Μα ακριβώς αυτό είναι το επιχειρηματικό τους πλάνο. Να σε πείσουν ότι μπορείς να βγάλεις εύκολα χρήματα. Και φυσικά αυτό θα γίνει κάποιες φορές. σε βάθος χρόνου αν επρόκειτο να ήσουν κερδισμένη, όλες αυτές οι επιχειρήσεις θα είχαν βάλει λουκέτο. Δεν στέκει.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:22 Μα είχω κερδίσει από το πουθενά. Χωρίς καν να βάλω χρήματα. Ή να βάλω 20 και να πάρω 200.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Rocco Siffredi
Ναιδα καντου ζουζουνιες και τπτ έξτρα και μετά του το φέρνεις σιγα σιγά
Θα σε συγχωρήσει
Θα σε συγχωρήσει
Μεχρι να γραψεις ολες (κ οι περισσοτεροι) προσπαθουσαν να της βρουν λυση για να το αποφυγει - η νοοτροπια ειναι βαθια ριζωμενη κ διαιωνιζεται μεσα απο την καθιερωμενη ανατροφη των κοριτσιωνΠασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:24Θέλω να πιστεύω πως θα το κάνει. Τι να πω.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:22Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Naida , αντί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να το ''μαζέψεις'', είναι προτιμότερο να του πεις την αλήθεια, να του ζητήσεις συγγνώμη και να του δώσεις τα χρήματα πίσω.![]()
επιτελους - γραφτηκε η μονη σωστη αντιμετωπιση
αλλα πονταρωπως δεν θα το κανει - οπως δεν θα το εκανε ΠΟΤΕ το 90 %
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι, αυτό θα γίνει δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Απλά μου έρχεται θάνατος πως θα του το εξηγήσω. Τι να του πω. Δεν εξηγείται αυτό το πράγμα.Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Naida , αντί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να το ''μαζέψεις'', είναι προτιμότερο να του πεις την αλήθεια, να του ζητήσεις συγγνώμη και να του δώσεις τα χρήματα πίσω.
Ρε δεν παίζω τίποτα πόσα. Όταν παίζω βέβαια πορώνομαι η αλήθεια είναι, το γουστάρω πάρα πολύ. Αλλά δεν παίζω γενικά. Τώρα το έκανα. Κόλλησα και έλεγα αντε θα βγάλω λιγα ακόμα, μετά άρχισα να πέφτω και να χάνω παραπάνω, πανικοβληθηκα και συνέχισα να παίζω για να ξαναμαζεψω όσα έχασα να μην λείπουν.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Σε τζόγο (οποιουδήποτε είδους) παίζουμε για χαβαλέ τα λεφτά που θα τρώγαμε πχ σε μια έξοδο ή ποτό. Δεν παίζουμε το βασικό εισόδημά μας, ήμαρτον. Αν, όντως περνάτε καλά και διασκεδάζετε με αυτό, κάντε το με τα λεφτά που αφήνετε το μήνα για διασκέδαση και όχι με τα λεφτά για επιβίωση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μα θα του πεις ότι έκανες μαλακία, έκανες λάθος, το αναγνωρίζεις και του επιστρέφεις τα χρήματα τα οποία και είχες κατά νου ότι μπορούσες να αντικαταστήσεις. Αυτό θα πεις. Ε ΟΚ ας φωνάξει. Αν μάθει εκ των υστέρων τι έχει παιχτεί και πόσο προσπάθησες να το αποκρύψεις και να τον αφήσεις στα σκοτάδια, εκεί την πούτσισες.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:08stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:52Κι αν κάνεις λογαριασμό με το όνομά του στην PaySafe; Φτιάξε ένα email άκυρο. Εγώ στον πατέρα μου που πίστωνα πάντως δεν είχα θέμα ταυτοπροσωπίας (Bet365). Τώρα αν μιλήσεις με εκπρόσωπο, ίσως είναι πιο αυστηροί στο τι λένε. Δεν μπορούν να σου πουν ότι δεν ελέγχεται η ροή χρήματος από και προς έναν λογαριασμό, αυτό είναι λίγο χονδρό να το παραδεχτούν.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:43
Εχω λογαριασμό στην paysafe. Και το ψιλοθυμόμουν κιόλας γιατί κάπου το είχα χρειαστεί με τον κολλητό μου. Το ρώτησα κιόλας κι αυτό μόλις. Δεν γίνεται μου είπαν. Ο λογαριασμός πρέπει να είναι στο ίδιο πρόσωπο.
Αν και προσωπικά το θεωρώ αρκετά μεγάλο κόπο και από άποψη ώρας που ξοδεύεις και κυρίως από άποψη ψυχικής φθοράς όλο αυτό. Εγώ όταν έχω κάνει βλακεία, το λέω ξεκινώντας με την παραδοχή ότι έκανα βλακεία. Ε ό,τι κι αν έχω κάνει, εκείνος πάντα μου λέει "δεν πειράζει αγαπάκι μου" και το διορθώνουμε όπως και αν μπορούμε. Τώρα βέβαια δεν του έκαψα και το σπίτι ούτε αντάλλαξα τον σκύλο μας με παπούτσια (χοχο no pun intended), αλλά θεωρώ πως αναλαμβάνοντας την ευθύνη δεν είσαι "υπό". Ό,τι έγινε, έγινε.
ΥΓ: Εννοείται πως μετά από όλο αυτό, όοοοοταν με το καλό ηρεμήσεις, κάνουμε κάτι για τον εθισμό, "εθισμό", you name it.
Εσένα θα σου πει έτσι,εμένα θα μου πει "@@#&@&@( και σου έχω πει να μην παίζεις online καζίνο (μου έχει κάνει ολόκληρη κατήχηση) @#&@#_ και δεν ακούς ποτέ κανέναν @&@_#-@ ξεροκέφαλη @#&@_## και πάρτα τώρα μείνε μείον 250€ @&@_@. Και αντε όλα τα άλλα κάπως τα διαχειρίζομαι. Θα μου και γιατί επαιξες λεφτά που δεν είναι δικά σου; και εκεί τι θα του πω. Τι θα του απαντήσω.
Σιγά ρε ηθικοτηρητή, άραξε στα κυβικά σου. Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια, καλό είναι να προσφέρεσαι ή να αδιαφορείς χωρίς να τον κρίνεις. Δεν έχει ανάγκη την χλεύη αυτήν εδώ την στιγμή, αλλά λύση η Νάιδα.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:31Μεχρι να γραψεις ολες (κ οι περισσοτεροι) προσπαθουσαν να της βρουν λυση για να το αποφυγει - η νοοτροπια ειναι βαθια ριζωμενη κ διαιωνιζεται μεσα απο την καθιερωμενη ανατροφη των κοριτσιων
- Cecily Anne
Συγγνώμη, αλλά δεν ψάχνετε καμία λύση, τρόπους να αποφύγει τις ευθύνες ψάχνετε.stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:35Σιγά ρε ηθικοτηρητή, άραξε στα κυβικά σου. Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια, καλό είναι να προσφέρεσαι ή να αδιαφορείς χωρίς να τον κρίνεις. Δεν έχει ανάγκη την χλεύη αυτήν εδώ την στιγμή, αλλά λύση η Νάιδα.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:31Μεχρι να γραψεις ολες (κ οι περισσοτεροι) προσπαθουσαν να της βρουν λυση για να το αποφυγει - η νοοτροπια ειναι βαθια ριζωμενη κ διαιωνιζεται μεσα απο την καθιερωμενη ανατροφη των κοριτσιων
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τα δικά του λεφτά μια χαρά θα τα έβλεπες ως δικά σου αν κέρδιζες και το ξεκαθαρίσαμε αυτό.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:16Αν του χρωστάω λογαριασμό που έπαιξα τα λεφτά του χωρίς να τον ρωτήσω; Τι λες ρε συ ΓΑΛΗ τώρα; μιλάμε για δικά του λεφτά. Δεν έχουμε κοινά λεφτά. Θα μου πει πως το έκανες αυτό και έπαιξες χωρίς να με ρωτήσεις; και τι θα του πω εγώ. Πως το έκανα αυτό το πράγμα. Πες μου τι θα του πω εγώ εκείνη την στιγμή.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:06
Γι' αυτό ακριβώς αν τα επιστρέψεις τώρα, ζητώντας συγγνώμη για την αυθαίρετη υπεξαίρεση, θα λήξει το θέμα.
