλά όχι στα όρια της νοσογόνου παχυσαρκίας και να μην έχει κανένα πρόβλημα υγείας.Lugozzi έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:26Οκ, πάμε με το αφήγημα σου:Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:25Αν σε βολεύει στο αφήγημα να κατανοείς αυτό, είναι δικό σου θέμα, εγώ δεν έγραψα αυτό, σου έγραψα τί θα συνέβαινε, αν ήταν στο άλλο άκρο και όχι απλά φυσιολογική (διότι εγώ δε μίλησα για άνθρωπο ανορεκτικό, αλλά κανονικό προς αδύνατο) και δεν το έβγαλα από την κούτρα μου, μας το είπαν οι γιατροί.
Στη μία που θα ζούσε επειδή θα ήταν παχυσαρκη, πόσες πέθαναν επειδή ήταν παχύσαρκες?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2022, 14:43 Εγώ αν ήμουν άντρας θα διάλεγα τη Λατινοπούλου. Όχι γιατί είναι ιδιαίτερα ευφυής αλλά επειδή είναι πιο ξεκάθαρη -άρα και πιο ξεκούραστη- αναφορικά με αυτά που θέλει, ενώ με τη Μπάρκα θα χρειαζόμουν δεκαπλάσια ενέργεια για να τη στηρίξω ψυχολογικά και καπάκι να κάνω δέκα συνεδρίες το μήνα για να ξεπεράσω το τοξικό καπιταλιστικό σύνδρομο του να γουστάρεις να κυκλοφορείς με ωραία γυναίκα.
το πιθανοτερο ειναι να λεει στις φιλες της στον εαυτο της στον καθρεφτη τί χοντρο δουλεμα τους εκανα παλι...
κανει ξεπατικωτουρα ενα προς ενα τσεκ το χιλιοπαιγμενο αλφαβηταρι του αλτ-ραιτ μανιουαλ για ηλιθιους
ειναι τοσο αυθεντικη οσο και οι κυραλοιφες Βελοπουλου -δεν αποκλειεται να τις διαφημιζουν παρεα απο τη νεα σεζον
αλλα ειπαμε η οποια ταυτισης.. γινεται ενστικτωδως ως δια μαγειας σαν τις αλογομυγες..
Τι θεραπεία ήταν αυτή;Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:19Ναι, για πες... Πριν ένα τρίμηνο έτρεχα στην κηδεία μιας φίλης μου σαραντάρας λιποβαρούς που δεν έπιασε η θεραπεία ΑΚΡΙΒΩΣ γι'αυτό το λόγο και τη χάσαμε μέσα σε 3 μέρες στην εντατική.
Δεν απαντάς όμωςCecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:28Μέχρι να πεθάνει φίλε μου, μπαίνει σε δίαιτα και μπορεί να έχει καλή απόδοση. Επίσης, μπορεί να είναι παχύσαρκη, αλλά όχι στα όρια της νοσογόνου παχυσαρκίας και να μην έχει κανένα πρόβλημα υγείας.Lugozzi έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:26Οκ, πάμε με το αφήγημα σου:Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:25
Αν σε βολεύει στο αφήγημα να κατανοείς αυτό, είναι δικό σου θέμα, εγώ δεν έγραψα αυτό, σου έγραψα τί θα συνέβαινε, αν ήταν στο άλλο άκρο και όχι απλά φυσιολογική (διότι εγώ δε μίλησα για άνθρωπο ανορεκτικό, αλλά κανονικό προς αδύνατο) και δεν το έβγαλα από την κούτρα μου, μας το είπαν οι γιατροί.
Τι λένε οι γιατροί στις παχύσαρκες?
Για να μην τα βγάζουμε από την κούτρα μας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Cecily Anne
Για Χότσκιν.nyxtovios έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:29Τι θεραπεία ήταν αυτή;Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:19Ναι, για πες... Πριν ένα τρίμηνο έτρεχα στην κηδεία μιας φίλης μου σαραντάρας λιποβαρούς που δεν έπιασε η θεραπεία ΑΚΡΙΒΩΣ γι'αυτό το λόγο και τη χάσαμε μέσα σε 3 μέρες στην εντατική.Scouser έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:15
Και αρκετά πιο ηλικιωμενο, και με αρκετά καλύτερη ζωή πριν τον ψοφο, hopefully.
