Ρατσιστικό μηχάνημα του διαβόλουOtto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:09Έλα βρήκα λύσηΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Ιουν 2022, 11:15Όχι, φυσικά. Διότι εκεί ο λαός είχε πρόσβαση στον μαζικό αθλητισμό.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 11:06
Θα ακολουθήσουμε μεθόδους ΕΣΣΔ. Είδες κάναν παχύσαρκο τότε εκεί;
Για την Ελλάδα τι έχεις να προτείνεις;
Α, τίποτα. Καλά το φαντάστηκα.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
Re: Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
Μη γελάς ρε βλάκα, σιγά μην ασχοληθώ με τις πρωτοβουλίες του κινητού.
Μάθε ελληνικά, και βασικά παψε να διαστρεβλώνεις συνειδητά το οτιδήποτε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τόσα χρόνια τους χοντρούς τους κρυβαμε(από την τιβι, περιοδικά, show biz κτλ) γενικά η κοινωνία ήταν σε πολύ φάση body shaming. Πως φτάσαμε να είμαστε η νο1 χώρα σε παιδική παχυσαρκία;Lugozzi έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:51Ο Λόρδος δεν αποδέχθηκε ότι ήταν κορμαρα, θεος κλπNaida έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:27Παχύσαρκος υπήρξες γιατί μιμήθηκες κάποιον επίσης παχύσαρκο, υπέρβαρο κτλ που περιβαλλόταν ως πρότυπο από την τιβι;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:16 Για να γράψω και περί του θέματος , συμφωνώ στο να μην διαφημίζουμε το πάχος ως υγειές . Έχω υπάρξει παχύσαρκος και έχω δεχθεί υπερβολικό bullying . Δεν είμαι υπέρ του . Αλλά δεν είμαι και υπέρ της πολιτικής του “ φάε αν αισθάνεσαι εσύ καλά ” . Αν μου έλεγαν εμένα ότι είμαι εντάξει και τους άκουγα , τώρα μπορεί να ήμουν διακόσια πενήντα κιλά . Έβαζα δέκα κιλά τον χρόνο . Αλλά έκανα αγώνα και επειδή έχω πολύ σκατά μεταβολισμό ακόμα κάνω και είμαι εβδομήντα τρία κιλά γκόμενος . Και αν με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω απογόνους θα φροντίσω αν είναι στο χέρι μου να μην έρθουν αντιμέτωπα με το πάχος . Να σημειώσω ότι ακόμα , χρόνια μετά την απώλεια των κιλών με βασανίζει η παχυσαρκία διότι μου άφησε ενθύμιο ένα ζευγάρι γυναικομαστίας που φεύγει μόνο με πλαστική επέμβαση .
Γι αυτό και αδυνάτισε και έπαψε να είναι παχύσαρκος.
Και έκανε πολύ καλά για την ΥΓΕΙΑ του.
Σήμερα με την προσπάθεια της φυσιολογικοποιησης της παχυσαρκίας που προωθείται, μάλλον θα συνέβαινε το μπολνταρισμενο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
μα δεν μπορω, εισαι αστειοςOtto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:11Μη γελάς ρε βλάκα, σιγά μην ασχοληθώ με τις πρωτοβουλίες του κινητού.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
τους λαθρο επίσηςNaida έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:12
Τόσα χρόνια τους χοντρούς τους κρυβαμε(από την τιβι, περιοδικά, show biz κτλ) γενικά η κοινωνία ήταν σε πολύ φάση body shaming. Πως φτάσαμε να είμαστε η νο1 χώρα σε παιδική παχυσαρκία;
αλλα να που γεμισε η χώρα
κανονισε να σε δω πουθενα να ζητας equal pay με τους αντρες ...
- Otto Weininger
Είμαι ναι. Και αστείος, και όμορφος και διάφορα άλλα που θα ζηλευες.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:16μα δεν μπορω, εισαι αστειοςOtto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:11Μη γελάς ρε βλάκα, σιγά μην ασχοληθώ με τις πρωτοβουλίες του κινητού.
Εσύ όμως είσαι αυτά που σου είπα, οπότε θα πρέπει να το προσέξεις αυτό.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι αλλά κατεβαίνω συχνά Λάρισα.Juno έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:32Έμπαινες;mao mao έγραψε: 15 Ιουν 2022, 23:55γιατί ποιος είπε οτι η Μπάρκα είναι πρότυπο; Η Καριολοπούλου ουσιαστικά λέει οτι αν είσαι χοντρός δεν πρέπει να εμφανίζεσαι σε τιβι, περιοδικά κλπ.Arisvilla έγραψε: 15 Ιουν 2022, 23:49 Tσόκαρο γενικά η Λατινοπούλου αν και τα έχει βάλει και με τους ορκ δολοφόνους οπαδούς του μπαογκ και την συμπαθώ. Εδώ όμως έχει και κάποιο δίκιο γιατί δεν μπορεί να αποτελεί πρότυπο μια παχύσαρκη γυναίκα. Γιατί άσχετα του εμφανισιακού η παχυσαρκία θεωρείται και νόσημα. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει κάποιο άλλο θέμα υγείας η Δανάη και έχει περιττά κιλά αλλά αν δεν έχει καλό για την υγεία της θα είναι να χάσει κιλά.
Στη Θεσσαλονίκη δεν μένεις;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιουν 2022, 09:02 ... Εμένα αμά μου δινόταν η ευκαιρία και την πετύχαινα σε κάνα κλαμπ στη Λάρισα θα της την έπεφτα. Κανονικά όμως, με θράσσος.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:18Ναι αλλά κατεβαίνω συχνά Λάρισα.Juno έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:32Έμπαινες;mao mao έγραψε: 15 Ιουν 2022, 23:55
γιατί ποιος είπε οτι η Μπάρκα είναι πρότυπο; Η Καριολοπούλου ουσιαστικά λέει οτι αν είσαι χοντρός δεν πρέπει να εμφανίζεσαι σε τιβι, περιοδικά κλπ.
Στη Θεσσαλονίκη δεν μένεις;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιουν 2022, 09:02 ... Εμένα αμά μου δινόταν η ευκαιρία και την πετύχαινα σε κάνα κλαμπ στη Λάρισα θα της την έπεφτα. Κανονικά όμως, με θράσσος.
για να σπρωξεις?
- John Brown Gun Club
και πολυ μαλακας επισης.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:17Είμαι ναι. Και αστείος, και όμορφος και διάφορα άλλα που θα ζηλευες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μπα, έχω δουλειές εκεί. Πολλές φορές μένω τη νύχτα. Είμαι λίγο εκλεκτικός με τις γυναίκες. Με αυτή τη Λατινοπούλου όμως αν την πετύχαινα σε κανένα κλαμπ θα την πλησίαζα σίγουρα.Κος Mike έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:22
για να σπρωξεις?
![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εκστρατεία σε μια χώρα που ο αθλητισμός είναι προνόμιο των λίγων και τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών είναι αποκλεισμένα από αυτόν είναι ανέκδοτο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:48
Εκστρατεία σε μια χώρα που ο αθλητισμός είναι προνόμιο των λίγων και τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών είναι αποκλεισμένα από αυτόν είναι ανέκδοτο.
στη χωρα που τα σταδια ειναι ΔΩΡΕΑΝ
πήξε
- Otto Weininger
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 34 Απαντήσεις