!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
mao mao

Re: Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

mao mao έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:16
Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:08 Oχι είπαμε. Ο έλεγχος γίνεται όταν κάνεις αίτηση γιά αλλαγή φορολογικής έδρας. Μετά μπορείς να αγοράσεις ό,τι θέλεις. Προφανώς και να κληρονομήσεις.
εγώ όταν έγινα ΜΚΕ δε μου ζήτησαν καμιά βεβαίωση οτι δεν έχω περιουσία πάνω από 150κ.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Beria έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:08
Μπίστης έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:07 Ο μοναδικός αμαρτωλός σε κόσμο αγγέλων, δικαίως τον σκυλεύουν
Λες ότι έπρεπε να τον αγιοποιησουν;
Λες να γινει ο προστάτης αγιος των Δημοσιογράφων? :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

mao mao έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:06
Scouser έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:04 Δεν μας ενδιαφέρει η περιουσία του. Μας ενδιαφέρει να μάθουμε ποιους κρατούσε από τα αρχίδια στη διάρκεια της ζωής του και χρειάστηκε να πεθάνει για να διερευνηθεί το πόθεν έσχες του.
δεν θα το μάθουμε ποτέ.
μονο με σεναριο hollywood οπου ο τυπος αφησε εντολη σε δικηγορικο γραφειο στο las vegas να ανοιξει κανενας φακελος με αποκαλυπτικο ρεπορταζ μετα θανατου και με ορο δημευσης περιουσιας διαθηκης...

αν ηταν τοσο γατος που τους εφαγε με αερα κοπανιστο 100 εκ... τοτε ισως να ηταν και πιο γατος ακομα και να τους την εχει στημενη απο το υπερπεραν...

hollywoodιανα σεναρια....

αν δεν ισχυει, who cares? fantasy storymaker

αν ισχυει.... τρεχατε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 05 Ιουν 2022, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:08 Oχι είπαμε. Ο έλεγχος γίνεται όταν κάνεις αίτηση γιά αλλαγή φορολογικής έδρας. Μετά μπορείς να αγοράσεις ό,τι θέλεις. Προφανώς και να κληρονομήσεις.
εγώ όταν έγινα ΜΚΕ δε μου ζήτησαν καμιά βεβαίωση οτι δεν έχω περιουσία πάνω από 150κ.
ΜΚΕ=Μεγάλος Καριολης Ελλάδος ? :003: :smt005:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ανιδεοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τον εγκληματια που υποστηριζαν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Beria έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:08
Μπίστης έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:07 Ο μοναδικός αμαρτωλός σε κόσμο αγγέλων, δικαίως τον σκυλεύουν
Λες ότι έπρεπε να τον αγιοποιησουν;
Το μαρτύριο αγιοποιεί.

Οι δολοφόνοι του ως σαδιστές θέλουν πλήρη ρεβάνς
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Θεός σχωρέστον αλλά ο τύπος ήταν μεγάλο νούμερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

εγώ όταν έγινα ΜΤΚ δε μου ζήτησαν καμιά βεβαίωση οτι δεν έχω περιουσία πάνω από 150κ.
Oύτε στην γυναίκα μου ζήτησαν. Ο έλεγχος γίνεται από την δήλωση του Ε9.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:28
εγώ όταν έγινα ΜΤΚ δε μου ζήτησαν καμιά βεβαίωση οτι δεν έχω περιουσία πάνω από 150κ.
Oύτε στην γυναίκα μου ζήτησαν. Ο έλεγχος γίνεται από την δήλωση του Ε9.
και πως είναι δυνατό να είσαι φορολογικός κάτοικος ελλάδας εφόσον μένεις και εργάζεσαι στο εξωτερικό;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Του χάρισαν τράπεζες χρέη ενώ είχε τέτοια περιουσία. Και μετά ζήτησαν κρατική βοήθεια, και κανουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για χρέη πριν το 10. Για τα σίδερα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Νon4me έγραψε: 05 Ιουν 2022, 00:14
hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2022, 06:19
Νon4me έγραψε: 04 Ιουν 2022, 04:38

Μη κουραζεσαι χελη . ολοι φοβόταν τον αυριανιστη που χορευε βαλς με τον κορωνα . :bored:
Τώρα σοβαρά παριστάνεις ότι δεν πιστεύεις πως όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι είναι χιλιομπλεγμένοι σε ένα κάρο βρομοδουλειές και έχουν χρήματα από εκβιασμούς και διαπλοκή με το πολιτικό σύστημα;
Με τη διαφορα πως ο συγκεκριμένος ηταν προκλητικότατος . εκανε τον ψεκασμο τοτεμ ενω μπηκε στην πολιτική σαν υποψηφιος αρχηγος .
Άλλη μια φορά θα πω πως έχω δηλώσει πολλάκις ότι ο Τράγκας και ο Τριανταφυλλόπουλος είναι μακράν οι πιο σιχαμένοι δημοσιογράφοι. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι και οι άλλοι κάνουν βρομοδουλειές. Μπορεί να μην είναι το ίδιο προκλητικοί, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:32 Του χάρισαν τράπεζες χρέη ενώ είχε τέτοια περιουσία. Και μετά ζήτησαν κρατική βοήθεια, και κανουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για χρέη πριν το 10. Για τα σίδερα.
Σωστά αλλά δεν φτάνει αυτό. Κάποιος αποφάσισε να του τα χαρίσουν. Να μάθουμε και κανένα ονοματάκι μήπως έχει χαρίσει και τίποτα άλλα δάνεια αλλού, να ξέρουμε τι μας γίνεται. Αν πάνε και μερικοί φυλακή ακόμα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:46
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:32 Του χάρισαν τράπεζες χρέη ενώ είχε τέτοια περιουσία. Και μετά ζήτησαν κρατική βοήθεια, και κανουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για χρέη πριν το 10. Για τα σίδερα.
Σωστά αλλά δεν φτάνει αυτό. Κάποιος αποφάσισε να του τα χαρίσουν. Να μάθουμε και κανένα ονοματάκι μήπως έχει χαρίσει και τίποτα άλλα δάνεια αλλού, να ξέρουμε τι μας γίνεται. Αν πάνε και μερικοί φυλακή ακόμα καλύτερα.
:smt005: :smt005:
ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:46Αν πάνε και μερικοί φυλακή ακόμα καλύτερα.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:46φυλακή.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:45 Άλλη μια φορά θα πω πως έχω δηλώσει πολλάκις ότι ο Τράγκας και ο Τριανταφυλλόπουλος είναι μακράν οι πιο σιχαμένοι δημοσιογράφοι. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι και οι άλλοι κάνουν βρομοδουλειές. Μπορεί να μην είναι το ίδιο προκλητικοί, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
ΟΚ. Αυτά όμως είναι στο επίπεδο των λογικών και πιθανών υποθέσεων. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πιο χειροπιαστές καταστάσεις. Ας τιμωρηθεί τουλάχιστον όποιος εμπλέκεται σε παρανομίες που θα βγουν στην επιφάνεια. Για τα άλλα που υποψιαζόμαστε και δεν αποδεικνύονται ίσως δεν μπορούν να γίνουν και πολλά.

Πχ. Ελέγχθηκαν τα πόθεν έσχες του; Τι βρέθηκε; Αν δεν εξετάστηκαν ποιος ευθύνεται γι αυτό; Αν εξετάστηκαν και έγιναν στραβά μάτια, ποιος αλληθώρισε;
Άβαταρ μέλους
ST48410

διπλό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 05 Ιουν 2022, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”