Κι αυτή να σε μυρίσει θέλει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
Re: Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Για να γράψω και περί του θέματος , συμφωνώ στο να μην διαφημίζουμε το πάχος ως υγειές . Έχω υπάρξει παχύσαρκος και έχω δεχθεί υπερβολικό bullying . Δεν είμαι υπέρ του . Αλλά δεν είμαι και υπέρ της πολιτικής του “ φάε αν αισθάνεσαι εσύ καλά ” . Αν μου έλεγαν εμένα ότι είμαι εντάξει και τους άκουγα , τώρα μπορεί να ήμουν διακόσια πενήντα κιλά . Έβαζα δέκα κιλά τον χρόνο . Αλλά έκανα αγώνα και επειδή έχω πολύ σκατά μεταβολισμό ακόμα κάνω και είμαι εβδομήντα τρία κιλά γκόμενος . Και αν με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω απογόνους θα φροντίσω αν είναι στο χέρι μου να μην έρθουν αντιμέτωπα με το πάχος . Να σημειώσω ότι ακόμα , χρόνια μετά την απώλεια των κιλών με βασανίζει η παχυσαρκία διότι μου άφησε ενθύμιο ένα ζευγάρι γυναικομαστίας που φεύγει μόνο με πλαστική επέμβαση .
Μπραβο Λορδε!Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:07Όντως έκανα δίαιτα ( 120 κιλά το 2009 , 73 την στιγμή που γράφω ) .John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:32θυμαμαι τα επικα διηγηματα σου που εκανες διαιτα, γινοσουν ο Αυτοκρατωρ του Πλανητη και παντρευοσουν τη Σασα Μπαστα. Τι απεγινε αυτο το πλανο;
Σήμερα θα ήσουν ενας αντιστασιακος που μισούσε το παχυσαρκο σωμα του.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- John Brown Gun Club
Ειναι κατι σαν την ελληνιδα Lauren Southern.Naida έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:07Αυτό σκεφτόμουν. Είναι προφανώς μια πολύ όμορφη γυναίκα, με ότι παρεμβάσεις και αν έχει κάνει, το να κάνει τέτοιες κατινιστικες δηλώσεις για δήθεν τάχα μου τα πρότυπα υγείας, δεν της βγαίνει σε καλό. Σε λίγο θα σκούζει μου την λένε γιατί είμαι ωραία και με ζηλεύουν.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:57 Ενταξει, για να μαστε ειλικρινεις, τιποα απο αυτα δεν ειναι αυθορμητο, προκειται για σοκ τακτικες μαρκετινγκ με σκοπο να αναδειχθει η Λαντινοπουλου σε ινφλουενσερ της δεξιας, αλλα μαλλον το παραχεσε και της γυρισε μπουμερανγκ τωρα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Την είπε χοντρέλω; Την είπε φάλαινα;Μαδουραίος έγραψε: 15 Ιουν 2022, 23:21 Τα λόγια είναι πλέον περιττά για την Αφροδίτη Λατινοπούλου! Είτε προσπαθεί να προκαλέσει με κάθε της ανάρτηση, είτε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα…
Η… γνωστή για όλους τους λάθος λόγους πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, χτύπησε και πάλι και αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό της την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, αποκαλώντας την «λάθος πρότυπο»
https://www.larissanet.gr/2022/06/15/af ... s-ochetos/
ΟΧΙ!
Υπονόησε πως είναι παχύσαρκη και αυτός είναι ο επιστημονικός όρος.
Επίσης είπε πως δεν είναι σωστό να προβάλλονται τέτοια πρότυπα και έχει δίκιο.
Τα άλλα τα ζωντανά που σχολίαζαν στις φωτογραφίες της ότι είναι ωραία, είναι ok; Εγώ θα ντρεπόμουν στη θέση της για αυτά τα σχόλια.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Παχύσαρκος υπήρξες γιατί μιμήθηκες κάποιον επίσης παχύσαρκο, υπέρβαρο κτλ που περιβαλλόταν ως πρότυπο από την τιβι;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:16 Για να γράψω και περί του θέματος , συμφωνώ στο να μην διαφημίζουμε το πάχος ως υγειές . Έχω υπάρξει παχύσαρκος και έχω δεχθεί υπερβολικό bullying . Δεν είμαι υπέρ του . Αλλά δεν είμαι και υπέρ της πολιτικής του “ φάε αν αισθάνεσαι εσύ καλά ” . Αν μου έλεγαν εμένα ότι είμαι εντάξει και τους άκουγα , τώρα μπορεί να ήμουν διακόσια πενήντα κιλά . Έβαζα δέκα κιλά τον χρόνο . Αλλά έκανα αγώνα και επειδή έχω πολύ σκατά μεταβολισμό ακόμα κάνω και είμαι εβδομήντα τρία κιλά γκόμενος . Και αν με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω απογόνους θα φροντίσω αν είναι στο χέρι μου να μην έρθουν αντιμέτωπα με το πάχος . Να σημειώσω ότι ακόμα , χρόνια μετά την απώλεια των κιλών με βασανίζει η παχυσαρκία διότι μου άφησε ενθύμιο ένα ζευγάρι γυναικομαστίας που φεύγει μόνο με πλαστική επέμβαση .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Έμπαινες;

Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έμπαινες;mao mao έγραψε: 15 Ιουν 2022, 23:55γιατί ποιος είπε οτι η Μπάρκα είναι πρότυπο; Η Καριολοπούλου ουσιαστικά λέει οτι αν είσαι χοντρός δεν πρέπει να εμφανίζεσαι σε τιβι, περιοδικά κλπ.Arisvilla έγραψε: 15 Ιουν 2022, 23:49 Tσόκαρο γενικά η Λατινοπούλου αν και τα έχει βάλει και με τους ορκ δολοφόνους οπαδούς του μπαογκ και την συμπαθώ. Εδώ όμως έχει και κάποιο δίκιο γιατί δεν μπορεί να αποτελεί πρότυπο μια παχύσαρκη γυναίκα. Γιατί άσχετα του εμφανισιακού η παχυσαρκία θεωρείται και νόσημα. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει κάποιο άλλο θέμα υγείας η Δανάη και έχει περιττά κιλά αλλά αν δεν έχει καλό για την υγεία της θα είναι να χάσει κιλά.

Στη Θεσσαλονίκη δεν μένεις;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιουν 2022, 09:02 ... Εμένα αμά μου δινόταν η ευκαιρία και την πετύχαινα σε κάνα κλαμπ στη Λάρισα θα της την έπεφτα. Κανονικά όμως, με θράσσος.
Ο Λόρδος δεν αποδέχθηκε ότι ήταν κορμαρα, θεος κλπNaida έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:27Παχύσαρκος υπήρξες γιατί μιμήθηκες κάποιον επίσης παχύσαρκο, υπέρβαρο κτλ που περιβαλλόταν ως πρότυπο από την τιβι;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:16 Για να γράψω και περί του θέματος , συμφωνώ στο να μην διαφημίζουμε το πάχος ως υγειές . Έχω υπάρξει παχύσαρκος και έχω δεχθεί υπερβολικό bullying . Δεν είμαι υπέρ του . Αλλά δεν είμαι και υπέρ της πολιτικής του “ φάε αν αισθάνεσαι εσύ καλά ” . Αν μου έλεγαν εμένα ότι είμαι εντάξει και τους άκουγα , τώρα μπορεί να ήμουν διακόσια πενήντα κιλά . Έβαζα δέκα κιλά τον χρόνο . Αλλά έκανα αγώνα και επειδή έχω πολύ σκατά μεταβολισμό ακόμα κάνω και είμαι εβδομήντα τρία κιλά γκόμενος . Και αν με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω απογόνους θα φροντίσω αν είναι στο χέρι μου να μην έρθουν αντιμέτωπα με το πάχος . Να σημειώσω ότι ακόμα , χρόνια μετά την απώλεια των κιλών με βασανίζει η παχυσαρκία διότι μου άφησε ενθύμιο ένα ζευγάρι γυναικομαστίας που φεύγει μόνο με πλαστική επέμβαση .
Γι αυτό και αδυνάτισε και έπαψε να είναι παχύσαρκος.
Και έκανε πολύ καλά για την ΥΓΕΙΑ του.
Σήμερα με την προσπάθεια της φυσιολογικοποιησης της παχυσαρκίας που προωθείται, μάλλον θα συνέβαινε το μπολνταρισμενο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
:
Συνελθε και κάθε ελληνικά. Πουθενά δεν μείωσε την Μπάρκα. Άλλο είπε. Και έχει δίκιο.
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:48προφανως για να νοιωσει καλα με την παρτη της δεν της φτανει να σκαει περιουσιες σε πλαστικους και αισθητικους, πρεπει να μειωνει και τις αλλες γυναικες.Naida έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:42 Πλάκα πλάκα την είδα σε yt ρε αυτή είναι φουλ στην επιδιόρθωση. Αυτό το πρότυπο υγείας εννοεί;
Συνελθε και κάθε ελληνικά. Πουθενά δεν μείωσε την Μπάρκα. Άλλο είπε. Και έχει δίκιο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
Δεξιός να υποστηρίξει κάθε ρατσιστικό σχόλιο.Τι πιο σύνηθεςOtto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:53 :John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:48προφανως για να νοιωσει καλα με την παρτη της δεν της φτανει να σκαει περιουσιες σε πλαστικους και αισθητικους, πρεπει να μειωνει και τις αλλες γυναικες.Naida έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:42 Πλάκα πλάκα την είδα σε yt ρε αυτή είναι φουλ στην επιδιόρθωση. Αυτό το πρότυπο υγείας εννοεί;
- John Brown Gun Club
να Καθω ελληνικα;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:53 :John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:48προφανως για να νοιωσει καλα με την παρτη της δεν της φτανει να σκαει περιουσιες σε πλαστικους και αισθητικους, πρεπει να μειωνει και τις αλλες γυναικες.Naida έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:42 Πλάκα πλάκα την είδα σε yt ρε αυτή είναι φουλ στην επιδιόρθωση. Αυτό το πρότυπο υγείας εννοεί;
Συνελθε και Κάθε ελληνικά. Πουθενά δεν μείωσε την Μπάρκα. Άλλο είπε. Και έχει δίκιο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Otto Weininger
Ναι.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:56να Καθω ελληνικα;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:53 :John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:48
προφανως για να νοιωσει καλα με την παρτη της δεν της φτανει να σκαει περιουσιες σε πλαστικους και αισθητικους, πρεπει να μειωνει και τις αλλες γυναικες.
Συνελθε και Κάθε ελληνικά. Πουθενά δεν μείωσε την Μπάρκα. Άλλο είπε. Και έχει δίκιο.![]()
- John Brown Gun Club
Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:00Ναι.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:56να Καθω ελληνικα;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:53 :
Συνελθε και Κάθε ελληνικά. Πουθενά δεν μείωσε την Μπάρκα. Άλλο είπε. Και έχει δίκιο.![]()
- Otto Weininger
Έλα βρήκα λύσηΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Ιουν 2022, 11:15Όχι, φυσικά. Διότι εκεί ο λαός είχε πρόσβαση στον μαζικό αθλητισμό.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 11:06Θα ακολουθήσουμε μεθόδους ΕΣΣΔ. Είδες κάναν παχύσαρκο τότε εκεί;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Ιουν 2022, 11:02 Όταν οι Δεξιοί δεν έχουν επιχειρήματα καταφεύγουν στις προσωπικές επιθέσεις. Καμία έκπληξη, βέβαια.
Θα καθίσω αναπαυτικά στην πολυθρόνα μου πίνοντας το φραπέ μου και θα αναμένω με αγωνία ουσιαστικές προτάσεις από τους δεξιούς για το ζήτημα της παιδικής παχυσαρκίας.
Για την Ελλάδα τι έχεις να προτείνεις;
Α, τίποτα. Καλά το φαντάστηκα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 34 Απαντήσεις