- Cecily Anne
Λένε "χάσε κιλά" ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. Δεν είναι άρρωστες σώνει και ντε. Ήμαρτον.Lugozzi έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:29Δεν απαντάς όμωςCecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:28Μέχρι να πεθάνει φίλε μου, μπαίνει σε δίαιτα και μπορεί να έχει καλή απόδοση. Επίσης, μπορεί να είναι παχύσαρκη, αλλά όχι στα όρια της νοσογόνου παχυσαρκίας και να μην έχει κανένα πρόβλημα υγείας.Lugozzi έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:26
Οκ, πάμε με το αφήγημα σου:
Στη μία που θα ζούσε επειδή θα ήταν παχυσαρκη, πόσες πέθαναν επειδή ήταν παχύσαρκες?![]()
,,,omg kai 3 lol έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:28ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2022, 14:43 Εγώ αν ήμουν άντρας θα διάλεγα τη Λατινοπούλου. Όχι γιατί είναι ιδιαίτερα ευφυής αλλά επειδή είναι πιο ξεκάθαρη -άρα και πιο ξεκούραστη- αναφορικά με αυτά που θέλει, ενώ με τη Μπάρκα θα χρειαζόμουν δεκαπλάσια ενέργεια για να τη στηρίξω ψυχολογικά και καπάκι να κάνω δέκα συνεδρίες το μήνα για να ξεπεράσω το τοξικό καπιταλιστικό σύνδρομο του να γουστάρεις να κυκλοφορείς με ωραία γυναίκα.![]()
το πιθανοτερο ειναι να λεει στις φιλες της στον εαυτο της στον καθρεφτη τί χοντρο δουλεμα τους εκανα παλι...
κανει ξεπατικωτουρα ενα προς ενα τσεκ το χιλιοπαιγμενο αλφαβηταρι του αλτ-ραιτ μανιουαλ για ηλιθιους
ειναι τοσο αυθεντικη οσο και οι κυραλοιφες Βελοπουλου -δεν αποκλειεται να τις διαφημιζουν παρεα απο τη νεα σεζον
αλλα ειπαμε η οποια ταυτισης.. γινεται ενστικτωδως ως δια μαγειας σαν τις αλογομυγες..
Ναι τζόνι μου, ναι.
Συγκλονιζμένη. Όπως πάντα άλλωστε.
Ρε θα πείτε κάτι πιο πρωτότυπο ή τελικά όντως παίζετε στο επίπεδο επικοινωνίας με κεραίες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΚρίμαCecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:30Για Χότσκιν.nyxtovios έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:29Τι θεραπεία ήταν αυτή;Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:19
Ναι, για πες... Πριν ένα τρίμηνο έτρεχα στην κηδεία μιας φίλης μου σαραντάρας λιποβαρούς που δεν έπιασε η θεραπεία ΑΚΡΙΒΩΣ γι'αυτό το λόγο και τη χάσαμε μέσα σε 3 μέρες στην εντατική.
Μειώνει το προσδόκιμο ζωής?Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:30Λένε "χάσε κιλά" ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. Δεν είναι άρρωστες σώνει και ντε. Ήμαρτον.Lugozzi έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:29Δεν απαντάς όμωςCecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:28
Μέχρι να πεθάνει φίλε μου, μπαίνει σε δίαιτα και μπορεί να έχει καλή απόδοση. Επίσης, μπορεί να είναι παχύσαρκη, αλλά όχι στα όρια της νοσογόνου παχυσαρκίας και να μην έχει κανένα πρόβλημα υγείας.![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Cecily Anne
Ναι, τεσπα. Δεν είναι αυτό το θέμα. Αν ήταν για κορωνοϊό και ηταν παχύσαρκη θα συζητάγαμε το ανάποδο σενάριο, ότι δεν άντεξε λόγω παχυσαρκίας. Αυτό εξηγώ.
ΟΚ, συλλυπητήρια καταρχάς. Από εκεί και πέρα, your point is...?Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:23Δεν ήταν ανορεκτική. Ήταν κάπου 1.60, 55 κιλά. Στο νοσοκομείο έγινε 45 και κατέληξε στα 38-39.Scouser έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:22Μπορούμε να συζητήσουμε και για το άλλο άκρο αν θες, κανένα πρόβλημα. Η διαφορά είναι ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι σαφώς λιγότερες από τους παχυσαρκους, και πότε δεν ενθαρρύνονται με κανένα τρόπο να πιστεψουν οτι η κατάστασή τους είναι φυσιολογική.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:19
Ναι, για πες... Πριν ένα τρίμηνο έτρεχα στην κηδεία μιας φίλης μου σαραντάρας λιποβαρούς που δεν έπιασε η θεραπεία ΑΚΡΙΒΩΣ γι'αυτό το λόγο και τη χάσαμε μέσα σε 3 μέρες στην εντατική.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Cecily Anne
Εξαρτάται από 15 χιλιάδες παράγοντες και από το πώς το αντιμετωπίζεις εσύ. Εϊχα στη γειτονιά γέρο μικρασιάτη που κάπνιζε σαν αράπης και έφυγε 104. Και το τσιγάρο μειώνει το προσδόκιμο.Lugozzi έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:33Μειώνει το προσδόκιμο ζωής?Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:30Λένε "χάσε κιλά" ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. Δεν είναι άρρωστες σώνει και ντε. Ήμαρτον.Lugozzi έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:29
Δεν απαντάς όμως![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 34 Απαντήσεις