Ξεπερνάω την προσωπική επίθεση απλά υπενθυμίζοντας ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμά να μιλάς εκ μέρους μου εκφράζοντας, για λογαριασμό μου, τι γουστάρω, τι σκέπτομαι, τι αισθάνομαι ή ότι ειδικά δε όταν πρώτον δεν έχω εκφράσει ήδη κάτι τέτοιο από μόνος μου και δεύτερον για να στήσεις αχυρανθρώπους να τους κάνεις μπίου μπίου εσύ ως ΗΘΙΚΟ άτομο, για να γενικεύεις ή για οποιαδήποτε άλλη μαλακία δέρνει τον εγκέφαλό σου περιστασιακά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:05για να χρησιμοποιούν κάποιοι διακινητές, σημαίνει πως υπάρχει ανθρώπινη δυστυχία. οι Ουκρανοί δε χρειάζονται, γιατί έχουν ανοίξει όλα τα σύνορα γι αυτούς, και διαμοιραζονται με σχέδιο. Πι άλλοι απλά στοιβάζονται σε άθλια στρατόπεδα, κι εσύ βλέπεις μονάχα όσους εκμεταλλεύονται την αθλιότητα τους, Ενώ απλά το ίδιο τον πυρήνα της δυστυχίας, τον γράφεις στα αρχιδια σου, και τις ζωές σας. Συγνώμη παλικάρι, αλλά είσαι πολύ χειρότερος από τους λαθροδιακινητές που λες. Αυτοί τουλάχιστον έστω για κέρδος, ικανοποιούν κάποιες ανάγκες. Εσύ απλά είσαι ένας σταρχιδιστης κανίβαλος.sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2022, 21:39Με τι να πονάω ρε φίλε;
Με μια εικόνα που δείχνει έναν άνθρωπο να κουβαλάει ένα μωράκι;
Είσαι στα καλά σου;
Τόσα μικρά παιδάκια που πνίγηκαν στο Αιγαίο στα αλήθεια πιστεύεις ότι τα έπνιξε το ελληνικό λιμενικό και όχι οι γαμώσταυροι οι λαθροδιακινητές είτε είναι Τούρκοι είτε είναι Έλληνες είτε είναι ότι είναι το μουνί της μάνας τους;
Για μήπως πραγματικά πιστεύεις ότι χαίρομαι με τους πνιγμούς μικρών παιδιών ή οποιουδήποτε ανθρώπου ftm;
Για σύνελθε λιγάκι, η Ελλάδα έχει επωμισθεί τρομερά δυσανάλογο βάρος όσον αφορά στο λαθρομεταναστευτικό - προσφυγικό πρώτον και δεύτερον το 100% της ευθύνης για τους θανάτους αυτών των ανθρώπων βαραίνει αποκλειστικά τα καθάρματα που βγάζουν χρήμα από αυτήν την ΜΠΙΖΝΑ, γιατί ΜΠΙΖΝΑ είναι.
Γκέγκε;
Πάμε παρακάτω λοιπόν.
Ποιος σου είπε εσένα ότι εγώ γουστάρω τα "στρατόπεδα" που λες, με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλλίτερο για αυτούς τους ανθρώπους, κοστολογημένα (από που θα αντληθούν οι πόροι, τι πρέπει να γίνει με αυτούς τους πόρους κτλ) και κυρίως ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας ως λαός - κράτος - έθνος απέναντί σε αυτήν την κατάσταση και σε ποιον βαθμό ανταποκρινόμαστε σε αυτό ειδικότερα σε σχέση με άλλους λαούς - κράτη - έθνη;
Επίσης, λες ότι είμαι χειρότερος από τους λαθροδιακινητές οι οποίοι χώνουν σε σάπιες βάρκες ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη με αποτέλεσμα πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι να πνίγονται, χτύπα ένα φραπόγαλο