Ορθα αυτα, με εξαιρεση το "ξεσπασμα".vatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:02Το πρόβλημα είναι ότι και οι άλλοι μιλάνε εκ του ασφαλούς αλλά γράφουν σαν πανικόβλητοι. Άλλος γεμίζει με μολύβι επίδοξους διαρρήκτες, άλλος βάζει το σκύλο του να τον ξεσκίσει κλπ.Scrambler έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:56 Νομιζεις, αλλα μιλας εκ του ασφαλους. Το τι θα ισχυριστει ο καταστηματαρχης, σε κατι που υπαρχει σε βιντεο, δεν με απασχολει καθολου. Εγω δεν ξερω κανενα ατομο που θα ηταν ηρεμο και ζαμαν φου αμα το πρεζακι που νωριτερα μπηκε με μαχαιρι στο μαγαζι του ερχοτανε παλι καταπανω του με 100 σπασμενα τζαμια που μπορει να αρπαξει οποιαδιποτε στιγμη (οπως και εκανε).
Αν εσυ εισαι ενα τετοιο ατομο, κριμα που δεν ληστεψε εσενα, να μην ειχαμε νεκρους. Αλλα φευ, δεν ετυχε.
Γενικά γαμάμε και δέρνουμε αλλά στην πραγματικότητα αν ποτέ μας τύχει, καλύτερα να φοράμε πάνα (όχι Πάνα).
Σε ό,τι με αφορά, είχα γράψει αυτό, αλλά με το ρυθμό που ποστάρουμε, μάλλον σου διέφυγε
vatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 19:56 Να δούμε λίγο και την πλευρά του καταστηματάρχη;
Στο σημείο που έχει το κατάστημά του και τι δεν έχουν δει τα μάτια του; Τοξικομανείς, κλεφτρόνια, βία. Πιθανότατα δε θα είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με μία παρόμοια κατάσταση και σαφώς δεν περνάει τη μέρα του χαλαρά όπως κάποιος σε ένα γραφείο.
Όλη αυτή η κατάσταση που γι αυτόν είναι καθημερινότητα, πολύ πιθανώς τον οδήγησε στη συμπεριφορά αυτή. Ξέσπασε πάνω σε αυτόν που του έκανε λαμπόγυαλο το μαγαζί και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες που ενδεχομένως θα του κλείσουν το σπίτι.
Για να μην πω για τα ζώα που απειλούν το δικηγόρο του.
Ηταν αυτοαμυνα, και δεν πρεπει να παραμεινει στην στενη ουτε δευτερολεπτο παραπανω.
Αμα μεινει, εγω θα ξερω οτι αυτη η χωρα ειναι εχθρικια προς την ζωη μου. Και αν οι ληστες ξερουν να παιζουν βρωμικα, ε θα παιξω και γω.