!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εστω οτι απο αυριο ειμαστε σε πολεμο με την Τουρκια. Τι κανετε?

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.

Εστω οτι απο αυριο ειμαστε σε πολεμο με την Τουρκια. Τι κανετε?

Τρέχω στο πλησιεστερο στρατολογικο γραφειο και κατατάσσομαι να πολεμησω ακομα και αν δε με καλουνε αμεσα
20
22%
Βοηθαω οσο μπορω και περιμενω να κληθει η κλαση μου
24
26%
Δεν κανω τιποτα
16
17%
Φευγω στο εξωτερικο
15
16%
Κρυβομαι εντος χώρας να περάσει η μπορα/κανω τον μαυραγοριτη
8
9%
Αλλο (παρακαλω πειτε)
4
4%
Δεν ξερω/Δεν απαντω.
5
5%

Σύνολο ψήφων: 92

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Re: Εστω οτι απο αυριο ειμαστε σε πολεμο με την Τουρκια. Τι κανετε?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 19:23
O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 13:24 Βρε, οι πρώτοι που θα στοχοποιηθούν στα μετόπισθεν εδώ στην Ελλάδα που έχουμε 2 εκατομμύρια Μουσουλμάνους μετανάστες θα είναι αυτοί (το πρόσφυγες το βάζεις εσύ επειδή διαστρέφεις). Αν σηκώσουνε κεφάλι και πρόσφυγες και συστρατευθούν με τον εισβολέα, ε, θα την πληρώσουν κι αυτοί.
Τι δεν καταλαβαίνεις;

Άντε με το κανονάκι σου στα όρη και τα βουνά να κάνεις σκοποβολή σε κανα δένδρο για εξάσκηση και μη μου πρήζεις τους ορχς
Άντε μπράβο

Ο.Ι.
O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 13:24 ............... Το αντίθετο έγραψα
Για συνεργασία κάποιων έσω με τους επιτιθέμενους Μουσλίμ
ΑΝ συνεργαστούν κάποιοι απ' αυτούς που είναι φανατίλες κατά του Ελληνισμού και κατά τής Χριστιανοσύνης, που είναι ο αιώνιος εχθρός τους, τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις; :smt017
Αυτοί είναι οι επιτιθέμενοι και εμείς φιλοξενούμε εκατομμύρια απ' αυτούς.

παρταλλιώωωως... :lol:

Ο.Ι.

αυτο που καταλαβαινω ειναι πως εισαι ενας εμετικος κυρ παντελης στην κοσμαρα του που περιμενει στα γεραματα μια ευκαιρια να σφαξει μεταναστες.
φξδ
Βρε πιτσιρίκο, σου είπα μη μου ζαλίζεις τους ορχς.
Δεν ακούς και δε βλέπεις παρά μόνο όσα θέλεις να δεις. "απαγορευμένες" λέξεις για την κοσμοθέασή σου. παραποιείς και το κείμενο :011:

Θες δε θες. Θελω δε θέλω και αυτό είναι μέσα στα σχέδια στρατηγικής άμυνας τής Χώρας. Να επιτηρούνται όσοι πιθανολογείται ότι μπορεί να συστρατευθούν με τον εισβολέα. Κι εσύ ακόμα.
Εγώ τους ειδοποίησα ότι είμαι κατά τού εισβολέα. Απ' όπου κι αν προέρχεται.

Είπαμε...είμαι ο εξολοθρευτής που θέλει να φάει πρόσφυγες και μετανάστες και περιμένω να γίνει πόλεμος για να το κάνω αν το ήθελα :lol:

Ρε άει να σ' αλλάξει καμιά πάνα η μαμά σου με τις μλκς.

Ο.Ι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 11 Ιουν 2022, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 20:12 Με αλλα λογια, ειναι καλο να γνωριζεις κανεναν σκαφατο.
A, έτσι λένε τώρα τους διακινητές που χρεώνουν με το κεφάλι; Σκαφάτους; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγχίαλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγχίαλος »

σε ένα τέτοιο ερώτημα είχε δώσει απάντηση και ο Παναγιώταρος της χρυσής αυγής σε ερώτηση κάποιου χαζού, ο τύπος που τώρα είναι μέσα είπε οτι οι χρυσαυγιτες και εθνικιστές θα πάνε στο μέτωπο να πολεμήσουνε τους κακούς, φαίνετε οτι μάλλον δεν είχε πάρει haber οτι θα τον κλείσουν φυλακή
KRAKEN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KRAKEN »

πατησιωτης έγραψε: 11 Ιουν 2022, 20:29
KRAKEN έγραψε: 11 Ιουν 2022, 20:18 Δεν ξέρω αριθμό όσων θεωρητικά δε θα έπρεπε να φύγουν αλλά και στην Ελλάδα ακόμη υπάρχουν αρκετοί απόσο έχω πάρει χαμπάρι. Ο ίδιος ο ζελενσκι νομίζω έκανε μια δήλωση ότι είναι κατανοητό πολλοί να θέλουν να φύγουν .
Άλλο τι θέλουν αυτοί και άλλο τι κάνει αυτός. :D Έχει απαγορεύσει την έξοδο όλων των ανδρών από 18 έως 60 ετών.Έχει στείλει φύλλα επιστράτευσης και σε όσους είναι στο εξωτερικό.Ήλθε ένα σε ένα γνωστό γνωστού μου Ουκρανό στην Ελλάδα.Αυτός φυσικά μπορεί να μην πάει αλλά εάν το κάνει δεν ξέρω εάν θα μπορέσει να ξαναπάει και μετά τον πόλεμο.
Στην πράξη στη χειροτερη λαδωνουν τους συνοριοφύλακες. Οι οποίοι βασικά λάδωμα θέλουν και για να μην αφήσουν κάποιον στην ουρά εκκένωσης για δεκάδες ωρες.

Επίσης πολεμάει βασικά ο επαγγελματικός στρατός και εθελοντές πολλοι από τους οποίους εμπλέκονταν ήδη σε παραστρατιωτικες ομάδες, παρά το ότι η σύγκρουση είναι ευρεία .
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

πατησιωτης έγραψε: 11 Ιουν 2022, 20:24
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιουν 2022, 20:19 Στην ευρωπαϊκή ένωση είμαστε. Όποιος θέλει την κοπανάει, και είναι Ευρωπαίος πολίτης. Δε ζούμε στο 1922, άλλαξαν τα πράγματα. Όλοι οι νέοι θα φύγουν για Ιταλία, να συνεχίσουν την τραπ καριέρα τους. Υπάρχει έλλειψη εκεί.

Α,τώρα υπάρχει Ευρωπαική Ένωση; :lol: μόνο που αν συμβούν αυτά που λέει ο Scouser θα κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος και δεν θα βγάλει κιχ η Ευρωπαική Ένωση.Η βασική ενασχόληση της θα είναι ποιές κυρώσεις θα βάλει στην Τουρκία με πολλά μέλη να προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω και κανείς δεν θα έχει διάθεση να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των Ελλήνων φυγοστράτων.
Έχεις δει κανένα στην ΕΕ να ζητάει τον λόγο από την Ουκρανία επειδή έχει απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα όλων των ανδρών κάτω των 60 ετών;
Θα δείξει, αν γίνει ποτέ. Τώρα στην Ουκρανία, δεν είναι στην εε, και χλωμό κανείς να ασχολείται τι ηλικία έχει ο κάθε Ουκρανός. Απλά του δινουν την ιδιότητα του πρόσφυγα, για πολιτικούς νεοψυχροπολεμικους λόγους. Δε θα έχει και ο Έλλην χεστης το ίδιο προνόμιο, εφόσον λέμε πως η σύγκρουση έχει την απόλυτη ευθύνη της Τούρκιας, αλλά όπως και να έχει, ειμεθα Ευρωπαίοι πολίτες, και έχουμε δικαιώματα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
O I

runner έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:16 Υπόψιν πως μεγάλα ποσοστά ανυποταξίας έχει και ο τουρκικός στρατός.
Τα ποσοστά τους παίζει να είναι και μεγαλυτέρα από τα δικά μας.
Φυσικό δεν είναι με τόσα μέτωπα που έχει ανοίξει; που τους αντιμετωπίζει σα γενίτσαρους όπως τους προγόνους τους κι ας μη το γνωρίζουν;;

