Ακόμη και τώρα που φάνηκε η αλήθεια, αν ικέτευε τη ντίσνευ γονατιστός να τον πάρει σε ταινία, η ντίσνευ θα τον έφτυνε.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:23Ναι εννοείται θα αποφύγει, μα είπε και την ατάκα με το 1 μύριο αλπάκας.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:58Γνώμη μου είναι ότι θα αποφύγει WB και Disney που τον πρόδωσαν. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. Θα έλεγα "sorry, I am not interested".Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:36 Καλά εγώ σου λέω ότι και οι 2 ταινίες που θα βγούνε και πήρε πόδι θα πατώσουν και σου λέω ότι η επόμενη που θα κάνει, θα κάνει τρελά λεφτά ακόμα και αν είναι μαλακία. Και άμα θες βάζω και στοίχημα ένα κεφάλι γραβιέρα ή αρσενικο (το μεγάλο).
Ό,τι ταινία και να κάνει μετά, θα είναι επιτυχία. Ποντάρω σε συνεργασία με Τιμ Μπάρτον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Σιγά μην ικέτευε να τον πάρουν. Καλά, νταξ. Εν τω μεταξύ το συζητάμε λες και ήταν κάνας ατάλαντος τριτοτέταρτος κομπάρσος.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:24Ακόμη και τώρα που φάνηκε η αλήθεια, αν ικέτευε τη ντίσνευ γονατιστός να τον πάρει σε ταινία, η ντίσνευ θα τον έφτυνε.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:23Ναι εννοείται θα αποφύγει, μα είπε και την ατάκα με το 1 μύριο αλπάκας.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:58
Γνώμη μου είναι ότι θα αποφύγει WB και Disney που τον πρόδωσαν. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. Θα έλεγα "sorry, I am not interested".
Ό,τι ταινία και να κάνει μετά, θα είναι επιτυχία. Ποντάρω σε συνεργασία με Τιμ Μπάρτον.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Δεν είσαι ο μόνος.
Κι εγώ θα ήθελα πολύ να την... παρηγορήσω (πολλάκις)
Με το που θα ξεθύμαινε το πάθος όμως, θα επανερχόταν μια άλλη επιθυμία:
Να την ΧΕΣΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ! (απαθανατίζοντας το γεγονός)
Στη συνέχεια θα ανέβαζα το scatovideo σε site ουρολάγνων/κοπρολάγνων. Να μην ξεχαρμανιάσουν κι αυτοί, στο... πηγάδι κατούρησαν;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Το λέω για να καταδείξω ότι η ντίσνευ δεν έχει ψυχή, ιδίως σε ζητήματα metooCecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:26Σιγά μην ικέτευε να τον πάρουν. Καλά, νταξ. Εν τω μεταξύ το συζητάμε λες και ήταν κάνας ατάλαντος τριτοτέταρτος κομπάρσος.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:24Ακόμη και τώρα που φάνηκε η αλήθεια, αν ικέτευε τη ντίσνευ γονατιστός να τον πάρει σε ταινία, η ντίσνευ θα τον έφτυνε.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:23
Ναι εννοείται θα αποφύγει, μα είπε και την ατάκα με το 1 μύριο αλπάκας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πιστεύω ότι θα εκτιναχθεί η καριέρα της.Φυσικα όσο καυλώνει τον Ελον.Διοτι μετά δεν το βλέπω.Παντως στο τέλος θα έχει άσχημη κατάληξη λόγω καταχρήσεων.Juno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:23Δηλαδή αυτή θα συνεχίσει κανονικά την καριέρα της;zteo έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:21Θα το κάνει για λόγους πρεστίζ.Ασε που πιστεύω ότι θα την χρησιμοποίηση για να μπει στον κινηματογράφο.Juno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:03
Στοίχημα πως δεν θα σηκώνει το τηλέφωνο.
Είναι απασχολημένος με άλλη τώρα, η Tesla έχει θέμα με τις μετοχές της και το Twitter του κάνει flashwar. Κάθε μέρα επίθεση και τον χτυπούν στο πρόβλημά του, κολλάει εκεί για να απαντήσει και πέφτει από το ένα επικοινωνιακό λάθος στο άλλο.
Η έχιδνα θα πρέπει να βρει άλλον σπόνσορα, εκτός αν ισχύει πως ο Ήλον είναι ο πατέρας του παιδιού της, οπότε μπορεί να στραφεί εναντίον του και να έχουμε άλλου είδους δικαστήριο.
Όσο για τα προβλήματα αυτά απασχολούν τους διευθυντές του όχι αυτόν.
Μου θυμίζει ένα διάσημο διαζύγιο του 80 όπου αυτή του πήρε 20 μύρια αλλά τα έφαγε στις απεξαρτησεις και στην κόκα ενώ αυτός συνέχισε την καριέρα του κανονικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Cecily Anne
Εγώ και με το φαντάστικ μπιστς εκνευρίστηκα, για να σου είμαι ειλικρινής, διότι μ'άρεσε άπειρα.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:27Το λέω για να καταδείξω ότι η ντίσνευ δεν έχει ψυχή, ιδίως σε ζητήματα metooCecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:26Σιγά μην ικέτευε να τον πάρουν. Καλά, νταξ. Εν τω μεταξύ το συζητάμε λες και ήταν κάνας ατάλαντος τριτοτέταρτος κομπάρσος.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:24
Ακόμη και τώρα που φάνηκε η αλήθεια, αν ικέτευε τη ντίσνευ γονατιστός να τον πάρει σε ταινία, η ντίσνευ θα τον έφτυνε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Ο Έλον την έχει στείλει καιρό τώρα.zteo έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:28Πιστεύω ότι θα εκτιναχθεί η καριέρα της.Φυσικα όσο καυλώνει τον Ελον.Διοτι μετά δεν το βλέπω.Παντως στο τέλος θα έχει άσχημη κατάληξη λόγω καταχρήσεων.
