Naida έγραψε: 23 Σεπ 2018, 20:30
Σουβλίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2018, 20:20
Πάντως, Νάιδα, το γεγονός οτι εσένα ξερω γω σε κράτησαν όμηρο και δεν τρέχει κάστανο με την ψυχολογία σου από κει και πέρα, δεν σημαίνει οτι για άλλους ανθρώπους λειτουργεί το ίδιο. Για να είμαστε σωστοί και τελείως αμερόληπτοι.
Άλλο τί θα θέλαμε προφανώς και άλλο τί θα μπορούσαμε.
Είναι σαν να μου λες, επειδή είσαι και γυναίκα, οτι βιάζουν κάποια κι εκείνη μετά αποκλείεται να δείξει σημάδια επιθετικότητας στο μέλλον απέναντι σε υποψήφια έστω κίνηση παραβίασης..
Καλά όχι και όμηρο μ' εχωσε στο μπάνιο μέχρι να ξαφρίσει ο άλλος το ταμείο και να ψάξει για χρήματα. Και σαφώς μου δημιούργησε φοβία. Τότε πολυ έντονη πλέον σε πιο λογικά επίπεδα.
Αλλά δεν καταλαβαίνω πως σχετίζεται το παράδειγμα βιασμού με το περιστατικό με τον νεκρό;
επίσης θες να μου πεις ότι εσύ σα Σουβλίτσα εγκρίνεις την αντίδραση του ιδιοκτήτη στο βίντεο; ή τη θεωρείς αντίδραση λογική μέσα στα πλαίσια της αμυνας;
Σχετίζεται αναφορικά με την δική σου αναφορά στο περιστατικό που αντιμετώπισες και με το οποίο θεωρείς οτι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος αντιδρά το ίδιο κάτω υπο οποιεσδήποτε συνθήκες.
Δεν είναι άμεση συσχέτιση με το περιστατικό που αναφέρουμε εδώ, δεν είμαι υπερ του να σκοτώσεις κάποιον στο κλωτσίδι αλλά δεν ξέρω τί στο καλό έχει ακριβώς παιχτεί όπως δεν γνωρίζω πολλά για το τί έχει παιχτεί και στο παρελθόν και των δύο για να κρινω ηθικα ας πούμε, να το θέσω έτσι.
Λέω, οτι, όπως "έχει δικαίωμα" ο τοξικομανής να μπουκάρει και να απειλεί ή ακομη και να σκοτώνει επειδή θεωρείται αδύναμος λόγω εξάρτησης κτλ άλλο τόσο πιθανώς να έχει και κάποιος που είναι αδύναμος να αντιδράσει ψύχραιμα αν στο παρελθόν έχει επίσης τραυματική εμπειρία και αν η κατάστασή του γενικότερα είναι θολωμένη ΚΑΙ λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος.
ΔΕΝ λέω οτι αυτό συνέβη στην περίπτωση αυτή. ΔΕΝ ΞΕΡΩ τί συνέβη ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ. Εικασίες κάνω όπως όλοι.
Απλώς, δεν βγαίνω να σπεκουλάρω και να αφιονιστώ υποκριτικώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Σουβλίτσα την 23 Σεπ 2018, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.