φξδJohn Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 19:23O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 13:24 Βρε, οι πρώτοι που θα στοχοποιηθούν στα μετόπισθεν εδώ στην Ελλάδα που έχουμε 2 εκατομμύρια Μουσουλμάνους μετανάστες θα είναι αυτοί (το πρόσφυγες το βάζεις εσύ επειδή διαστρέφεις). Αν σηκώσουνε κεφάλι και πρόσφυγες και συστρατευθούν με τον εισβολέα, ε, θα την πληρώσουν κι αυτοί.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Άντε με το κανονάκι σου στα όρη και τα βουνά να κάνεις σκοποβολή σε κανα δένδρο για εξάσκηση και μη μου πρήζεις τους ορχς
Άντε μπράβο
Ο.Ι.αυτο που καταλαβαινω ειναι πως εισαι ενας εμετικος κυρ παντελης στην κοσμαρα του που περιμενει στα γεραματα μια ευκαιρια να σφαξει μεταναστες.O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 13:24 ............... Το αντίθετο έγραψα
Για συνεργασία κάποιων έσω με τους επιτιθέμενους Μουσλίμ
ΑΝ συνεργαστούν κάποιοι απ' αυτούς που είναι φανατίλες κατά του Ελληνισμού και κατά τής Χριστιανοσύνης, που είναι ο αιώνιος εχθρός τους, τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις;
Αυτοί είναι οι επιτιθέμενοι και εμείς φιλοξενούμε εκατομμύρια απ' αυτούς.
παρταλλιώωωως...
Ο.Ι.
Βρε πιτσιρίκο, σου είπα μη μου ζαλίζεις τους ορχς.
Δεν ακούς και δε βλέπεις παρά μόνο όσα θέλεις να δεις. "απαγορευμένες" λέξεις για την κοσμοθέασή σου. παραποιείς και το κείμενο
Θες δε θες. Θελω δε θέλω και αυτό είναι μέσα στα σχέδια στρατηγικής άμυνας τής Χώρας. Να επιτηρούνται όσοι πιθανολογείται ότι μπορεί να συστρατευθούν με τον εισβολέα. Κι εσύ ακόμα.
Εγώ τους ειδοποίησα ότι είμαι κατά τού εισβολέα. Απ' όπου κι αν προέρχεται.
Είπαμε...είμαι ο εξολοθρευτής που θέλει να φάει πρόσφυγες και μετανάστες και περιμένω να γίνει πόλεμος για να το κάνω αν το ήθελα
Ρε άει να σ' αλλάξει καμιά πάνα η μαμά σου με τις μλκς.
Ο.Ι.