Με άγχωσες και το'φαγα. Εμένα το άγχος και η στενοχώρια μου ανοίγουν την όρεξη. Άμα είμαι καλά χάνω.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:22Χιούμορ ήτανCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:22Δεν είσαι σοβαρή που θα τρέχω μες στη ζέστη για να κάψω ένα παγωτό.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:19
Δεν αρκεί να το πετάξεις. Πρέπει και να κάψεις ότι έφαγες. Πάμε, πάμε τροχάδην.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
- Cecily Anne
Re: Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ δεν. Βρέξει, χιονισει το φαγητό το αγαπάω.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:24Με άγχωσες και το'φαγα. Εμένα το άγχος και η στενοχώρια μου ανοίγουν την όρεξη. Άμα είμαι καλά χάνω.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:22Χιούμορ ήτανCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:22
Δεν είσαι σοβαρή που θα τρέχω μες στη ζέστη για να κάψω ένα παγωτό.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γεια σας, ένα κουρεματάκι κλασικό με ελαφροξυρισμένα τα πλάγια και πίσω, θα ήθελα, και λιγο ψαλιδάκι πάνω. Δεν βιάζομαι, τελειώστε με το περμανάντ στην κυρία πρώτα. Εκτός αν έχετε και καμιά κοπέλα στο κομμωτήριο, να με φτιάξει εκεινη.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:11Επειδή τη σφίγγει το μαγιό.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:09Η αλήθεια είναι ότι στη γωνία πρώτα στρίβει αυτή και μετά ο κώλος, αλλά είναι σε σημεία που δεν είναι επικίνδυνα. Η κοιλιά που είναι το μεγάλο πρόβλημα είναι σχετικά ΟΚ. Δεν είναι σε επίπεδα νοσογόνου κατάστασης.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:05
Τώρα είδα τη φώτο ολόκληρη.
Καλά ρε μαλάκες, αυτό είναι λίγο πάνω απ το κανονικό?![]()
Για ζουμαρε
- vantono
Χθες έφαγα ένα με στέβια, από ενα ωραιο, κυριλέ ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς. Παγωτάρα, αλλά γαμήθηκα στην ποσότητα και με πήγε κοφινάτη πριονοκορδέλα για μισή μερα. Δεν με χάλασε.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:12Μλκ μου εν τω μεταξύ γράφω τις παπαριές και τρώω παγωτό συνάμα το ζώο. Πάω να το πετάξω.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:11Επειδή τη σφίγγει το μαγιό.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:09
Η αλήθεια είναι ότι στη γωνία πρώτα στρίβει αυτή και μετά ο κώλος, αλλά είναι σε σημεία που δεν είναι επικίνδυνα. Η κοιλιά που είναι το μεγάλο πρόβλημα είναι σχετικά ΟΚ. Δεν είναι σε επίπεδα νοσογόνου κατάστασης.
Για ζουμαρε
- Cecily Anne
vantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:45Χθες έφαγα ένα με στέβια, από ενα ωραιο, κυριλέ ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς. Παγωτάρα, αλλά γαμήθηκα στην ποσότητα και με πήγε κοφινάτη πριονοκορδέλα για μισή μερα. Δεν με χάλασε.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:12Μλκ μου εν τω μεταξύ γράφω τις παπαριές και τρώω παγωτό συνάμα το ζώο. Πάω να το πετάξω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
To ξέρουμε ότι είσαι επιστήμων, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι τόσο περιγραφικήCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:46vantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:45Χθες έφαγα ένα με στέβια, από ενα ωραιο, κυριλέ ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς. Παγωτάρα, αλλά γαμήθηκα στην ποσότητα και με πήγε κοφινάτη πριονοκορδέλα για μισή μερα. Δεν με χάλασε.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:12
Μλκ μου εν τω μεταξύ γράφω τις παπαριές και τρώω παγωτό συνάμα το ζώο. Πάω να το πετάξω.Σερπαντίνα για κονφετί; Το κονφετί είναι σα το κατσικόσκατο, η σερπαντίνα έχει μια κάποια αλληλουχία.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ενας πολυ σημαντικος ορος του marketing αναφερει ... ¨βρισε με αρκει να λες σωστα το ονομα μου¨... οσοι γινονται αναγνωρισιμοι δεν χανονταιJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Ιουν 2022, 17:55αρκετα για να χασει την θεση της στο ψηφοδελτιο της ΝΔ![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Cecily Anne
Όχι, αλλά με ψήνει το παγωτό με στέβια και κάνω την έρευνα μου.Beria έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:50To ξέρουμε ότι είσαι επιστήμων, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι τόσο περιγραφικήCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:46vantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:45
Χθες έφαγα ένα με στέβια, από ενα ωραιο, κυριλέ ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς. Παγωτάρα, αλλά γαμήθηκα στην ποσότητα και με πήγε κοφινάτη πριονοκορδέλα για μισή μερα. Δεν με χάλασε.Σερπαντίνα για κονφετί; Το κονφετί είναι σα το κατσικόσκατο, η σερπαντίνα έχει μια κάποια αλληλουχία.
