Ε τωρα δεν θα μετατρεψουμε τις υποθεσεις σου σε γεγονοτα,ελεοcΜηχανικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:45 Δεν σου έχω πει επανειλημμένα ότι στις τοπικές εφημερίδες της Καλαμάτας υπάρχουν αγγελίες που λένε:
«Αγοράζω μειονεκτικά λάδια»
Που λες τα πάνε αυτά τα λάδια;
Στις μεγάλες εταιρίες που κάνουν ραφινάρισμα και τυποποίηση για να τα τρώνε τα κορόιδα σαν εσένα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εμεις το λαδι μας το ξερουμε. Ξερουμε και τι εχει μεσα και πως βγηκε και τι ειναι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:46Αρα τελικα το αν ο παραγωγος το λαδι που το πουλαει το δινει και στην οικογενεια του να το φαει δεν παιζει και κανεναν ρολοGeorge_V έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:43Tι πως τα ξερω? Το λιοτριβι που εχει συγγενης μου δεν ξερω?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:15 Δεν καταλαβαινω πως τα ξερεις αυτα για το λιοτριβι
Να σου πω
Αν σου φερω λαδι Κινεζου παραγωγου με το οποιο ταιζει την οικογενεια του θα το φας;
Θα σε σοκαρω και εσενα αλλα ολα τα αγροτικα προιοντα παγκοσμιως(εκτος απο τα αυτοφυη) καλλιεργουνται απο παραγωγους
Ιες να αμς πεις οτι πρεπει αν καταργηθουν ολοι οι ελεγχοι παγκοσμιως στα αγροτικα προιοντα;
Λαδι Κινεζου φαε συ αμα θες (μπορει να ειναι και καλυτερο απο του λιντλ που ξερεις?). Εγω αλλο λαδι απο το δικο μου δεν τρώω.
Ε τοτε γιατι το γραφετε και το ξαναγραφετε;
Εσυ για τα ορυκτέλαια που αγοράζεις απο τα Λιντλ ζητα πιστοποιηση απο το Χημειο του Κράτους γιατι δεν ξερεις τι ειναι μεσα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ε αυτό είναι το πόιντ. Ο Γιαννόπουλος λέει ότι αυτές οι εταιρείες τον μπέρνουν. Οι δύο τρεις μεγάλες όμως που θέλει να υπάρξουν μελλοντικά - κολλοσοί όμως να γουστάρουμε - θα το πουλάνε σε γυάλινο (με φρέσκο γυαλί κιόλας μη σου πω)hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:41Τι να σου πω, δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με λάδι να σκουριάζει. Ίσως γι' αυτό χρησιμοποιούμε λάδι για την σκουριά; Ο ντενεκές μπορεί να σκουριάσει αν έρθει σε επαφή με οξυγόνο και το ίδιο συμβαίνει και με το λάδι, δηλαδή αρχίζει και οξειδώνεται. Αυτό όμως αφού ανοίξει η συσκευασία και εννοείται πως αφορά όλες τις συσκευασίες. Το λάδι διατηρείται καλύτερα στο γυαλί. Οι εταιρείες πουλάνε κυρίως PET και ντενεκέδες, πολύ σπανιότερα γυαλί.Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:28 Και σε ξαναρωτάω ρε ποιητή που του τη λες του ανθρώπου για τα ωραία μας τα πλαστικά, ο ντενεγκές δεν αφήνει γάνα;![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Λες να έχουν οι παραγωγή εργοστάσιο να κάνουν την επεξεργασία-ραφινάρισμα που χρειάζονται αυτά τα λάδια για να γίνουν βρώσιμα;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:47Ε τωρα δεν θα μετατρεψουμε τις υποθεσεις σου σε γεγονοτα,ελεοcΜηχανικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:45 Δεν σου έχω πει επανειλημμένα ότι στις τοπικές εφημερίδες της Καλαμάτας υπάρχουν αγγελίες που λένε:
«Αγοράζω μειονεκτικά λάδια»
Που λες τα πάνε αυτά τα λάδια;
Στις μεγάλες εταιρίες που κάνουν ραφινάρισμα και τυποποίηση για να τα τρώνε τα κορόιδα σαν εσένα.![]()
Στην Μεσσηνία δεν υπάρχει κανένα τέτοιο εργοστάσιο.
- hellegennes
Η κύρια αιτία που ένα τρόφιμο καθίσταται μη ασφαλές είναι η συμπίεση του κέρδους για τον παραγωγό είτε είναι συνεταιρισμός είτε ιδιώτης είτε εταιρεία. Όταν κάποιες γερμανικές αλυσίδες απαιτούν αγορά σε μικρές τιμές, συμπιέζουν το περιθώριο κέρδους της αλυσίδας με χαμένο την ασφάλεια, που είναι κοστοβόρος παράγοντας. Αυτές οι γερμανικές αλυσίδες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, αλλά ενδιαφέρονται από ελάχιστα ως καθόλου.Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:49 Ε αυτό είναι το πόιντ. Ο Γιαννόπουλος λέει ότι αυτές οι εταιρείες τον μπέρνουν. Οι δύο τρεις μεγάλες όμως που θέλει να υπάρξουν μελλοντικά - κολλοσοί όμως να γουστάρουμε - θα το πουλάνε σε γυάλινο (με φρέσκο γυαλί κιόλας μη σου πω)![]()
Τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ότι πληγώνεται ο Γιαννόπουλος με αυτήν την αλήθεια που λες για τις μεγάλες εταιρείες δεν είναι πραγματικότητα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν γνωριζω καποια Γερμανικη εταιρεια που να τυποποιει ελαιολαδο και να το πουαει στην Ελληνικη αγορα
Σε πια αναφερεσετε;
Σε πια αναφερεσετε;
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Σε καμμιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτό που ονομάζεις γάνα είναι η κοινώς λεγόμενη μούργα και είναι ιζήματα από το ίδιο το λάδι, που το φυγοκεντρικό φιλτράρισμα (DeLaval) κατά την επεξεργασία δεν καταφέρνει να διαχωρίσει.Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:28 Και σε ξαναρωτάω ρε ποιητή που του τη λες του ανθρώπου για τα ωραία μας τα πλαστικά, ο ντενεγκές δεν αφήνει γάνα;
Οι τενεκέδες είναι γαλβανισμένοι και σπάνια σκουριάζουν από ελάττωμα κατασκευής που δεν είναι πια τόσα πολλά.
Οι νοικοκύρηδες έχουν μικρές αντλίες και μεταγγίζουν το λάδι σε μπουκάλι, για την καθημερινή χρήση, φροντίζοντας να μην ακουμπάει ο πάτος στην αντλίας στον πάτο του τενεκέ και τραβάει την μούργα.
Αν έχω λάθος οι παραγωγοί να με διορθώσουν.
Ιζήματα μπορεί να βρεις και σε πολυκαιρισμένα μπουκάλια κόκκινου κρασιού.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Πλαστικό Βρυσάκι για Μεταλλικά Δοχεία Λαδιού 5, 10 και 17 λίτρων (τενεκέ)
http://special-products.gr/eshop/produc ... cts_id=150

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πρακτικό, χρήσιμο και λογική τιμή, μόνο που δεν το βρίσκεις εύκολα στο εμπόριο και αν το παραγγείλεις μέσω νετ θα ακριβύνει περισσότερο.Μηχανικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:27 Πλαστικό Βρυσάκι για Μεταλλικά Δοχεία Λαδιού 5, 10 και 17 λίτρων (τενεκέ)
![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Πάρε μερικά και πούλα τα στην λαϊκή για να βγάλεις τα έξοδα των μεταφορικών.Nandros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:48Πρακτικό, χρήσιμο και λογική τιμή, μόνο που δεν το βρίσκεις εύκολα στο εμπόριο και αν το παραγγείλεις μέσω νετ θα ακριβύνει περισσότερο.Μηχανικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:27 Πλαστικό Βρυσάκι για Μεταλλικά Δοχεία Λαδιού 5, 10 και 17 λίτρων (τενεκέ)
![]()
.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Το λάδι που έχουν οι ελαιοπαραγωγοί για δικό τους είναι στο 95% των περιπτώσεων βιολογικό. Αν πρόκειται για μεγαλοπαραγωγό είναι λογικό να παράγει και μη βιολογικό λάδι. Λάδι που είναι καθαρά για πώληση.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2018, 00:46 Αρα τελικα το αν ο παραγωγος το λαδι που το πουλαει το δινει και στην οικογενεια του να το φαει δεν παιζει και κανεναν ρολο
Ε τοτε γιατι το γραφετε και το ξαναγραφετε;
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγη;
Αρίστος for Tsirpas
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Εκτίμηση είναι. Έχεις εσύ κανά στοιχείο για ποιο είναι το ποσοστό των Ελλήνων που είναι στόκοι; Δεν φαντάζομαι να είναι πάνω από 5%. Εγώ δεν γνωρίζω κανέναν στην περιοχή μου που να τρώει δικό του λάδι με χημικά φυτοφάρμακα και ραντίσματα.
[/α]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-