!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:22 Μα είχω κερδίσει από το πουθενά. Χωρίς καν να βάλω χρήματα. Ή να βάλω 20 και να πάρω 200.
Μα ακριβώς αυτό είναι το επιχειρηματικό τους πλάνο. Να σε πείσουν ότι μπορείς να βγάλεις εύκολα χρήματα. Και φυσικά αυτό θα γίνει κάποιες φορές. σε βάθος χρόνου αν επρόκειτο να ήσουν κερδισμένη, όλες αυτές οι επιχειρήσεις θα είχαν βάλει λουκέτο. Δεν στέκει.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Ναιδα καντου ζουζουνιες και τπτ έξτρα και μετά του το φέρνεις σιγα σιγά
Θα σε συγχωρήσει
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:24
Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:22
Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Naida , αντί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να το ''μαζέψεις'', είναι προτιμότερο να του πεις την αλήθεια, να του ζητήσεις συγγνώμη και να του δώσεις τα χρήματα πίσω.
:smt023

επιτελους - γραφτηκε η μονη σωστη αντιμετωπιση

αλλα πονταρω :003: πως δεν θα το κανει - οπως δεν θα το εκανε ΠΟΤΕ το 90 %
Θέλω να πιστεύω πως θα το κάνει. Τι να πω.
Μεχρι να γραψεις ολες (κ οι περισσοτεροι) προσπαθουσαν να της βρουν λυση για να το αποφυγει - η νοοτροπια ειναι βαθια ριζωμενη κ διαιωνιζεται μεσα απο την καθιερωμενη ανατροφη των κοριτσιων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Naida , αντί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να το ''μαζέψεις'', είναι προτιμότερο να του πεις την αλήθεια, να του ζητήσεις συγγνώμη και να του δώσεις τα χρήματα πίσω.
Ναι, αυτό θα γίνει δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Απλά μου έρχεται θάνατος πως θα του το εξηγήσω. Τι να του πω. Δεν εξηγείται αυτό το πράγμα.
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Σε τζόγο (οποιουδήποτε είδους) παίζουμε για χαβαλέ τα λεφτά που θα τρώγαμε πχ σε μια έξοδο ή ποτό. Δεν παίζουμε το βασικό εισόδημά μας, ήμαρτον. Αν, όντως περνάτε καλά και διασκεδάζετε με αυτό, κάντε το με τα λεφτά που αφήνετε το μήνα για διασκέδαση και όχι με τα λεφτά για επιβίωση.
Ρε δεν παίζω τίποτα πόσα. Όταν παίζω βέβαια πορώνομαι η αλήθεια είναι, το γουστάρω πάρα πολύ. Αλλά δεν παίζω γενικά. Τώρα το έκανα. Κόλλησα και έλεγα αντε θα βγάλω λιγα ακόμα, μετά άρχισα να πέφτω και να χάνω παραπάνω, πανικοβληθηκα και συνέχισα να παίζω για να ξαναμαζεψω όσα έχασα να μην λείπουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:08
stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:52
Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:43

Εχω λογαριασμό στην paysafe. Και το ψιλοθυμόμουν κιόλας γιατί κάπου το είχα χρειαστεί με τον κολλητό μου. Το ρώτησα κιόλας κι αυτό μόλις. Δεν γίνεται μου είπαν. Ο λογαριασμός πρέπει να είναι στο ίδιο πρόσωπο.
Κι αν κάνεις λογαριασμό με το όνομά του στην PaySafe; Φτιάξε ένα email άκυρο. Εγώ στον πατέρα μου που πίστωνα πάντως δεν είχα θέμα ταυτοπροσωπίας (Bet365). Τώρα αν μιλήσεις με εκπρόσωπο, ίσως είναι πιο αυστηροί στο τι λένε. Δεν μπορούν να σου πουν ότι δεν ελέγχεται η ροή χρήματος από και προς έναν λογαριασμό, αυτό είναι λίγο χονδρό να το παραδεχτούν.

Αν και προσωπικά το θεωρώ αρκετά μεγάλο κόπο και από άποψη ώρας που ξοδεύεις και κυρίως από άποψη ψυχικής φθοράς όλο αυτό. Εγώ όταν έχω κάνει βλακεία, το λέω ξεκινώντας με την παραδοχή ότι έκανα βλακεία. Ε ό,τι κι αν έχω κάνει, εκείνος πάντα μου λέει "δεν πειράζει αγαπάκι μου" και το διορθώνουμε όπως και αν μπορούμε. Τώρα βέβαια δεν του έκαψα και το σπίτι ούτε αντάλλαξα τον σκύλο μας με παπούτσια (χοχο no pun intended), αλλά θεωρώ πως αναλαμβάνοντας την ευθύνη δεν είσαι "υπό". Ό,τι έγινε, έγινε.

ΥΓ: Εννοείται πως μετά από όλο αυτό, όοοοοταν με το καλό ηρεμήσεις, κάνουμε κάτι για τον εθισμό, "εθισμό", you name it.

Εσένα θα σου πει έτσι,εμένα θα μου πει "@@#&@&@( και σου έχω πει να μην παίζεις online καζίνο (μου έχει κάνει ολόκληρη κατήχηση) @#&@#_ και δεν ακούς ποτέ κανέναν @&@_#-@ ξεροκέφαλη @#&@_## και πάρτα τώρα μείνε μείον 250€ @&@_@. Και αντε όλα τα άλλα κάπως τα διαχειρίζομαι. Θα μου και γιατί επαιξες λεφτά που δεν είναι δικά σου; και εκεί τι θα του πω. Τι θα του απαντήσω.
Μα θα του πεις ότι έκανες μαλακία, έκανες λάθος, το αναγνωρίζεις και του επιστρέφεις τα χρήματα τα οποία και είχες κατά νου ότι μπορούσες να αντικαταστήσεις. Αυτό θα πεις. Ε ΟΚ ας φωνάξει. Αν μάθει εκ των υστέρων τι έχει παιχτεί και πόσο προσπάθησες να το αποκρύψεις και να τον αφήσεις στα σκοτάδια, εκεί την πούτσισες.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:31
Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:22

:smt023

επιτελους - γραφτηκε η μονη σωστη αντιμετωπιση

αλλα πονταρω :003: πως δεν θα το κανει - οπως δεν θα το εκανε ΠΟΤΕ το 90 %
Μεχρι να γραψεις ολες (κ οι περισσοτεροι) προσπαθουσαν να της βρουν λυση για να το αποφυγει - η νοοτροπια ειναι βαθια ριζωμενη κ διαιωνιζεται μεσα απο την καθιερωμενη ανατροφη των κοριτσιων
Σιγά ρε ηθικοτηρητή, άραξε στα κυβικά σου. Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια, καλό είναι να προσφέρεσαι ή να αδιαφορείς χωρίς να τον κρίνεις. Δεν έχει ανάγκη την χλεύη αυτήν εδώ την στιγμή, αλλά λύση η Νάιδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:35

Σιγά ρε ηθικοτηρητή, άραξε στα κυβικά σου. Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια, καλό είναι να προσφέρεσαι ή να αδιαφορείς χωρίς να τον κρίνεις. Δεν έχει ανάγκη την χλεύη αυτήν εδώ την στιγμή, αλλά λύση η Νάιδα.
Συγγνώμη, αλλά δεν ψάχνετε καμία λύση, τρόπους να αποφύγει τις ευθύνες ψάχνετε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 11:06
Γι' αυτό ακριβώς αν τα επιστρέψεις τώρα, ζητώντας συγγνώμη για την αυθαίρετη υπεξαίρεση, θα λήξει το θέμα.

Χωρίς ζουζουνιές και καλοπιάσματα, σ' αυτές τις φάσεις είναι αστεία.

Στην τελική, είναι ο άσπιλος που του χρωστάς λογαριασμό; Σοβαρά τώρα; :lol:
Αν του χρωστάω λογαριασμό που έπαιξα τα λεφτά του χωρίς να τον ρωτήσω; Τι λες ρε συ ΓΑΛΗ τώρα; μιλάμε για δικά του λεφτά. Δεν έχουμε κοινά λεφτά. Θα μου πει πως το έκανες αυτό και έπαιξες χωρίς να με ρωτήσεις; και τι θα του πω εγώ. Πως το έκανα αυτό το πράγμα. Πες μου τι θα του πω εγώ εκείνη την στιγμή.
Τα δικά του λεφτά μια χαρά θα τα έβλεπες ως δικά σου αν κέρδιζες και το ξεκαθαρίσαμε αυτό. :lol:

Οπότε, επαναλαμβάνω, κόψε το τρολάρισμα διαφορετικά σου' χω κακά νέα.

