ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2022, 14:43Εγώ αν ήμουν άντρας θα διάλεγα τη Λατινοπούλου. Όχι γιατί είναι ιδιαίτερα ευφυής αλλά επειδή είναι πιο ξεκάθαρη -άρα και πιο ξεκούραστη- αναφορικά με αυτά που θέλει, ενώ με τη Μπάρκα θα χρειαζόμουν δεκαπλάσια ενέργεια για να τη στηρίξω ψυχολογικά και καπάκι να κάνω δέκα συνεδρίες το μήνα για να ξεπεράσω το τοξικό καπιταλιστικό σύνδρομο του να γουστάρεις να κυκλοφορείς με ωραία γυναίκα.
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 14:54
Και η εναλλακτική της πολιτικής απελευθερωμένης άποψης ή ό,τι εννοείς τέσπα είναι το ποιά είναι πιο "γαμήσιμη";
σου το γραφει αλληγορικα πιο πανω σου λεει ειμαι φασιστακι και δε με μελει
ωσαν ελευθερο πουλι κανω αντισταση στη συστημικη δεξιο-αριστερα που με καταδυναστευει
σκατα στα μουτρα της πολιτικορεκτιλας ολονων σας
αυτα τα αντικοινωνικα ρεφλεξ με υπονοουμενα τα πιανουν ενστικωδως και ταυτιζονται στιγμιαια οπως οι μυγες στα σκατα τα αντικοινωνικα φασισταρια που ειναι διασκορπισμενα μια ομαδα μονα τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 18 Ιουν 2022, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και η εναλλακτική της πολιτικής απελευθερωμένης άποψης ή ό,τι εννοείς τέσπα είναι το ποιά είναι πιο "γαμήσιμη";
Ακριβώς γι' αυτό έγραψα για "επίσημη" γκόμενα και όχι για γαμήσιμες γκόμενες και γκόμενους. Από γαμήσιμες και γαμήσιμους στο ημίφως, άλλο τίποτα.
Το θέμα είναι να βγάζεις αυτό που γουστάρεις να γαμάς στην κυκλοφορία.
Γαλή, τις ρωτάς αν θένε αυτές; Διότι ό,τι και να θένε οι άλλοι, αν αυτές δεν ενδιαφέρονται, γιατί το κάνουμε θέμα; Δηλαδή η απάντηση στην όποια μαλακία πει ο καθένας είναι "ναι, αλλά αυτή τη θένε πιο πολλοί"; Μα ήμαρτον δηλαδή. Καταρχάς είναι μειωτικό για το φύλο. Κατά δεύτερον δεν εκφράζει τους συμμετέχοντες. Κατά τρίτον είναι σεξιστικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ένα πράμα είναι να βρούμε ένα όνομά γι' αυτούς που ασχολούνται με τους φελλούς, ένα άλλο, διακριτό πράμα είναι να βρούμε ένα όνομά γι' αυτούς που ασχολούνται με αυτούς που ασχολούνται με τους φελλούς.
Space_Passenger έγραψε: 18 Ιουν 2022, 14:38
Η Λατινοπουλου ειναι πολιτικος αλλά όχι απο τους "εξυπνους". Ασχετα αν διαφωνει ή συμφωνει καποιος με αυτα που λεει σαν πολιτικος θα έπρεπε να ξερει οτι καποιες φορες κραταμε το στομα μας κλειστο αν δεν θελουμε μπελαδες.
Ιδιαίτερα αν δεν είμαστε άντρες, θα έπρεπε να ξέρει αν ήταν συντηρητική και όχι αλτ ράιτ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2022, 14:43Εγώ αν ήμουν άντρας θα διάλεγα τη Λατινοπούλου. Όχι γιατί είναι ιδιαίτερα ευφυής αλλά επειδή είναι πιο ξεκάθαρη -άρα και πιο ξεκούραστη- αναφορικά με αυτά που θέλει, ενώ με τη Μπάρκα θα χρειαζόμουν δεκαπλάσια ενέργεια για να τη στηρίξω ψυχολογικά και καπάκι να κάνω δέκα συνεδρίες το μήνα για να ξεπεράσω το τοξικό καπιταλιστικό σύνδρομο του να γουστάρεις να κυκλοφορείς με ωραία γυναίκα.
