Οταν είχαν βγει οι ταινίες ήμουν ήδη μεγάλος.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:32Α, ΟΚ, γι'αυτό. Εγώ ήμουν φαν όμως. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά η γενιά μου κυριολεκτικά μεγάλωσε με αυτές.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:30Δεν την πάλεψα ούτε δεκάλεπτο με αυτή την ταινία (έβαλα να τη δω χωρίς να ξέρω ότι ανήκε στο σύμπαν του Χάρι Πότερ με το οποίο είμαι άσχετος).Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:29
Εγώ και με το φαντάστικ μπιστς εκνευρίστηκα, για να σου είμαι ειλικρινής, διότι μ'άρεσε άπειρα.
Ωστόσο η Warner (νομίζω εκεί ανήκει) έχει αρκετές πιθανότητες να τον ξαναπάρει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Ε καλά όταν βγήκε η τελευταία ήμουν κι εγώ πανεπιστήμιο πια (μιλάω για τον Πότερ, όχι τα μπιστς).AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:33Οταν είχαν βγει οι ταινίες ήμουν ήδη μεγάλος.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:32Α, ΟΚ, γι'αυτό. Εγώ ήμουν φαν όμως. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά η γενιά μου κυριολεκτικά μεγάλωσε με αυτές.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:30
Δεν την πάλεψα ούτε δεκάλεπτο με αυτή την ταινία (έβαλα να τη δω χωρίς να ξέρω ότι ανήκε στο σύμπαν του Χάρι Πότερ με το οποίο είμαι άσχετος).
Ωστόσο η Warner (νομίζω εκεί ανήκει) έχει αρκετές πιθανότητες να τον ξαναπάρει.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις - ΜαριναGherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:33Για το πορνό λες εσύ.Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:31We ll seeJuno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:29
Πορνό;
Εδώ είχαν μποϋκοτάρει το Stand επειδή έπαιζε και η ακατονόμαστη !!!
Το Stand, δεν έχουν τον θεό τους!!! Τι έφταιγε ο Steven King;
Εγώ μετρούσα μία-μία τις μέρες για να το δω και μου ήρθε η καινούρια στο γραφείο, "Θα δείτε το Stand; Μα το μποϋκοτάρουμε παγκοσμίως επειδή παίζει και αυτή. Να μην το δείτε".
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πηδιοταν και με τον Τζαιημς Φράνκο η κάνω λάθος?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να το πάρει ο πατέρας του να μην κακοπέσει.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:32Τρέμω στη σκέψη του πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:30Της Χερντ το μωρό είναι κοριτσάκι ενός έτους.Juno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:16
Άγνωστο.
Αλλά θέλει γιους, όχι κόρες.
Επίσημα έχει μόνον μία κόρη αναγνωρισμένη και είναι το μόνο παιδί που δεν έχει βγει φωτογραφία μαζί του, ενώ ο τύπος είναι πολύ της δημοσιότητας και αμφιβάλλω αν ασχολείται καθόλου μαζί της.
Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά του, είναι μόνον με τους γιους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και με την Κάρα Ντελαβίν αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως δεν είναι αυτή ο πατέρας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται.Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:34βουλωμενο γραμμα διαβαζεις - Μαρινα
- Cecily Anne
Αχ πόσο μ'αρέσει η Κάρα ρε φίλε.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:36Και με την Κάρα Ντελαβίν αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως δεν είναι αυτή ο πατέρας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν αποτοξινωθεί και καθαρίσει, επιβάλλεται!Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:35Να το πάρει ο πατέρας του να μην κακοπέσει.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:32Τρέμω στη σκέψη του πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Υποτίθεται πως θα πήγαινε μάρτυρας υπερασπίσεως.zteo έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:28Πιστεύω ότι θα εκτιναχθεί η καριέρα της.Φυσικα όσο καυλώνει τον Ελον.
Ούτε απ'έξω δεν πέρασε και ευχήθηκε και στους δυο τους "το καλύτερο γιατί το αξίζουν".
Αν την σώζει κάτι, είναι αν το παιδί της είναι και δικό του.
Ποιο δικαστήριο;zteo έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:28 Μου θυμίζει ένα διάσημο διαζύγιο του 80 όπου αυτή του πήρε 20 μύρια αλλά τα έφαγε στις απεξαρτησεις και στην κόκα ενώ αυτός συνέχισε την καριέρα του κανονικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Cecily Anne
Mπα νομίζω έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν είναι δικό του το παιδί.Juno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:37Υποτίθεται πως θα πήγαινε μάρτυρας υπερασπίσεως.
Ούτε απ'έξω δεν πέρασε και ευχήθηκε και στους δυο τους "το καλύτερο γιατί το αξίζουν".
Αν την σώζει κάτι, είναι αν το παιδί της είναι και δικό του.
Ποιο δικαστήριο;zteo έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:28 Μου θυμίζει ένα διάσημο διαζύγιο του 80 όπου αυτή του πήρε 20 μύρια αλλά τα έφαγε στις απεξαρτησεις και στην κόκα ενώ αυτός συνέχισε την καριέρα του κανονικά.
Μεγάλο αλάνι ο τύπος.Οι γονείς του έχουν γράψει ιστορία στον ερωτικό κινηματογράφο.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:36Και με την Κάρα Ντελαβίν αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως δεν είναι αυτή ο πατέρας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι μπεημπι κι εμένα μου αρέσει αλλά επειδή μου κάνει και λίγο τρελόγκα, σκιάζομαι λίγο με την πάρτη της.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:36Αχ πόσο μ'αρέσει η Κάρα ρε φίλε.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:36Και με την Κάρα Ντελαβίν αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως δεν είναι αυτή ο πατέρας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος