!!! DEVELOPMENT MODE !!!

#metonTayip μέρος 3ο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.

Είναι προδοτική, πλέον, στάση;

Ναι
36
65%
Όχι, υπερασπίζονται το δίκιο και την ανθρωπιά.
19
35%

Σύνολο ψήφων: 55

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: #metonTayip μέρος 3ο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:05
sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2022, 21:39
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιουν 2022, 19:40
Αφού πονάς, άσε τις θεωρίες τώρα.
Με τι να πονάω ρε φίλε;
Με μια εικόνα που δείχνει έναν άνθρωπο να κουβαλάει ένα μωράκι;
Είσαι στα καλά σου;
Τόσα μικρά παιδάκια που πνίγηκαν στο Αιγαίο στα αλήθεια πιστεύεις ότι τα έπνιξε το ελληνικό λιμενικό και όχι οι γαμώσταυροι οι λαθροδιακινητές είτε είναι Τούρκοι είτε είναι Έλληνες είτε είναι ότι είναι το μουνί της μάνας τους;
Για μήπως πραγματικά πιστεύεις ότι χαίρομαι με τους πνιγμούς μικρών παιδιών ή οποιουδήποτε ανθρώπου ftm;
Για σύνελθε λιγάκι, η Ελλάδα έχει επωμισθεί τρομερά δυσανάλογο βάρος όσον αφορά στο λαθρομεταναστευτικό - προσφυγικό πρώτον και δεύτερον το 100% της ευθύνης για τους θανάτους αυτών των ανθρώπων βαραίνει αποκλειστικά τα καθάρματα που βγάζουν χρήμα από αυτήν την ΜΠΙΖΝΑ, γιατί ΜΠΙΖΝΑ είναι.
Γκέγκε;
για να χρησιμοποιούν κάποιοι διακινητές, σημαίνει πως υπάρχει ανθρώπινη δυστυχία. οι Ουκρανοί δε χρειάζονται, γιατί έχουν ανοίξει όλα τα σύνορα γι αυτούς, και διαμοιραζονται με σχέδιο. Πι άλλοι απλά στοιβάζονται σε άθλια στρατόπεδα, κι εσύ βλέπεις μονάχα όσους εκμεταλλεύονται την αθλιότητα τους, Ενώ απλά το ίδιο τον πυρήνα της δυστυχίας, τον γράφεις στα αρχιδια σου, και τις ζωές σας. Συγνώμη παλικάρι, αλλά είσαι πολύ χειρότερος από τους λαθροδιακινητές που λες. Αυτοί τουλάχιστον έστω για κέρδος, ικανοποιούν κάποιες ανάγκες. Εσύ απλά είσαι ένας σταρχιδιστης κανίβαλος.
Ξεπερνάω την προσωπική επίθεση απλά υπενθυμίζοντας ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμά να μιλάς εκ μέρους μου εκφράζοντας, για λογαριασμό μου, τι γουστάρω, τι σκέπτομαι, τι αισθάνομαι ή ότι ειδικά δε όταν πρώτον δεν έχω εκφράσει ήδη κάτι τέτοιο από μόνος μου και δεύτερον για να στήσεις αχυρανθρώπους να τους κάνεις μπίου μπίου εσύ ως ΗΘΙΚΟ άτομο, για να γενικεύεις ή για οποιαδήποτε άλλη μαλακία δέρνει τον εγκέφαλό σου περιστασιακά.
Πάμε παρακάτω λοιπόν.
Ποιος σου είπε εσένα ότι εγώ γουστάρω τα "στρατόπεδα" που λες, με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλλίτερο για αυτούς τους ανθρώπους, κοστολογημένα (από που θα αντληθούν οι πόροι, τι πρέπει να γίνει με αυτούς τους πόρους κτλ) και κυρίως ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας ως λαός - κράτος - έθνος απέναντί σε αυτήν την κατάσταση και σε ποιον βαθμό ανταποκρινόμαστε σε αυτό ειδικότερα σε σχέση με άλλους λαούς - κράτη - έθνη;
Επίσης, λες ότι είμαι χειρότερος από τους λαθροδιακινητές οι οποίοι χώνουν σε σάπιες βάρκες ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη με αποτέλεσμα πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι να πνίγονται, χτύπα ένα φραπόγαλο :e045:.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:24

