Gordian Knot έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:42 Τα ποσοστά είναι σχετικά.
Αρκετοί γράφουν π.χ. πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α οδεύει ολοταχώς προς τα προ 10ετίας νούμερά του δηλαδή το 3%.
Ναι, αλλά και 3% ΠΟΛΥ είναι όταν έχουμε να κάνουμε με ανθελληνικά μιάσματα, με ανθρωπολύματα.
Πολύ περισσότερο όταν ο οργανισμός πάσχει. Τότε και μια μικρή δόση ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ (και υπάρχει ισχυρότερο δηλητήριο από τα σιχαμερά σκουλήκια της Κουμουνδούρου;) είναι ικανή να σε στείλει στον άλλο κόσμο.
Ούτε 3% ούτε καν 0,3%.
Ίσως, λέω ίσως, στο 0,0003 να καταστούν ακίνδυνοι για Ελλάδα & Ευρώπη.
Π.Γ.Σ.Α
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
- Cecily Anne
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Αλληλένδετα είναι, υπάρχει συνάφεια.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:43Gordian Knot έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:42 Τα ποσοστά είναι σχετικά.
Αρκετοί γράφουν π.χ. πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α οδεύει ολοταχώς προς τα προ 10ετίας νούμερά του δηλαδή το 3%.
Ναι, αλλά και 3% ΠΟΛΥ είναι όταν έχουμε να κάνουμε με ανθελληνικά μιάσματα, με ανθρωπολύματα.
Πολύ περισσότερο όταν ο οργανισμός πάσχει. Τότε και μια μικρή δόση ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ (και υπάρχει ισχυρότερο δηλητήριο από τα σιχαμερά σκουλήκια της Κουμουνδούρου;) είναι ικανή να σε στείλει στον άλλο κόσμο.
Ούτε 3% ούτε καν 0,3%.
Ίσως, λέω ίσως, στο 0,0003 να καταστούν ακίνδυνοι για Ελλάδα & Ευρώπη.
Π.Γ.Σ.ΑΚάτσε βρε καλό μου γιατί χάθηκα λίγο. Μην μπλέκεις με τα πολιτικά στα ελαφρολαϊκά.
Δεν έχεις παρά να παρατηρήσεις τις αντιδράσεις της ΦΑΣΙΣτεράς.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Gordian Knot
Και όπως πάντα, υπάρχουν πολλ@ που δαγκώνονται και καταπίνουν το δηλητήριό τους.
Μπορεί να κάνουν τουμπέκα ή να ψελλίζουν μισόλογα, αλλά θα έσκιζαν τα stringάκια τους, θα κατέστρεφαν όλη τη dildo συλλογή τους για μια απόφαση που θα δικαίωνε την Amber Alert καθότι πρέσβειρα του MeToo.
Μπορεί να κάνουν τουμπέκα ή να ψελλίζουν μισόλογα, αλλά θα έσκιζαν τα stringάκια τους, θα κατέστρεφαν όλη τη dildo συλλογή τους για μια απόφαση που θα δικαίωνε την Amber Alert καθότι πρέσβειρα του MeToo.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
εχετε χρημα - ας ειναι καλα ο τουρισμοςCecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:41Έλα δυο θέλω πάνω από 100ρι+μεταφορικά, με γδύνεις.Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:40both γιατι θα χασεις - ο Ντεπ τελειωσεCecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:36
Καλά εγώ σου λέω ότι και οι 2 ταινίες που θα βγούνε και πήρε πόδι θα πατώσουν και σου λέω ότι η επόμενη που θα κάνει, θα κάνει τρελά λεφτά ακόμα και αν είναι μαλακία. Και άμα θες βάζω και στοίχημα ένα κεφάλι γραβιέρα ή αρσενικο (το μεγάλο).
για να σε δελεασω αν χασω εγω θα σου στειλω τουλουμοτυρι απο τη ρηχια - στο αξουριγο γιδο τουλουμι του φυσικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
απο δωμεσα εχουμε πολυ πραμα παντως που τραβαει τις κωλοτριχες του μετα την αποφασηGordian Knot έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:48 Και όπως πάντα, υπάρχουν πολλ@ που δαγκώνονται και καταπίνουν το δηλητήριό τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- hellegennes
Patricia O'Brien
Να και το άρθρο:
https://www.washingtonpost.com/postever ... -anything/
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ωραια κοπελα.