Χωρίς ζουζουνιές και καλοπιάσματα, σ' αυτές τις φάσεις είναι αστεία.
Στην τελική, είναι ο άσπιλος που του χρωστάς λογαριασμό; Σοβαρά τώρα;![]()
Οπότε, επαναλαμβάνω, κόψε το τρολάρισμα διαφορετικά σου' χω κακά νέα.
Αν δεν τρολάρεις, έχεις μπει χοντρά στο τριπάκι επηρεασμού από την πατριαρχία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αγαπητη Κυριαstella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:35Σιγά ρε ηθικοτηρητή, άραξε στα κυβικά σου. Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια, καλό είναι να προσφέρεσαι ή να αδιαφορείς χωρίς να τον κρίνεις. Δεν έχει ανάγκη την χλεύη αυτήν εδώ την στιγμή, αλλά λύση η Νάιδα.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:31Μεχρι να γραψεις ολες (κ οι περισσοτεροι) προσπαθουσαν να της βρουν λυση για να το αποφυγει - η νοοτροπια ειναι βαθια ριζωμενη κ διαιωνιζεται μεσα απο την καθιερωμενη ανατροφη των κοριτσιων
η Ναιδα κ ολες οι εκατομμυρια κακομαθημενες παντα θα εχουν αναγκη απο λυσεις γιατι παντα θα δημιουργουν προβληματα στις ιδιες κ στους αλλους
Λυση δεν υπαρχει γιατι ετσι ειναι γαλουχημενες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Τα πράγματα είναι τρομερά απλά. Λες έκανα μαλακία, ό,τι και να πεις έχεις δίκιο, πάρε τα λεφτά που ξόδεψα και συγγνώμη δε θα επαναληφθεί. Κάτσε άκουσε το κατσάδιασμα και μην το ξανακάνεις.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:32Ναι, αυτό θα γίνει δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Απλά μου έρχεται θάνατος πως θα του το εξηγήσω. Τι να του πω. Δεν εξηγείται αυτό το πράγμα.Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Naida , αντί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να το ''μαζέψεις'', είναι προτιμότερο να του πεις την αλήθεια, να του ζητήσεις συγγνώμη και να του δώσεις τα χρήματα πίσω.
Ρε δεν παίζω τίποτα πόσα. Όταν παίζω βέβαια πορώνομαι η αλήθεια είναι, το γουστάρω πάρα πολύ. Αλλά δεν παίζω γενικά. Τώρα το έκανα. Κόλλησα και έλεγα αντε θα βγάλω λιγα ακόμα, μετά άρχισα να πέφτω και να χάνω παραπάνω, πανικοβληθηκα και συνέχισα να παίζω για να ξαναμαζεψω όσα έχασα να μην λείπουν.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Σε τζόγο (οποιουδήποτε είδους) παίζουμε για χαβαλέ τα λεφτά που θα τρώγαμε πχ σε μια έξοδο ή ποτό. Δεν παίζουμε το βασικό εισόδημά μας, ήμαρτον. Αν, όντως περνάτε καλά και διασκεδάζετε με αυτό, κάντε το με τα λεφτά που αφήνετε το μήνα για διασκέδαση και όχι με τα λεφτά για επιβίωση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει συναισθηματικά θα ήταν ως δια μαγείας να αντικατασταθούν τα χρήματα. Πέρα όμως από αυτό, πάρα πολλοί την συμβουλεύουν-με να πει την αλήθεια. Και η Γαλή, και εγώ, και πολλοί ακόμη. Είναι και το πιο απλό και το πιο ντόμπρο στην τελική.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:37Συγγνώμη, αλλά δεν ψάχνετε καμία λύση, τρόπους να αποφύγει τις ευθύνες ψάχνετε.stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:35Σιγά ρε ηθικοτηρητή, άραξε στα κυβικά σου. Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια, καλό είναι να προσφέρεσαι ή να αδιαφορείς χωρίς να τον κρίνεις. Δεν έχει ανάγκη την χλεύη αυτήν εδώ την στιγμή, αλλά λύση η Νάιδα.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:31
