τι έκανες πάλι [εν περιλήψει] ;
τζογάρησες τα λεφτά του λεγάμενου ;
τι έκανες πάλι [εν περιλήψει] ;
Σαφώς και κωλώνεις διαφορετικά θα το είχες κάνει ήδη. Τέλος πάντων, κάπου το ξεφτιλίσαμε με την κολοκυθιά.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:20
Δεν κωλωνω να του πω έχει δίκιο. Αφού έχει τι να πω; δεν έχει; να του πω τι έκανα κωλωνω άσχημα.
Ναι ρε συ οκ. Θα του πω ξέρεις έπαιξα μια μέρα από τον λογαριασμό σου και έχασα 250€ αλλά τα έχω βγάλει να στα δώσω. Και οκ θα μου πει ότι μου πει. Και θα με ρωτήσει, με ποιο δικαίωμα έπαιξες χωρίς να με ρωτήσεις από τα δικά μου λεφτά; τι θα του απαντήσω;νύχτα έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:23
![]()
![]()
καλό
μπιρμπιλωμ άσε τα χαζά και μη κάνεις σενάρια στο μυαλό σου
μέχρι να πας να τον βρεις
πες την αλήθεια χωρίς βαρύγδουπες εκφράσεις τύπου "σου έπαιξα τα λεφτά σου"
για να μη τον εκνευρίσεις παραπάνω, και τελείωσε η ιστορία
βρεγμένη σανίδα σου χρειάζεται.....κατέβασμα το φουστανάκι και βουρ..Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:27Ναι ρε συ οκ. Θα του πω ξέρεις έπαιξα μια μέρα από τον λογαριασμό σου και έχασα 250€ αλλά τα έχω βγάλει να στα δώσω. Και οκ θα μου πει ότι μου πει. Και θα με ρωτήσει, με ποιο δικαίωμα έπαιξες χωρίς να με ρωτήσεις από τα δικά μου λεφτά; τι θα του απαντήσω;νύχτα έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:23
![]()
![]()
καλό
Ριχτα σε κάνα ανηψακι σουNaida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:27Ναι ρε συ οκ. Θα του πω ξέρεις έπαιξα μια μέρα από τον λογαριασμό σου και έχασα 250€ αλλά τα έχω βγάλει να στα δώσω. Και οκ θα μου πει ότι μου πει. Και θα με ρωτήσει, με ποιο δικαίωμα έπαιξες χωρίς να με ρωτήσεις από τα δικά μου λεφτά; τι θα του απαντήσω;νύχτα έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:23
![]()
![]()
καλό
τελικά έχασε ή ισοφάρισε ; ή έβγαλε κέρδος ;Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:30 φθηνα την εβγαλε ο τυπος - αλλοι εχασαν καταθεσεις - κ αδεισαν οι πιστωτικες τους
θα μαθει να μην δινει κωδικους κ γενικα προσβαση στα χρηματα του + να μην διαιτηρει κοινους λογαριασμους
αι γυναικαι ειναι χρηματοβορα οντα κ αναξια εμπιστοσυνης στα οικονομικα
Τι λε ρε χαμένε; Τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου τον διαχειρίζεται η Στύγαινα σαν κέρβερος. Γω αν αφεθώ ,γίνομαι σπάταλος.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:30 φθηνα την εβγαλε ο τυπος - αλλοι εχασαν καταθεσεις - κ αδεισαν οι πιστωτικες τους
θα μαθει να μην δινει κωδικους κ γενικα προσβαση στα χρηματα του + να μην διαιτηρει κοινους λογαριασμους
Εχω την αίσθηση δεν θα με πιστέψειRocco Siffredi έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:30 Ριχτα σε κάνα ανηψακι σου
Πες το είχα ανοιχτό και το πέρασε για παιχνίδι κλπ
Η Ναιδα εχσασε την εμπιστοσυνη του κ εκτεθηκε γενικα απεναντι του - αποδεδειγμεναtanipteros έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:33τελικά έχασε ή ισοφάρισε ; ή έβγαλε κέρδος ;Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:30 φθηνα την εβγαλε ο τυπος - αλλοι εχασαν καταθεσεις - κ αδεισαν οι πιστωτικες τους
τι έγινε;
Αν δεν σε βγάλει για κατούρημα, τύπε, τα κάνεις στο χαλί ή κρατιέσαι;Στύγιος έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:35Τι λε ρε χαμένε; Τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου τον διαχειρίζεται η Στύγαινα σαν κέρβερος. Γω αν αφεθώ ,γίνομαι σπάταλος.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:30 φθηνα την εβγαλε ο τυπος - αλλοι εχασαν καταθεσεις - κ αδεισαν οι πιστωτικες τους
Feindflug έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:38Αν δεν σε βγάλει για κατούρημα, τύπε, τα κάνεις στο χαλί ή κρατιέσαι;Στύγιος έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:35Τι λε ρε χαμένε; Τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου τον διαχειρίζεται η Στύγαινα σαν κέρβερος. Γω αν αφεθώ ,γίνομαι σπάταλος.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:30 φθηνα την εβγαλε ο τυπος - αλλοι εχασαν καταθεσεις - κ αδεισαν οι πιστωτικες τους
τι σημαίνει αυτό ;
να σε ρωτησω