Όχι ρε συ να παίξω για δικά μου. Εννοώ για να μπουν στο λογαριασμό του αυτά που έχασα. Δεν παίζω εγώ γενικά συχνά. Αραια και που και συνήθως κερδίζω στα δικά μου. Ή αν χάσω κλαίω και δεν τους ξαναπλησιαζω για κάποιο διάστημα.ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:49Ήμαρτον ρε συ! Κόψε το πριν γίνει σοβαρός εθισμός και χάνεις ποσά. Γιατί πιστεύεις ότι έχουμε γεμίσει τόσες εταιρείες που χώνουν χοντρά φράγκα σε διαφήμιση σε όλο το νετ; Για να υπάρχουν πλατφόρμες που θα μπορούμε να κερδίζουμε λεφτά; Μαθηματικά είναι βέβαιο πως μεσομακροπρόθεσμα θα χάσεις.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:45Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα. Πραγματικά στο λέω. Λέω τι 250 τι 270-300. Αλλά θα ρεφάρω ή θα μπω μέσα χειρότερα;
stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:52Κι αν κάνεις λογαριασμό με το όνομά του στην PaySafe; Φτιάξε ένα email άκυρο. Εγώ στον πατέρα μου που πίστωνα πάντως δεν είχα θέμα ταυτοπροσωπίας (Bet365). Τώρα αν μιλήσεις με εκπρόσωπο, ίσως είναι πιο αυστηροί στο τι λένε. Δεν μπορούν να σου πουν ότι δεν ελέγχεται η ροή χρήματος από και προς έναν λογαριασμό, αυτό είναι λίγο χονδρό να το παραδεχτούν.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:43Εχω λογαριασμό στην paysafe. Και το ψιλοθυμόμουν κιόλας γιατί κάπου το είχα χρειαστεί με τον κολλητό μου. Το ρώτησα κιόλας κι αυτό μόλις. Δεν γίνεται μου είπαν. Ο λογαριασμός πρέπει να είναι στο ίδιο πρόσωπο.stella έγραψε: 05 Ιουν 2022, 12:39
Μπες στο site της Paysafe και δημιούργησε έναν λογαριασμό. Το μόνο που θα χρειαστούν είναι τη χώρα σου, ένα email και password που θες να χρησιμοποιήσεις. Έτσι όταν σου πετάξει από το Stoiximan την επιλογή αυτή, βάζεις κωδικούς και έπειτα πληκτρολογείς την paysafe κάρτα που έχεις αγοράσει. Πάρε μια με λίγα χρήματα να δεις κι εσύ πώς αντιδρά το σύστημα. Λογικά την παίρνει κανονικά, δεν υπάρχει ταυτοποίηση ονόματος κτλ.
Αν και προσωπικά το θεωρώ αρκετά μεγάλο κόπο και από άποψη ώρας που ξοδεύεις και κυρίως από άποψη ψυχικής φθοράς όλο αυτό. Εγώ όταν έχω κάνει βλακεία, το λέω ξεκινώντας με την παραδοχή ότι έκανα βλακεία. Ε ό,τι κι αν έχω κάνει, εκείνος πάντα μου λέει "δεν πειράζει αγαπάκι μου" και το διορθώνουμε όπως και αν μπορούμε. Τώρα βέβαια δεν του έκαψα και το σπίτι ούτε αντάλλαξα τον σκύλο μας με παπούτσια (χοχο no pun intended), αλλά θεωρώ πως αναλαμβάνοντας την ευθύνη δεν είσαι "υπό". Ό,τι έγινε, έγινε.
ΥΓ: Εννοείται πως μετά από όλο αυτό, όοοοοταν με το καλό ηρεμήσεις, κάνουμε κάτι για τον εθισμό, "εθισμό", you name it.
Εσένα θα σου πει έτσι,εμένα θα μου πει "@@#&@&@( και σου έχω πει να μην παίζεις online καζίνο (μου έχει κάνει ολόκληρη κατήχηση) @#&@#_ και δεν ακούς ποτέ κανέναν @&@_#-@ ξεροκέφαλη @#&@_## και πάρτα τώρα μείνε μείον 250€ @&@_@. Και αντε όλα τα άλλα κάπως τα διαχειρίζομαι. Θα μου και γιατί επαιξες λεφτά που δεν είναι δικά σου; και εκεί τι θα του πω. Τι θα του απαντήσω.