mao mao έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:16εγώ όταν έγινα ΜΚΕ δε μου ζήτησαν καμιά βεβαίωση οτι δεν έχω περιουσία πάνω από 150κ.Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:08 Oχι είπαμε. Ο έλεγχος γίνεται όταν κάνεις αίτηση γιά αλλαγή φορολογικής έδρας. Μετά μπορείς να αγοράσεις ό,τι θέλεις. Προφανώς και να κληρονομήσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Λες να γινει ο προστάτης αγιος των Δημοσιογράφων?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- taxalata xalasa
μονο με σεναριο hollywood οπου ο τυπος αφησε εντολη σε δικηγορικο γραφειο στο las vegas να ανοιξει κανενας φακελος με αποκαλυπτικο ρεπορταζ μετα θανατου και με ορο δημευσης περιουσιας διαθηκης...
αν ηταν τοσο γατος που τους εφαγε με αερα κοπανιστο 100 εκ... τοτε ισως να ηταν και πιο γατος ακομα και να τους την εχει στημενη απο το υπερπεραν...
hollywoodιανα σεναρια....
αν δεν ισχυει, who cares? fantasy storymaker
αν ισχυει.... τρεχατε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 05 Ιουν 2022, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
ΜΚΕ=Μεγάλος Καριολης Ελλάδος ?mao mao έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:16mao mao έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:16εγώ όταν έγινα ΜΚΕ δε μου ζήτησαν καμιά βεβαίωση οτι δεν έχω περιουσία πάνω από 150κ.Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:08 Oχι είπαμε. Ο έλεγχος γίνεται όταν κάνεις αίτηση γιά αλλαγή φορολογικής έδρας. Μετά μπορείς να αγοράσεις ό,τι θέλεις. Προφανώς και να κληρονομήσεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
Ανιδεοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τον εγκληματια που υποστηριζαν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Το μαρτύριο αγιοποιεί.
Οι δολοφόνοι του ως σαδιστές θέλουν πλήρη ρεβάνς
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Θεός σχωρέστον αλλά ο τύπος ήταν μεγάλο νούμερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Oύτε στην γυναίκα μου ζήτησαν. Ο έλεγχος γίνεται από την δήλωση του Ε9.mao mao έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:16εγώ όταν έγινα ΜΤΚ δε μου ζήτησαν καμιά βεβαίωση οτι δεν έχω περιουσία πάνω από 150κ.Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:08 Oχι είπαμε. Ο έλεγχος γίνεται όταν κάνεις αίτηση γιά αλλαγή φορολογικής έδρας. Μετά μπορείς να αγοράσεις ό,τι θέλεις. Προφανώς και να κληρονομήσεις.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
και πως είναι δυνατό να είσαι φορολογικός κάτοικος ελλάδας εφόσον μένεις και εργάζεσαι στο εξωτερικό;Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:28Oύτε στην γυναίκα μου ζήτησαν. Ο έλεγχος γίνεται από την δήλωση του Ε9.mao mao έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:16εγώ όταν έγινα ΜΤΚ δε μου ζήτησαν καμιά βεβαίωση οτι δεν έχω περιουσία πάνω από 150κ.Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:08 Oχι είπαμε. Ο έλεγχος γίνεται όταν κάνεις αίτηση γιά αλλαγή φορολογικής έδρας. Μετά μπορείς να αγοράσεις ό,τι θέλεις. Προφανώς και να κληρονομήσεις.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Του χάρισαν τράπεζες χρέη ενώ είχε τέτοια περιουσία. Και μετά ζήτησαν κρατική βοήθεια, και κανουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για χρέη πριν το 10. Για τα σίδερα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Άλλη μια φορά θα πω πως έχω δηλώσει πολλάκις ότι ο Τράγκας και ο Τριανταφυλλόπουλος είναι μακράν οι πιο σιχαμένοι δημοσιογράφοι. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι και οι άλλοι κάνουν βρομοδουλειές. Μπορεί να μην είναι το ίδιο προκλητικοί, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.Νon4me έγραψε: 05 Ιουν 2022, 00:14Με τη διαφορα πως ο συγκεκριμένος ηταν προκλητικότατος . εκανε τον ψεκασμο τοτεμ ενω μπηκε στην πολιτική σαν υποψηφιος αρχηγος .hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2022, 06:19Τώρα σοβαρά παριστάνεις ότι δεν πιστεύεις πως όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι είναι χιλιομπλεγμένοι σε ένα κάρο βρομοδουλειές και έχουν χρήματα από εκβιασμούς και διαπλοκή με το πολιτικό σύστημα;Νon4me έγραψε: 04 Ιουν 2022, 04:38
Μη κουραζεσαι χελη . ολοι φοβόταν τον αυριανιστη που χορευε βαλς με τον κορωνα .![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σωστά αλλά δεν φτάνει αυτό. Κάποιος αποφάσισε να του τα χαρίσουν. Να μάθουμε και κανένα ονοματάκι μήπως έχει χαρίσει και τίποτα άλλα δάνεια αλλού, να ξέρουμε τι μας γίνεται. Αν πάνε και μερικοί φυλακή ακόμα καλύτερα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:32 Του χάρισαν τράπεζες χρέη ενώ είχε τέτοια περιουσία. Και μετά ζήτησαν κρατική βοήθεια, και κανουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για χρέη πριν το 10. Για τα σίδερα.
- hellegennes
ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:46Σωστά αλλά δεν φτάνει αυτό. Κάποιος αποφάσισε να του τα χαρίσουν. Να μάθουμε και κανένα ονοματάκι μήπως έχει χαρίσει και τίποτα άλλα δάνεια αλλού, να ξέρουμε τι μας γίνεται. Αν πάνε και μερικοί φυλακή ακόμα καλύτερα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:32 Του χάρισαν τράπεζες χρέη ενώ είχε τέτοια περιουσία. Και μετά ζήτησαν κρατική βοήθεια, και κανουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για χρέη πριν το 10. Για τα σίδερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΟΚ. Αυτά όμως είναι στο επίπεδο των λογικών και πιθανών υποθέσεων. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πιο χειροπιαστές καταστάσεις. Ας τιμωρηθεί τουλάχιστον όποιος εμπλέκεται σε παρανομίες που θα βγουν στην επιφάνεια. Για τα άλλα που υποψιαζόμαστε και δεν αποδεικνύονται ίσως δεν μπορούν να γίνουν και πολλά.hellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:45 Άλλη μια φορά θα πω πως έχω δηλώσει πολλάκις ότι ο Τράγκας και ο Τριανταφυλλόπουλος είναι μακράν οι πιο σιχαμένοι δημοσιογράφοι. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι και οι άλλοι κάνουν βρομοδουλειές. Μπορεί να μην είναι το ίδιο προκλητικοί, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Πχ. Ελέγχθηκαν τα πόθεν έσχες του; Τι βρέθηκε; Αν δεν εξετάστηκαν ποιος ευθύνεται γι αυτό; Αν εξετάστηκαν και έγιναν στραβά μάτια, ποιος αλληθώρισε;
διπλό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 05 Ιουν 2022, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 5 Απαντήσεις