Πολυ ερωτευσιμη. Κριμα που ειναι μαλακισμενη.
Πολυ ερωτευσιμη. Κριμα που ειναι μαλακισμενη.
- hellegennes
Γνώμη μου είναι ότι θα αποφύγει WB και Disney που τον πρόδωσαν. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. Θα έλεγα "sorry, I am not interested".Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:36 Καλά εγώ σου λέω ότι και οι 2 ταινίες που θα βγούνε και πήρε πόδι θα πατώσουν και σου λέω ότι η επόμενη που θα κάνει, θα κάνει τρελά λεφτά ακόμα και αν είναι μαλακία. Και άμα θες βάζω και στοίχημα ένα κεφάλι γραβιέρα ή αρσενικο (το μεγάλο).
Ό,τι ταινία και να κάνει μετά, θα είναι επιτυχία. Ποντάρω σε συνεργασία με Τιμ Μπάρτον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το έκανα bookmark. Ευχαριστώ.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:55![]()
![]()
![]()
Patricia O'Brien
Να και το άρθρο:
https://www.washingtonpost.com/postever ... -anything/
Αυτή είναι η "ισότητα".
Εντωμεταξύ αν ψάξεις και στα άλλα συστημικά μέσα των ΗΠΑ, θα βρεις πολλά τέτοια εκεί μέσα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Και ο πιλότος ήταν ωραίος άντρας. Η ομορφιά δεν είναι κριτήριο ψυχικής ανισορροπίας. Ανασφαλείς, νάρκισσοι, ψυχοπαθείς μπορεί να είναι οποιοιδήποτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, δεν διαφωνω.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 21:00Και ο πιλότος ήταν ωραίος άντρας. Η ομορφιά δεν είναι κριτήριο ψυχικής ανισορροπίας. Ανασφαλείς, νάρκισσοι, ψυχοπαθείς μπορεί να είναι οποιοιδήποτε.
Απλα σκεφτομουν οτι ανετα την πατουσα μαζι της.
Στοίχημα πως δεν θα σηκώνει το τηλέφωνο.
Είναι απασχολημένος με άλλη τώρα, η Tesla έχει θέμα με τις μετοχές της και το Twitter του κάνει flashwar. Κάθε μέρα επίθεση και τον χτυπούν στο πρόβλημά του, κολλάει εκεί για να απαντήσει και πέφτει από το ένα επικοινωνιακό λάθος στο άλλο.
Η έχιδνα θα πρέπει να βρει άλλον σπόνσορα, εκτός αν ισχύει πως ο Ήλον είναι ο πατέρας του παιδιού της, οπότε μπορεί να στραφεί εναντίον του και να έχουμε άλλου είδους δικαστήριο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Gordian Knot
Υπάρχουν μερικοί αφελείς που έκριναν το όλο θέμα υπό το πρίσμα ενός Hollywood φίλτρου («και τι μας νοιάζουν εμάς τι κάνουν οι καλοπληρωμένοι αστέρες του cinema;») και τέτοια.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
Το αποτέλεσμα, και η δίκη στο σύνολό της, είναι κεφαλαιώδους σημασίας.
Θυμάστε το περίφημο «βήχει η Αμερική και αρρωσταίνει με πνευμονία η Ελλάδα»; (ή οποιαδήποτε άλλη χώρα βρίσκεται υπό την επιρροή/έλεγχο των ΗΠΑ)
Κάτι τέτοιο.
Εδώ έχασαν, τους έχει πάρει στο ψιλό όλη η υφήλιος, και συνεχίζουν.
Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το αποτέλεσμα ήταν αντίθετο...
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
Το αποτέλεσμα, και η δίκη στο σύνολό της, είναι κεφαλαιώδους σημασίας.
Θυμάστε το περίφημο «βήχει η Αμερική και αρρωσταίνει με πνευμονία η Ελλάδα»; (ή οποιαδήποτε άλλη χώρα βρίσκεται υπό την επιρροή/έλεγχο των ΗΠΑ)
Κάτι τέτοιο.
Εδώ έχασαν, τους έχει πάρει στο ψιλό όλη η υφήλιος, και συνεχίζουν.
Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το αποτέλεσμα ήταν αντίθετο...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος