Οπότε θέλεις να μου πεις ότι τα δίνουμε για να κάψουμε τους Ουκρανούς. Πολύ κακό αυτό. Βέβαια, και ως sitting ducks είναι χρήσιμα.zoltan έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:46Τα ΒΜΡ είναι σαπάκια που δεν λειτουργούνε. Οι ποσότητες πυρομαχικών είναι μικροποσότητες. Τα RPG άχρηστα*. Οι 60 εκτοξευτές Stinger πάντως με προβληματίζουν. Δεν ξέρω αν μας περισσεύουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:37Τί εγγυήσεις έχουμε ώστε η σύμμαχος Τουρκία να μη δημιουργήσει θερμό επεισόδιο ενόσω η άμυνα της χώρας θα στερείται 122 τεθωρακισμένα οχήματα και κάτι αντιαεροπορικούς πυραύλους;
Ήδη η Βουλγαρία έχει πάνω ένα μήνα που ξεβρακώθηκε από αντιαεροπορικά συστήματα, βομβαρδιστικά και άρματα μάχης και ανταλλακτικά χωρίς ακόμη να έχει λάβει ανταλλάγματα...
*στη θητεία μου ο διμοιρίτης υπολοχαγός μου είχε πει ότι είχε ρίξει στην καριέρα του μέχρι στιγμής ξερωγώ 24 rpg και τα 23 δεν σκάσαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Εμπεδοκλής
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Δεν ξέρω, αλλά όποτε διαβάζω το τι δίνουμε στους Ουκρανούς σκέφτομαι ότι θα μας βρίζουνΕμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:50Οπότε θέλεις να μου πεις ότι τα δίνουμε για να κάψουμε τους Ουκρανούς. Πολύ κακό αυτό. Βέβαια, και ως sitting ducks είναι χρήσιμα.zoltan έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:46Τα ΒΜΡ είναι σαπάκια που δεν λειτουργούνε. Οι ποσότητες πυρομαχικών είναι μικροποσότητες. Τα RPG άχρηστα*. Οι 60 εκτοξευτές Stinger πάντως με προβληματίζουν. Δεν ξέρω αν μας περισσεύουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:37
Τί εγγυήσεις έχουμε ώστε η σύμμαχος Τουρκία να μη δημιουργήσει θερμό επεισόδιο ενόσω η άμυνα της χώρας θα στερείται 122 τεθωρακισμένα οχήματα και κάτι αντιαεροπορικούς πυραύλους;
Ήδη η Βουλγαρία έχει πάνω ένα μήνα που ξεβρακώθηκε από αντιαεροπορικά συστήματα, βομβαρδιστικά και άρματα μάχης και ανταλλακτικά χωρίς ακόμη να έχει λάβει ανταλλάγματα...
*στη θητεία μου ο διμοιρίτης υπολοχαγός μου είχε πει ότι είχε ρίξει στην καριέρα του μέχρι στιγμής ξερωγώ 24 rpg και τα 23 δεν σκάσαν.
-
Εμπεδοκλής
Του λυπάμαι και εγώ τους Ουκρανούς. Ό,τι έχει σταλεί σε βαρέα οχήματα και πυροβολικό είναι σκραπ. Στην ουσία κάνουν αποστολές αυτοκτονίας. Καλύτερα να το γύριζαν σε κλεφτοπόλεμο παρά να παίρνουν το σκραπ του ΝΑΤΟ. Πχ, έστειλαν οι Βούλγαροι τα Σουχόι τους και οι Ουκρανοί ήδη κλαίνε και 14 πιλότους νεκρούς.zoltan έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:57Δεν ξέρω, αλλά όποτε διαβάζω το τι δίνουμε στους Ουκρανούς σκέφτομαι ότι θα μας βρίζουνΕμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:50Οπότε θέλεις να μου πεις ότι τα δίνουμε για να κάψουμε τους Ουκρανούς. Πολύ κακό αυτό. Βέβαια, και ως sitting ducks είναι χρήσιμα.zoltan έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:46
Τα ΒΜΡ είναι σαπάκια που δεν λειτουργούνε. Οι ποσότητες πυρομαχικών είναι μικροποσότητες. Τα RPG άχρηστα*. Οι 60 εκτοξευτές Stinger πάντως με προβληματίζουν. Δεν ξέρω αν μας περισσεύουν.
*στη θητεία μου ο διμοιρίτης υπολοχαγός μου είχε πει ότι είχε ρίξει στην καριέρα του μέχρι στιγμής ξερωγώ 24 rpg και τα 23 δεν σκάσαν.![]()
Το χάρτη να τον κοιτάμε κάπου-κάπου. Η Ρωσία έχει το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι τής Μαύρης Θάλασσας, το Νοβοροσίσκ.Citroenakias έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:47Δεν εχει λογο να επιτεθεί σε αυτές τις χώρες. Η Ουκρανία είναι αυτή που του κόβει την πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα οπότε πρέπει παση θυσία να μείνει εκτός ΝΑΤΟ.Αλιόσα έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:32Δηλαδη αν επιτεθεί στις Βαλτικές χώρες ή στην Πολωνία το ΝΑΤΟ δεν θα αντιδράσει ένοπλα επειδή ο Πούτιν έχει πυρηνικά; Καταλαβαίνεις που μπορει να οδηγήσει αυτο; να μην αντιδράνε ποτέ επειδη ο Πουτιν έχει πυρηνικα;Citroenakias έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:30 Ο Χίτλερ δεν είχε πυρηνικά, αντιθέτως ο Πουτιν έχει οπότε δεν χωράνε σε αυτόν μαγκιές
Ε θα αντιδράσουν κάποια στιγμή και στην χειροτερη θα σημειωθει παγκοσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα.
