Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 21:06
Βασικά, άμα είχαν απέναντί τους κάποιον με καλάζνικοφ παίζει να ήταν αυτοί τέζα τώρα
Αλλά και χωρίς καλάζνικοφ, σκοτώνεις άμα θες ή είσαι σε τέτοιο μουντ
Το δικαίωμα το έβαλα σε εισαγωγικά για να περιγράψω αυτό που ακριβώς που είπα: οτι -οχι ο μακαρίτης αναγκαστικα- ο οποιοσδήποτε τοξικομανής μπορεί εξίσου με κάποιον "φασίστα γέρο" να είναι ένα κατακάθι της κοινωνίας που προτιμά την εύκολη λύση και δεν το έχει σε τίποτα να σκοτώνει για να πάρει την δοση του. ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ
Οι επιλεκτικές ευαισθησίες και κραυγές ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ τί ακριβώς έχει γίνει και ιδιαιτέρως η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ από συγκεκριμένους ενός γεγονότος για χ, ψ λόγους είναι που με κάνουν να ενίσταμαι.
Κατα τα λοιπά, δεν γνωρίζω τί συνέβη, από την στιγμή που δεν γνωρίζω πολλές υποθέσεις κι εγώ μπορώ να κάνω.
Σε ένα άλλο νήμα, μπορει να μην πόσταρα και τίποτα, να ήταν ένα θέμα, όπως τόσα άλλα, από το αστυνομικό ρεπορτάζ (υπάρχουν διάφορα κάθε μέρα, δεν συνηθίζω να τα σχολιάζω, αν ήθελα να υποστηρίξω εν ψυχρώ δολοφονία θα το είχα κάνει προ πολλού)
Εδώ πέρα κατα κύριο λόγο ξεκίνησα να τοποθετούμαι με όλα αυτά που διάβαζα από τους διάφορους..(και εδώ και αλλού)
Πάντως, η λογική "κι εμένα με έχουν κλειδαμπαρώσει με όπλο αλλά δεν σκότωσα" δεν παίζει σαν επιχείρημα για τίποτα
Η λογική "καταλαβαίνω αν κάποιος έχει ήδη δεχθεί επίθεση στο παρελθόν να αντιδράσει με παραβατικό επίσης τρόπο στο μέλλον" κάτι λέει.
Φυσικά και ξερουμε όλοι τι μπορεί να κάνει ένας εξαρτημένος για να πάρει τη δόση του. Όπως και ένας κακοποιος σπείρας, όπως και ένας ψυχοπαθής, ένας υπό την επήρεια αλκοόλ,λ κτλ δε μου λέει κάτι αυτό
Επιλεκτική ευαισθησία όταν αφορά φόνους δεν παρουσιάζω. Το έγκλημα είναι έγκλημα, η αυτοάμυνα αυτοάμυνα και το εν βρασμώ εν βρασμώ. Δεν υπαρχει μεγαλύτερη αξία απ' αυτή της ζωής για μένα πόσο μάλλον όταν το αντίτιμο είναι το εμπόρευμα ενός καταστήματος.
Σχετικά με τη λογική που κατανοείς και εγώ καταλαβαίνω εάν κάποιος αντιδράσει γιατί στο παρελθόν μπουρου, μπουρου αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως έγινε δεν το κατανοώ. Θα το δικαιολογούσα σε έναν βιασμό, σε μια δολοφονία ως αντίποινα κτλ αλλά όχι έτσι.
Τη δική μου εμπειρία την ανέφερα πανω στο περιστατικό του Άγι με τα δυο κοριτσάκια και τη τρομάρα που πήραν θέλοντας να πω ότι δεν δικαιολογείται το συγκεκριμένο περιστατικό χρησιμοποιώντας λογική είχε παρει φόβο από παλιότερα γι' αυτό και η αντίδραση. Και εγώ είχα πάρει φόβο. Τι να λέει αυτό;
Αυτό που λέω και σε σένα δηλαδη.
Τώρα σχετικα με την εκμετάλλευση του νεκρού από διάφορες ομάδες ούτε εγώ το βρίσκω σωστό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...