Μεχρι να γραψεις ολες (κ οι περισσοτεροι) προσπαθουσαν να της βρουν λυση για να το αποφυγει - η νοοτροπια ειναι βαθια ριζωμενη κ διαιωνιζεται μεσα απο την καθιερωμενη ανατροφη των κοριτσιων
- Cecily Anne
Δεν αντιμετωπίζει συναισθηματικό πρόβλημα κοπελιά. "νομικό" πρόβλημα αντιμετωπίζει, διότι τον ξάφρισε. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:41Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει συναισθηματικά θα ήταν ως δια μαγείας να αντικατασταθούν τα χρήματα. Πέρα όμως από αυτό, πάρα πολλοί την συμβουλεύουν-με να πει την αλήθεια. Και η Γαλή, και εγώ, και πολλοί ακόμη. Είναι και το πιο απλό και το πιο ντόμπρο στην τελική.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:37Συγγνώμη, αλλά δεν ψάχνετε καμία λύση, τρόπους να αποφύγει τις ευθύνες ψάχνετε.stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:35
Σιγά ρε ηθικοτηρητή, άραξε στα κυβικά σου. Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια, καλό είναι να προσφέρεσαι ή να αδιαφορείς χωρίς να τον κρίνεις. Δεν έχει ανάγκη την χλεύη αυτήν εδώ την στιγμή, αλλά λύση η Νάιδα.
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:41Τα πράγματα είναι τρομερά απλά. Λες έκανα μαλακία, ό,τι και να πεις έχεις δίκιο, πάρε τα λεφτά που ξόδεψα και συγγνώμη δε θα επαναληφθεί. Κάτσε άκουσε το κατσάδιασμα και μην το ξανακάνεις.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:32Ναι, αυτό θα γίνει δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Απλά μου έρχεται θάνατος πως θα του το εξηγήσω. Τι να του πω. Δεν εξηγείται αυτό το πράγμα.Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Naida , αντί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να το ''μαζέψεις'', είναι προτιμότερο να του πεις την αλήθεια, να του ζητήσεις συγγνώμη και να του δώσεις τα χρήματα πίσω.
εεε οοοχχχχιιιιιι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, είμαι σίγουρη πως και δικός της να ήταν ο λογαριασμός θα έπαιζε.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:40Αγαπητη Κυριαstella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:35Σιγά ρε ηθικοτηρητή, άραξε στα κυβικά σου. Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια, καλό είναι να προσφέρεσαι ή να αδιαφορείς χωρίς να τον κρίνεις. Δεν έχει ανάγκη την χλεύη αυτήν εδώ την στιγμή, αλλά λύση η Νάιδα.Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:31
Μεχρι να γραψεις ολες (κ οι περισσοτεροι) προσπαθουσαν να της βρουν λυση για να το αποφυγει - η νοοτροπια ειναι βαθια ριζωμενη κ διαιωνιζεται μεσα απο την καθιερωμενη ανατροφη των κοριτσιων
η Ναιδα κ ολες οι εκατομμυρια κακομαθημενες παντα θα εχουν αναγκη απο λυσεις γιατι παντα θα δημιουργουν προβληματα στις ιδιες κ στους αλλους
Λυση δεν υπαρχει γιατι ετσι ειναι γαλουχημενες
Τα χρήματα τα ζήτησε από τη δουλειά της για να τα καλύψει. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν κλάφτηκε για να της χαριστούν, όπως ίσως έκανε κάποιος κακομαθημένος. Άρα ένα μερίδιο της ευθύνης το έχει αναλάβει ήδη.