https://www.marineinsight.com/know-more ... vorossiysk
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Έτσι πίστευε και ο Χίτλερ.nostromos έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:15η Ρωσια εχει δει οτι οι ΗΠΑ ειναι αδυναμες η οτι δεν εχουνε διαθεση για συγκρουση... τα υπολοιπα ειναι για σανοφαγους Ευρωπαιους και ΕλληνεςChainis έγραψε: 05 Ιουν 2022, 18:20Σοβαρότητα.nostromos έγραψε: 05 Ιουν 2022, 17:56
με το ζορι να μπει η Ουκρανια ...? σοβαρα τωρα αυτο εχεις να πεις ...?
εδω της προτεινουνε να αποδεχτει ακρωτηριασμο πλεον για να μην την εχουνε στο κεφαλι τους ...προς το παρων με τη διαλυση της Ουκρανιας μπαινουνε αλλα κρατη στο ΝΑΤΟ και οχι η Ουκρανια που ηθελε να μπει ...
Αν είχε προλάβει να μπει και αυτή ούτε πόλεμο ούτε καταστροφές και θύματα θα είχε.
Το ΝΑΤΟ επεκτείνεται κοντά στην Ρωσία γιατί οι άλλες χώρες δεν θέλουν να έχουν την τύχη της Ουκρανίας.
Η Ρωσία υποχρεώνει κοντινες της χώρες να μπουν στο ΝΑΤΟ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Υδράργυρος
Για αυτο πασχιζουν να καταγραψουν αντεπιθεσεις, τις οποιες πληρωνουν πολυ ακριβα σε αιμα χωρις χειροπιαστο αποτελεσμα.Scouser έγραψε: 05 Ιουν 2022, 21:51 Οι Ουκρανοί (δηλαδή σε επιτελικό επίπεδο, κατά βάση το Πεντάγωνο) πρέπει να κάνουν κάτι για να ανακτήσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Διαφορετικά, η κατάσταση θα εξελιχθεί όπως ο Χειμερινός Πόλεμος των Ρώσων με τους Φινλανδούς.
Και σε αυτο εχει ηδη εξελιχθει: σε χειμερινο πολεμο. Για καθε ενα που βαζουν οι ουκρανοι αυτος βαζει 2 καλυτερα. Στο τελος θα γονατισουν οι ουκρανοι με σημαντικες απωλειες εδαφων. Οπως στη φιλανδια δημιουργηθηκε μια ζωνη εξω απο το λενινγκραντ, και ενας διαδρομος προς το μουρμανσκ που τους ενδιεφερε
ωραίοςτεν τεν έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:26Το είδα και σε ένα άλλο ουκρανικό τουίτ και είχε σαν πηγή το pronews.Spoiler
Οργισμένος έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:24Δεν ισχυουν τα νουμερα αυταOrion22 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 19:59 talaipwros πραγματικά μου έκανε εντύπωση η λίστα, δεν ξέρω την πηγή του τρύξα, αλλά βλέπω να προηγείται χρονικά από το ποστ του φβ που έβαλες
δεν έχω acc= δεν μπορώ να δω παραπάνω
εννοείται πολλά (πάρα πολλά) grains of salt για τουιτεροακκαουντς
Το βρήκα:
https://twitter.com/UkraineNewsLive/sta ... gbcqw&s=19
ΕΠΟC
klama
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Έχασαν κι άλλο στρατηγό οι Ρώσοι λένε σήμερα τα ειδησεογραφικα.
Τι διάολο, οι ίδιοι τους καθαρίζουν;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Είναι το τίμημα της ρωσικής παράδοσης οι στρατηγοί να διοικούν από το μέτωπο, κοντά στην πρώτη γραμμή.Chainis έγραψε: 06 Ιουν 2022, 07:36 Έχασαν κι άλλο στρατηγό οι Ρώσοι λένε σήμερα τα ειδησεογραφικα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
αφου δεν εχουνε αξιολογους μικρους ηγητορεςChainis έγραψε: 06 Ιουν 2022, 07:36 Έχασαν κι άλλο στρατηγό οι Ρώσοι λένε σήμερα τα ειδησεογραφικα.
- Υδράργυρος
Ισχύει οτι σκοτώθηκα και άλλος στατηγός. Βετεράνος της Συρίας
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:39Ο χιτλερ ηταν σιγουρος οτι θα του την πεσουν. Για αυτο την επεσε πρωτοςΑλιόσα έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:18Και ο Χιτλερ τα ιδια νομιζε, ότι οι Σύμμαχοι δεν είχανε διάθεση για σύγκρουση και τελικά κατέληξε με μια σφαίρα στο κεφάλι και την Γερμανία ισοπεδωμένη. Τα ιδια νομιζει κάθε φασιστικό/αυταρχικό καθεστώς που πορεύεται με τραμπουκισμούς.nostromos έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:15 η Ρωσια εχει δει οτι οι ΗΠΑ ειναι αδυναμες η οτι δεν εχουνε διαθεση για συγκρουση... τα υπολοιπα ειναι για σανοφαγους Ευρωπαιους και Ελληνες
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Chainis έγραψε: 06 Ιουν 2022, 07:36 Έχασαν κι άλλο στρατηγό οι Ρώσοι λένε σήμερα τα ειδησεογραφικα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-