Μου θυμίζει ένα διάσημο διαζύγιο του 80 όπου αυτή του πήρε 20 μύρια αλλά τα έφαγε στις απεξαρτησεις και στην κόκα ενώ αυτός συνέχισε την καριέρα του κανονικά.
Πορνό;
Εδώ είχαν μποϋκοτάρει το Stand επειδή έπαιζε και η ακατονόμαστη !!!
Το Stand, δεν έχουν τον θεό τους!!! Τι έφταιγε ο Steven King;
Εγώ μετρούσα μία-μία τις μέρες για να το δω και μου ήρθε η καινούρια στο γραφείο, "Θα δείτε το Stand; Μα το μποϋκοτάρουμε παγκοσμίως επειδή παίζει και αυτή. Να μην το δείτε".
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Της Χερντ το μωρό είναι κοριτσάκι ενός έτους.Juno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:16Άγνωστο.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:05Σοβαρά τώρα, πόσα έχει σπείρει αυτός;;Juno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:03
Στοίχημα πως δεν θα σηκώνει το τηλέφωνο.
Είναι απασχολημένος με άλλη τώρα, η Tesla έχει θέμα με τις μετοχές της και το Twitter του κάνει flashwar. Κάθε μέρα επίθεση και τον χτυπούν στο πρόβλημά του, κολλάει εκεί για να απαντήσει και πέφτει από το ένα επικοινωνιακό λάθος στο άλλο.
Η έχιδνα θα πρέπει να βρει άλλον σπόνσορα, εκτός αν ισχύει πως ο Ήλον είναι ο πατέρας του παιδιού της, οπότε μπορεί να στραφεί εναντίον του και να έχουμε άλλου είδους δικαστήριο.
Αλλά θέλει γιους, όχι κόρες.
Επίσημα έχει μόνον μία κόρη αναγνωρισμένη και είναι το μόνο παιδί που δεν έχει βγει φωτογραφία μαζί του, ενώ ο τύπος είναι πολύ της δημοσιότητας και αμφιβάλλω αν ασχολείται καθόλου μαζί της.
Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά του, είναι μόνον με τους γιους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν την πάλεψα ούτε δεκάλεπτο με αυτή την ταινία (έβαλα να τη δω χωρίς να ξέρω ότι ανήκε στο σύμπαν του Χάρι Πότερ με το οποίο είμαι άσχετος).Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:29Εγώ και με το φαντάστικ μπιστς εκνευρίστηκα, για να σου είμαι ειλικρινής, διότι μ'άρεσε άπειρα.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:27Το λέω για να καταδείξω ότι η ντίσνευ δεν έχει ψυχή, ιδίως σε ζητήματα metooCecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:26
Σιγά μην ικέτευε να τον πάρουν. Καλά, νταξ. Εν τω μεταξύ το συζητάμε λες και ήταν κάνας ατάλαντος τριτοτέταρτος κομπάρσος.
Ωστόσο η Warner (νομίζω εκεί ανήκει) έχει αρκετές πιθανότητες να τον ξαναπάρει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ε όχι να μην δω το stand επειδή παίζει αυτή.Juno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:29Πορνό;
Εγώ μετρούσα μία-μία τις μέρες για να το δω και μου ήρθε η καινούρια στο γραφείο, "Θα δείτε το Stand; Μα το μποϋκοτάρουμε παγκοσμίως επειδή παίζει και αυτή. Να μην το δείτε".
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
We ll seeJuno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:29Πορνό;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τρέμω στη σκέψη του πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:30Της Χερντ το μωρό είναι κοριτσάκι ενός έτους.Juno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:16Άγνωστο.
Αλλά θέλει γιους, όχι κόρες.
Επίσημα έχει μόνον μία κόρη αναγνωρισμένη και είναι το μόνο παιδί που δεν έχει βγει φωτογραφία μαζί του, ενώ ο τύπος είναι πολύ της δημοσιότητας και αμφιβάλλω αν ασχολείται καθόλου μαζί της.
Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά του, είναι μόνον με τους γιους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Α, ΟΚ, γι'αυτό. Εγώ ήμουν φαν όμως. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά η γενιά μου κυριολεκτικά μεγάλωσε με αυτές.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:30Δεν την πάλεψα ούτε δεκάλεπτο με αυτή την ταινία (έβαλα να τη δω χωρίς να ξέρω ότι ανήκε στο σύμπαν του Χάρι Πότερ με το οποίο είμαι άσχετος).Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:29Εγώ και με το φαντάστικ μπιστς εκνευρίστηκα, για να σου είμαι ειλικρινής, διότι μ'άρεσε άπειρα.AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:27
Το λέω για να καταδείξω ότι η ντίσνευ δεν έχει ψυχή, ιδίως σε ζητήματα metoo
Ωστόσο η Warner (νομίζω εκεί ανήκει) έχει αρκετές πιθανότητες να τον ξαναπάρει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για το πορνό λες εσύ.Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:31We ll seeJuno έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:29Πορνό;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος