Σιγά μην κάνω και μετασχηματισμό legendre. Αν υπάρχουν τόσο φίλτρα-μη φίλτρα, και εχει εξελιχθεί τοσο πολυ η τεχνολογία της φωτογραφίας, να βάζω και εγώ φίλτρα. Θα αρχίσω να το ψάχνω.nick έγραψε: 17 Ιουν 2022, 18:12Αν κανείς 2-D μετασχηματισμό Fourier βλέπεις τις αρμονικές και συχνότητα αποκοπής στο σήμα της εικόνας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 17 Ιουν 2022, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Cecily Anne
Μ'αρέσει που ασχολείστε με τα φίλτρα. Έχει ένα τραπέζι και τα μαλλιά, για να κρύβει το σώμα και πόζα λοξή γωνία για να κρύβει το προγούλι. Είναι κλασικά κολπάκια όσων ασχολούνται με ίνστα.vantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 18:40Σιγά μην κάνω και μετασχηματισμό legendre. Αν υπάρχουν τόσο φίλτρα-μη φίλτρα, και εχει εξελιχθεί τοσο πολυ η τεχνολογία της φωτογραφίας, να βάζω και εγώ φίλτρα. Θα αρχίσω να το ψάχνω.
Πού να δείτε πόζες από τύπισσες σε διαφημίσεις για σπορτ. Μόνο σα σίγμα τελικό δε γίνονται για να πετύχουν τη σωστή γωνία και τον κοιλιακό.
Κι εμένα η κάμερα του λάπτοπ που είναι στο κάτω μέρος της οθόνης και με τραβάει από κάτω προς τα πάνω, με κάνει σα ντολμά, η κάμερα στο πισι που τραβάει ευθεία με δείχνει όπως είμαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καλά ο κορονοϊός είναι άλλη ιστορία. Ο φίλος μου που δεν είναι χοντρός έφτασε οριακά στη διασωληνωση και εγώ που είμαι χοντρή το πέρασα αέρας. Και ένας φίλος του επίσης χοντρός αρκετά και στην ηλικία του κοντά στα 50,το πέρασε επίσης αέρας. Που μου έλεγε για τον φίλο του είναι μαλάκας δεν προσέχει με τα κιλά του καθόλου και με τον ιό και αν κολλήσει πάει, θα τον κλάψουμε κτλ Και κοντέψαμε να κλάψουμε τον δικό μου.nick έγραψε: 17 Ιουν 2022, 17:41Αν προχωρήσει ο κορονοιος και διασωληνωθεί θα γίνει μισή.
Λίγο black humour
Χωρίς να θέλω να πω ότι όντας κάποιος υπέρβαρος δεν κινδυνεύει από τον κορονοϊό, αλλά μην έχετε την πεποίθηση πως αν είσαι φιτ σε διασφαλίζει από την διασωληνωση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρε για τον Κούλη, λέγε ό,τι θες.
Για τα θεσμικά θεά* μη γράφεις.
Πληθυντικός είναι.
Ο θεός, η θεά, το θεό, οι θεοί, οι θεές, τα θεά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τώρα είδα τη φώτο ολόκληρη.
Καλά ρε μαλάκες, αυτό είναι λίγο πάνω απ το κανονικό?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Cecily Anne
Η αλήθεια είναι ότι στη γωνία πρώτα στρίβει αυτή και μετά ο κώλος, αλλά είναι σε σημεία που δεν είναι επικίνδυνα. Η κοιλιά που είναι το μεγάλο πρόβλημα είναι σχετικά ΟΚ. Δεν είναι σε επίπεδα νοσογόνου κατάστασης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Λατινοπουλου be like
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επειδή τη σφίγγει το μαγιό.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:09Η αλήθεια είναι ότι στη γωνία πρώτα στρίβει αυτή και μετά ο κώλος, αλλά είναι σε σημεία που δεν είναι επικίνδυνα. Η κοιλιά που είναι το μεγάλο πρόβλημα είναι σχετικά ΟΚ. Δεν είναι σε επίπεδα νοσογόνου κατάστασης.
Για ζουμαρε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Είσαι μισογύνης
https://www.irafina.gr/danai-mparka-gia ... akri-foto/

άσε που δεν μας πέφτει και λόγος
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Cecily Anne
Μλκ μου εν τω μεταξύ γράφω τις παπαριές και τρώω παγωτό συνάμα το ζώο. Πάω να το πετάξω.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:11Επειδή τη σφίγγει το μαγιό.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:09Η αλήθεια είναι ότι στη γωνία πρώτα στρίβει αυτή και μετά ο κώλος, αλλά είναι σε σημεία που δεν είναι επικίνδυνα. Η κοιλιά που είναι το μεγάλο πρόβλημα είναι σχετικά ΟΚ. Δεν είναι σε επίπεδα νοσογόνου κατάστασης.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:05
Τώρα είδα τη φώτο ολόκληρη.
Καλά ρε μαλάκες, αυτό είναι λίγο πάνω απ το κανονικό?![]()
Για ζουμαρε
Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:12Μλκ μου εν τω μεταξύ γράφω τις παπαριές και τρώω παγωτό συνάμα το ζώο. Πάω να το πετάξω.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:11Επειδή τη σφίγγει το μαγιό.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:09
Η αλήθεια είναι ότι στη γωνία πρώτα στρίβει αυτή και μετά ο κώλος, αλλά είναι σε σημεία που δεν είναι επικίνδυνα. Η κοιλιά που είναι το μεγάλο πρόβλημα είναι σχετικά ΟΚ. Δεν είναι σε επίπεδα νοσογόνου κατάστασης.
Για ζουμαρε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν αρκεί να το πετάξεις. Πρέπει και να κάψεις ότι έφαγες. Πάμε, πάμε τροχάδην.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:12Μλκ μου εν τω μεταξύ γράφω τις παπαριές και τρώω παγωτό συνάμα το ζώο. Πάω να το πετάξω.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:11Επειδή τη σφίγγει το μαγιό.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:09
Για ζουμαρε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Δεν είσαι σοβαρή που θα τρέχω μες στη ζέστη για να κάψω ένα παγωτό.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:19Δεν αρκεί να το πετάξεις. Πρέπει και να κάψεις ότι έφαγες. Πάμε, πάμε τροχάδην.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:12Μλκ μου εν τω μεταξύ γράφω τις παπαριές και τρώω παγωτό συνάμα το ζώο. Πάω να το πετάξω.
Χιούμορ ήτανCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:22Δεν είσαι σοβαρή που θα τρέχω μες στη ζέστη για να κάψω ένα παγωτό.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:19Δεν αρκεί να το πετάξεις. Πρέπει και να κάψεις ότι έφαγες. Πάμε, πάμε τροχάδην.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 19:12
Μλκ μου εν τω μεταξύ γράφω τις παπαριές και τρώω παγωτό συνάμα το ζώο. Πάω να το πετάξω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-