Αν δεν τρολάρεις, έχεις μπει χοντρά στο τριπάκι επηρεασμού από την πατριαρχία. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Καυτή και υγρή
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Αγαπητη Κυρια
η Ναιδα κ ολες οι εκατομμυρια κακομαθημενες παντα θα εχουν αναγκη απο λυσεις γιατι παντα θα δημιουργουν προβληματα στις ιδιες κ στους αλλους
Λυση δεν υπαρχει γιατι ετσι ειναι γαλουχημενες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:32
Ναι, αυτό θα γίνει δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Απλά μου έρχεται θάνατος πως θα του το εξηγήσω. Τι να του πω. Δεν εξηγείται αυτό το πράγμα.
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:18 Σε τζόγο (οποιουδήποτε είδους) παίζουμε για χαβαλέ τα λεφτά που θα τρώγαμε πχ σε μια έξοδο ή ποτό. Δεν παίζουμε το βασικό εισόδημά μας, ήμαρτον. Αν, όντως περνάτε καλά και διασκεδάζετε με αυτό, κάντε το με τα λεφτά που αφήνετε το μήνα για διασκέδαση και όχι με τα λεφτά για επιβίωση.
Ρε δεν παίζω τίποτα πόσα. Όταν παίζω βέβαια πορώνομαι η αλήθεια είναι, το γουστάρω πάρα πολύ. Αλλά δεν παίζω γενικά. Τώρα το έκανα. Κόλλησα και έλεγα αντε θα βγάλω λιγα ακόμα, μετά άρχισα να πέφτω και να χάνω παραπάνω, πανικοβληθηκα και συνέχισα να παίζω για να ξαναμαζεψω όσα έχασα να μην λείπουν.
Τα πράγματα είναι τρομερά απλά. Λες έκανα μαλακία, ό,τι και να πεις έχεις δίκιο, πάρε τα λεφτά που ξόδεψα και συγγνώμη δε θα επαναληφθεί. Κάτσε άκουσε το κατσάδιασμα και μην το ξανακάνεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:37

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει συναισθηματικά θα ήταν ως δια μαγείας να αντικατασταθούν τα χρήματα. Πέρα όμως από αυτό, πάρα πολλοί την συμβουλεύουν-με να πει την αλήθεια. Και η Γαλή, και εγώ, και πολλοί ακόμη. Είναι και το πιο απλό και το πιο ντόμπρο στην τελική.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:41
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:37

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει συναισθηματικά θα ήταν ως δια μαγείας να αντικατασταθούν τα χρήματα. Πέρα όμως από αυτό, πάρα πολλοί την συμβουλεύουν-με να πει την αλήθεια. Και η Γαλή, και εγώ, και πολλοί ακόμη. Είναι και το πιο απλό και το πιο ντόμπρο στην τελική.
Δεν αντιμετωπίζει συναισθηματικό πρόβλημα κοπελιά. "νομικό" πρόβλημα αντιμετωπίζει, διότι τον ξάφρισε. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:41
Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:32
Τα πράγματα είναι τρομερά απλά. Λες έκανα μαλακία, ό,τι και να πεις έχεις δίκιο, πάρε τα λεφτά που ξόδεψα και συγγνώμη δε θα επαναληφθεί. Κάτσε άκουσε το κατσάδιασμα και μην το ξανακάνεις.
:smt126

εεε οοοχχχχιιιιιι :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Αγις έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:40

Αγαπητη Κυρια
η Ναιδα κ ολες οι εκατομμυρια κακομαθημενες παντα θα εχουν αναγκη απο λυσεις γιατι παντα θα δημιουργουν προβληματα στις ιδιες κ στους αλλους
Λυση δεν υπαρχει γιατι ετσι ειναι γαλουχημενες
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, είμαι σίγουρη πως και δικός της να ήταν ο λογαριασμός θα έπαιζε.
Τα χρήματα τα ζήτησε από τη δουλειά της για να τα καλύψει. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν κλάφτηκε για να της χαριστούν, όπως ίσως έκανε κάποιος κακομαθημένος. Άρα ένα μερίδιο της ευθύνης το έχει αναλάβει ήδη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”