Με τι να πονάω ρε φίλε;
Είσαι στα καλά σου;
Τόσα μικρά παιδάκια που πνίγηκαν στο Αιγαίο στα αλήθεια πιστεύεις ότι τα έπνιξε το ελληνικό λιμενικό και όχι οι γαμώσταυροι οι λαθροδιακινητές είτε είναι Τούρκοι είτε είναι Έλληνες είτε είναι ότι είναι το μουνί της μάνας τους;
Για μήπως πραγματικά πιστεύεις ότι χαίρομαι με τους πνιγμούς μικρών παιδιών ή οποιουδήποτε ανθρώπου ftm;
Για σύνελθε λιγάκι, η Ελλάδα έχει επωμισθεί τρομερά δυσανάλογο βάρος όσον αφορά στο λαθρομεταναστευτικό - προσφυγικό πρώτον και δεύτερον το 100% της ευθύνης για τους θανάτους αυτών των ανθρώπων βαραίνει αποκλειστικά τα καθάρματα που βγάζουν χρήμα από αυτήν την ΜΠΙΖΝΑ, γιατί ΜΠΙΖΝΑ είναι.
Γκέγκε;
για να χρησιμοποιούν κάποιοι διακινητές, σημαίνει πως υπάρχει ανθρώπινη δυστυχία. οι Ουκρανοί δε χρειάζονται, γιατί έχουν ανοίξει όλα τα σύνορα γι αυτούς, και διαμοιραζονται με σχέδιο. Πι άλλοι απλά στοιβάζονται σε άθλια στρατόπεδα, κι εσύ βλέπεις μονάχα όσους εκμεταλλεύονται την αθλιότητα τους, Ενώ απλά το ίδιο τον πυρήνα της δυστυχίας, τον γράφεις στα αρχιδια σου, και τις ζωές σας. Συγνώμη παλικάρι, αλλά είσαι πολύ χειρότερος από τους λαθροδιακινητές που λες. Αυτοί τουλάχιστον έστω για κέρδος, ικανοποιούν κάποιες ανάγκες.Εσύ απλά είσαι ένας σταρχιδιστης κανίβαλος.
:lol: :lol: :lol:

Καλά, ας κόψουν το επίδομα της Αργοναυτικής εκστρατείας από τον κάθε Ιάσονα της προχωπετεινίτσας και θα πάνε τα ανθρωπιστικά συνεργεία στα βουνά να ψάχνουν το χρυσόμαλλο δέρας για να ζεστάνουν τους δυστυχισμένους.

Γελοίοι.
ο Ιάσονας συμμετέχει όσο μπορεί να βοηθήσει σε μια ανθρώπιστικη καταστροφή, όπως έχουν κάνει τόσοι και τόσοι σε όσες έχουν γίνει στο παρελθόν. το να λες κυνικες παπαριες σε ένα φόρουμ, δεν ειναι κάτι που μπορεί να αντιπαρατεθει με σοβαρές αξιώσεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:26

Με τι να πονάω ρε φίλε;
Είσαι στα καλά σου;
Γκέγκε;
για να χρησιμοποιούν κάποιοι διακινητές, σημαίνει πως υπάρχει ανθρώπινη δυστυχία. οι Ουκρανοί δε χρειάζονται, γιατί έχουν ανοίξει όλα τα σύνορα γι αυτούς, και διαμοιραζονται με σχέδιο. Πι άλλοι απλά στοιβάζονται σε άθλια στρατόπεδα, κι εσύ βλέπεις μονάχα όσους εκμεταλλεύονται την αθλιότητα τους, Ενώ απλά το ίδιο τον πυρήνα της δυστυχίας, τον γράφεις στα αρχιδια σου, και τις ζωές σας. Συγνώμη παλικάρι, αλλά είσαι πολύ χειρότερος από τους λαθροδιακινητές που λες. Αυτοί τουλάχιστον έστω για κέρδος, ικανοποιούν κάποιες ανάγκες. Εσύ απλά είσαι ένας σταρχιδιστης κανίβαλος.
Ξεπερνάω την προσωπική επίθεση απλά υπενθυμίζοντας ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμά να μιλάς εκ μέρους μου εκφράζοντας, για λογαριασμό μου, τι γουστάρω, τι σκέπτομαι, τι αισθάνομαι ή ότι ειδικά δε όταν πρώτον δεν έχω εκφράσει ήδη κάτι τέτοιο από μόνος μου και δεύτερον για να στήσεις αχυρανθρώπους να τους κάνεις μπίου μπίου εσύ ως ΗΘΙΚΟ άτομο, για να γενικεύεις ή για οποιαδήποτε άλλη μαλακία δέρνει τον εγκέφαλό σου περιστασιακά.
Πάμε παρακάτω λοιπόν.
Ποιος σου είπε εσένα ότι εγώ γουστάρω τα "στρατόπεδα" που λες, με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλλίτερο για αυτούς τους ανθρώπους, κοστολογημένα (από που θα αντληθούν οι πόροι, τι πρέπει να γίνει με αυτούς τους πόρους κτλ) και κυρίως ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας ως λαός - κράτος - έθνος απέναντί σε αυτήν την κατάσταση και σε ποιον βαθμό ανταποκρινόμαστε σε αυτό ειδικότερα σε σχέση με άλλους λαούς - κράτη - έθνη;
Επίσης, λες ότι είμαι χειρότερος από τους λαθροδιακινητές οι οποίοι χώνουν σε σάπιες βάρκες ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη με αποτέλεσμα πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι να πνίγονται, χτύπα ένα φραπόγαλο :e045:.
Δεν είναι 5χρονα,ουτε κάποιοι καθυστερημενοι.για να το κάνουν αυτό, σημαίνει πως έχουν ανάγκη . Άλλοι έχουν τα σύνορα ανοιχτά, για πολιτικούς λόγους. Αυτοί τα έχουν κλειστά, κι ας είναι αρκετές φορές, και μεγαλύτερη ανάγκη. Είναι σα να λες πως εντάξει, δεν είναι σωστό να εκμεταλλεύεσαι την πείνα του άλλου. Άστον να ψοφήσει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:27
ο Ιάσονας συμμετέχει όσο μπορεί να βοηθήσει σε μια ανθρώπιστικη καταστροφή, όπως έχουν κάνει τόσοι και τόσοι σε όσες έχουν γίνει στο παρελθόν. το να λες κυνικες παπαριες σε ένα φόρουμ, δεν ειναι κάτι που μπορεί να αντιπαρατεθει με σοβαρές αξιώσεις.
Ιάσων είναι το όνομα. Τρισύλλαβο.