![]()
- vantono
Σερπαντινάτο, έβγαινε και δεν σταματούσε ώσπου που καμπύλωσε. Σαν παραβολή σε διάγραμμα χώρου Χίλμπερτ. Ακολούθησαν άλλες 2 φορές μεσα στη μερα αλλά πιο ήπιες.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:46vantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:45Χθες έφαγα ένα με στέβια, από ενα ωραιο, κυριλέ ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς. Παγωτάρα, αλλά γαμήθηκα στην ποσότητα και με πήγε κοφινάτη πριονοκορδέλα για μισή μερα. Δεν με χάλασε.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:12
Μλκ μου εν τω μεταξύ γράφω τις παπαριές και τρώω παγωτό συνάμα το ζώο. Πάω να το πετάξω.Σερπαντίνα για κονφετί; Το κονφετί είναι σα το κατσικόσκατο, η σερπαντίνα έχει μια κάποια αλληλουχία.
Γενικά τώρα τελευταια που παλεύω να αντικαταστήσω τη ζαχαρη με στέβιες/μέβιες/ασπαρτάμες/αζυχλομανδακσακαασκξάνες κτλ, κοντεύω να καταλήξω με το έντερο στον ώμο. Αν καταναλώσω ίδιες ποσότητες που καταναλώνω με τη ζάχαρη, το νιώθω αμεσως να κλωτσάει.
- EKPLIKTIKOS
vantono τώρα που σε βρήκα επειδή έχασα επεισόδια με τη ρωσιδουλα τι έγινε?
- Cecily Anne
Ενδιαφέρον, εγώ που είμαι ολίγον εντερικά πιο τεμπέλα, θα κουμπώσει κουτί. Για κάτσε να το βαλω στη λίστα του σούπερ μάρκετ.vantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:53Σερπαντινάτο, έβγαινε και δεν σταματούσε ώσπου που καμπύλωσε. Σαν παραβολή σε διάγραμμα χώρου Χίλμπερτ. Ακολούθησαν άλλες 2 φορές μεσα στη μερα αλλά πιο ήπιες.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:46vantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:45
Χθες έφαγα ένα με στέβια, από ενα ωραιο, κυριλέ ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς. Παγωτάρα, αλλά γαμήθηκα στην ποσότητα και με πήγε κοφινάτη πριονοκορδέλα για μισή μερα. Δεν με χάλασε.Σερπαντίνα για κονφετί; Το κονφετί είναι σα το κατσικόσκατο, η σερπαντίνα έχει μια κάποια αλληλουχία.
Γενικά τώρα τελευταια που παλεύω να αντικαταστήσω τη ζαχαρη με στέβιες/μέβιες/ασπαρτάμες/αζυχλομανδακσακαασκξάνες κτλ, κοντεύω να καταλήξω με το έντερο στον ώμο. Αν καταναλώσω ίδιες ποσότητες που καταναλώνω με τη ζάχαρη, το νιώθω αμεσως να κλωτσάει.
- vantono
Δεν προλαβαίνω αυτή την περιοδο να ασχοληθώ με αυτήν, χέζομαι(literally) στη δουλεια. Μικροσκηνικά με συνομιλιες που πλέον αγνοώ, εξακολουθουν να γινονται αλλά δεν ειναι άξια αναφοράς/καταγραφής στο πχορουμ. Θα ενημερώσω πάραυτα το νημα, αν συμβει τιποτα αναπάντεχο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:55 vantono τώρα που σε βρήκα επειδή έχασα επεισόδια με τη ρωσιδουλα τι έγινε?
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Πλάκα πλάκα, ένα ταιριαστό άθλημα θα ήταν η σφαιροβολία -καλή ώρα όπως η Σόφι Μακκίνα:
https://sportsfeed.gr/kales-epidoseis-s ... irovolias/
https://sportsfeed.gr/kales-epidoseis-s ... irovolias/
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Πες μας και για τα γόνατα ρε κομμωτήvantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:42Γεια σας, ένα κουρεματάκι κλασικό με ελαφροξυρισμένα τα πλάγια και πίσω, θα ήθελα, και λιγο ψαλιδάκι πάνω. Δεν βιάζομαι, τελειώστε με το περμανάντ στην κυρία πρώτα. Εκτός αν έχετε και καμιά κοπέλα στο κομμωτήριο, να με φτιάξει εκεινη.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:11Επειδή τη σφίγγει το μαγιό.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:09
Η αλήθεια είναι ότι στη γωνία πρώτα στρίβει αυτή και μετά ο κώλος, αλλά είναι σε σημεία που δεν είναι επικίνδυνα. Η κοιλιά που είναι το μεγάλο πρόβλημα είναι σχετικά ΟΚ. Δεν είναι σε επίπεδα νοσογόνου κατάστασης.
Για ζουμαρε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-