!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Αυτό που λέει ο scρam πιο πάνω ισχύει ως αλήθεια γενικότερη:
δεν μπορεί να κρίνει κανείς πώς αντιδρά κάποιος όταν πέφτει θύμα ληστείας, ειδικά στις μέρες μας που τα περιστατικά και πληθαίνουν και πιο βίαια γίνονται, ούτε μπορεί να γνωρίζει το θύμα ουτε είναι υποχρεωμένο να γνωρίζει και να μπορεί να υπολογίσει τις κινήσεις του ληστή κτλ

Γι αυτό λέω, δεν ξέρουμε τί γιατί και πώς.

Και ρε Νάιδα, ας τελειώνουμε πια με αυτά τα χρυσαφικά και τις μπριζόλες, εντάξει άσε τον Άγι γνωριζόμαστε δω πέρα, παραέξω, είναι αλλιώς τα πράγματα, ξέρεις εσύ αν αυτός που κλώτσαγε έχει (δεν έχει) να πληρώσει ενφια, ζορίζεται, έχει και κανα καρδιακό από την πίεση και έρχεται για 20η φορά ο άλλος και του κλέβει την πραμάτεια και έχει να πληρώνει μετά και άλλα χρέη? Και πού ξέρουμε οτι είχε πρόθεση να τον σκοτώσει στην τελική???
Θέλω να πω, πολύ ελαφρά την καρδία ρε παιδιά, πολύ..

Κι εμένα μου φαίνεται απεχθές να παρακολουθώ δυο να κλωτσούν έναν κάτω αλλά δεν ξέρω γιατί τον κλωτσούν και στις μέρες που ζούμε ίσως και να έχουν φτάσει όλοι στο αμην.

@ νανος: τί λες μωρέ νάνε, καταλαβαίνεις τί λέω εγώ? εγώ ας πούμε μόνη μου στο σπίτι φοβάμαι να κοιμηθώ το βράδυ ή στην πόλη που γεννήθηκα δεν περπατάω πια χαλαρή και ωραία όπως έκανα παλιά (βασικά σε μερικά σημεία δεν περπατάω καθόλου), συμβαίνει αυτό γιατί γεμίσαμε μπάτσους ή γιατί δεν ζούμε αναρχία επι της ουσίας?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:50
Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:32 περι του μελοδραματικού ποστ, γάμησέ τα είναι σύσεξ, σχολίασα σε προηγούμενο ποστ αλλά για κάποιο λόγο σβήστηκε
Ποια είναι η άποψη σου;

Έπρεπε αυτό το απολωλός πρόβατο να βρει τέτοιον θάνατο;
οχι ,ουτε ο Ταχτσης ,οθτε ο Κουμανταρεας ουτε ο ηθοποιος κανενας ,αλλα η φυση τους αποζητουσε τα προβληματα
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:10 Πάντως, διαπιστώνω για άλλη μια φορά με μεγάλη μου θλίψη ότι αυτή η χώρα είναι γεμάτη ξετσίπωτους ανθρώπους έτοιμους να εκμεταλλευτούν ένα θλιβερό περιστατικό και τον τραγικό θάνατο μιας πονεμένης ψυχής για την προώθηση των πολιτικών και ιδεολογικών τους προγραμμάτων. Από την μια πλευρά φασίστες από την άλλη "αντιφασίστες" και ΛΟΑΤΚΙ και δεν συμμαζεύεται.

Η μόνη λέξη που ταιριάζει στην περίσταση είναι μια: Υποκρισία.-
τι υποκρισία είναι να ζητάς τάξη ασφάλεια που κατά κόρον έχει χλευαστεί από μαρξιστές αριστερούς άχρηστους ψευτοδεξιούς, δικαίωμα στην αυτοάμυνα, πάταξη της λαθρομετανάστευσης και της γκετοποίησης; Δεν έχει καμία σχέση με τον ορισμό της λέξης.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:46 Νάιδα, αυτό που λέω -εκτός από την ξεφτίλα με την εκμετάλλευση-είναι οτι δυστυχώς, όσο κατά της δολοφονίας και να είμαι, εδώ που φτάσαμε δεν ξέρω πια τί έκανε ο άλλος και έφερε τον γέρο σε αυτήν την θέση ή τί στο καλό μπορεί να έχει προηγηθεί για να φθάσει να σκοτώνει με κλωτσιές-ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ-ένας άνθρωπος σε αυτην την ηλικία.
Ξαναλέω, αν έγινε έτσι. Και αν πραγματικά ο μακαρίτης εκείνη την ώρα ήταν ή φαινόταν όντως ένα κακόμοιρο, ακίνδυνο πρεζόνι.
Δεν εθελοτυφλώ, λέω οτι πολλές εικασίες μπορούν να γίνουν για όποιον δεν γνωρίζει.

Το αν υπάρχουν και αυτοί που βρίσκουν να το παίξουν μάγκες σε καταστάσεις ή περιόδους ΑΝΑΡΧΕΣ (γιατί για να σχολιάσω παραπάνω ποστ στου, αναρχία έχουμε επι της ουσίας σήμερα, πού ειδες τους μπάτσους, τον νόμο και την ασφάλεια?) υπάρχουν σαφώς.
Ωραία εσύ ψάχνεις με το μυαλό σου, φαντασία.σου τι μπορεί να ώθησε τον γερο ΚΑΙ άλλον έναν να διαπράξουν ότι φαίνεται στο βίντεο και εγώ εστιάζω στο βίντεο και αυτά που βλέπω και βγάζω απ' αυτά τα συμπεράσματά μου. Τώρα αν ο νεκρός είχε τάξει γάμο στον κοσμηματοπώλη και τον κορόιδεψε και έβγαλε το άχτι του θα φανεί αργότερα.
Έχεις την αίσθηση ότι ζεις σε άναρχη κοινωνία επειδή γίνονται ληστείες; σοβαρά μιλάμε τώρα; προχθες είχαν ας πούμε φόβο για σύρραξη για ολυμπιακούς-παναθηναικούς και μόνο που δε μας εβαλαν κωλοδάχτυλο οι μπατσέοι. Πόσες μηχανές και τζιπάκια γύριζαν όλο το απόγευμα.
Να μου πεις είμαστε μια διεφθαρμένη και γτπκ χώρα ναι. Αλλά άναρχη; :e040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 23 Σεπ 2018, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Scrambler έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:57

Απ'οτι καταλαβα, πολυ ειναι ειρωνικη εδω μεσα. Κουραζει, οταν μιλαμε για ενα ζητημα ζωης η θανατου.
Εγραψα το σχολιο γιατι το μαχαιρι εχει αναφερθει δεκαδες φορες στο νημα, απο τη πρωτη στιγμη, κ καποιος βγηκε να ισχυριστει οτι το "ανακαλυψαν" τωρα
Άβαταρ μέλους
Scrambler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scrambler »

Dorian έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:59
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:10 Πάντως, διαπιστώνω για άλλη μια φορά με μεγάλη μου θλίψη ότι αυτή η χώρα είναι γεμάτη ξετσίπωτους ανθρώπους έτοιμους να εκμεταλλευτούν ένα θλιβερό περιστατικό και τον τραγικό θάνατο μιας πονεμένης ψυχής για την προώθηση των πολιτικών και ιδεολογικών τους προγραμμάτων. Από την μια πλευρά φασίστες από την άλλη "αντιφασίστες" και ΛΟΑΤΚΙ και δεν συμμαζεύεται.

τι υποκρισία είναι να ζητάς τάξη ασφάλεια που κατά κόρον έχει χλευαστεί από μαρξιστές αριστερούς άχρηστους ψευτοδεξιούς, δικαίωμα στην αυτοάμυνα, πάταξη της λαθρομετανάστευσης και της γκετοποίησης; Δεν έχει καμία σχέση με τον ορισμό της λέξης.
Ελα μου ντε, εγω ακομη περιμενω απαντηση.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Naida έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:00 προχθες είχαν ας πούμε φόβο για σύρραξη για ολυμπιακούε παναθηναικούς και μόνο που δε μας εβαλαν κωλοδάχτυλο οι μπατσέοι.
Άλλοι μαλάκες :fp:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Εγώ αυτό που θα έκανα είναι να πάρω μια καρέκλα και να τον στριμώξω στην έξοδο. Βέβαια το λέω κατόπιν σκέψης, όπως και δεν μετράει το τι θα πει ο καθένας, άλλο να είσαι στη φάση και άλλο να τη σχολιάζεις.
the end
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Scrambler έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:56 Νομιζεις, αλλα μιλας εκ του ασφαλους. Το τι θα ισχυριστει ο καταστηματαρχης, σε κατι που υπαρχει σε βιντεο, δεν με απασχολει καθολου. Εγω δεν ξερω κανενα ατομο που θα ηταν ηρεμο και ζαμαν φου αμα το πρεζακι που νωριτερα μπηκε με μαχαιρι στο μαγαζι του ερχοτανε παλι καταπανω του με 100 σπασμενα τζαμια που μπορει να αρπαξει οποιαδιποτε στιγμη (οπως και εκανε).
Αν εσυ εισαι ενα τετοιο ατομο, κριμα που δεν ληστεψε εσενα, να μην ειχαμε νεκρους. Αλλα φευ, δεν ετυχε.
Το πρόβλημα είναι ότι και οι άλλοι μιλάνε εκ του ασφαλούς αλλά γράφουν σαν πανικόβλητοι. Άλλος γεμίζει με μολύβι επίδοξους διαρρήκτες, άλλος βάζει το σκύλο του να τον ξεσκίσει κλπ.

Γενικά γαμάμε και δέρνουμε αλλά στην πραγματικότητα αν ποτέ μας τύχει, καλύτερα να φοράμε πάνα (όχι Πάνα).

Σε ό,τι με αφορά, είχα γράψει αυτό, αλλά με το ρυθμό που ποστάρουμε, μάλλον σου διέφυγε
vatraxos έγραψε: 23 Σεπ 2018, 19:56 Να δούμε λίγο και την πλευρά του καταστηματάρχη;

Στο σημείο που έχει το κατάστημά του και τι δεν έχουν δει τα μάτια του; Τοξικομανείς, κλεφτρόνια, βία. Πιθανότατα δε θα είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με μία παρόμοια κατάσταση και σαφώς δεν περνάει τη μέρα του χαλαρά όπως κάποιος σε ένα γραφείο.

Όλη αυτή η κατάσταση που γι αυτόν είναι καθημερινότητα, πολύ πιθανώς τον οδήγησε στη συμπεριφορά αυτή. Ξέσπασε πάνω σε αυτόν που του έκανε λαμπόγυαλο το μαγαζί και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες που ενδεχομένως θα του κλείσουν το σπίτι.

Για να μην πω για τα ζώα που απειλούν το δικηγόρο του.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

111 σελίδες για τον Ζακ - για το κορίτσι στο Αγρίνιο σιωπή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Ω, ναι, αυτός είναι ο δημόσιος διάλογος σήμερα και δεν τιμάει κανέναν! Θα συμπονέσουμε αυτόν που έχει πέσει κάτω και τον κλωτσάνε μόνο αν είναι δικός μας! Όπως το αντιλαμβάνεται κανείς.

Εντωμεταξύ για την εκτέλεση στα Εξάρχεια που γράφτηκε πιο πάνω και ηθικοί αυτουργοί υπάρχουν και αποφασίστηκε μια ποινή αυτοδικίας που ούτε ο Μπρέιβικ δεν είχε. Αλλά δεν κινήθηκε τίποτα για εκείνη την αυτοδικία. :p2: :p2: Είναι μετά να μην αναρωτιέται κανείς αν μιλάμε για κράτος που έχει εμπιστοσύνη ο οποιοσδήποτε στους μηχανισμούς του;

Αφεντικό ο 70φεύγα που πηγαίνει στη δουλειά από νεαρός, όσο οι άλλοι κάνουν ακτιβισμό και διάφορα άλλα, καλό και αυτό. Αφεντικό ποιανού; Κάτι τέτοια ακούς ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 23 Σεπ 2018, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:50
Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:32 περι του μελοδραματικού ποστ, γάμησέ τα είναι σύσεξ, σχολίασα σε προηγούμενο ποστ αλλά για κάποιο λόγο σβήστηκε
Ποια είναι η άποψη σου;

Έπρεπε αυτό το απολωλός πρόβατο να βρει τέτοιον θάνατο;
δεν καταλαβαίνω το ύφος της ερώτησης και σχετικά με την παράθεση

Δεν καταλαβαίνω τί είδους θάνατο μιλάς.

Κανένας δεν θα "έπρεπε" να έχει τέτοιο τέλος, όπως και για όποιον λόγο και αν προέκυψε, ειδικά νέος άνθρωπος.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:03 111 σελίδες για τον Ζακ - για το κορίτσι στο Αγρίνιο σιωπή.
Και για τους δημοσιογράφους του Καμμένου...
the end
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

τελικά το μαχαίρι υπήρχε και βρέθηκε

για πες τε μας τώρα εσείς οι προοδευτικοί.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

Αγις έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:03 111 σελίδες για τον Ζακ - για το κορίτσι στο Αγρίνιο σιωπή.
είναι προκλητικό αυτό το πράγμα
και το ίδιο φυσικά συμβαίνει σε ολόκληρο το ελληνικό ιντερνετ.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”