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
O I

nyxtovios έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:03
nostromos έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:01 οπως κανανε οι Ρωσοι ... μεταφερανε ανυποτακτους με ελικοπτερα και τους φουνταρανε απο τα 100 μετρα ... μετα λεγανε οτι προσπαθησαν να δραπετευσουν
:smt005:

Θα το κάνεις εσύ προσωπικά αυτό; ή θα κοιτάς από την τηλεόραση;

Το ερώτημα είναι διαφορετικό.

Τι θα έκανες αν βρισκόσουν - εσύ ή ο γιός σου - στο μέτωπο να σκοτώνεστε και σου έδιναν εντολή "πήγαινε να ρίξεις κάποιον/κάποιους που την έκαναν από το μέτωπο , να τους ρίξεις στα 100 μ. από το ελικόπτερο, ενώ εσάς κινδύνευε η ζωή σας, των γόνων σας ή των παιδιών σας";

Για πε

Ο.Ι.
Άβαταρ μέλους
O I

Citroenakias έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:35 Στην Ουκρανία τι έγινε δηλαδή;; Όλοι όσοι έφυγαν πρόσφυγες σε άλλες χώρες είναι τώρα καταζητουμενοι από τον Ζελενσκι για να τους βάλει ισόβια;; :smt005:

Οποιος είναι στρατοκαβλος πολεμάει, εμείς ποπ κορν και μπύρα, χοχοχο
Πω ρε πστμ
Κι άλλον παππού η πιτσιρικά πρέπει να προσέχω στα καταφύγια. που θα απαιτεί μάλιστα να του φέρνω ποπ κορν και την TV από το σπίτι του - για να βλέπει από συνήθεια την οθόνη - έστω και χωρίς ρεύμα;

Τι έχουμε να τραβήξουμε κι εμείς στα μετόπισθεν αν γίνει το απονενοημένο :011:

Ο.Ι.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Scouser έγραψε: 11 Ιουν 2022, 19:53 Θεωρώ το σενάριο περί γενικής επιστράτευσης σχεδόν εντελώς απίθανο, οπότε η συζήτηση που γίνεται εδώ το μόνο νόημα που έχει είναι να βγάζει ο καθένας τα σώψυχά του απέναντι στην γενικότερη προοπτική ''να γίνει κάτι'' με την Τουρκία.
Ακριβως αυτο. Ο μονος που εξεταζει το θεμα ρεαλιστικα εισαι εσυ εδω μεσα. Ο σκοπος υπαρξης αυτου του νηματος δεν εχει καμια σχεση με την περιγραφη μιας πραγματικης εμπλοκης, αλλα για να τσιτωσει το πατριδομετρο και να εντοπιστει ο "εσωτερικος εχθρος".
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 21:05
nostromos έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:01 οπως κανανε οι Ρωσοι ... μεταφερανε ανυποτακτους με ελικοπτερα και τους φουνταρανε απο τα 100 μετρα ... μετα λεγανε οτι προσπαθησαν να δραπετευσουν

Τι θα έκανες αν βρισκόσουν - εσύ ή ο γιός σου - στο μέτωπο να σκοτώνεστε και σου έδιναν εντολή "πήγαινε να ρίξεις κάποιον/κάποιους που την έκαναν από το μέτωπο , να τους ρίξεις στα 100 μ. από το ελικόπτερο, ενώ εσάς κινδύνευε η ζωή σας, των γόνων σας ή των παιδιών σας";