Μάθε να το προφέρεις σωστά και άσε τις μουλτικούλτι καραμπαμπίστικες επεκτάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:32
sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:26
Πάμε παρακάτω λοιπόν.
Δεν είναι 5χρονα,ουτε κάποιοι καθυστερημενοι.για να το κάνουν αυτό, σημαίνει πως έχουν ανάγκη . Άλλοι έχουν τα σύνορα ανοιχτά, για πολιτικούς λόγους. Αυτοί τα έχουν κλειστά, κι ας είναι αρκετές φορές, και μεγαλύτερη ανάγκη. Είναι σα να λες πως εντάξει, δεν είναι σωστό να εκμεταλλεύεσαι την πείνα του άλλου. Άστον να ψοφήσει.
Όχι φίλε μου, αυτό το λες εσύ ως αποτέλεσμά αυτού που έχεις στο μυαλό σου σύμφωνα με τις δικές σου προσλαμβάνουσες και την επεξεργαστική - αναλυτική ισχύ του.
Εγώ δεν λέω αυτό το πράμα, λέω κάτι διαφορετικό ασχέτως αν το πιάνεις ή ότι.
Άμα θέλεις κάνε μία απόπειρα να απαντήσεις στις ερωτήσεις που σου έθεσα στην προηγούμενη μου δημοσίευση, δεν είναι ανάγκη "να απαντήσεις σε εμένα" αλλά εάν σε ενδιαφέρει, πριν προλάβεις να προκαταβάλεις την σκέψη μου, τουλάχιστο προσπάθησε να την κατανοήσεις.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Τα ζαιοτρόλ του Twitter δίνουν το σύνθημα

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:o :o :_: :roll:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος

viewtopic.php?f=29&t=19600&start=15&hilit=tayip

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Χιλια πραγματα να συζητησεις αν εχουμε δικιο ή αδικο ως Ελλαδα σε επιμερους θεματα

Αλλα αυτο το πραγμα που θαυμαζουν διαφοροι αριστεροι (που είναι "με τον ανθρωπο") ενα απο τα πιο καταπιεστικα καθεστωτα στον κοσμο...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Zelda έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:19 Χιλια πραγματα να συζητησεις αν εχουμε δικιο ή αδικο ως Ελλαδα σε επιμερους θεματα

Αλλα αυτο το πραγμα που θαυμαζουν διαφοροι αριστεροι (που είναι "με τον ανθρωπο") ενα απο τα πιο καταπιεστικα καθεστωτα στον κοσμο...
Δεν ξέρω να θαύμασαν ποτέ αριστεροί ένα ΜΗ καταπιεστικό καθεστώς.Μόνο καταπιεστικά καθεστώτα θαύμασαν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

πατησιωτης έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:23
Zelda έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:19 Χιλια πραγματα να συζητησεις αν εχουμε δικιο ή αδικο ως Ελλαδα σε επιμερους θεματα

Δεν ξέρω να θαύμασαν ποτέ αριστεροί ένα ΜΗ καταπιεστικό καθεστώς.Μόνο καταπιεστικά καθεστώτα θαύμασαν.
Ισχύει.

Και ακριβώς γι' αυτό οι Τούρκοι μπορεί να μην κατέλαβαν ακόμη ακατοίκητα νησιά αλλά το ακατοίκητο των αλλούτερων το έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Κώλο ποτε θα δέιξετε δεξιούληδες όπως τοτε με τα συλλαλητήρια; Γιατί προδοτολογίες χωρίς κώλο δε λέει
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

πατησιωτης έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:23

Ναι, γενικα η αριστερα στις διαφορες εκφανσεις της ειναι ανυποκριτα υπερ του ολοκληρωτισμου και της ανελευθεριας, προκειμενου να επιτευχθει η ισοτητα

Στην Ελλάδα όμως υπήρξε και περίοδος που ο τοτε Συνασπισμός ήταν εστω οριακα στο εσωτερικό του με ειλικρίνεια υπερ της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και κατα ολοκληρωτικων λογικων... Για αυτο και εφτασε σε σημειο να μη μπει στη Βουλη βεβαια και το γυρισε στον αντισυστημισμο κι αυτος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”