σου το γραφει αλληγορικα πιο πανω σου λεει ειμαι φασιστακι και δε με μελει
ωσαν ελευθερο πουλι κανω αντισταση στη συστημικη δεξιο-αριστερα που με καταδυναστευει
σκατα στα μουτρα της πολιτικορεκτιλας ολονων σας
αυτα τα αντικοινωνικα ρεφλεξ με υπονοουμενα τα πιανουν ενστικωδως και ταυτιζονται στιγμιαια οπως οι μυγες στα σκατα τα αντικοινωνικα φασισταρια που ειναι διασκορπισμενα μια ομαδα μονα τους
Οκ, επειδή έζησες ένδοξες στιγμές ως ιντελεκτουέλ σκατόμυγα, αυτά τα αλληγορικά τραλαλά πήγαινε να τα τραγουδήσεις αλλού, καλό μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Ιουν 2022, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Scouser έγραψε: 18 Ιουν 2022, 14:12
Σε τελική ανάλυση, η αλήθεια είναι ότι τζάμπα ασχολούμαστε. Δεν γαμιούνται και οι παχύσαρκοι που θεωρούν ότι #ThisIsHealthy ή οι αλληλέγγυοι; Εμείς θα πεθάνουμε από φραγμένες αρτηρίες ή θα έχουμε διαλυμένα γόνατα στα 45 μας;
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2022, 14:43
Εγώ αν ήμουν άντρας θα διάλεγα τη Λατινοπούλου.
Η αλήθεια είναι ότι έχει μακράν πιο ανδρικό στυλ. Πετάς μια πέτρα στην τύχη και σκοτώνεις δέκα ντραγκ κουήνς που μοιάζουν με τη Λατινοπούλου. Με τη Μπάρκα όχι και τόσο.
Σε τελική ανάλυση, η αλήθεια είναι ότι τζάμπα ασχολούμαστε. Δεν γαμιούνται και οι παχύσαρκοι που θεωρούν ότι #ThisIsHealthy ή οι αλληλέγγυοι; Εμείς θα πεθάνουμε από φραγμένες αρτηρίες ή θα έχουμε διαλυμένα γόνατα στα 45 μας;
Θα έχουμε ένα υγιές πτώμα, τύπε.
Και αρκετά πιο ηλικιωμενο, και με αρκετά καλύτερη ζωή πριν τον ψοφο, hopefully.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Θα έχουμε ένα υγιές πτώμα, τύπε.
Ναι, για πες... Πριν ένα τρίμηνο έτρεχα στην κηδεία μιας φίλης μου σαραντάρας λιποβαρούς που δεν έπιασε η θεραπεία ΑΚΡΙΒΩΣ γι'αυτό το λόγο και τη χάσαμε μέσα σε 3 μέρες στην εντατική.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι, για πες... Πριν ένα τρίμηνο έτρεχα στην κηδεία μιας φίλης μου σαραντάρας λιποβαρούς που δεν έπιασε η θεραπεία ΑΚΡΙΒΩΣ γι'αυτό το λόγο και τη χάσαμε μέσα σε 3 μέρες στην εντατική.
Scouser έγραψε: 18 Ιουν 2022, 15:15
Επειδή δεν ήταν παχυσαρκη?
ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.
Μπορούμε να συζητήσουμε και για το άλλο άκρο αν θες, κανένα πρόβλημα. Η διαφορά είναι ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι σαφώς λιγότερες από τους παχυσαρκους, και πότε δεν ενθαρρύνονται με κανένα τρόπο να πιστεψουν οτι η κατάστασή τους είναι φυσιολογική.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Μπορούμε να συζητήσουμε και για το άλλο άκρο αν θες, κανένα πρόβλημα. Η διαφορά είναι ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι σαφώς λιγότερες από τους παχυσαρκους, και πότε δεν ενθαρρύνονται με κανένα τρόπο να πιστεψουν οτι η κατάστασή τους είναι φυσιολογική.
Δεν ήταν ανορεκτική. Ήταν κάπου 1.60, 55 κιλά. Στο νοσοκομείο έγινε 45 και κατέληξε στα 38-39.
Επειδή δεν ήταν παχυσαρκη?
Ε ας πούμε μια ακραία σαχλαμάρα, για να δικαιολογήσουμε την ματαιότητα των πάντων, τύπε.