Για πε

Ο.Ι.
Σόρρυ τύπε αλλά δεν αναγκάζω εγώ κανέναν να πάει σε κάποιο μέτωπο. Οπότε δεν με αφορά τι κάνει ο γιος του γείτονα, όπως και αυτόν δεν πρέπει να τον αφορά τι κάνω εγώ, εφόσον δεν είμαι εγώ υπέυθυνος που πήγε στο μέτωπο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 21:50
Scouser έγραψε: 11 Ιουν 2022, 19:53 Θεωρώ το σενάριο περί γενικής επιστράτευσης σχεδόν εντελώς απίθανο, οπότε η συζήτηση που γίνεται εδώ το μόνο νόημα που έχει είναι να βγάζει ο καθένας τα σώψυχά του απέναντι στην γενικότερη προοπτική ''να γίνει κάτι'' με την Τουρκία.
Ακριβως αυτο. Ο μονος που εξεταζει το θεμα ρεαλιστικα εισαι εσυ εδω μεσα. Ο σκοπος υπαρξης αυτου του νηματος δεν εχει καμια σχεση με την περιγραφη μιας πραγματικης εμπλοκης, αλλα για να τσιτωσει το πατριδομετρο και να εντοπιστει ο "εσωτερικος εχθρος".
Σιγά τον βαρύ κι ασήκωτο "εσωτερικό εχθρό". Όταν κινδυνέψει το κωλαράκι τους, την ίδια ακριβώς αντίδραση θα έχουν. Όπως μέσα έτσι κι έξω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

πατησιωτης έγραψε: 11 Ιουν 2022, 20:24
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιουν 2022, 20:19 Στην ευρωπαϊκή ένωση είμαστε. Όποιος θέλει την κοπανάει, και είναι Ευρωπαίος πολίτης. Δε ζούμε στο 1922, άλλαξαν τα πράγματα. Όλοι οι νέοι θα φύγουν για Ιταλία, να συνεχίσουν την τραπ καριέρα τους. Υπάρχει έλλειψη εκεί.

Α,τώρα υπάρχει Ευρωπαική Ένωση; :lol: μόνο που αν συμβούν αυτά που λέει ο Scouser θα κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος και δεν θα βγάλει κιχ η Ευρωπαική Ένωση.Η βασική ενασχόληση της θα είναι ποιές κυρώσεις θα βάλει στην Τουρκία με πολλά μέλη να προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω και κανείς δεν θα έχει διάθεση να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των Ελλήνων φυγοστράτων.
Έχεις δει κανένα στην ΕΕ να ζητάει τον λόγο από την Ουκρανία επειδή έχει απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα όλων των ανδρών κάτω των 60 ετών;

Η Ουκρανία όπως και η Ρωσσια δεν είναι στην ΕΕ.

Τι τσακωνεστε; :lol:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 21:50

Ο εσωτερικός εχθρος ποιος είναι; :smt005:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
O I

nyxtovios έγραψε: 11 Ιουν 2022, 21:51

Για πε

Ο.Ι.
Σόρρυ τύπε αλλά δεν αναγκάζω εγώ κανέναν να πάει σε κάποιο μέτωπο. Οπότε δεν με αφορά τι κάνει ο γιος του γείτονα, όπως και αυτόν δεν πρέπει να τον αφορά τι κάνω εγώ, εφόσον δεν είμαι εγώ υπέυθυνος που πήγε στο μέτωπο.
Άρα δε θα πας

Ευχαριστώ για την απάντηση και συγνώμη για την ενόχληση

Ο.Ι.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 22:03
nyxtovios έγραψε: 11 Ιουν 2022, 21:51

Για πε

Ο.Ι.
Άρα δε θα πας

Ευχαριστώ για την απάντηση και συγνώμη για την ενόχληση

Ο.Ι.
Δεν ξέρω τι θα κάνω ή αν θα μπορώ να διαλέξω. Η απάντηση μου αφορούσε το γεγονός ότι δεν γίνεται να αναγκάσεις κόσμο με τη δικαιολογία ότι πανε και άλλοι και δεν πρέπει να τους αδικήσουμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”